URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Iulie 2017, 14:20

Veste şoc: Firma Gavella nu va mai sponsoriza echipa de baschet CSM CSU Oradea!

Veste şoc: Firma Gavella nu va mai sponsoriza echipa de baschet CSM CSU Oradea! Gheorghe Vajai şi Şerban Sere (în centrul fotografiei) la sărbătoarea din Piaţa Unirii, după câştigarea campionatului României
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Unul dintre cei mai importanţi sponsori ai echipei de baschet CSM CSU Oradea, firma Gavella, nu va mai sprijini financiar formaţia medaliată cu bronz în cea mai recentă ediţie a Ligii Naţionale.

Nu din raţiuni financiare…

Gavella este unul dintre sponsorii principali şi tradiţionali ai CSM CSU Oradea, care, din 2009 încoace, a contribuit semnificativ la susţinerea lotului de jucători, prin plata salariilor acestora, fiind astfel un pion important în obţinerea, în sezonul 2015-2016, a primului titlu de campioni naţionali.

Patronul Gavella, Gheorghe Vajai, a confirmat, joi, pentru BIHOREANUL că se retrage, precizând doar că nu o face din "raţiuni financiare". "Le urez succes în continuare", a spus acesta, fără să comenteze motivele retragerii.

Aşa cum BIHOREANUL a scris încă din primăvară, după preluarea conducerii CSM Oradea de către Şerban Sere, relaţiile cu sponsorii tradiţionali ai clubului s-au răcit, Gheorghe Vajai nemaifiind văzut la meciurile echipei orădene în ultimele luni ale campionatului trecut.

Sere, no comment

Întrebat despre retragerea sponsorului, preşedintele CSM, Şerban Sere, s-a eschivat. El a spus că nu a primit o înştiinţare oficială, aşadar nu poate comenta. "Nu am nicio informare oficială în acest sens. Sigur că avem discuţii cu foarte mulţi sponsori. Cu siguranţă mi-ar plăcea ca Gavella să continue alături de noi. Nu pot să spun dacă se retrage sau nu", a răspuns acesta întrebărilor BIHOREANULUI.

În ciuda rupturii între club şi unul din sponsorii lui tradiţionali, Sere spune că "din punctul meu de vedere nu au existat probleme" între reprezentanţii Gavella şi conducerea CSM.

Deşi perioada transferurilor este în toi, toate echipele din Liga Naţională luptând acum să-şi formeze loturi competitive pentru viitorul campionat, CSM CSU Oradea nu a anunţat deocamdată niciun transfer nou. Este posibil ca acest lucru să se datoreze şi lipsei de fonduri a clubului în condiţiile în care şi-a pierdut un finanţator important.

Transferuri incerte

În sezonul 2016-2017, CSM CSU Oradea, la acea vreme campioană en-titre, şi-a ratat obiectivul şi s-a clasat doar pe locul al treilea şi obţinând medalia de bronz.

Chiar şi aşa, antrenorul Cristian Achim a beneficiat în continuare de încrederea lui Şerban Sere, care nu l-a înlocuit, aşa cum a procedat, de pildă, la polo, unde Kadar Kalman şi-a pierdut postul de antrenor după ratarea obiectivului.

Pe de altă parte, site-ul totalbaschet.ro scrie, joi, că CSM CSU Oradea s-ar fi înţeles cu jucătorii Nemanja Milosevic şi Goran Gajovic, informaţie care nu a fost confirmată de reprezentanţii clubului.

Citeşte pe aceeaşi temă şi: Clubul liberalilor: CSM Oradea a devenit o jucărie a PNL, finanţată generos de la bugetul local

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
pt sponsor
mai sunt si alte cheltuieli in afara de salarii! hai sa nu fim copii! daca nu stii asta nu inseamna ca nu exista!
Postat 15 Iulie 2017, 18:26 de Fradi
Ioan Botezatorul
in loc sa se sustina FOTBALUL ORADEAN,handbalul oradean, se sustine o echipa de baschet cu niste aciuiati angajati prin club cu salarii mari din bani publici care nu is merita acei bani deloc! va blestem amin!
Postat 14 Iulie 2017, 11:03 de User anonimizat
@fradi
De unde scoti cifrele astea?????? Oradea nu a avut buget total de 1 milion de euro. Fondul de salarii lunar a fost undeva pe la 50-60.000 euro. Echipa e platita in medie 8 luni pe an (din mai pana in august au vacanta). Deci pt salarii s-au platit maxim 500.000 euro. Diferenta pe deplasari si cazari nu trece de 200.000 euro. In sezonul recent incheiat s-a cheltuit mai mult pt s-a jucat mult in Europa, dar aici a contribuit Raiffeissen cu banii. In sezonul in care am iesit campioni erau 3 sponsori principali si cam 15 sponsori mai mici. A fost intr-adevar un sponsor important si au fost perioade in care a sustinut singur echipa, dar in ultima vreme a redus mult sumele si in ultimul sezon se pare ca nici nu si-a mai respectat angajamentele. Oricum, pacat ca pleaca de langa echipa.
Postat 14 Iulie 2017, 08:46 de andy
Sponsor
firma Gavela a cheltuit 1 milion de euro pt sponzorizarea CSM-ului in anul in care a castigat campionatul(anul trtecut)! Cam grea pierderea ,speram sa nu se compenseze pierderea din bugetul orasului!
Postat 13 Iulie 2017, 19:53 de Fradi
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON