URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Mai 2023, 08:18

Unii dintre cei mai buni burgeri din Europa revin la Graf, săptămâna aceasta, de joi, 25 mai, până duminică, 28 mai (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Graf fEAT. revine în forță cu burgerii premium de la Tuning Burgers din Budapesta, premiați în 2021 în topul celor mai buni 50 burgeri din Europa! (https://www.enjoytravel.com/en/travel-news/food-and-drink/best-burgers-europe)

Restaurantul Graf - Poveste și Foc din Oradea revine cu o nouă ediție a seriei Graf fEAT., care aduce preparate deosebite din restaurante de top din țară și din străinătate, iar pentru că au avut un real succes, burgerii de la Tuning Burgers revin pentru a doua oară la Oradea, timp de 4 zile consecutive.

Evenimentul va avea loc în perioada 25 - 28 mai, atât în restaurant, cât și prin serviciul de livrare propriu sau prin partenerii Tazz și Glovo.

După succesul fostelor episoade ale seriei Graf fEAT., echipa Restaurantului Graf a decis să continue această inițiativă, așadar vă invităm să savurați burgerii din ediția limitată a Tuning Burgers:

Aioli Burger

Texas Burger

Shiitake Burger

Vega Burger

Burgerii sunt însoțiți de cartofi prăjiți și sos. O parte a echipei Tuning Burgers din Budapesta va fi prezentă în acest weekend în Oradea, asistând staff-ul intern la procesul de gătire.

Pentru a fi la curent cu noutățile Restaurantului Graf - Poveste și Foc și ale seriei Graf fEAT., puteți urmări pagina de Facebook și contul de Instagram, dar și accesa site-ul nostru: www.restaurantgraf.ro. Comenzile pot fi făcute la numărul de telefon 0754 991 133.

Nu ratați ocazia de a testa burgerii de top ai restaurantului Tuning Burgers din Budapesta, într-un cadru inedit și primitor al Restaurantului Graf - Poveste și Foc din Oradea!

Vă așteptăm și la evenimentele viitoare la Restaurant Graf - Poveste și Foc:

1 - 5 iunie - Îi invităm pe copii la „Fun & Tiramisu” alături de invitata noastră specială, Iulia, care va fi prezentă în restaurantul nostru pe data de 1 iunie la prânz și cină și care se va asigura ca micuții să aibă o zi fantastică și de neuitat.

Meniul de Tiramisu cu 4 variante delicioase vă așteaptă în perioada 1 - 5 iunie:

Tiramisu al cannolo siciliano

Un fiore di tiramisu

Carpe diem

Bellezza verde

1 - 4 iunie - Invitat special la prânz și cină, magicianul Marius Neagu, care vă va face cunoscută lumea magiei până duminică, 4 iunie, la prânz.

(https://www.protv.ro/amp/romaniiautalent/stiri/romanii-au-talent-31-martie-2023-marius-neagu-a-starnit-simpatie-si-aplauze.html)

2 - 4 iunie - „Prietenii Veseliei” îi vor anima pe cei mici la locul nostru de joacă, vineri și sâmbătă, între orele 12.00 - 15.00 și 18.00 - 20.00, iar duminică, între orele 12.00 - 15.00.

Vă așteptăm!

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Pt. Mare_blue17
51 lei Shitake, 49 Aioli si 48 Texas, cartofi inclusi. Sunt buni, Shitake este cel mai bun dupa parerea mea, am testati toti trei. Ca sunt printre cei mai buni din Europa, asta e discutabil.
Postat 26 Mai 2023, 12:26 de Janos
PRETUL ????
DECI RECLAMA E BUNA , POZELE FRUMOASE , VORBELE SUNA BINE , DAR ATI CAM UITAT SA NE SPUNETI SI PRETUL , E RUSINE ???
Postat 25 Mai 2023, 23:33 de Mare_blue17
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON