URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 15 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Partida Romilor "Pro Europa" organizează un mare concert intitulat "Romi pentru România", vineri, 19 iulie, în Cetate. Vor fi prezenţi unii dintre cei mai celebri manelişti din România, precum Florin Salam şi Tzanca Uraganu, alături de alţi artişti din ţară. Vor fi standuri de alimentaţie publică de unde nu vor lipsi unele preparate tradiţionale: mâncarea la ceaun şi la proţap.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Nici n-am apucat să uităm bulibășeala alegerilor comasate din 9 iunie, locale și europarlamentare, cu acuze de furt și o impardonabilă întârziere în centralizarea și publicarea rezultatelor, că deja ne putem imagina ce se va întâmpla la alegerile de la finele anului, în legătură cu care tocmai s-a decis că vor fi intercalate: turul I al scrutinului prezidențial pe 24 noiembrie, urmat pe 1 decembrie de cel legislativ, pentru desemnarea viitorilor senatori și deputați, iar apoi, pe 8 decembrie, de turul II al alegerilor prezidențiale.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 28 iunie a.c. s-a publicat în Monitorul Oficial o nouă Ordonanță de Urgență care modifică din nou Codul Rutier și, din păcate, nu în bine. În războiul contra drogurilor și alcoolului la volan, guvernanții scot pe bandă monstruozități juridice care nu fac decât să lovească în cetățeanul onest și să aducă noi pete pe obrazul Statului. Ceea ce s-a făcut prin această Ordonanță depășește, însă, toate aberațiile anterioare și încalcă orice regulă de drept și de bun-simț juridic.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
27 Ianuarie 2020, 09:00

Finalizarea proiectului „Creșterea competitivității companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construirea unui sediu modern”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Comunicat de presă

Data: 27.01.2020

S.C. ONE MEDIA & EVENTS S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Strada George Enescu, nr. 21, cod poştal 410034, judeţul Bihor, CUI 25966355, J05/1116/2009, a finalizat implementarea proiectul cu titlul: "Creşterea competitivităţii companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construirea unui sediu modern", cod SMIS 111043, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 1549/20.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru programul operaţional Regional 2014-2020 şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de  2876741,77 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de  1694691,04 lei, din care 1440487,38 lei din FEDR şi 254203,66 lei din Bugetul Naţional.

Proiectul se implementează în Municipiul Oradea, Strada Hack Halasi Gyula, nr. 109, nr. CF 184038, nr. CAD 16690 şi în Strada Hack Halasi Gyula, nr. 107, nr. CF 184039, nr. CAD 16691, prin REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competititvităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritarea de investiţii 2.2. – "Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor".

Obiectivul general al proiectului este creşterea competitivităţii economice şi optimizarea activităţii companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construire sediu firmă şi achiziţia de echipamente pentru producţia de tipărituri, conform codului CAEN 1812 – "Alte activităţi de tipărire". Obiectivul va fi atins prin costruirea efectivă a sediului şi achiziţionarea propriu-zisă a echipamentelor de producţie de ultimă generaţie. Acestea vor permite companiei producerea de tiparituri la standarde calitative înalte şi la preţuri accesibile în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1 Optimizarea fluxului de producţie a companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL ca urmare a unui sediu cu spaţiu de producţie adecvat şi retehnologizării cu echipamente tehnologice de ultimă generaţie constând în:

- Aparat de sudură cu aer cald;

- Imprimantă industrială cu cerneală pentru print pe suport carton şi textil pentru suprafeţe mici inclusiv tipărire cu cerneală albă;

- Imprimantă obiecte;

- Cutter plotter;

- Plotter pentru afişaj de interior pana la 1620 mm laţime cu posibilitatea de tipărire a culorilor alb şi argintiu;

- Gravator laser;

- Plotter pentru afişe de exterior (outdoor);

- Aparat pentru transfer folio, embrosare şi timbru sec;

- CNC pentru tipărire etichete şi placuţe de avertizare şi tăiere materialelor tipărire pe suport carton, acril, panel etc.

- Presă digitală destinată mediului de tipar;

- Laptop 4 bucaţi;

- Echipamente cu montaj: centrală termică (2 buc.) Şi panou solar pentru producerea apei calde menajere;

Active necorporale:

- 4 licenţe de editarea imagini Photoshop sau echivalent

- 4 licenţe de editare grafică Corel sau echivalent

- 1 soft de gestiune comenzi, livrări materii prime (CRM)

2. Creşterea numărului de clienţi cu 10% ca urmare a dotării cu echipamente de ultimă generaţie în termen de doi ani de la implementarea proiectului

3. Creşterea volumului de produse exportate cu 25% ca urmare a activităţilor de internaţionalizare în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

 

Rezultatele aşteptate ale proiectului sunt următoarele:

1. Creşterea volumului de produse exportate cu 25% ca urmare a activităţii de internaţionalizare în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

2. Construirea unui sediu pentru desfăşurarea activităţii companiei cu suprafaţă desfăşurată de 499 mp, suprafaţă utilă de birouri 150,22 mp, suprafaţă utilă destinată producţiei 99,60 mp, suprafaţă utilă de 82,26 mp pentru spaţiu multifuncţională (preluare-predare comenzi/spaţiu de prezentare/depozit materii finite şi materii prime).

3. Achiziţionarea de echipamente destinate producerii energiei energiei electrice din surse regenerabile; de echipamente IT necesare desfăşurării activităţii; de echipamente tehnologice.

Impactul proiectului la nivel local şi regional constă în promovarea echipamentelor de ultimă generaţie în domeniul producţiei de tipărituri prin achiziţionarea de echipamente de ultimă generaţie. De asemenea, proiectul promovează şi susţine utilzarea energiei din surse regenerabile, prin achiziţionarea unui panou solar pentru producerea apei calde menajere. Nu în ultimul rând, impactul la nivel local se va resimţi şi prin creşterea volumului de produse exportate cu 25% ca urmare a activităţilor de internaţionalizare în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

Data de începere a proiectului: 21.03.2018

Data de finalizare a proiectului: 31.01.2020

Date de contact: pentru detalii suplimentare vă stam la dispoziţie la sediul societăţii sau la tel. 0720026118, e-mail marianegrau@gmail.com, persoana de contact Maria Negrău, administrator.

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5689 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON