URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
28 Februarie 2023, 14:45

„Van Damme” de Alba Iulia: Bărbatul ocolit de mașini pe un bulevard se întinsese de bunăvoie pe carosabil (VIDEO)

„Van Damme” de Alba Iulia: Bărbatul ocolit de mașini pe un bulevard se întinsese de bunăvoie pe carosabil (VIDEO) (Foto: captură Alba24.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Au apărut noi informații despre bărbatul care a zăcut în mijlocul unui bulevard circulat din Alba Iulia și care a fost ocolit de mai multe mașini. Unele imagini arată că bărbatul s-a întins de bunăvoie pe șosea, iar Poliția i-ar putea sancționa pe șoferii care nu au oprit să-l ajute.

Site-ul de știri locale Alba24.ro scrie că acesta ar fi cunoscut în oraș sub numele de „Van Damme” și că ar fi fost dus de mai multe ori la Unitatea de Primiri Urgențe din Alba Iulia, după ce s-ar fi întins pe carosabil în mai multe zone din oraș. Bărbatul ar fi și dependent de alcool.

O filmare publicată de Alba24.ro, realizată cu o cameră de bord, arată cum bărbatul cu pricina a pătruns neregulamentar pe partea carosabilă a unui bulevard intens circulat, iar la un moment dat pare că se întinde de bunăvoie în mijlocul șoselei.

Incidentul nu a fost semnalat la 112, însă polițiștii din oraș s-au autosesizat în acest caz.

Potrivit aceleiași surse, Poliția Municipiului Alba Iulia face cercetări în acest caz sub aspectul infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Filmarea realizată de cititorul Alba24 poate fi văzută aici.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Polițiștii ce să...
Ce să-i facă polițiștii, îi duce la sediu și iar îl lasă liber.
Postat 01 Martie 2023, 00:51 de Morometul
Trebuie sa fim responsabili
Îl vezi ca e lat pe drum, mergi sa vezi ce are, dacă face pe prostul ii dai 2 in fund și îl scoți de pe drum, dacă e bolnav acorzi primul ajutor și chemi ambulanța. Problema e ca ne place bășcălia, și apoi sa comentăm la o cafea ca " eu am trecut pe acolo, dar nu știu ce sa întâmplat "
Postat 28 Februarie 2023, 22:40 de Sandu2100
Sunt pățit eu cu din ăștia
Odată am găsit și eu culcat un boschetar pe carosabil, nu am reușit să trec de el, părea în stare de șoc, am chemat ambulanța, crezând că îi este rău. La sosirea echipajului a zis că l-am călcat și ambulanțierii să cheme și poliția. Noroc, că era deja un client cunoscut al echipajului și că am avut martor lângă mine. Ca urmare al incidentului mi-am montat o cameră de bord.
Postat 28 Februarie 2023, 17:15 de zsizsi
Puseră fraierii botu'!
Da, repede si noi sa dam marea stire...
Postat 28 Februarie 2023, 16:49 de Jianu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON