URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Martie 2019, 21:10

Percheziţii la Micula! Poliţiştii au făcut descinderi în scandalul curselor ilegale de maşini şi focurilor de armă din Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mai multe echipaje de poliţişti au descins, marţi după amiază, în percheziţii în două locuri din Oradea şi în afara oraşului, în scandalosul caz în care Victor Micula şi prietenii săi au făcut curse ilegale de mașini şi au tras cu arma în Oradea.

Informaţia a fost confirmată BIHOREANULUI de surse din anchetă, care au refuzat să ofere alte detalii despre locul acestora.

Percheziţiile ar fi fost declanşate în cursul după amiezii, când, a declarat un martor ziarului, două maşini de Poliţie au fost văzute în dreptul domeniului pe care familia Micula îl deţine în Oradea.

După cum BIHOREANUL a mai scris, mai mulţi băieţi de bani gata din Oradea, printre care celebrul Victoraş Micula şi Virgil Halacu, alias GajuKYD, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning, s-au filmat făcând drifturi, curse de maşini cu 220 km/h pe centura Oradiei, dar şi trageri cu un pistol mitralieră AK-47, iar apoi s-au popularizat pe internet.

Tinerii s-au filmat făcând drifturi prin parcarea ERA Shopping Park, la bordul unor bolizi Ferrari, dar şi în sensul giratoriu din Calea Aradului, gonind pe şoseaua de centură şi, mai grav, trăgând cu un Kalaşnikov într-o hală părăsită, iar apoi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea.

Că arma este una reală o subliniază chiar Halacu, tânărul filmându-se în maşina lui Micula, lovind cu telefonul ţeava metalică a unui AK-47 pe care îl ţine între picioare. "Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit", spune el în înregistrarea postată sub numele de Gaju Kyd pe propriul cont de Instagram.

Înregistrarea postată pe internet a stârnit numeroase discuţii şi reacţii pe reţelele de socializare, dar a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care anchetează cazul. "În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru deţinere ilegală de arme respectiv întrecere ilegală de maşini. După finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Citiți și articolul ”Băieţii răi din Oradea: Drifturi, curse de maşini şi trageri cu mitralieră în toiul nopţii. Printre protagonişti, Victoraş Micula şi Halacu junior (FOTO / VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
Nimeni mai presus de lege.
De ce inca, in acest moment, derbedeii aceștia infractori circulă liberi?
Postat 07 Martie 2019, 08:49 de WinDoss
@ adrian preda
N-a fost nici o perchezitie...
Postat 06 Martie 2019, 12:47 de Tinas
???
Micula jr..e liber...nasol pt Hanis..
Postat 06 Martie 2019, 10:02 de Tinas
:))
Noua moda e sa faci percheziție dupa masă se pare....poate atunci au primit aprobare de la Victoras sa l deranjeze...sau poate erau de la ceva firma de catering cu masini de MAI si au trimis grătare,mici,cefe de la Dinamo:)) Oricum Victoras a ajuns mai tare ca si Adrian Năstase...asta micu cumpara si vinde poliția daca vrea...poate auzim cv de genul pe Olx:" vând poliție cu tot cu castor cu tot, o vand pt ca m am plictisit de ei"... :))
Postat 06 Martie 2019, 01:27 de Adrian_Preda
Devine previzibil ce se va întâmpla pe mai departe.
Tații și mamele beizadelelor în cauză va sponsoriza niște aleși din vechiul trib politic pe care l-au mai susținut bănesc de-a lungul timpului, de acolo se va încerca aruncarea unei batiste pe țambal cu ajutor mediatic aferent, niște milițieni vor fi schimbați cu alții iar niște polițiști vor căra țambalul la vedere, câțiva membri ai clanului de interlopi ce își spun oameni de afaceri o să dispară din peisaj lăsând în urmă ceva bagaje, apoi doctorii o să trateze depresiile celor rămași acasă, dipă care o parte dintre beizadele o să aibă ocazia să neargă la școli străine iar altă parte vor beneficia de patalama oficială că nu au discernământ !?! Pușcărie nu vor face decât cel mult cu suspendare, câțiva ani de supraveghere și apoi ... își vor îngropa părinții și o să se plângă că, după testament, nu mai au nici bani de gloanțe !?!
Postat 05 Martie 2019, 23:50 de CrisDumi
Parnaie
Pana la urma individul ajunge la parnaie. Daca astfel de indivizi nu sunt opriti la timp, lucrurile scapa de sub control.
Postat 05 Martie 2019, 23:37 de Alcor
NICI o perchezitie...punct..
VM v-a fi scos afara din tara..
Postat 05 Martie 2019, 22:30 de Tinas
De rasu plansu
Prima si prima data, s-a anuntat sa stie tot poporul, ca s-a facut un dosar penal in care se cercetau infractiuni legate de arme. Mai apoi omul cu pricina a fost chemat, ieri seara, la sediul IPJ. Azi, ce sa vezi, mare descindere mare la el acasa. Astea toate, dupa ce cu o seara inainte, i s-a cerut familiei aprobarea pentru un simulacru de perchezitie, asa de ochii prostimi.
Postat 05 Martie 2019, 22:25 de BACALAUREAT
hahah eram sigurrrrrrr...
De ce ce nu in oras...toata lumea stie unde sta..Hanis te faci ai gresit???
Postat 05 Martie 2019, 22:12 de Tinas
intrebare
Bine că la alții se fac descinderi pe la 6 dimineața, dar poate s-a schimbat și nu știu eu :) Oare cum au facut? “Dle. Micula, ne dați ori nu ne dați, să controlăm puțin? Dacă nu, venim mâine când spuneți dumneavoastră..”
Postat 05 Martie 2019, 21:56 de elehim
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON