URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Noiembrie 2012, 13:31

Noi greutăţi pentru Mihai Neşu: S-a despărţit de soţie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mihai Neşu are de întâmpinat noi greutăţi după ce, de curând, s-a despărţit de soţia lui, Maria, cu care este căsătorit din 2006, scrie site-ul wowbiz.ro.

Potrivit portalului, "Bichonul" şi soţia lui au luat decizia de comun acord, în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, înainte ca fotbalistul să plece în Statele Unite la tratament.

Monica Neşu, mama fotbalistului, a confirmat pentru emisiuneacu acelaşi nume de la Kanal D, că situaţia există. "Aşa am auzit şi eu, dar nu am avut curajul să-l întreb despre acest lucru", a declarat aceasta.

Totuşi, potrivit aceleiaşi surse, cei doi soţi nu au demarat încă procedura de divorţ. Mihai Neşu a plecat, însă, singur la clinica de recuperare din SUA.

În ultima perioadă, orădeanul şi-a desfiinţat contul de Twitter pe care era foarte activ, a evitat să mai dea declaraţii şi a spus că nu mai vrea să apară în poze la pat, pentru a nu trezi compasiunea nimănui.

După cum se ştie, orădeanul Mihai Neşu este imobilizat în urma unui grav accident suferit în luna mai a anului trecut la un antrenament al echipei FC Utrecht.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
24 Comentarii
mama fotbalistului e bolnava psihic
mama fotbalistului (Monika Nesu) are probleme psihice grave, e cunoscuta in oras ca fiind nebuna.Din pacate mai multi membrii din familia dansei sunt nebuni.Presa ar trebui sa verifice informatia.E trist dar cu astfel de probleme si iesiri nervoase e periculos pt cei din jur sa le stea in preajma.Daca ascultati si interviurile, una e intrebata si alta raspunde.In momentul in care el s-a accidentat ea radea in direct la emisiuni.Lucru va rog sa il verificati.
Postat 11 Decembrie 2012, 16:11 de bihorean
Monika Nesu are probleme psihice
din pacate d-na Monika Nesu,mama fotbalistului are probleme psihice grave. Mai multi membrii din familia dansei au probleme de acest gen, fiind ceva ereditar.Presa ar trebui sa se informeze inainte de a da lua un interviu.
Postat 11 Decembrie 2012, 16:05 de bihorean
Mihai s-a despartit de ea!!!!
Mihai s-a despartit de sotia lui !!! Ea a refuzat divortul!!! El ar trebui sa apara si sa dezminta lucrurile scrise de presa despre sotia lui... mai ales ca de la mama lui s-au aflat vestile. Se pare ca vrea ca sotia sa fie tapul ispasitor in toata povestea asta....ceea ce nu e corect avand in vedere ca l-a ingrijit ca un bebe asa cum el a declarat in mai multe randuri.In plus ideea Fundatiei a fost a ei!
Postat 24 Noiembrie 2012, 15:48 de anonim
băi...
bai, mascules, asa vorbiti de femeile din ziua de azi de parca le-ati cunoaste si pe cele dinainte de 1950. Pot banui care e nivelul vostru de cultura... ceva gen numai meciuri de fotbal, mancat de seminte, showuri cancan... la asa barbati, asa femei! Si cred totusi ca ai din ce alege, nu sunt toate curve. Dar daca nu stii cine-i de intins si cine-i de luat in casa... atunci, problema voastra.
Postat 23 Noiembrie 2012, 21:31 de studentu silitor
hai sa dam cu pietre!!!
Mama fotbalistului nu s-a informat inainte sa vorbeasca dar vine in presa cu informatia!!! Bravo...cum stiti sa faceti bani din orice!!!Cati bani ati luat pentru stirea asta???Felicitati D-na SOACRA, la varsta Dvs. si in situatia in care sunteti mai da-ti si cu pietre!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 18:31 de mariana
tratament
curvele vor sari intotdeauna in apararea altor curve.
Postat 21 Noiembrie 2012, 17:34 de descartes
Pt pitzipoancele care comenteaza
De ce dracu mai mergi in biserica si juri in fata preotului " am sa fiu la bine si la rau cu el pana cand moartea ne va desparti" ??? Va dau un exemplu , nevasta lui Tesari e grav bolnava si la cati bani are oricand poate sa isi ia o pitzipoanca pe langa el, dar omul are caracter si la bine si la greu este alaturi de persoana pe care o iubeste si ii este nevasta, in schimb femeile in ziua de azi daca barbatii ajung la probleme , isi iau catrafusele si pleaca, de ce? totul e interes, iubire nu exista !!!, iar tu ramona i-l acuzi pe Nesu ca el este vinovat ca s-a imbolnavit, esti o parasuta retardata, iar afirmatiile cu amante daca era asa cum zici tu de mult baga nevastasa div de el ,dar de ce nu a bagat daca avea amante cum afirmi tu??? deoarece era pe interes, atunci producea bani si nu o interesa acest aspect.
Postat 21 Noiembrie 2012, 13:08 de Alex
habar nu aveti!!!!
Oare de ce va place tuturor sa vorbiti atata timp cat nu cunoasteti adevarul ??? intotdeauna vor exista opinii pro si contra..dar nu puteti judeca niste oameni doar pt simplul articol scris probabil de un reporter\reporterita care la randul lor au auzit niste informatii pe cat posibil eronate!!! mai bine v-ati interesa cine este doamna Monica Nesu si cat de rau o vorbeste pe sotia lui Nesu in fata cunoastintelor !!! Pe langa faptul ca sotia lui a stat langa el cat a fost bolnav si l a sters pe fund...in timp pe mama lui Monica Nesu se falea pe la emisiuni cu zambetul pe buze , ironica ...de emisiuni ii ardea dansei in timp ce copilul ei zacea la pat in stare grava??? iar despre viata lui Mihai dinainte de acest tragic accident..poate ar trebui sa ne vorbeasca putin si fostele lui amante....asa ca oameni buni...va rog eu...nu judecati inainte sa cunoasteti! singurul responsabil de aceasta despartire, parerea mea, este el...!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 11:11 de ramona
Casatoria nu-i sclavie
Asa a fost sa fie... i s-a intamplat, Dumnezeu sa-l ajute ! Dar nu poti tine o femeie de nici 30 de ani langa tine, cand tu esti in starea in care esti ! Daca ai iubit-o sau o mai iubesti, divorteaza si reda-i bucuria de a trai. Nesu are destui bani ca sa-si permita un/o insotitoare, pe cineva care sa-i faca menajul, poate sa-si elibereze sotia din sclavie. Indiferent ce bine a dus-o nevasta-sa, nu cred ca se marita cu el daca ar fi stiut ca peste cativa ani el se va nenoroci. Ii doresc insanatosire grabnica si sa nu dispere, viata are si momente cand te incearca.... si pe el il incearca, nu gluma !
Postat 21 Noiembrie 2012, 10:00 de Oradean
ho si voi
De ce sare toata lumea cu aprecieri vis a vis de "femeile din ziua de azi"? Habar nu aveti voi ce se intampla in familia aia si mai putin decat atat, ce se intempla intre soti. Fiecare are situatia lui complexa. De cele mai multe ori, in astfel de cazuri, initiativa vine de la cel bolnav, adica, un om care isi iubeste sotia ar face mai degraba pasul inapoi, lasand-o sa isi traiasca viata refacandusi-o in alta parte cu altcineva, daca crede ca nu se mai poate reabilita astfel incat sa traiasca din nou ca la inceputul relatiei. Ce poate sa fie mai dureros decat sa "traiesti din amintiri" si sa vezi cu un om sanatos de langa tine este tinut in loc si condamnat la o munca silnica in folosul tau? Am un prieten grav bolnav, fara posibilitate de recuperare, care a cerut divortul, contrar celor dorite de sotie, tocmai pentru ca este constient ca toata viata lui va fi o "simpla leguma" si in plus, nu se stie cat va mai avea de trait. Pentru toti cei care se grabesc sa concluzioneze ca sunt si eu femeie, ei bine nu-i asa. Sunt barbat si inteleg sa nu judect faptele altora, atata timp cat nu am eu de unde sa stiu ce se ascunde in spatele lor si a persoanelor.
Postat 21 Noiembrie 2012, 09:15 de baba cloanta
timea
Eu nu am spus cu nici un cuvant sa nu ii mearga bine la Nesu, cred ca eu care sunt in masura sa-l inteleg cel mai bine. De 13 ani ma uit la baietelul meu frumos care ar vrea sa se joace cu ceilalti copii si sta in carucior din vina unui doctor. Si tu de unde stii nesimtiyule ca eu sunt carie a societatii sa stii ca atunci cand s-a strans pentru Nesu eu din putinul pe care il am am donat si lui sa-l ajut. Eu stiu foarte bine cati bani se duc pe tratamente pentru ca deja de 13 ani il tratez pe copilasul meu si nimeni nu m-a ajutat. Eu nu sunt bogata ca un fotbalist am un simplu salar ca toti angajatii dar incerc sa ajut. Tu ce ai facut pentru Nesu in afara de cuvintele cu care ma jignesti pe mine.Cu asta nu il ajuti.
Postat 21 Noiembrie 2012, 08:54 de mare
RASPUNS LA TIMEA
este un comentariu mai jos postat de "mare" timea ....sa se tina Nesu de cuvant altfel sa nu ii mearga bine. Ii raspund acestui animal ca da Nesu se va tine de cuvant , dar daca tu carie a societatii erai in locul lui nici pt copilului tau nu ai fi dat...dar pt altii? Si cand ii intins la pat si atunci aveti cereri de la el....SA VA FIE RUSINE CA RESPIRATI AERUL CELOR DIN JUR !!!!!
Postat 21 Noiembrie 2012, 07:37 de ALIN
normal ca divorteaza...
eu sunt barbat, dar voi ganditi ce greu ii e femeii asteia? Ma gandesc ca Nesu nu mai poate ....stiti voi ce. Acum ce ati vrea, sa se rezolve biata femeie toata viata cu vibratorul?
Postat 21 Noiembrie 2012, 07:35 de cosmin
tradare
cum
Postat 21 Noiembrie 2012, 05:58 de nae liliana
timea
Stiu foarte bine ce vorbesc pentru ca si eu am un baietel de 13 ani in carucior si m-am interesat dar din pacate nu a facut nimic vizibil.
Postat 20 Noiembrie 2012, 21:25 de mare
parerea mea
Am toată compasiunea pentur Mihăiţă Neşu, nu doresc nimănui să ajungă într-o asemenea situaţie, dar dacă totuşi ar fi să ajung într-o situaţie similară aş divorţa pentru că-mi iubesc prea mult soţia şi nu aş accepta să o văd suferind din cauza lipsei unor lucruri fireşti într-o relaţie normală. Nu pot să o condamn să stea lângă mine. Eu cred că e de apreciat Mihăiţă. Dă dovadă de altruism şi maturitate.
Postat 20 Noiembrie 2012, 21:09 de românul complex
mda
cand a fost sanatos si a avut bani, a stat si individa cu el. cand a dat omul de greu, dusa a fost. era de anticipiat.
Postat 20 Noiembrie 2012, 20:55 de curvistinele
asa da
Normal ca pleaca daca nu mai produce nimic nici bani, nici sex. Niciodata o * nu va sta langa un barbat la greu, daca nu mai are ce sa ii ofere ( baniiiii si sulaaa). Asa sunt femeile din ziua de azi * si numai pe interes, ca ii mai usor sa pui curu la bataie.
Postat 20 Noiembrie 2012, 18:57 de jicu
Specific...
...Specific *.cand n-ai bani pleaca..asa fac toate femeile *..!SANATATE MIHAITA,TE IUBIM...!
Postat 20 Noiembrie 2012, 16:33 de mitru
m
femeile, e niste ''ji.godii'', in general.subscriu alex.
Postat 20 Noiembrie 2012, 16:17 de marcell
a
subscriu alex
Postat 20 Noiembrie 2012, 16:06 de a
Rusine
Cum ajungi la greu si sotia iti intoarce spatele si te lasa balta, astea sunt femeile din ziua de azi, toate pe interes, nu mai au suflet, toate merita batute si fu*ute!!!
Postat 20 Noiembrie 2012, 15:54 de Alex
forza nesu
Timea, nu cred ca esti tu in masura sa judeci pe cineva!!! N-ai tu de unde sa stii ce donatii a facut sau n-a facut Nesu,da?! Pe langa ca traieste o drama cu accidentarea, acuma se mai desparte si de sotie...deci lasa omu`ca are el destule pe cap!!! Bicho`..iti doresc sa-ti de-a Dumnezeu sanatate si forta maxima de recuperare!!!
Postat 20 Noiembrie 2012, 15:03 de ultras
Timea
Asa tin minte ca Mihai Nesu a promis ca din bani stransi la Antena 3 cu campania lui o sa sponsorizeze copii cu handicap si o sa ajute centrul de recuperare cu un locomat pentru copii. Daca nu se tine de cuvant nici bine poate sa-i mearga.
Postat 20 Noiembrie 2012, 14:28 de Mare
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON