URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iulie 2020, 20:25

Americanul Aaron Broussard va juca la CSM CSU Oradea și în sezonul viitor

Americanul Aaron Broussard va juca la CSM CSU Oradea și în sezonul viitor foto: CSM Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Continuă semnarea noilor înţelegeri între jucătorii echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea şi conducerea clubului. La doar câteva ore de la noul contract parafat de jucătorul Cătălin Baciu, clubul bihorean a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că s-a înţeles şi cu jucătorul american Aaron Broussard.

"Aaron Broussard şi-a dat acordul"

Jucătorul american va evolua astfel şi în sezonul viitor alături de "roş-albaştri".

"Aaron Broussard şi-a dat acordul pentru continuarea alături de CSM CSU Oradea. Baschetbalistul american se înţelesese cu conducerea clubului înaintea suspendării activităţii sportive şi încheierii bruşte a sezonului competiţional 2019/20. Părţile au fost în contact, ajungând la un acord în ceea ce priveşte parteneriatul pentru sezonul 2020/21", a transmis, printr-un comunicat, ofiţerul de presă al echipei orădene, Adrian Micinic.

Născut în data de 14 aprilie 1990, Aaron măsoară 1.92 metri şi evoluează la poziţiile 1-2-3.

"Jucător de perimetru, Broussard este un baschetbalist de ambele faze. El poate să contribuie atât în atac, cât şi în apărare. De asemenea, are capacitatea de a acoperi la mai multe poziţii. Palmaresul său cuprinde câte un titlu de campion al Islandei (2013) şi Poloniei (2019)", îl descrie clubul bihorean.

Cu 18 apariţii în campionatul României

Broussard se află în România doar de un an, el venind la CSM CSU în sezonul competiţional 2019-2020.

În acest sezon, Aaron a ajutat CSM CSU Oradea cu 12.2 puncte, 4.9 recuperări, 2.9 pase decisive, 1.9 intercepţii în aproape 25 minute pe partidă.

A avut, astfel, 18 apariţii în campionatul României pentru un indice de 14.3 la eficienţă.

El a ajutat la câştigarea SuperCupei României, calificarea în finala Cupei României şi accederea în faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup.

Cât priveşte activitatea jucătorului, trebuie menţionat că după încheierea studiilor universitare, el şi-a început cariera profesionistă.

A început în Islanda...

Primul său angajament a fost în Islanda, alături de Grindavik, formaţie alături de care a bifat 22 prezenţe şi a avut medii de 23.0 puncte, 9.1 recuperări şi 3.5 pase decisive pentru 25.0 la eficienţă

Apoi, în sezonul 2013-2014, Aaron a jucat pentru Avignon, în cel de-al 3-lea eşalon al Franţei, după care în următoarelor trei sezoane, Broussard a jucat pentru Fos Provence, în cel de-al 2-lea eşalon din Hexagon.

În vara anului 2017, Aaron Broussard s-a alăturat lui MKS Dabrowa Gornicza, în Polonia. Aici a jucat 30 meciuri. Sezonul 2018-2019 a început însă pentru Broussard alături de Nizhny Novgorod, dar aici a bifat o singură prezenţă pentru această echipă.

Aaron a fost legitimat, apoi, de Anwil Wlocklawek, alături de care a jucat 24 meciuri în campionatul Poloniei şi a avut medii de 9.3 puncte, 3.5 recuperări şi 3.3 pase decisive, ajutând această echipă să câştige campionatul din Polonia.

După cum mai informează clubul orădean, în sezonul 2018-2019, Aaron a avut şase apariţii în preliminariile Basketball Champions League pentru Nizhny Novgorod. 

Apoi a jucat 11 meciuri în sezonul regulat al aceleiaşi competiţii pentru Anwil.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Prostimea vrea alcool si circ
... In loc ca banii sa fie directionati pt reabilitarea creselor, a scolilor, a drumurilor merg la circ, sa aiba unde urla maidanezul si tovarasii lui. Niste luzari nenorociti.
Postat 05 Iulie 2020, 20:17 de Sunlight
Tovarăși, s-a mers prea departe cu binele! Poporul vrea circ și măciuci.
La cererea unui grup de asistați social se va renunța la educarea copiilor și la divertismentul public prin meciuri de baschet cu jucători profesioniști, prin spectacole culturale cu artiști profesioniști și prin orice activități de bun simț și se vor arunca bancnote din turnul primăriei la ore fixe ca să vină paraziții și asistații la timp ca să adune banii din taxele orădenilor, se vor da bani televiziunilor stil A3 ca să toarne mizerii live, se vor plăti pseudo-cluburi și fundații fantomă de partid ca să crească gușele, cefele și prohaburile unor soioși care comentează cu lingura-n gură...Atunci orașul nostru nu se va mai deosebi prea mult de restul țărișoarei noastre iubite!
Postat 05 Iulie 2020, 12:40 de decalog
Sunlight
Du-te amu la Vaslui, Oradea nu-i de tine
Postat 05 Iulie 2020, 10:45 de Sandu2100
Hopa !
Maidanezul de pe langa primarie (Sandu2100), a sarit iar la atac! Asa face mereu. Maidanezul asta trebuie sa-si faca norma pt a primi resturile de mancare aruncate de stapanii lui. **** nenorocita...
Postat 04 Iulie 2020, 22:30 de Sunlight
Sunlight
Daca mori tu de foame, mori pt ca esti prost. Doamne ajuta.
Postat 04 Iulie 2020, 22:23 de Sandu2100
Penibil
Bine ca aveti o gramada de bani de aruncat pe contractele si salariile foarte mari ale unor jucatori de baschet, in timp ce localnicii platitori de taxe si impozite, cei care platesc aceste salarii, nu stiu cum sa mai stranga cureaua pt a-si plati darile catre primarie.
Postat 04 Iulie 2020, 22:07 de Sunlight
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON