URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Octombrie 2012, 11:55

Zoltan Teszari a pus Bihorul pe locul 4 în topul judeţelor cu cei mai bogaţi români

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Revista Capital a realizat clasamentul celor mai bogaţi români în 2012, care va fi publicat la sfârşitul lunii octombrie.

Înainte de a dezvălui ordinea miliardarilor în top, site-ul capital.ro a publicat un top al celor mai bogate judeţe din ţară, în funcţie de averile cumulate ale milionarilor din Top 300 din zona respectivă.

Potrivit clasamentului, judeţul Bihor se află pe locul 4, cu trei milionari în Top 300, care au o avere cumulată de 1.020 milioane de euro, după Bucureşti-Ilfov, Constanţa şi Bacău.

Cel mai bogat bihorean este, potrivit datelor revistei Capital, Zoltan Teszari, acţionarul RCS&RDS, care are o avere de 775 milioane de euro. Cu averea lui, Teszari este şi în top 10 al celor mai bogaţi români, însă, poziţia pe care o ocupă nu a fost încă dezvăluită.

Pe primul loc în acest top este zona Bucureşti şi Ilfov cu o avere cumulată ce depăşeşte 11 miliarde de euro. Cel mai bogat "bucureştean", care are însă şi sediul la Monte Carlo, este Ion Ţiriac. Afacerile sale au scăzut faţă de anul precedent, dar evaluarea Capital îl plasează încă la 850-900 de milioane de euro.

Aproape 3 miliarde de euro au dispărut, într-un an, din valoarea totală de piaţă a companiilor milionarilor români, plus valoarea proprietăţilor deţinute de aceştia şi, în unele cazuri, chiar din banii din conturi. Pierderile şi insolvenţele din 2011 au avut un cuvânt greu de spus în această statistică. Astfel, totalul averilor celor 300 de milionari s-a ridicat la circa 26,5 miliarde de euro faţă de 29,5 miliarde de euro cu un an în urmă.

sursa: Capital.ro

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
MAI KARATISTULE
Mai INTELIGENTilor stiti de ce Zoli nu are concurenta in BIHOR ? fiindca cineva de la conducerea judetului are grija de asta pe bani grei . De aceea isi face de cap cum vrea si baga taxe peste noapte. cum a bagat si taxa de mentenanta care nu-i in contracat... asa d-le KARATIST DE 2 LEI ZOLICAM de ce nu-ti scoti capul putin asa prin oras ? te temi de ce are omul sa zica ?
Postat 27 Octombrie 2012, 15:23 de west
aa
bravo lui ca stie sa faca afaceri!!!!.....in comparatie cu cocalarii de Miculesti
Postat 26 Octombrie 2012, 12:44 de aa
pt.crap III
pe la noi prin targ, la amsterdam, se zvoneste ca olandejii is in proportie de 80% ai lu\' Zoli. mai verifica cine e actionarul majoritar al grupurilor ce controleaza rds si te vei lamuri. Cei de la capital confunda multe dar nici idioti nu sunt. daca datoriile nu sunt overdue se numesc finantare.
Postat 26 Octombrie 2012, 11:58 de olandezu
La mai multi bani
Omul a plecat de jos,ca inparte sau desparte ,asta e . Dar se intimpla in afaceri , dar sau intrebat uni cite lucruri bune a facut , sau ce a facut pentru acest Oras, de la sponsorizari ,la acte medicale...,hee noi sa fim sanatosi...........In comparatie cu politicieni pe care i avem,,,e cel de sus pe pamint , macar a facut ceva ,dar alti au supt si ultimul strop de lapte de la sursa......omul a fost lovit de soarta ,si tot a facut bine , desi a primit ceea ce nu merita (nu-si au rostul cuvintele ) ..................
Postat 26 Octombrie 2012, 07:32 de "fost in sistem'
Pe cind IN GRILA ???
Sunt destule posturi de tv care din diferite motive nu se regasesc in GRILA DE PROGRAME . Nasul TV....pe cind in grila . si vada uni clienti MULTUMITI..!!!!!
Postat 26 Octombrie 2012, 06:50 de ...finul....
pt.Clientul multumit
...temerea de adevar , dauneaza grav imagini , FII FOARTE LINISTIT CA BAIETI DEJA TE-AU REMARCAT ,DUPA IP,sic,,,si esti fericitul angajat la firma , Dar o vorba ,,,Nu incarca sa dai coaja de pe *, ca nu stii ce miros pestiletial poate sa iasa !!! Sunt destui care cunosc adevarul si nu incaseaza procente ,facilitati gratuite etc etc . Cliente ia ia tu trecutul la purecat sa vezi ce-ti da , sau esti inca cu batistuta la nasuc (ca afara-iii frig si ploaie )...sondajele nu trebuiesc facute ,o plinbarica ,pe ici si colo si poti face rezumate ,... In ce zone se da netul moca ? ce facilitati ofera la pensionari?,citi copii ,sau bolnavi a ajutat direct (prin clinica privata), si multe altele,,, ehhhh ca reusii sa-ma scoti la taraba cu comentarii . ps.vezi preturi ; vezi cerinte si vezi salari in Ro., ca ingineriile finaciare si le rezolva fiecare cum stie mai bine !!!!!
Postat 26 Octombrie 2012, 06:33 de Clientul ne multumit
Pentru Carp 3
Mai, Carp 3, care e problema ta cu Zoli si cu averea lui? Ai o problema cu serviciile? Nu iti convin? Renunta! Du-te si plateste la Romtelecom sau altele 200 lei pe luna servicii, sa vezi atunci cum e. Naiba stie ca am servicii si la tara, si la oras si in viata mea nu am avut vreo problema cu vreun serviciu. Iar daca am avut, am facut sesizare OMENESTE si s-a rezolvat. Oricum, indiferent ca e vorba de banii mei, platesc niste servicii de care sunt multumit si nu am de gand sa jignesc oameni din punctele de lucru sau de la call-center. Frate, daca ai vreo problema legata de servicii, rezuma-te la asta. Tehnologia se repara. Dar nu incepe sa dai in prostii cu actiuni, companie, procent din firma, iar cu atat mai putin, politica. Pe langa ca-s niste mari prostii, mda, asa-i place romanului din tine sa isi dea cu parerea in mod gresit si mitocan, nu te freaca pe tine nicio grija care sunt foloasele care i se cuvin. Deocamdata, Zoli e un baiat de nota 20, tot respectul pt el. Ofera locuri de munca, servicii si isi respecta angajatii. Asa ca, cit cu prostia! Ca m-am saturat sa vad ca toti nemultumitii comenteaza si o dau in tampenii cu politica etc.
Postat 25 Octombrie 2012, 23:25 de Client multumit
???
De ce Carp 3?De ce nu 2 sau 1?
Postat 25 Octombrie 2012, 20:19 de Ghe 231
Dator vândut de top
Da ! Bravo ! Păcat că serviciile RDS-RCS sunt sub orice critică în Bihor (în mediul rural canalele analogice se văd din doi-în-doi, internetul e o cantitate pentru toţi iar cînd sunt toţi faci download cu 0,01 Mbs ca şi cum nici nu ai avea acces în reţea, telefonia 3G e bună în buricul târgurilor iar când mergi mai încolo poţi să arunci telefonul, personalul este obraznic şi susţine aberaţii pe banii clienţilor, etc, etc). Şi ... păcat că Zoltan T. are numai 0,2% din RDS-RCS, că restul e al olandezilor, aşa ca să ne punem întrebarea de unde poţi să ai ceva ce nu-i al tău. Păcat că publicaţia Capital confundă buzunarul unei firme cu al directorului executiv al acesteia. Nu în ultimul rând păcat că Zoli, sau RDS-RCS la urma urmei, are datorii la bănci, furnizori şi alţi terţi peste 1 miliard euro. Nu întâmplător, Zoli a devenit unul dintre pupincuriştii lui Băsescu. Bine că mai multimilionari ca Zoli, Ioan şi Viorel, ca să putem da exemplu copiilor noştri cum nu trebuie să faci avere.
Postat 25 Octombrie 2012, 12:43 de Carp III
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON