URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Februarie 2016, 07:32

Zgonea a stabilit targetul PSD Bihor la alegerile locale: 30 de primării şi şefia Consiliului Judeţean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, i-a băgat în şedinţă pe social-democraţii bihoreni. Joi, acesta a fost în vizită în Bihor, în pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie.

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al PSD Bihor joi seară, programul vizitei lui Zgonea a inclus o întâlnire cu candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri locali din zona Beiuşului şi una cu membrii Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei.

Preşedintele executiv al PSD le-a spus colegilor din Bihor că societatea românească are acum alte aşteptări de la candidaţii partidelor, aşa că trebuie să-şi adapteze modul de a face politică. Totodată, Zgonea a stabilit şi targetul PSD Bihor: "Preşedintele executiv al PSD şi-a exprimat convingerea că la nivelul judeţului Bihor se pot obţine cel puţin 30 de primari şi 30 la sută din voturile pentru Consiliul Judeţean şi astfel funcţia de preşedinte al forului judeţean să revină PSD". Preşedintele CJ Bihor va fi ales de consilierii judeţeni. 

Zgonea le-a mai spus social-democraţilor bihoreni să discute direct cu alegătorii, ca să le afle problemele şi să le explice oferta electorală. Tototdată, liderul PSD-iştilor le-a promis că va veni mai des în BIhor, ca să-i ajute să maximizeze rezultatele la alegeri.

Citeşte şi articolul: PSD Bihor a scos din joben al şaselea candidat pentru Primăria Oradea: Ionel Ghib, patronul Lancetti

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
A venit si a ,,zv(g)onit 30 % !
Acest zv(g)onit scor de 30 % (treizecilasuta),va avea PSD Bihor doar daca D-l Mang va merge la vot !In rest numai de bine !
Postat 27 Februarie 2016, 10:21 de PETREI
toti ochi atintiti la acar intaleserati ceva auzirati bine facurati ce trebuie
Mare om (* de oltean ) fost acar la cfr craiova a terminat costructiile la seral si acum a ajuns mare politician mare somnitate halal politicieni de pe malul dambovitei aveti de la cine invata lu-a notite .
Postat 26 Februarie 2016, 14:37 de sss
REPLICA
ADEVAR si DREPTATE ca sa fie cunoscut de catre toti romanii simpli bihoreni membri simpli de partid si simpatizanti votanti ai PSD Bihor! CE daca a venit Valeriu Zgonea presedintele Camerei Deputatilor sa de- lectii de manipulare publica a cetatenilor bihoreni care sa voteze PSD Bihor? Valeriu Zgonea Colegul lui \Mihai Viteazul ` mai nou colegul ursuletului de plus din biroul lui !:))=)) UN manipulator al opiniei publice, la o scoala de iarna PSD de la Predeal a gasit toate raspunsurile manipulari electoratului ,si raspunsurile la nemultumorile populatiei si membrilor simpli PSD, atunci erau in Opozitie , acuma nu sunt nici in Opozitie si nici la Putere , si daca pierde PSD pierde tot .... si astia din conducere si din filialelellocalePSD !:))=)) Poate sa ia notitze si sa scrie mult si bine si presedintele filialei PSD Bihor domnul Ioan Mang PLAGIATORUL PSD Bihor , s-a ales pe listele electorale numai si numai ` bogatani ` care se gandesc la beneficiiule functiei si nu se gandesc la poporul roman simplu platitor de taxe si impozite .De ex pe o lista din comunele ZMO a PSD Bihor este si un patron latifundiar de livada care daca v-a castiga va folosi populatia de etnie rroma ca si culegatori de livada , sclavi muncitori , o noua inrobire a rromilor va fi iarasi! Nici un proiect social , nici un proiect de dezvoltare locala ,doar maniupularea opiniei publice , o contra admninistratiei publice actuale. Pe lista respectiva NU este nici unul `mai sarac si cinstit social democrat ` doar patroni si bogatani care si-au platit locul pe lista , dar cu acesti oameni nu se vor aduna voturile celor multi si saraci , decat numai daca nu vor fio fraudate si cumparate pe 2 mici si o bere, o sa va votati voi intre voi sa nu zice-ti ca nu ati fost votati!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul_Simplu.
Postat 26 Februarie 2016, 14:36 de Romanul_Simplu
LUAȚI !!!
LUAȚI NOTIȚE....TOT CE ZICE DL ZGONEA....ÎN 3 EX. UNU' DIRECT PĂ LEPTOP!!!
Postat 26 Februarie 2016, 14:05 de ADINA
Chiar
Deci ati vrea sa fie copy paste presedinte la CJ?Ce ar pures face pentru omul de rand?
Postat 26 Februarie 2016, 12:37 de prof
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON