URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
13 Martie 2023, 10:27

AVE Bihor: campania "Pământ de flori" în Valea lui Mihai şi Săcueni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După locuitorii oraşului Salonta, a venit rândul celor din Valea lui Mihai şi Săcueni să beneficieze de rezultatul muncii lor: un pământ de flori de cea mai bună calitate, obţinut prin compostarea deşeurilor biodegradabile colectate de la clienţii noştri din aceste localităţi.

Pentru a beneficia de pământul de flori gratuit oferit în pungi de 3 litri trebuie să îndepliniţi câteva condiţii:

- să fiţi client AVE Bihor din Valea lui Mihai şi Săcueni, cu un contract de salubritate cu operatorul AVE Bihor;

- să solicitaţi pământul de flori colegilor de la biroul AVE Bihor din Valea lui Mihai, str. Marton Aron nr. 3, sau de la Staţia de Transfer AVE Bihor din Săcueni;

- pământul de flori va fi predat pe baza unui proces-verbal de predare-primire fiecărui cetăţean eligibil.

Prin această campanie, dorim să subliniem importanţa colectării separate a deşeurilor biodegradabile şi în localităţile urbane.

Deşeurile biodegradabile colectate separat ajung în staţiile de compostare din Valea lui Mihai, unde sunt transformate în compost şi, mai apoi, în pământ de flori. În acest fel, deşeurile se întorc sub formă de "pământ de flori" la clienţii noştri, care îl pot folosi în gospodării, ca o dovadă clară a funcţionării economiei circulare.

Deşeurile biodegradabile sunt transformate în pământ de flori cu aportul dumneavoastră, iar AVE Bihor vă pune la dispoziţie acest pământ, ambalat în saci de 3, 10, 20 sau 40 litri. El poate fi achiziţionat de la punctele noastre fixe la un preţ cu 40% mai avantajos decât cel pe care îl întâlniţi în magazinele de profil. Profitaţi de această oportunitate, bucuraţi-vă de transformarea deşeurilor biodegradabile din gospodăriile dumneavoastră şi folosiţi pământul de flori la proiectele din grădină sau balcon!

Această transformare este posibilă datorită implicării dumneavoastră în colectarea separată!

Prin această campanie, dorim să vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră la un mediu mai curat şi sustenabil, deoarece "Schimbarea începe cu noi!"

Campania AVE Bihor începe miercuri, 15 martie, şi se întinde până pe 15 aprilie.

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON