URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
18 Noiembrie 2023, 16:21

"I`m a survivor"! O elevă de 17 ani din Oradea merge mai departe la Vocea României (VIDEO)

'I`m a survivor'! O elevă de 17 ani din Oradea merge mai departe la Vocea României (VIDEO) (Foto: captură video)

Orădeanca Andreea Oprea a strălucit, vineri seară, pe scena emisiunii-concurs Vocea României și a pășit în următoarea etapă a competiției, după ce s-a duelat cu o altă tânără interpretând piesa "Survivor".

Show la duel

Elevă la Liceul de Arte din Oradea, Andreea, în vârstă de 17 ani, a impresionat juriul format din Smiley, Horia Brenciu &Theo Rose, Irina Rimes şi Tudor Chiriă, încă de la audiţiile pe nevăzute, când a reuşit să întoarcă trei scaune, în timp ce a cântat piesa "God is a woman" (Ariana Grande).

A devenit, astfel, parte din echipa formată din Horia Brenciu şi Theo Rose, iar în emisiunea difuzată vineri seară s-a duelat cu o colegă, Ana Stănciulescu.

​"Nu sunt obişnuită cu acest nivel destul de ridicat de competitivitate. Când e vorba de Vocea României, e presiunea mai mare ca niciodată", a mărturisit Andreea Oprea. Concurenta a fost copleşită de emoţii şi chiar a plâns la repetiţii, după cum arată site-ul Protv.ro.

În această etapă, antrenorii au cuplat concurenţii şi au ales piesele astfel încât să scoată în valoare vocile lor. După duel, concurentul care nu a fost ales de juraţi mai are o şansă: aceea de a fi salvat de un alt antrenor, care să-l ducă în echipa sa.

Nu a fost cazul Andreei Oprea. Cu vocea ei, tânăra a reuşit să-şi convingă cei doi mentori, Horia Brenciu şi Theo Rose, că merită să meargă mai departe, interpretând în forţă piesa "Survivor" (Destiny`s Child).

"Cred că e prima dată când am auzit piesa asta cântată atât de bine. Mi-a plăcut foarte mult! Bravo, fetelor!", a spus Irina Rimes după prestaţia celor două.

"Felicitări! Într-adevăr, vă potriviţi. Aţi avut energie compatibilă pe piesa asta. Aţi rezistat una în faţa alteia eroic până la final. Bravo!", le-a transmis celor două şi Tudor Chirilă.

În final, şi cealaltă tânără care a concurat a fost salvată şi primită în echipa lui Smiley.

În formaţie

Potrivit site-ului ProTV, Andreea Oprea este elevă la Liceul de Arte din Oradea şi provine dintr-o familie de interpreţi, părinţii ei având Formaţia Oprea.

Ea cântă alături de ei le diferite evenimente precum nunţi, botezuri şi petreceri private.

Vineri, 17 noiembrie, a fost difuzată ultima ediţie a duelurilor de la Vocea României, sezonul 2023. Concurenţii rămaşi în competiţie se vor pregăti pentru următoarea etapă, cea de KO-uri, unde se vor întrece câte trei concurenţi în acelaşi timp.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Tudor Chirilă...
Părerea mea personală a atins mult din adevăr, multe au voci dar se combină și cu plapuma, vocile se mai fac și pe mixere, după care se imprimă pe un CD mergi la spectacole și dai drumul benzii tu fredonând doar. Este adevărat că de astea multe avem.
Postat 25 Noiembrie 2023, 13:44 de Morometul
A câștigat vocea, ori vestimentația ei?
Mă cam miră faptul că mai nou toate lălăitele și țipătoarele câștigă acest concurs, desigur e vorba de marcheting și cu cine o pui la vârste fragede.
Postat 25 Noiembrie 2023, 13:17 de Morometul
Interpretare...
...în stil manelistic cu viersuri anglezești.
Postat 18 Noiembrie 2023, 21:57 de marginan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON