URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
05 Decembrie 2012, 08:51

Aspirator de alegători: Fiul judecătoarei Elena Pop Blaga şi-a tras Dacie de campanie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Unul dintre candidaţii PPDD Bihor la alegerile pentru Camera Deputaţilor este junele Marius Pop Blaga, nimeni altul decât fiul fostei judecătoare Elena Pop Blaga, la rândul ei candidată din partea partidului OTV, dar la Senat.

Tinerelul de 23 de ani, care pe afişe se laudă cu marea realizare că a terminat Facultatea de Drept, şi-a "personalizat" o bătrână Dacie 1310, colorând-o în violet, culoarea partidului, şi lipind pe ea afişe cu el însuşi.

De câteva zile, junele se plimbă prin oraş cu chicioşenia care aduce a văcuţă Milka, sperând probabil să atragă cât mai mulţi alţi papagali care să-l voteze. S-o fi gândit că dacă şmecherii atrag femei frumoase cu maşini scumpe şi tuningate, el cu junghiul de Dacie să nu poată ademeni alegători dispuşi să-i voteze pe oamenii lui domnu' Dan?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
vot pt. "el"???
Pentru ce sa-l votezi? pentru ce ar fii el in stare sa faca? - habar nu are de nimic, fara de nici-o experineta, fara o ora de lucru petrecut undeva... Pentru afis trebuie sa-l votam sau numai asa ca nu avem unul mai bun? Din pacate si poporul care voteaza este orb, votam ca asa spun baietii cu cravata de pe afise dar nici unul nu vorbeste de problemele reale, probleme pentru care au o solutie... Numai vor sa fie mai aproape de foc... Mai bine nu votez cu niciunul, toti mintesc si nici macar la asta nu se pricep ca lumea... Macar daca ar mintii ceva mai aproape de realitate.
Postat 07 Decembrie 2012, 11:09 de exim
...
Baiatul conduce un Passat mai vechi.De treaba de felul lui si nu piercingul din limba ar fii problema ci jocurile de noroc...grea boala!
Postat 06 Decembrie 2012, 00:28 de cln tdr
BMW?
Dar unde este BMW cu care se plimba in rest? sau in campanie masinile tari si fitele se tin in garaj?
Postat 05 Decembrie 2012, 18:42 de io
iar sustinem un -escu
turma de dobitoace iar sustinem un -escu , vrem nu vrem tot in tiranie ne mentinem?
Postat 05 Decembrie 2012, 17:35 de iar sustinem un -esc
AMBITIOS sau VIRTUOS ?
cu cat defagmentam un cerc cu atat mai vulnerabili devenim in fata bandelor si mafiei , nu i rau :))))) ce strategie demna de sinucigasi !! nu l a invatat mama ca orice campie are ca aliati PADUREA si MUNTELE , aerul curat de ROMANIA.CAND vrei sa ajungi MAESTRU cauti un ....... nu un UCENIC asta e CLAR , nu ti trebuie MINTE sa alegi . PPDD din pacate este mai jalnic ca PDL, parerea mea.
Postat 05 Decembrie 2012, 12:56 de ha, h, ha, ha
AMBITIOS sau VIRTUOS ?
imi place modestia junelui demonstreaza mult bun simt , intelege si respecta o anumita categorie sociala.S a inteleg ca cei cu stare mai buna intretin nepotismul de TURMA si cei uitati si defavorizati mai au o SANSA IN ROMANIA la un alt brand de NEPOTISM PPDD ?
Postat 05 Decembrie 2012, 12:52 de ha, h, ha, ha
Dacia la putere
100% ca are si GPL pe ea!!!Haha
Postat 05 Decembrie 2012, 12:37 de Florin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON