URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
05 Februarie 2010, 16:30

Fotbaliştii de la Minerul Lupeni s-au fotografiat făcând sex între ei!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tabloidul Libertatea a intrat în posesia unor fotografii şocante, care arată mai mulţi fotbalişti, aparţinând divizionare secunde Minerul Lupeni, aflaţi în cantonament, au făcut sex între ei. Şi mai şocant este că, potrivit unui participant la orgia homosexuală, astfel de scene sunt frecvente în echipele de fotbal.

Pozele circulă de ceva vreme pe internet, iar ele îl surprind în "acţiune" şi pe mijlocaşul divizionarei secunde Minerul Lupeni, Robert Cristian. În vârstă de 22 de ani, tânărul este foarte talentat, iar în urmă cu un sezon a fost chiar la un pas să se transfere la "U" Cluj.

"Într-una din seri au băut ceva mai mult vin şi au început să umble în pielea goală prin cameră. Erau în cantonament, cu Minerul. Au început cu glume cu tentă sexuală şi au terminat prin a face sex între ei, timp în care se şi pozau", a povestit, sub anonimat, unul dintre participanţii la desfrâu, adăugând că "a doua zi nu a regretat nimeni nimic. Spuneau că s-au distrat pe cinste".

Contactat de ziarişti, Robert Cristian, unul dintre protagoniştii scenelor, a refuzat să comenteze: "Nu mă interesează", a răspuns el.

Se pare însă că astfel de scene nu sunt excepţii printre fotbalişti, unul dintre participanţii la orgie declarând că se întâmplă frecvent, doar că de data asta, pozele au ajuns pe internet.

Mijlocaş sau atacant ofensiv, Robert Andrei Cristian s-a format la Corvinul Hunedoara, unde, între 2008 şi 2009, a jucat două sezoane în liga secundă (47 de meciuri/ 4 goluri), apoi la Minerul Lupeni, tot în eşalonul secund (22 de meciuri/ 5 goluri), cu care a semnat, deşi era dorit şi de "U" Cluj.

Echipa antrenată de Petre Gigiu şi de Iosif Rus nu trece prin cel mai bun sezon, aflându-se, la finalul turului Seriei a II-a, pe locul 16 din 18, retrogradabil, la patru puncte de "salvare".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON