URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
24 Octombrie 2012, 08:08

Roman preferă mazărea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deputatul PSD Ioan Sorin Roman va candida din partea USL pentru colegiul 6 Salonta, unde a fost ales şi în 2008 în numele social-democraţilor.

Cum omul este într-o relaţie cam rece cu conducerea judeţeană a partidului, Bihorel a aflat că vrea ca anunţul oficial al candidaturii să fie făcut de celebrul şi veselul primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Iar cum Răducu non-conformistul nu vine niciodată cu mâna goală, mai ales la aşa drum lung, alegătorii deputatului Roman îşi freacă deja mâinile şi ochii de bucurie aşteptându-l pe Che Guevara de pe Litoral să apară însoţit de un întreg harem. Să vedeţi atunci cum se vor buluci toţi localnicii să audă - dar mai ales să vadă - programul electoral propus de deputat!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
replica la @cefan
BAH @Cefan iti sta bine bah ca batjocoresti un consatean din Cefa care a ajuns deputat in Parlamentul Romaniei si va poarta numele localitatii dincolo de hotarele judetului Bihor .@Cefan esti tu inteligent intelijentule intelectual portocaliu ce esti,vezi de steaua ta ce sta sa se stinga ,lasa steaua deputatullui PSD Ioan Sorin Roman in pace ca sa straluceasca .@Cefan in locul tau decit sa batjocoresc mai bine as lauda ca aveti in localitatea Cefa un om,un taran care a ajuns in Parlamentul Romaniei .,as fi mindru de acest lucru,dar tu bajocoresti ,RUSINE sa-ti fie @cefan!Hai SICTIR da-te drecului !:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Octombrie 2012, 19:56 de Romanul Simplu
Mare si prost
Cat e de mare pe atat e de prost! Un taran vai de steaua lui!
Postat 26 Octombrie 2012, 21:31 de cefan
Succes USL!
Roman porneste dintr-o pozitie care nu-l avantajeaza, dar, in conditiile in care partenerii de coalitie, PNL si PC, joaca corect, poate castiga colegiul cu 50+1%. Boieriu reprezinta o garantie a implicarii liberalilor in ziua votului, impunandu-se un tratament adecvat adversarilor politici, in special candidatilor desemnati de PDL.
Postat 24 Octombrie 2012, 14:39 de SAFE
replica la articol
`vom trai si vom vedea pe cine vom vota!:))=))Are dreptate si adevar in afirmatii deputatuil PSD Ioan Sorin Roman? intreb si eu ca trebuie analizat acesti 4 ani de mandat de parlamentar.Este adevarat ca relatiile sunt cxam reci cu conducerea corupta a PSD Bihor asta sanu spun pe sleau conflictul dintre el si senatorul PSD Ioan Mang PLAGIATORUl care s-a amestecat in treburile din colegiul 6 Salonta Tinca ,dar si din comuna Cefa creend confluictul dintre deputatul PSd |Ioan sorin Roman si primarul ex PSD actual PDL Dumitru Barnau ,sa nu uitam si ideile proaste ale PLAGIATORULUi legate de alegerea primarului in Salonta ,ca daca opta la o intelegere locala cu PDL erau sanse de primar roman nu maghiar asa ca si acum ,sdunt multe conflicte nerezolvate intre deputatul PSD Ioan Sorin Roman si senatorul PSD Ioan Mang PLAGIATORUL,si in locul deputatului rezolvam conflictele pe fata cu senatoru,exista sanse ca filiala PSD Bihorsa fie mai credibila NU asa ca si acum condusa de un PLAGIATOR!:))=)) Solutii schimbarea presedintelui PSD Bihor, si a conducerii PSD Bihor pentru ca cei 2 ani de conducere `legal aleasa impusa ` vor trece in noiembrie Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Octombrie 2012, 09:28 de Romanul Simplu
Noroc orb.
Cu sau fara Mazare, norocul anului 2008 nu se va mai repeta. Prietenii stiu de ce!
Postat 24 Octombrie 2012, 08:40 de Apolitic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON