URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Martie 2022, 10:43

„Emil Rengle pe tocuri a murit”: De ce renunță coregraful din Oradea la mișcările care l-au consacrat (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Concurent în concursul "Survivor", unde luni seară a fost nominalizat pentru eliminare, coregraful orădean Emil Rengle a făcut un anunţ surprinzător: nu va mai dansa niciodată pe tocuri.

Cunoscut pentru abilitatea sa de a dansa în pantofi cu toc, care i-a adus şi marele premiu la emisiunea "Românii au talent" din 2018, orădeanul susţine că, datorită emisiunii TV în care participă acum, tot de la Pro TV, a căpătat încredere în el şi nu mai are nevoie să iasă în evidenţă cu ceva anume.

"Emil Rengle pe tocuri a murit. Aleg astăzi conştient să-mi închei cariera pe tocuri. Am înţeles că eu sunt de ajuns, fără să fiu pe tocuri. Am înţeles că Emil Rengle este un bărbat unic, câştigător, ghidat, susţinut de către tot universul", a spus artistul, când a aflat că este unul dintre cei trei concurenţi care riscă să încheie parcursul în concurs. "Am înţeles că Dumnezeu mi-a ales o misiune în Survivor. Pot doar să sper ca publicul să mă susţină să-mi duc misiunea până la capăt", a spus Rengle.

Rengle face parte din echipa "Faimoşii" şi este nominalizat pentru eliminare alături de luptătorul Cătălin Zmărăndescu şi dansatorul CRBL. Vor rămâne în concurs cei doi concurenţi care au primit mai multe voturi prin SMS din partea publicului, informaţie care va fi anunţată în emisiunea de marţi.

Drame din copilărie

Pe de altă parte, în aceeaşi emisiune de luni seară, Rengle a dezvăluit şi secrete emoţionante despre copilăria lui. Plângând în hohote, el a povestit că părinţii săi nu au avut o căsnicie fericită, mai ales după ce le-a murit un copil.

Adesea în copilărie, coregraful şi sora lui au auzit-o pe mama lor în timp ce ameninţa că se sinucide, ceea ce l-a îngrozit. "Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7, 8, 9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă. Toată viaţa mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu ştiam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înţelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci şi să ne laşi?", a povestit Rengle, în faţa camerelor de filmat.

De asemenea, coregraful a mărturisit și că, în copilărie, se lovea frecvent, intenţionat, cu capul de covor sau de perete, motiv pentru care mama lui l-a internat la spitalul de psihiatrie. În timp ce se întreba de ce fiinţa care i-a dat naştere l-a dus între nebuni, medicii i-au spus mamei sale că fiul ei nu e bolnav psihic, ci are doar nevoie de iubire.

Emisiunea "Survivor" pune în competiţie două triburi, Faimoşii şi Războinicii, izolate în jungla din Republica Dominicană şi forţate să trăiască în condiţii vitrege, cu hrană puţină, un adăpost improvizat şi fără niciun contact cu cei de-acasă. Concurenţii parcurg probe fizice şi de îndemânare, la finalul cărora echipa câştigătoare are parte de o recompensă, iar cea învinsă pierde un coechipier.

Vezi un video cu Emil Rengle dansând pe tocuri:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Faina treaba
Doamne-ajuta sa se pocaiasca si el. Ne bucuram de vestile bune si maturizarea lui, si ii uram sa aiba si mai mult succes ca om ordinar si normal, nu doar cu senzationale si ciutatenii nonconformiste
Postat 01 Martie 2022, 12:42 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON