URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
17 Iunie 2024, 12:20

Percheziţii DNA la Poliţia Cluj: Şeful Inspectoratului, bănuit că şi-a convins subalternii să nu-i suspende permisul

Percheziţii DNA la Poliţia Cluj: Şeful Inspectoratului, bănuit că şi-a convins subalternii să nu-i suspende permisul foto:generic
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sunt percheziţii în desfăşurare luni la Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, într-un dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit unei informări transmise de Biroul de presă al DNA, acţiunea se derulează într-un dosar ce vizează „suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2024, de către angajați ai Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj, în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu”.

Anchetatorii desfăşoară două percheziţii în două unităţi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, şi anume Serviciul Poliţie Rutieră al IPJ Cluj şi la Biroul Poliţie Rutieră de la Poliţia Municipiului Cluj Napoca.

Din primele informaţii, perchezițiile l-ar viza chiar pe șeful IPJ Cluj, chestorul Mihai Rus, nepotul fostului ministru de Interne Ioan Rus, care i-ar fi convins pe agenţii rutieri din subordinea sa să nu îi suspende permisul de conducere, potrivit G4Media.

Concret, Rus ar fi beneficiat de falsificarea unor procese verbale de contravenţie. Acesta ar fi condus pe o porțiune de drum cu o viteză excesivă de 120 km/h, în timp ce, în acte, agenţii rutieri care au constatat fapta ar fi consemnat-o contravenientă pe soția acestuia, scrie Adevărul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON