URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
25 Mai 2023, 08:18

Unii dintre cei mai buni burgeri din Europa revin la Graf, săptămâna aceasta, de joi, 25 mai, până duminică, 28 mai (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Graf fEAT. revine în forță cu burgerii premium de la Tuning Burgers din Budapesta, premiați în 2021 în topul celor mai buni 50 burgeri din Europa! (https://www.enjoytravel.com/en/travel-news/food-and-drink/best-burgers-europe)

Restaurantul Graf - Poveste și Foc din Oradea revine cu o nouă ediție a seriei Graf fEAT., care aduce preparate deosebite din restaurante de top din țară și din străinătate, iar pentru că au avut un real succes, burgerii de la Tuning Burgers revin pentru a doua oară la Oradea, timp de 4 zile consecutive.

Evenimentul va avea loc în perioada 25 - 28 mai, atât în restaurant, cât și prin serviciul de livrare propriu sau prin partenerii Tazz și Glovo.

După succesul fostelor episoade ale seriei Graf fEAT., echipa Restaurantului Graf a decis să continue această inițiativă, așadar vă invităm să savurați burgerii din ediția limitată a Tuning Burgers:

Aioli Burger

Texas Burger

Shiitake Burger

Vega Burger

Burgerii sunt însoțiți de cartofi prăjiți și sos. O parte a echipei Tuning Burgers din Budapesta va fi prezentă în acest weekend în Oradea, asistând staff-ul intern la procesul de gătire.

Pentru a fi la curent cu noutățile Restaurantului Graf - Poveste și Foc și ale seriei Graf fEAT., puteți urmări pagina de Facebook și contul de Instagram, dar și accesa site-ul nostru: www.restaurantgraf.ro. Comenzile pot fi făcute la numărul de telefon 0754 991 133.

Nu ratați ocazia de a testa burgerii de top ai restaurantului Tuning Burgers din Budapesta, într-un cadru inedit și primitor al Restaurantului Graf - Poveste și Foc din Oradea!

Vă așteptăm și la evenimentele viitoare la Restaurant Graf - Poveste și Foc:

1 - 5 iunie - Îi invităm pe copii la „Fun & Tiramisu” alături de invitata noastră specială, Iulia, care va fi prezentă în restaurantul nostru pe data de 1 iunie la prânz și cină și care se va asigura ca micuții să aibă o zi fantastică și de neuitat.

Meniul de Tiramisu cu 4 variante delicioase vă așteaptă în perioada 1 - 5 iunie:

Tiramisu al cannolo siciliano

Un fiore di tiramisu

Carpe diem

Bellezza verde

1 - 4 iunie - Invitat special la prânz și cină, magicianul Marius Neagu, care vă va face cunoscută lumea magiei până duminică, 4 iunie, la prânz.

(https://www.protv.ro/amp/romaniiautalent/stiri/romanii-au-talent-31-martie-2023-marius-neagu-a-starnit-simpatie-si-aplauze.html)

2 - 4 iunie - „Prietenii Veseliei” îi vor anima pe cei mici la locul nostru de joacă, vineri și sâmbătă, între orele 12.00 - 15.00 și 18.00 - 20.00, iar duminică, între orele 12.00 - 15.00.

Vă așteptăm!

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Pt. Mare_blue17
51 lei Shitake, 49 Aioli si 48 Texas, cartofi inclusi. Sunt buni, Shitake este cel mai bun dupa parerea mea, am testati toti trei. Ca sunt printre cei mai buni din Europa, asta e discutabil.
Postat 26 Mai 2023, 12:26 de Janos
PRETUL ????
DECI RECLAMA E BUNA , POZELE FRUMOASE , VORBELE SUNA BINE , DAR ATI CAM UITAT SA NE SPUNETI SI PRETUL , E RUSINE ???
Postat 25 Mai 2023, 23:33 de Mare_blue17
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON