URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
10 Iunie 2014, 08:49

Mona vămuieşte: Cine şi de ce vrea să mute Direcţia Vamală de la Oradea la Cluj

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Este o doamnă pe nume Mona Barbul, şefă peste Direcţia Regională Vamală Cluj, cu sediul la Oradea. N-o ştiţi, pentru că nu-i de prin partea locului, fiind "teleportată" politic de la Satu Mare, fără alt concurs decât unul de împrejurări.

Ea are ca principal merit faptul că e verişoara micului baron penal Ovidiu Silaghi (ex-PNL, azi PSD) iar ca background funcţia de şefă a Vămii Petea, o adevărată şcoală de dans pe sârmă şi bune maniere în tranzitul ilegal de mărfuri.

Află ce planuri are femeia de pe Blogul lui Bihorel!

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
mai sta?
cine stie cat mai sta pe aici?Cateva zile oare?-caci de varul Ovidiu Silaghi nu mai stie nimeni de el nu e asa? Aripa lui Tariceanu-ce succes au avut ca s-au separat .Au distrus PNL doar.Incet toti stiu sa se apere iesind prin usa din spate
Postat 18 Iunie 2014, 13:42 de dan
FEDRA OIL
SPERAM CA NOUA DOAMNA SEFA DE LA VAMA SA NU IL ACOPERE PE SC FEDRA OIL SRL. PANA ACUM A FACUT SI A DESFACUT, NUMAI IMPORTURI, NUMAI UCRAINA, NUMAI ARTIFICII... INTELEGETI IDEEA. ASTEPTAM UN CONTROL DE LA BUCURESTI, SI NU LOCAL SI PENTRU X6- FEDRA !
Postat 11 Iunie 2014, 13:45 de ALEX
CLUJUL
…nu neaparat in legatura cu titlul articolului..DAR incepe sa ma irite o noua spetaza de oameni care se dezvolta pa’ la CLUJ..cea de sabinighermanisti, IPOCRITI, semialfabeti , frustrati si nebagati in seama, speta care parca se inmulteste pe zi ce trece (ca mustele la balegar)… trecatori in fond la final de sezon estival zic io ca toti becalienii si diaconestii.. dar raiosi pa’ dinafara si hazi pe dinauntru …laudarosi si trufasi ca vct si isterici ca popa tokes! sprucata foaita de oameni! Ada’ DOAMNE frigu’!
Postat 11 Iunie 2014, 00:47 de PETRE PETRE
fara mila
pe langa . ca si subiectul expirat cu cainii din oradea este pe langa.
Postat 10 Iunie 2014, 18:17 de galea laura
Asa-i in provincie
Despre Mang se stie ca este penibil de corupt, iar in rest cu siguranta va ajuta partidul daca muta vamesii la Cluj si granita la Piatra Craiului :)))) De toti sunt la fel, indiferent de culoare politica. Aparent in provincie oamenii sunt mai prosti si inghit mai usor furtul.
Postat 10 Iunie 2014, 10:04 de Obs
Titlu corect ar fi fost:
Mona vă *şte ...
Postat 10 Iunie 2014, 09:38 de Mona
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON