URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
12 Iunie 2024, 08:59

Plasa de siguranță: Șefa Cancelariei prefectului de Bihor și-a „rezervat” un post de director adjunct la DASO

Plasa de siguranță: Șefa Cancelariei prefectului de Bihor și-a „rezervat” un post de director adjunct la DASO foto: arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Șefa Cancelariei prefectului de Bihor, jurista Ligia Oala, liberală cu state vechi, și-a pregătit terenul pentru a reveni în Primăria Oradea, de unde a plecat în urmă cu patru ani.

Oala a fost încadrată, la începutul lunii mai, cu cea mai mare discreție, ca director adjunct al Direcției de Asistență Socială Oradea, instituție condusă tot de o reprezentantă a PNL, Anca Grama, fosta purtătoare de cuvânt a municipalității și consilieră a liderului liberal Ilie Bolojan.

Oala a fost angajată pe 7 mai, în urma unui concurs la care a participat singură, dar s-a suspendat din funcție încă de a doua zi, pe perioada mandatului prefectului Dumitru Țiplea. Astfel, și-a asigurat un post călduț la DASO, pentru că nu se știe ce va urma după atâtea valuri de alegeri programate în acest an, plus dezvăluirile privind trecutul penal al prefectului, deci e bine să aibă o plasă de salvare.

Și nimic nu-i mai potrivit pentru salvare decât un serviciu social cum e DASO...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Masinaria PNL
Acesta va fi trendul in urmatorii 4 ani, va fi o dictatura a liberalilor, in frunte cu penalul Tiplea. Birta va face toate angajarile pe cele 900 de posturi din Primaria Oradea. Va fi vai de noi!
Postat 14 Iunie 2024, 20:24 de bihooorel
Ii place
La caldurică si ei ::::)))
Postat 12 Iunie 2024, 21:10 de Sandu2100
Acum, că au trecut și alegerile ...
... trai pe vătrai în tribul liberalilor. Iar peste 4 ani nicio funcție publică nu va mai fi din cele ocupate prin concurs, ci doar pe baza apartenenței la partid. Adio cu totul competența profesională, căci toți vor fi înregistrați ca fani birtinezi.
Postat 12 Iunie 2024, 17:35 de KP
BRAVO !
Nu-i nimic, lasa. Noi prostimea mergem in continuare la jobul ala platit sub media oraselor "dezvoltate" in Oradea ca asa suntem obisnuiti. Cum sa participi la concursuri cand nu sunt afisate? :)) Acum ca lucrurile sunt clare, sa inceapa inregistrarea actelor aditionale pentru toate lucrarile, sa curga mierea in "borcanele" care trebuie.
Postat 12 Iunie 2024, 12:24 de CalinPopescu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON