URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
14 Iunie 2024, 12:28

Manelistul Babasha, din nou pe scenă alături de Coldplay. Publicul l-a aplaudat, iar Chris Martin a avut un mesaj pentru fanii români (VIDEO)

Manelistul Babasha, din nou pe scenă alături de Coldplay. Publicul l-a aplaudat, iar Chris Martin a avut un mesaj pentru fanii români (VIDEO) (Sursa foto: Euronews.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cântăreţul de manele Babasha a cântat din nou alături de trupa britanică Coldplay, joi, la finalul celui de-al doilea concert susţinut de formaţie în Bucureşti.

În timpul show-ului, Chris Martin a vorbit despre incidentul de la primul concert, când mai tot stadionul a huiduit atunci când Babasha, invitat pe scenă, a început să cânte manele.

Solistul Coldplay a spus că a fost șocat și trist, dar le-a transmis fanilor din România că îi iubește chiar și așa.

I-a invitat să huiduie din nou 

El a afirmat şi că trupa va reveni în România, potrivit Euronews.ro. „Aseară am susţinut primul nostru concert în România. Am fost şocat, trist şi m-am simţit cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi, ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri”, a spus liderul formației Coldplay. 

După un moment de confuzie, oamenii au huiduit, iar Chris Martin a spus: „Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri".

In memoriam Colectiv

De-a lungul concertului, Coldplay a dedicat și alte momente României.

Solistul a chemat apoi pe scenă trei tineri din public, pentru un moment in memoriam victimelor incendiului de la Colectiv. Între cei trei s-a aflat şi un supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, mai notează Euronews.ro.

 „Acest cântec este pentru prietenii voştri care au murit în Clubul Colectiv", a spus Chris Martin, înainte de a cânta „Everglow”. 

„One manele song”

La finalul show-ului, Coldplay l-a chemat pe scenă pe manelistul Babasha, huiduit cu o seară înainte. 

„Trebuie să vă spun că urmează să cântăm „one manele song” timp de trei minute. Așa că dacă nu vă place acest gen de muzică, e ok, dar vă rog poate alegeți să mergeți până la baie, să le scrieți prietenilor voștri, dar fiți buni, pentru că noi trăim cele mai bune momente aici. Așa cum am spus, dacă nu vă place acest gen de muzică sau acești oameni, e alegerea voastră. Noi iubim această muzică și acești oameni, noi iubim toți oamenii”, a mai spus Chris Martin, potrivit RomaniaTV.ro. 

Babasha a interpretat piesa "Păi Naa", fiind acompaniat de toți membrii trupei Coldplay. De data aceasta, el a fost aplaudat de cei mai mulți fani aflați în public. Totuși, pe unele filmări de la concert, se vede cum alte persoane au părăsit arena în acel moment.

După cum se ştie, la primul concert al trupei Coldplay susţinut în Capitală, miercuri, Babasha a urcat pe scenă, invitat chiar de Chris Martin, care a spus că l-a descoperit după ce s-a uitat în topurile muzicale din România. Momentul a fost huiduit intens.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
TheSolarConnection
Manele înseamnă subcultura, muzicanti de acordeon, laudă, oameni care nu au văzut o nota muzicală si ei cred ca știu sa cânte.
Postat 14 Iunie 2024, 20:10 de Sandu2100
Banii, dusmanii, combinatiile si femeile ca o marfa
Sa-i explice cineva si englezului ala prost ce inseamna manelele si cat timp va mai face umbra Pamantului, sa nu mai vina pe aici.
Postat 14 Iunie 2024, 19:27 de TheSolarConnection
Si publicul a fost socat de idiotul Martin
Ei s-au dus la un concert coldplay, au platit bilet, si au avut parte de manele! Niciodata nu o sa merg la spectacolele diliului nesimtit Chris Martin, care efectiv le-a bagat pe gat ceva ce nu vroiau sa auda. Maneaua nu e muzica romaneasca. E o muzica cu influenta araba, avand radacini in muzica turceasca de la inceputul sec XIX lea. De prin Asia se trage pseudomuzica asta. Daca diliul ala de Martin vroia sa le faca o surpriza placuta specatorilor putea sa invite un cantaret sau o cantareata de muzica etno sau folk romanesc, nu o daramatura de manea. Ce sa astepti de la un idiot incult britanic? Are talent, dar e prost gramada.
Postat 14 Iunie 2024, 19:00 de Riviera
@adevarat
Pai organizatorii nu au umilit in fata strainilor un intreg public pe langa cel de care zici tu punandu-i sa asculte ceva ce in marea majoritate nu doreau? Pe banii lor. Si totusi trupa a insistat inca odata sa arate ce? ca tre sa ascultam si manele? Ca manelele sunt marginalizate? Oriunde altundeva in lume manelele sunt un oarecare gen de muzica, o colectie de sunete. In Romania e mai mult decat atat fiind muzica romaneasca si suntem cei mai indreptatiti sa judecam daca vrem sa ascultam asa ceva sau nu - pentru ca in Romania maneaua e si o subcultura(nu dintre cele grozave) si stim cum i-i poate afecta pe romani. Dar nici britanicii nu se dezmint si tot timpul arata ca i-i doare la belengher de parerile altora, de cum jignesc pe unii si pe altii. Exact asa sunt si ca turisti/oaspeti, lucru confirmat de o lume intreaga.
Postat 14 Iunie 2024, 15:27 de nihil
"Put the bitch on the bed!" Jaga-jaga
S-antîlnit Hoțu' cu Prostu', la propriu, pe stadionul din capitală! Falsa corectitudine politică umblă de mînă cu grosolănia și asta n-are treabă cu rasismul, are treabă cu prostia și cu lipsa de discernămînt. Trăim vremuri noi în care succesul unui cîntăreț îl amețește într-atît încît ajunge să creadă că e în măsură să dea lecții publice. Și de fapt dacă ne uităm la valurile de "influenceri" și de tot felul de frați-tate care sînt idolatrizați de tineri care nu pot lega o propoziție în mod fluent, răcitura de la coldplay are dreptate... Și uite cum se explică minunățiile care ne produc greață și care au devenit "firești": "coregrafii" violente pe stadioane la pachet cu meciul, spectacole de artă cu "promovări" de "monștri" care altă dată apăreau în sec XIX la Smithsonian pentru bilet separat, manifestații studențești cu scandări pro-t-ero-riste, rescrierea istoriei și reinterpretarea ei cu scopul obținerii astăzi de recompense pentru "victimele" inventate și tot așa mai departe, de nu se mai miră nimeni într-o bună zi că lumea va deveni locul de joacă al dezaxaților religios, al dictatorilor sîngeroși, al lumpen proletariatului, al hoardelor capabile abia să articuleze sunete... Iar cireașa de pe tort va fi aceea că victimele vor fi fără deosebire și "mințile deschise" de ieri de pe scenă care se adresau mulțimii "obtuze" care avea un numitor comun: a plătit gras biletul pentru ca să fie bătaia de joc a Hoțului și a Prostului și a plecat cu gura căscată...
Postat 14 Iunie 2024, 13:53 de pupinjuristu
Mi-e rusine ca sunt Roman!
O mare lectie de umanism din partea lui Chris Martin.Problema este a organizatorilor, dar sa-ti umilesti asa co-nationalul in fata unor straini?! Cat pot fi unii de ORDINARI? Nu a durat o vesnicie maneaua, dar nu avem rabdare, bun simt, omenie si ar putea continua multe.Nu sunt fan manele, dar toti va imbatati pe manele!
Postat 14 Iunie 2024, 13:14 de adevarat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON