URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
11 Februarie 2023, 12:40

Bihorel: Romii din Rontău au încasat-o rău!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un grup compact de cinci coloniști din Rontău au declanșat un scandal la un fast food din Oradea și au avut parte de un fast knock-out. Ghinionul lor a fost că au dat peste un băiat cu pumnul tare, care le-a stins lumina. 

Este încă un caz clar de discriminare a minorității rome, pentru că majoritarii trebuie să protejeze această categorie defavorizată. 

E drept că șeful haitei a scos la un moment dat o brișcă, dar de unde știți că nu a vrut să decojească o banană? 

Vlăjganul atacat, care a știut să se apere, va fi probabil pus sub acuzare pentru genocid, ba mai mult, va trebui să despăgubească localul. Asta pentru că l-a izbit atât de tare pe un colonist din Rontău încât ambulanța sosită la locul faptei a trebuit să-l desprindă pe acesta de pe podea cu tot cu gresie... 

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Totul e bine, când se termină așa...
Din puhoiul de lovituri unii s-au faultat între ei, fiecare cu ce caută, dar o mai pățești... :)
Postat 12 Februarie 2023, 01:14 de Morometul
Sa fie la număr
Inca o dovada ca ei merg pe frica provocata de multime. Adica se afiseaza in fata ta 5-6 insi cu față de bombardier si mizeaza pe faptul ca te c*ci pe tine. Ei, iata ca de le dai un pumn si pica instant pe jos. Ei cred ca daca sunt grasi au si pitere.
Postat 11 Februarie 2023, 23:15 de corm16
ha ha ha.
Va dati seama ce umilire traiesc acolo in colonia lor din Rontau. Cred ca tot satul rade de ei,poate saracii nici nu au mai pasit pe acolo. S-au facut de tot c... tul
Postat 11 Februarie 2023, 14:41 de adi13
e de ..
E de ras sau de plans. Ma distreaza finalul, 2 pe jos, ala in alb se tine de obraz, altul a luat un scaun in mana si e nehotarat si isi verifica telefonul, iar ultimul ...ala in rosu statea in spate si era cu incurajarea sau cu debusolarea. Baieti de baieti ce mai!
Postat 11 Februarie 2023, 13:16 de Christa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON