URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Ianuarie 2023, 11:39

Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permis de conducere, pe care Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat după ce a fost depistat cu o viteză mai mare de 50 km/h peste limita legală pe un drum național din județul vecin.

Potrivit informațiilor BIHOREANULUI, Bolojan a fost prins pe DN 19 între Carei și Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, rulând cu peste 120 km/h, la volanul mașinii de serviciu.

Contactat de BIHOREANUL, președintele CJ Bihor și-a recunoscut și fapta, și vina. „Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Bolojan.

Întrebat ce viteză avea, concret, acesta a spus că nu s-a uitat în procesul-verbal, decât la suma pe care o avea de achitat drept amendă.

„M-am grăbit să plătesc amenda în 24 de ore, 665 lei”, a spus șeful CJ Bihor.

„Mă grăbeam foarte tare, știu că nu este o scuză, dar asta e situația”, a mai spus Bolojan, care este un șofer recidivist.

În toamna lui 2017, pe când era primar al Oradiei, Ilie Bolojan, a rămas fără permis de conducere vreme de 3 luni, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de 172 km/h pe DN79, între Şimand şi Chişineu Criş.

UPDATE: Cu ce viteză a condus Bolojan

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, circula cu o viteză de peste 130 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h şi a rămas fără permis pentru 90 zile, potrivit unei informări transmise de Biroul de presă al Poliţiei Satu Mare, la solicitarea BIHOREANULUI.

Detalii, în articolul „Cu ce viteză a fost prins Bolojan de polițiști? A rămas fără permis 3 luni!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
Sandule..mereu umbli-n străchini...
Pe lângă faptul că împungi, desigur că ai și tu un set de cuvinte, sau ar trebuii să ne mai gândim ca să te înțelegem? Dar să știi că nouă ne pare rău că nu ți-am putut justifica stereotipurile.
Postat 26 Ianuarie 2023, 21:35 de Morometul
Rușinea omului care ne cere corectitudine...
Ce coincidență, așa a crezut că pe birtinez toți îl iubesc? Păi, da, dar am uitat majoritatea că iubirea e oarbă… Un egoist și atât. Dar e mai bine să tacă inteligent, decât să vorbesc stupid.
Postat 26 Ianuarie 2023, 21:26 de Morometul
KP aka mama Omida
E clar pt toți ca manipulezi ordinar, în stilul caracteristic PSD, vizita era de servici.
Postat 18 Ianuarie 2023, 10:53 de Sandu2100
"Părerea Mea"
Capul mafiei bihorene sfidează legea la tot pasul, aplaudacii îi țin partea. Dac-ar fi fost un conducător auto de bmw colcăia rubrica comentarii de injurii și blesteme,acum nu, majoritatea sunt de partea infractorului, păi nu meritam tot ceea ce ni se întâmplă?ba da!
Postat 18 Ianuarie 2023, 10:05 de Maikeltroll
Să fie clar pentru toți manipulatorii liberalismului autohton, că-i cu păcat.
Autovehicolul Consiliului județean Bihor care era condus ilegal de către Bolojan Gavril Ilie, pentru că se deplasa în acel moment surprins de radar la o întrunire politică cu caracter privat și nu în interes de serviciu cum încearcă manipulatorii să invoce din start, circula cu peste 50 km/h față de limita admisă, respectiv cu 134 km/h în loc de 70 km/h ... în intravilanul localității Doba, pe un tronson de drum național cu o lățime de 8 m, așa după cum rezultă din PV de constatare.
Postat 18 Ianuarie 2023, 09:41 de KP
A mai avut amenzi
A mai avut amenzi de radar care nu au aparut in presa. Si anul trecut a avut cel putin una.
Postat 18 Ianuarie 2023, 09:20 de Petre93
?
Da'oare cam care e situația acum cu osenii care conduceau în urma cu citiva ani fără permis, fără nici o problema bolizi din vestul EU colo prin Negrești Oas, Certeze șamd. Se mai permite?
Postat 17 Ianuarie 2023, 19:36 de Simonette
adi13-bolnăvel
Nu am conturi false cum ai tu , și te semnezi cu numele meu pe Bihon, și nici nu răspunzi la întrebări când ești cu musca pe căciulă, ca tu ești fixat pe Bolojan, nici nu trebuie sa vezi numele lui in articole sau comentarii și repede sari. Pe FEISBUC ma semnez TUTANKHAMON, sau George Michael ::::)))) sau poate Mulder or Scully ::::))))
Postat 17 Ianuarie 2023, 19:32 de Sandu2100
iar esti prost sandule
Mare redus esti, inainte era PSD, acum USR, mai demult era AUR. Tu nu poti sa realizezi ca unii oameni nu depind de un partid, asa cum esti tu o sluga de partid. Tu ne acuzi pe toti ca suntem de la un partid sau altul. Tu esti ala care scrie cu numele de drop pe Bihon, pe facebook esti Radu Pop, apoi Maximilian Cabron. Ca sa vezi care e ocupatia ta. Afla ca nu sunt sustinator al nici unui partid. Din cauza oamenilor ca tine urasc orice partid, eu doar cu cei care conduc am o problema. Si cred ca e democratie sa avem dreptul sa comentam pro sau contra. SLUGA ce esti
Postat 17 Ianuarie 2023, 18:26 de adi13
Asa e
Doar ca tu te ascunzi cu propaganda in spatele opiniei, in favoarea USR o faci.
Postat 17 Ianuarie 2023, 17:08 de Sandu2100
Opinia e esenta democratiei.
Si pe asta ai ratat-o. Cat despre propaganda, in favoarea cui o fac eu sistematic? Esti intr-o eroare continua, atat poti. Eu inchei aici, am creat involuntar suficiente vizualizari.
Postat 17 Ianuarie 2023, 17:04 de User anonimizat
adi13-bolnăvel
De răspunderea răspunsului unde ți-ai imaginat tu ca la 4 articole unde nu era numele lui Bolojan, ai spus ca numa sa vad numele lui Bolojan și sar :::))) nici la articole nu era numele lui, nici la comentarii. Baga mare ca esti propagandistul șef.
Postat 17 Ianuarie 2023, 17:03 de Sandu2100
Sandu gunoiule
De ce raspundere fug eu mai gunoi imputit? Am incalcat cumva legea, ma cunosti ce fac sau cine sunt , mai gunoi postac de doi bani. Hai mai da limbi stapanului tau, sa-l scoti din rahat. Gunoi ordinar ce esti
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:54 de adi13
CT
E complicată democrația, când te ascunzi in spatelei opiniei, și faci propagandă.
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:54 de Sandu2100
Atunci nu cunosti notiunea de propaganda.
Cum nu cunosti dreptul la opinie, complicata democratia cand ai interese vadite, a provoca pe oricine are o parere contrara, iti atinge idolul.
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:49 de User anonimizat
CT aka TWO
Tu nu ești asa agresiv la propagandă ca restul, în schimb același condiment.
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:37 de Sandu2100
Eu nu fac propaganda nimanui.
Nu sunt nici cu unii, nici cu altii, nu am batut la usa nimanui, nimeni nu a batut la usa mea, nici nu sper sa fiu remarcat, sunt independent si integru din toate punctele de vedere. Poti demonstra contrariul? Daca nu, taci din gura sau canta la alta masa.
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:30 de User anonimizat
CT aka TWO
Tu nu ești sigur de nimic, ești pe propagandă, iti plac betoanele dar nu prea, iti place natura dar nu prea.
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:19 de Sandu2100
Eram sigur.
Sa pui echivalent intre o persoana publica si un om normal, denota prea multa dragoste, doar e om si el. Cum la noi politicianul e oricum altcumva ar trebui sa fie, un model, nu ma mira analogia. Sa fie bine sa nu fie rau…
Postat 17 Ianuarie 2023, 16:14 de User anonimizat
Sinceritate?
Cred ca toti de aici au depasit cel putin o data viteza regulamentara de le putea fi suspendat dreptul de a conduce. Dar sunt 2 tipuri de comentaci: aia ce recunosc si aia ce mint! Si eu am facut-o cel putin o data, inconstienta clara. Dar la permis am avut în total 9 puncte in 20 de ani de condus. Doar ca noi cand gresim si ne prind nu suntem subiect de stiri, ca suntem nime'n drum!
Postat 17 Ianuarie 2023, 15:56 de poiu
Legitimatia de serviciu
daca-i prindea radaru pe comentatorii labagisti din subsol ei scoteau legitimatia de serviciu - "Sint comentator la bihoreanul - eram in misiune"!! :)))))))))))))))))))))))
Postat 17 Ianuarie 2023, 15:38 de TanarSiNelinistit
adi13-bolnăvel
Sper ca ai remarcat ca Bolojan nu fuge de răspundere așa cum faci tu ?
Postat 17 Ianuarie 2023, 15:37 de Sandu2100
Nu ma mir.
Data trecuta a depasit cu 72 km/h, acum cu 50 km/h, valori mult peste limita de viteza in zona respectiva, deci nu intamplator. Sa fi fost Pasztor sau Mang, urlau toti hastagistii. Asa se consemneaza, se justifica si se trece peste. Pixelu albastru…
Postat 17 Ianuarie 2023, 14:55 de User anonimizat
Pt tot om este!!
Bolojan cand iesea cu masina din curtea primariei, o lua pe Primariei pe interzis si iesea in piata Unirii. Cati dintra comentatori vin pe interzis. La fel face si vicele Malan pe Szigligeti Ede, vine pe interzis. Asa ca mai lasa-ne cu cati nu facem ca Bolojan si Malan . Cum stai sandule , mai poti tasta, mai poti contracara comentariile? Vai cate conturi false ai pe faceboo, cu exact comentariile de aici, de asta ne pui la toti lista aia de ivanov, mike, petre, kt, cp, omida etc.
Postat 17 Ianuarie 2023, 14:49 de adi13
Tot om este!!!
Cu mâna pe inimă, care dintre comentatori nu calcă pedala când dă de drum drept!!!!!!!!!!!??????
Postat 17 Ianuarie 2023, 13:47 de iahim
adi13-bolnăvel
Nu am conturi false cum ai tu , și te semnezi cu numele meu pe Bihon, și nici nu răspunzi la întrebări când ești cu musca pe căciulă, ca tu ești fixat pe Bolojan, nici nu trebuie sa vezi numele lui in articole sau comentarii și repede sari.
Postat 17 Ianuarie 2023, 13:27 de Sandu2100
Sandu ai ocupatie
Ma bufeneste rasul cand ma gandesc la sandu dropulanu cat are de munca acum sa atace pe toata lumea, sa latre ca un disperat la orice comentariu impotriva lui Sprancenatu, plus pe cele 3-4 conturi false de pe facebook, pe Bihon. Cred ca ii sangereaza degetele acum de la atata tastat.
Postat 17 Ianuarie 2023, 13:23 de adi13
Am spus eu ca vin ăștia
Auzi la ei, unul cu pușcărie, altul cu Capone, altu substanțe ::::)))) haideți ca puteți mai mult ::::))))
Postat 17 Ianuarie 2023, 13:08 de Sandu2100
Doar pt. viteza?!
Un canabis, o iarba, ceva, un rest de la palinca de la Sf. Ion, nu i-au gasit?! Sa ne spuna zâna aia de le melitie, botoxata, cat a avut alcoolemia si la ce substante psihotrope a iesit pozitiv? Daca a fost supus testarii ca orice lache, evident!
Postat 17 Ianuarie 2023, 13:05 de ili3
Ioan Gheorghe Bogdan & Bogdan Chiş
Sambata.... masina de serviciu..... Domnilor procurori, nu stiu care are ranga mai mare, v-am trecut in ordinea varstei! Dupa modelul cazului celebrului brancardier ar trebui sa luati la mana pontajele soferilor de la cj Bihor. Al Capone a picat pt. un fleac de evaziune, birtinezul poate pica pt. niste kkte de pontaje masluite!
Postat 17 Ianuarie 2023, 12:57 de pinonel
La puscarie !
Azi, pedeapsa cu suspendare, maine, cu executare. In final : ILIE LA PUSCARIE !
Postat 17 Ianuarie 2023, 12:42 de Silver_Cat
Repede hop și PSD
Sa ne de-a exemplu de Bolojan om rău, da am văzut ce rău e , spre exemplu și-a plătit amenda la timp, și o sa meargă pe jos ,cu tramvaiul sau cu bicicleta la muncă da e un exemplu foarte rău ::::))) încep unii acum ca articolul e cald, ca sfidează legile , ca nu da doi bani pe cei din jurul lui, pe Oradeni, ca nu e un exemplu pt comunitate etc. Mai urmează alții la comentarii ::::))) " MAI DRAGA PSD " Bolojan e un exemplu, voi NU!
Postat 17 Ianuarie 2023, 12:32 de Sandu2100
Potoliți-va
Și acum toți hateri or sa buiasca și-o să se sbată din toți mușchi, potoliți-va fiecare om greșește indiferent ce funcții sau statut are a greșit a plătit spre deosebire de alti care aleg avionul plimbandu-se aiurea și ale căror realizări nu se compara sau se vor compara vreodată cu ce a făcut acest om pentru Oradea și Bihor .
Postat 17 Ianuarie 2023, 12:16 de sss
Dar pe interzis
Nu cred ca este strada in oras pe care Bolojan sa nu fi circulat pe sens invers. Semnalizare la schimbarea benzii si directiei ca si un BMW. Omul asta sfideaza toate legile , astea rutiere sunt ceva inexistente pentru el. Asta e respectul lui pt cei din jurul lui
Postat 17 Ianuarie 2023, 11:49 de Petre93
Frumos exemplu pentru comunitate!
Asta arată cat da pe legile statului.
Postat 17 Ianuarie 2023, 11:48 de Jianu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON