URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Iunie 2022, 15:28

Fără „Cap limpede”. Cristian Tudor Popescu a fost concediat de Digi24

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunţat marţi pe Facebook că televiziunea Digi24 a decis să încheie colaborarea cu el şi să renunţe la emisiunea "Cap limpede". 

Amintim că, în emisiunea menţionată, Cristian Tudor Popescu, întrebat de Claudiu Pândaru, analiza şi comenta subiectele fierbinţi din ţară şi din străinătate, fără a se feri să critice autorităţile şi chiar, punctual, televiziunea Digi24.

Într-un text pe care l-a intitulat "Diagnosticul - mai dăunător decât boala", CTP arată că hotărârea privind terminarea colaborării a fost luată unilateral de Digi24. 

"Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conţinutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparţine Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala", a scris gazetarul. 

Cristian Tudor Popescu a continuat spunând că ar fi trebuit el să renunţe la colaborarea cu televiziunea menţionată. "Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect faţă de telespectatorii emisiunii Cap Limpede şi de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat", a publicat gazetarul. 

Acesta a mai transmis că nu ia în considerare să se "transfere" la vreo altă televiziune, ba chiar ia o pauză de la apariţiile pe micile ecrane: "Nu există vreo televiziune de ştiri la care să iau în considerare a mă "transfera". Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook şi, audio, joia dimineaţa, la Europa FM. Deşi concediat, nu plec în concediu".

 

Diagnosticul – mai dăunător decât boala Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a...

Posted by Cristian Tudor Popescu on Tuesday, June 7, 2022

G4Media.ro aminteşte că, în emisiunea Cap Limpede, Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri, vorbind de fake news, gafa făcută de Cosmin Prelipceanu la Digi24, care a prezentat un clip vechi de cel puţin 14 ani ca fiind o înregistrare cu un "recrut rus" care vorbea despre războiul din Ucraina.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu a fost singura voce de la Digi24 care a abordat subiectul Legilor securităţii naţionale, despre care G4 Media a scris pe larg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Nimeni nu gindeste pentru tine
Asta e motto-ul ziarului Gindul, "lansat la data de 4 mai 2005 de o echipă redacțională condusă de Cristian Tudor Popescu (director), Mircea Dinescu (senior editor), Adrian Ursu, Lelia Munteanu, Bogdan Chirieac, redactori șefi[1]. Cotidianul a fost fondat de un grup de foști editori ai ziarului Adevărul, care au demisionat în bloc, în același an 2005. " Deci, cu bune si cu rele, controversat, CTP a gindit de multe ori, pentru, si in locul nostru... Excelsior
Postat 07 Iunie 2022, 22:45 de excalibur
Chintesența mediocrității.
Apoteoza banalității.
Postat 07 Iunie 2022, 19:39 de CalinWn
prelipceanu trebuia out, nu CTP
digi mai bine il dadea afara de basinosul de prelipceanu, e expirat si mai ales incearca kitschos sa copieze un model de afara. probabil CTP isi va gasi locul intr-o emisiune noua la B1 sau Prima tv, din toamna.
Postat 07 Iunie 2022, 19:17 de roger
Fără cap
După știrea asta mai urmează aia că zboară Mugur Ciuvică de la Varanul TV! Emisiuni de scandal, cu invitați scandalagii, pentru public scandalagiu! Cum îi turcu-i și pistolu'! Emisiuni de calitate nu găsești: costă mai mult, n-are nici cine le face, dar ce-i mai rău e că n-are cine se uita la ele. Și uite așa ne merităm unii pe alții, iar azi vorbim de Cap fără păr ca de un cap normal de care să-ți pară rău...
Postat 07 Iunie 2022, 17:36 de decalog
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON