URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iunie 2023, 12:00

În arest pentru mama: Romi Neguș, reținut de polițiști, după un scandal cu boxerul Florin „Jaga” (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe vremuri boxer de performanţă, mai nou celebru doar pentru scandaluri, vandalisme şi bătăi de stradă, Mihai Florin Mulcuţa, alias Florin „Jaga”, e din nou în atenţie.

A ajuns „la cuţite” cu interlopul Romi Neguş şi cu amicii acestuia, iar disputa a degenerat în adevărate bătăi de stradă, în timpul cărora Jaga a încasat picioare şi bâte în cap, dar şi mai mulţi pumni decât în toată cariera de sportiv. „Am ajuns la spital din cauza lor”, s-a plâns Jaga lui Bihorel, pretinzând că e hărţuit pentru că n-a mai vrut să execute comenzile clanului Neguş.

„N-am mai vrut să bat pe unul şi pe altul”, susţine omul, în timp ce Romi spune că, de fapt, vina e a fostului boxer care, beat fiind, ar fi avut un comportament de neam prost şi i-ar fi înjurat, live pe Facebook, inclusiv mama.

C-o fi una, c-o fi alta, cert e că scandalul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au pornit o anchetă pentru loviri şi i-au cazat o noapte în Arestul Poliţiei pe Romi Neguş şi pe amicii săi.

Ca atare, Bihorel le propune ca, data viitoare, dacă tot vor să dea cu pumnii, să-şi cheme adversarul în ringul de box...

La ieșirea din arest, Romi Neguș a fost întâmpinat de familie și de „locotenenții” lui:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
Da, avem un stat de drept...
...în continuă eșuare, cu personalitățile de gen, ne putem mândri oriunde, iar când statul de drept nu se va mai putea ridica, atunci lucrurile deloc nu se vor mai îndrepta. La câtă dreptate se împarte în stânga și în dreapta, nu voi fi mirat să văd un primar sau un prefect cu capul spart și ochii umflați pe mai știu eu unde, că de siguranță cetățenii au parte doar scriptic că faptic organele abilitate se pare că mereu fac pe ei, când apar aceste staruri. Ori posibil ca POLIȚIA să nu fie în stare să întocmească un dosar de cercetare penală, doar dosare interpretabile, duse în fața procurorilor care după ce citesc și caută încadrările pentru fapte care nu prevede legea, cu siguranță se va da verdictul NUP, atunci se vor mira alții cum e posibil așa ceva, vor apărea și explicații.
Postat 10 Iunie 2023, 02:49 de Morometul
sandu drop
Sandu se pare ca tu jignesti pe toata lumea, un frstrat fara femei esti. Si pe Bihon te-au blocat si te-au exclus, acum ai sarit aici cu prostiile tale
Postat 08 Iunie 2023, 19:45 de Petre93
@MODERATOR
Eu ma întreb cum il lasi pe asta pe aici, totuși nu vezi cat jignește??
Postat 07 Iunie 2023, 22:32 de Sandu2100
adi13-bolnăvel
Eu una spun si tu alta înțelegi, vai si amar de capul tău. Într-adevăr Vaslui e frumos precum Fâșca : :::))) mută-te la Vaslui ca are centru fain ::::)))
Postat 07 Iunie 2023, 10:13 de Sandu2100
RE: adi13-bolnăvel
Ajunge cu atacurile la persoană!
Postat 07 Iunie 2023, 18:54 de Moderator
Sandu mincinosu si ad blue
Doi lingai ad blue si sandu nebunu. La voi Oradea e in competitie cu Vasluiul? Nu cumvs cu Cluj, Iasi, Brasov... Ce nu e bine in Vaslui. In afara de centru , Oradea arata mai rau ca Vasluiul asa ca fapt divers
Postat 07 Iunie 2023, 07:30 de adi13
RE: Sandu mincinosu si ad blue
Ajunge cu atacurile la persoană!
Postat 07 Iunie 2023, 18:54 de Moderator
adi13-bolnăvel
De Vaslui ce zici ::::))))) ți-ar prinde bine o pauză ::::))))) no bine amu , numa așa sa vezi diferenta ::::))))
Postat 07 Iunie 2023, 00:25 de Sandu2100
De ce??
Draga bihoreanul. Te rog nu mai promova ultimii oameni. Cefe late care probabil se uita la articolul asta și se bucura ca s-au văzut în poze. Ca de citit sigur nu știu sa citească. Click bait ieftin și care lasă un gust amar în gură. La fel ca "oamenii" din clip. Bleax.
Postat 06 Iunie 2023, 23:13 de IrinaLoghin
adi13-bolnăvel
Mă idiotule, eu sunt cu Bolojan la orice articol sau TU ?? De 15 ani sunt propagandisti pe aici, chiar nu vedeți ca Orădenii vor dezvoltare ????
Postat 06 Iunie 2023, 19:40 de Sandu2100
Adi13
TACI MA PAPAGALULE , NU-TI MAI ETALA TALENTELE DE MOLDOVEAN DE LA GALATI , NU-TI CONVINE CE FACE BOLOJAN MUTA-TE IN GALATI , FACI UN BINE ORASULUI
Postat 06 Iunie 2023, 17:26 de Mare_blue17
sandu cel cu buda-n curte
Nu cu Bolojan am sluga. Eu cu tine am, tu esti cainele de paza, sluga care apara numele lui Bolojan.. Vroiam sa vad cum sari sa-ti aperi stapanul. Intelegi sluga? Vad ca esti pe faza, nu te dezlipesti de net, se vede ca asta iti e meseria in afara de aia care nu e meserie e doar o alta propaganda
Postat 06 Iunie 2023, 17:13 de adi13
...
Personajele din filmare ce si-au etalat? Depozitele alea de colesterol si grasime din zona abdominala? Ca altceva nu prea iese in evidenta din acest filmulet. Bineinteles, de psihoza turmei si haitei nici nu mai are rost sa vorbim. Grupare penibila de-a dreptul.
Postat 06 Iunie 2023, 16:11 de corm16
batausi
Astia da batausi :)) Romi - te a umilit ultimul drogat din oras. Ai nevoie de 20 de persoane cu arme sa il pui jos pe unu ca jaga :)) Ar fi frumos daca tot te lauzi cu abilitatile tale de luptator sa te bati cu cineva unu la unu, sa vedem atunci cum sta treaba. De ce nu incerci cu fratele lui jaga? are cu peste 30 de kg mai putin ca tine, si cu 15 cm. Arata ca esti barbat! Altfel nu mai tot vorbi de interval ca stie toata lumea cine esti, te antrenezi cu aia care nu au voie sa dea inapoi si deja si tu crezi ca esti ceva sportiv de performanta.
Postat 06 Iunie 2023, 14:34 de coruptie
adi13-bolnăvel
Bă da prost ești, tu la orice articol îl bagi pe Bolojan in față, frustratule
Postat 06 Iunie 2023, 14:03 de Sandu2100
Pt sandu 2100
Vezi sandule ca astoia nu sunt cu Bolojan. Sa iei masuri. Pe ei sandule
Postat 06 Iunie 2023, 13:49 de adi13
Rumegus
Mizerii de oameni.....Animale.....
Postat 06 Iunie 2023, 13:06 de cosmin5z
:)
ce penibili
Postat 06 Iunie 2023, 12:13 de ArdeleanOradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON