URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Septembrie 2020, 20:10

CSC Sânmartin nu va juca sâmbătă la Satu Mare. CAO şi Luceafărul evoluează pe teren propriu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În acest sfârşit de săptămână, sâmbătă mai exact, sunt programate jocurile etapei a 3-a din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. 

În seria cu numărul 10, unde au fost repartizate echipele bihorene, doar două din cele trei vor evolua sâmbătă. Este vorba despre CAO 1910 Oradea şi Luceafărul Oradea. CSC Sânmartin nu a fost programată de Federaţia Română de Fotbal, în urma cazurilor de COVID-19 apărute în cursul acestei săptămâni.

Conform preşedintelui clubului din Sânmartin, Alexa Krenek, Comisia Medicală din cadrul FRF a luat această decizie, iar meciul pe care CSC trebuia să-l susţină sâmbătă pe terenul formaţiei CSM Satu Mare va fi reprogramat.

În schimb, celelalte două formaţii bihorene, CAO şi Luceafărul, vor juca sâmbătă şi o vor face pe teren propriu, ambele.

După înfrângerea la trei goluri de la Baia Mare, elevii antrenorului Florin Fărcaş, cei de la CAO, vor primi de această dată replica bistriţenilor de la Unu FC Gloria, într-un joc programat de la ora 17 la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola". De la aceeaşi oră va evolua şi Luceafărul, tot acasă, la Sânmartin, în compania formaţiei SCM Zalău.

Ambele echipei bihorene speră să obţină cele trei puncte puse în joc în aceste dispute. De altfel, după primele două etape ele ocupă ultimele două locuri. Nu va fi uşor însă, pentru că vor întâlni două formaţii cu pretenţii anul acesta, atât Unu FC Gloria, cât şi SCM Zalău fiind susţinute de autorităţile din municipiile din care provin.

Meciul de la Oradea, dintre CAO şi Unu FC Gloria, va fi arbitrat de Claudiu Ştef din Tg. Mureş, în timp ce la Sânmartin, la partida dintre Luceafărul şi SCM Zalău, va oficia clujeanul Narcis Bodocan.

În continuare, accesul publicului nu este permis pe stadioane.

Programul etapei a III-a din Seria 10 a Ligii a III-a la fotbal (sâmbătă, ora 17):
Progresul Şomcuta Mare - Sportul 2007 Şimleu Silvaniei 
CAO 1910 Oradea - Unu Fotbal Club Gloria 
Someşul Dej - Minaur Baia Mare 
Luceafărul Oradea - SCM Zalău 
CSM Satu Mare - CSC Sânmartin  nu se dispută.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON