URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
02 Aprilie 2023, 12:15

Victor Micula, despre sucurile Frutti Fresh: "Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?" (VIDEO)

Victor Micula, despre sucurile Frutti Fresh: 'Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?' (VIDEO) (Sursa foto: captură video TikTok)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?", a spus milionarul Victor Micula, fiul omului de afaceri bihorean Viorel Micula, despre sucurile din gama Frutti Fresh, unul dintre brand-urile familiei sale, într-un clip scurt pe TikTok.

Filmarea de doar câteva secunde a fost publicată, joi, pe platforma TikTok de un internaut cu numele de user "Alexyalaexandra.7".

În video se vede cum Victor Micula stă de vorbă cu alţi trei bărbaţi. Fiul magnatului Viorel Micula apare spunând, la început, că sucul Sprite (al companiei concurente Coca-Cola - n.r.) se bea după ce a fost ţinut la zero grade, ba chiar și gustă dintr-o sticlă.

"Da bă, Victore, în loc să bei Frutti Fresh, tu bei Sprite?", l-a întrebat unul dintre interlocutorii săi de pe TikTok.

"Niciun dealer nu îşi consumă produsele. Nici eu nu beau produsele mele. Nu îmi plac. Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?!", a venit răspunsul lui Victor Micula.

Discuţiile integrale dintre „tik-tokeri” nu au fost însă postate pe reţelele de socializare, aşa că nu este clar contextul în care excentricul moștenitor a făcut aceste afirmații.

Nu este exclus ca fragmentul să fi fost distribuit în spațiul public tocmai pentru a face reclamă brandului Frutti Fresh. 

Pe profilul de TikTok al aceluiaşi internaut care a publicat video-ul mai apare încă o filmare scurtă, în care un alt interlocutor, cu numele de user "bihoreanudelavalcea", îi spune lui Micula că-i cumpără un autoturism marca Mercedes.

Frutti Fresh este brand-ul companiei European Drinks, înființată la începutul anilor 90 de frații Ioan și Viorel Micula, cel din urmă fiind în prezent președintele acestei companii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Haideți să nu judecăm...
...proștii, ci să judecăm prostu, așchia nu sare departe de trunchi, dacă și acest individ se crede geniu, Albert Einstein va părăsi cavoul în care a fost îngropat fugind de mănâncă pământul... Vedeți cine îl laudă peste tot, cei care îi seamănă, diferența e că el are bani de la tata, iar cei care îl aclamează sunt niște cerșetori care îi cerșesc și îl susțin pentru deale gurii.
Postat 02 Aprilie 2023, 23:10 de Morometul
Un lucru-i sigur
De minim 18 ani, ăstia n-or făcut un ban de la mine.
Postat 02 Aprilie 2023, 21:33 de Maikeltroll
Urmașul "imperiului" o să rămână în istoria Bihorului ...
... la secțiunea "Cei mai proști dintre alfabeții fără Bacalureat". Gena nu a sărit departe de proștii care-i sunt părinți.
Postat 02 Aprilie 2023, 20:53 de KP
Chemical brothers
de Cacaceni! Din pacate astia dau lectii celor care vor sa-i asculte!
Postat 02 Aprilie 2023, 15:07 de Kid
Bravo victorashe
Cea mai bună si sinceră reclamă! Sa sperăm că lumea il va asculta.
Postat 02 Aprilie 2023, 13:57 de cristianteofil
Nu minte!
Trebuie sa fii idi*t sa consumi ceva din ce produce holdingul gemenilor! Nu ca ale altora ar fi bio/eco.
Postat 02 Aprilie 2023, 13:55 de pinonel
Viitorul pe miini bune
oare isi da seama cineva din familie cit de prost e baiatu asta? si-or da seama cit de eronat le-a iesit proiectul? sau dimpotriva sint mindri de el?
Postat 02 Aprilie 2023, 12:47 de TanarSiNelinistit
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON