URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Mai 2014, 18:08

Bihorel: Orădeni, feriţi-vă copiii! A evadat o gorilă de la Grădina Zoologică!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pericol mare. O gorilă fioroasă de la Grădina Zoologică a evadat şi s-a aciuat, pe post de bodyguard, la magnatul suedez din Cucuceni, Johnny Micula. Datele de identificare a lighioanei sunt următoarele: 1,8 metri în poziţia bipedă, 300 de kile, 7 metri de elastic la budigăi, un neuron relaxat.

Citeşte cum comentează Bihorel atacul bodyguard-ului asupra unui reporter al BIHOREANULUI, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
Același
Bihoreanule te rog din puținul vostru Cumpărați un porc si va rog sa pregătiți toată slana la fum pt ca așa ii place , doar așa va lăsa sa ii faceți poze șefului :)))) Cum e Cercel tot așa mănânci slana de porc :)))))))))))
Postat 31 Mai 2014, 09:17 de Același
Un amic
Sper ca jurnalistul nu s a lăsat intimidat iar organele statului sa își facă treaba , un bodyguard nu ar trebui sa folosească forța doar așa , exista lege si pt agresorii nu...... Dar probabil acum poate domnul Micula observa ce angajat are si poate își angajează profesionalisti cel puțin sa arate bine si sa poarte un costum . Dar pe domnul (Cornel parca ) nu are costum Oradea sa i-l încapă Îmi pare rău dar domnule Micula dar bodyguardul dumneavoastră face afaceri cu telefoane si ochelari care el crede ca sunt de firma de la toți veterani de pe centru , probabil furate ...........
Postat 31 Mai 2014, 09:06 de Un amic
hmm
Asta-i mort dupa cocioane cu "adidasi" de porc.
Postat 31 Mai 2014, 08:05 de se vede
Mare taran
Da este vorba de un asa numit Cercel un tare mare taran de la satul Cheriu ce vreți de la el .... Dar orcum e de apreciat ca si om de paza acum:)))))
Postat 30 Mai 2014, 22:14 de Mare om
da, ala e !
il stiu si eu, a fost politist de doi bani si dat afara, se ducea de facea "antrenamente" cu ceafa groasa la kiokosin, la haris walmenn ;) n-are creier nici cat o gaina ! bine, nici muschi nu prea are, mai mult slanina ! :)))))))
Postat 30 Mai 2014, 17:08 de Agentul Termic
Gioni spuneam, Johnny scriam !?!
Căcăceni spuneam, Căcăceni scriam ... !?!
Postat 30 Mai 2014, 16:51 de Carp III
oare?
interesant acest Bihoreanu. mesajele infecte si sa nu mai zic ce, nu se cenzureaza, dar un mesaj care e destul de important nu se da pe site. sunteti niste jeguri, nu m-as mira sa puna cinva o bomba la voi in sediu.
Postat 30 Mai 2014, 07:41 de oare
cercel militianu
pe boschetaru asta il cheama cercel si e un fost militian care a fost pus pe liber dupa care s a dus sa i dea limbi in c.ur la micula un taran infect cu 2 clase sluga nr1 a lui micula
Postat 30 Mai 2014, 01:56 de pityu
e o roaba de cacat
o roaba de cacat ambulant
Postat 30 Mai 2014, 01:12 de johnny
ceau
nu-i de vina grasu, vinovat este d-l Micula ca tine asa ceva pe langa el
Postat 29 Mai 2014, 22:05 de gogu
Ivanuvik
Ul stiu pe tipu asta de la antrenamente, e chiar de treaba
Postat 29 Mai 2014, 20:58 de Igor
protectia animalelor
Ce-ti mai place shaorma porcule!!!
Postat 29 Mai 2014, 20:53 de protectia animalelor
protectia animalelor
Umflatule, parca esti un cazan de *! Hahahaha :)))
Postat 29 Mai 2014, 20:16 de protectia animalelor
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON