URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Iunie 2012, 11:31

Cynthia Curt, fiica avocatului Butuc, rechemată din funcţia de consul la Barcelona

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădeanca Cynthia Curt, fiica avocatului Alexandru Butuc şi fosta consilieră a ex-premierului Emil Boc, a fost rechemată din funcţia de consul general al României la Barcelona, printr-o hotărâre de Guvern semnată de primul-ministru Victor Ponta şi publicată joi în Monitorul Oficial.

În urma hotărârii, care a fost adoptată miercuri, Cynthia Curt îşi va încheia misiunea în maximum trei luni.

Orădeanca a fost numită consul general la Barcelona în mai 2011, după ce a fost consilieră de stat pe probleme juridice în aparatul de lucru al primului ministru din acea perioadă, Emil Boc.

Guvernul Ponta a mai decis miercuri rechemarea consulilor generali ai României de din Marsilia (Ioan Morar), Chigago (Lucian Leuştean), Munchen (Brânduşa Predescu) şi Sevilla (Monica Stirbu), unii dintre ei fiind "relocaţi".

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, Cynthia Curt, vârstă de 37 de ani, este fiica cea mare a reputatului avocat orădean Alexandru Butuc, din cea de-a doua căsătorie.

Elevă eminentă la Liceul Teoretic Emanuil Gojdu şi printre cei mai buni absolvenţi de Drept la Babeş-Bolyai, orădeanca a avut o carieră fulminantă, ajungând cadru universitar, subprefect, inspector guvernamental, dar şi preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate.

Foarte dedicată meseriei ei, tânăra a lucrat împreună cu Emil Boc şi la Primăria Cluj Napoca, pe când acesta era edilul şef al municipiului.

Detalii, în articolul ""Blonda lui Boc" e orădeancă!"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Parul
Parul 'BLOND arata slabiciune fizica si indifer Parul NEGRU nebuclat la o persoana cu fata galbicioasa arata melancolie si o persoana care priveste cu }iv si tristete viata. Ea este pesimista si da ideile sale ne­gre si celor din jur. Parul CASTANIU ÎNCHIS si I TĂSOS arata o natura simpatica, cu o mare putere de seducere ; aceste persoane iubesc societatea, sunt mîn-dre si iubitoare de sine. Parul CASTANIU si ASPRU arata natura independenta si putin sensibila,, nepasatoa-re. Parul ROsU ÎNCHIS arata curaj si siguranta : adesea ei sunt certareti; fanfaroni, sceptici si suparatori. Ei po­seda o mare energie fizica. Parul ROsU DESCHIS arata inteligenta, sensibilitate, spirit lucid. Daca acest par este matatos, arata o natura iubitoare, vioaie si nervoasa. Daca fata este alba, arata înclinatie pentru poezie, iubine de arta si muzica. Parul ROsU PALID arata cochetarie, lipsa de fermitate. Acesti indici se modifica daca ochii sunt negri si sprîncenele bine conturate. Omul cu figura paroa­sa este senii mental, înzestrat cu foita, energie
Postat 09 Iunie 2012, 09:12 de parul
si a als calea!
are o fata de sinucigasa, timpul o va demonstra :)))))) ochii sunt reci deloc calzi si umani :)))
Postat 09 Iunie 2012, 09:00 de bravoo ei
tarfa
O alta tarfa a regimului basescu-boc. Nu tre sa ne mire nimic atat timp cat are gura mare, poate obtine orice de la un sef dornic de ce nu are acasa!?
Postat 09 Iunie 2012, 06:39 de laurentiu stefan
pacat ca suntem COBAI!
de ce are o femeie buze lasate si privire de ......., de ce ? nu sunt trasaturi NORMALE de MUNCA :))))
Postat 08 Iunie 2012, 22:33 de pacat
pacat ca suntem COBAI!
este inadmisibil ca un OM care nu munceste sa aiba MERITE ca si unul care MUNCESTE :))))) este MINCIUNA.Cand o vad si pe udere cu ochii de BROASCA si buze lasate , vai mie ce greata !
Postat 08 Iunie 2012, 22:32 de pacat
pacat ca suntem COBAI!
faptul ca arata BINE nu inseamna ca MUNCESTE :)))) ATENTIE !!!!!!! asta este ESENTA DICUTIEI: nu are fata de OM CITIT, trasaturi de om care STUDIAZA :)))) FATA spune TOTUL cat timp citesti, cat timp razi, cat timp urli sunt trasaturi specifice de EXAGERARE :)) le spun URME ale MUNCII, nu desfraului sunt alte si sa stai in oglinda e un DESFRAU :))) sau in SALOANE sa nu fi naturala .
Postat 08 Iunie 2012, 22:30 de pacat
sulainacenal
o fatza interesanta:ambitioasa,dornica de mai mult,fara scrupule,nu realizeaza de fapt ca e nimic...
Postat 08 Iunie 2012, 22:25 de rambo
Sa fim corecti, daca se poate!
Cynthia nu e nici urata, nici proasta, dar, cu siguranta, este o femeie dispusa sa dea totul pentru marire. Genetica isi spune cuvantul.
Postat 08 Iunie 2012, 19:53 de SAFE
Viorel Ponta
Ce stim despre Ponta!? A fost jurist, stim asta, dar nu stim absolut nimic despre realizarile lui in perioada cat a lucrat in sistem! Stim doar ca, a fost implicat in cateva cazuri dubioase cum ar fi si cel de la Turceni unde Ponta a incasat 8 MILIOANE DE EUROOOOO, DA DA, este adevarat, ptr ilegalitatile facute. Fiind P S D la putere, atunci lui P onta, sarcinile ii erau usurate iar acolo unde era necesar, dispareau probele de la dosarele cu princina!! Mai stim despre Ponta ca a fost implicat in cazul celebru de crima Panait si, mai stim ca dupa cateva zile de la crima toate probele de la dosar au disparut, iar presa a fost cumparata sa taca. Dupa cum vedeti, Ponta in toata cariera lui nu are cu ce se lauda. Faptele si dovezile ii sunt nefavorabile! Fiind in slujba maharilor din P S D, lucrand ptr ei de pe atunci, a fost rasplatit urcandu-l in partid trecand peste multe etape, ajungand astazi un premier jalnic, corupt, cu un trecut dubios si fara nicio realizare! Un aspect important despre Ponta, este ca, PUTEREA si-a dorit-o ptr razabunari personale si ptr obligatiile pe care le are fata de cei care l-au ajutat sa fie astazi premier: Voiculescu si acolitii lui, Nastase, Dragnea, Iliescu, Crin Antonescu si toti liberalii corupti. Mai sunt cativa fugiti de la P D L- de frica judecatii drepte....au stiut ca sub aripa lui Ponta masca U S L, vor scapa, cel putin inca 4 ani....Mai vedem asta cu scapatu' si cu socoteala de acasa..... Citiţi mai mult: Mașina „ecologică” a lui Ponta poluează mai rău decât o Dacie - Guvern > EVZ.ro #ixzz1xDeH23C5 EVZ.ro
Postat 08 Iunie 2012, 19:19 de ce stim de
curvele provin din familii destramate
Copil din familie destramata. Ce putea sa invete? Sa se culce cu seful ei pentru diferite avantaje. Poate din aceasta cauza ura familiile. Numai Darius stie ce a indurat cu aceasta .. care isi punea casa de la boc la dispozitia altor intalniri amoroase a ,,prietenelor ei,, ca sa se culce cu CIPRIAN DOBRE,, de la mures.
Postat 08 Iunie 2012, 16:00 de gratiela munteanu
buna tactica PDL
a lucrat împreună cu Emil Boc!!!!! asta e ntruchiparea lui EBA si UDREA :)))) PONTA ce slabiciuni NUTRESTE? ce drac sustineti bagati dracul in casa DACIANEI :))))))
Postat 08 Iunie 2012, 15:59 de ha,ha, ha, ha, ha
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON