URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
24 Iulie 2014, 08:41

CSM Oradea are un nou antrenor secund, sârbul Milan Mitrovic

CSM Oradea are un nou antrenor secund, sârbul Milan Mitrovic (foto: CSM Oradea)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

CSM Oradea a anunţat miercuri pe site-ul oficial că echipa de baschet masculin a oraşului are un nou antrenor secund. Este vorba de sârbul Milan Mitrovic, în vârstă de 33 de ani. Tehnicianul are o experienţă de 12 ani în antrenorat dintre care ultimii trei i-a petrecut la o echipă de prima ligă din Serbia, BC Radnicki Belgrad.

Milan Mitrovic, care şi-a început cariera în 2002, a absolvit Academia de Baschet Belgrad şi este licenţiat ca antrenor la cel mai înalt nivel în Serbia. Totodată, are o licenţă eliberată de FIBA pentru funcţia de antrenor principal la orice nivel.

Mitrovic îl înlocuieşte pe banca tehnică pe orădeanul Călin Pop, care urmează să coordoneze activitatea academiei de baschet a CSM. Concret, acesta îi va monitoriza pe ceilalţi antrenori şi ca prelua una dintre grupele de copii.

Pe de altă parte, CSM Oradea a anunţat că echipa seniori a clubului se va reuni pe 6 august pentru a începe pregătirea pentru noul sezon competiţional. În aceeaşi lună, baschetbaliştii vor participa la un stagiu de pregătire în Debreţin. Înaintea meciurilor din Liga Naţională, CSM Oradea va participa la o nouă ediţie a Memorialului "Antonio Alexe" (5-7 septembrie) şi la un turneu de pregătire în Ungaria (12-14 septembrie).

Deocamdată, însă, lotul echipei nu a fost definitivat, conducerea clubului continuând negocierile pentru aducerea unui coordonator de joc şi a unui pivot.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
WE LOVE CSM !!!
WE LOVE CSM !!!
Postat 24 Iulie 2014, 13:21 de WE LOVE CSM !!!
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON