URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Octombrie 2021, 10:01

Unde vrei, când vrei, în siguranță și confort: bihorenii pot călători feriți de pandemie, cu autorulotele Vanderfull (FOTO / VIDEO)

O călătorie în care să te bucuri de libertate, să nu te îngrijoreze constrângerile pandemiei și să nu depinzi de cazarea la hotel ori pensiuni, dar în care să ai tot confortul pe care ți-l oferă un hotel este nu doar posibilă, ci și dorită de tot mai mulți. O firmă din Oradea a transformat aceste dorințe în preocupare, închiriind autorulote din gama Premium, noi, cu toate dotările necesare, fie că este vorba de o excursie de 2-3 zile în weekend, fie de o săptămână întreagă sau de 10 zile.

Cu de toate, la cheie

„Singura grijă a omului care pleacă la drum cu familia ori cu prietenii trebuie să fie să-și ia telefonul și haine de schimb. Să te duci unde vrei, să te bucuri de libertate și să n-ai nicio grijă ce să duci cu tine. Să nu te gândești la lucruri la care noi deja ne-am gândit”. Acesta este conceptul Vanderfull, spune Alexandru Proca (foto), reprezentantul companiei Vanderfull Travel, care închiriază autorulote noi de gamă premium.

Marele lor avantaj este, evident, acela că poți ajunge cu ele în orice locuri te conduce fantezia, fără să depinzi de nimeni și de nimic. Poți explora, cu adevărat, lumea!

Utilizabile cu ușurință de orice posesor de permis de conducere categoria B și gândite pentru până la 6 persoane, mașinile au motorizări de până la 170 CP și echipări complete: paturi confortabile, inclusiv matrimoniale, cu lenjerie de calitate, așa încât să nu ai grija sacului de dormit, ci confortul unui hotel (de la cearșafuri și perne până la pături, pilote și plăpumi), dușuri și toalete separate (dotate inclusiv cu hârtie igienică solubilă), bucătării și accesoriile aferente (veselă antiderapantă, pahare de calitate pentru vin, cratițe, chiar și o mașină de cafea cu cafea de calitate, proaspăt prăjită), frigidere mari (de până la 140 litri) și congelatoare, Smart TV (cu pachet Orange Go, wi-fi și abonament la Netflix), portbagaje încăpătoare (suficiente pentru a adăposti chiar și o motocicletă), grill-uri cu gaz, sisteme de condiționare a aerului și sisteme auxiliare de încălzire, mobilier de camping, suporturi pentru biciclete etc.

Cu frigiderul plin

Toate mașinile au sisteme de încălzire atât pe gaz, cât și pe motorină, ceea ce oferă autonomie mare și siguranță, iar echipamentele sunt conectabile atât la rețelele de electricitate, cât și la un sistem de panouri fotovoltaice care asigură necesarul de consum în aproape orice zi a anului, inclusiv iarna, cu dependență mică de condițiile meteo.

Prin urmare, autorulotele Vanderfull sunt ideale și pentru călătoriile de toamnă ori chiar de iarnă, utilizatorii nefiind în pericol să rămână fără energie, chiar și când se află pe vârf de munte, nu în campinguri cu facilitățile aferente.

Mai mult, familiile ori grupurile de prieteni care aleg călătoriile cu autorulotele Vanderfull au și posibilitatea de a avea în frigidere, la plecare, materia primă si ingredientele pe care le doresc pentru prepararea picnicurilor, în baza unor precomenzi din partea clienților și a unui parteneriat al firmei cu Piața 9. „Dacă pornești la drum și diseară, când ajungi la munte, vrei să mănânci un hamburger, o vei putea face fără să ai grija aprovizionării, de care ne vom ocupa noi”, spune Alexandru Proca.

La tarife accesibile

Condițiile de închirere a autorulotelor Vanderfull sunt accesibile pentru tot mai multe persoane: trebuie doar să ai 25 de ani și permis de conducere categoria B de cel puțin trei ani. Închirierea se face în funcție de durata călătoriei, la un tarif de 90 euro/zi, însă merită reținut că în această toamnă este accesibil și un pachet de 3 zile la 270 euro, preț în care este inclusă și taxa de igienizare (în România aceasta fiind, în general, de 100 euro).

Firește, clienții trebuie să achite o garanție, în acest caz de 500 euro, care să acopere eventuale daune produse echipamentelor, pentru evenimentele rutiere mașinile având asigurări CASCO separate.

Foarte important, cu autorulotele Vanderfull se poate călători nu doar în țară (pentru toate mașinile sunt achitate taxele de drum), ci și peste graniță, fără limită de kilometri parcurși.

De la lansare, în primele trei luni de activitate, autorulotele Vanderfull au călătorit deja în citybreak-uri în Italia, în vacanțe în Grecia, dar și în sejururi în România.

Orădenii și bihorenii dornici să se bucure de libertatea de a călători cu autorulotele Vanderfull pot obține mai multe informații online, accesând site-ul www.vanderfull.ro sau telefonic, la numărul 0770.982.383, și pot face comenzi la adresa de e-mail go@vanderfull.ro.

Autorulotele pot fi văzute la sediul Vanderfull Travel din Oradea, în Parcul Industrial din Șoseaua Borșului, strada General Gheorghe Mărdărescu nr. 13.

Vezi în videoreportajul de mai jos cum arată și ce poți face cu rulotele Vanderfull:

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Hopa, au aparut gastele :::)))
Saracii astia sunt baza tarii si acuma.. Acum Dumnezeu cu mila si biciul pe ei!. Doamne ajuta
Postat 29 Octombrie 2021, 22:39 de Sandu2100
Wonderful life - 1987 [https://www.youtube.com/watch?v=u1ZoHfJZACA]
Cu numai 90 euro/zi, poti face o calatorie in timp, pina in 1987, in plina era comunista. Mai mult, nu consumi apa,curent si caldura (daca ai repartitoare) la blocurile comuniste pe care specialistii PNL le-au trimis direct in epoca de piatra. Nu,nu e vorba de Prima...
Postat 28 Octombrie 2021, 22:44 de excalibur
Orădenii ar face bine să închirieze și chiar să-și cumpere autorulote.
Dar nu pe gaz. Bihoreanule, vin vremuri grele pentru cei care nu au mijloace și stau la bloc. Mai bine l-ai trage pe Bolojan de brăcinar, ca să aducă bani de acasă (peste 10.000.000 Euro), pentru că toată gândirea lui, de măscărici liberal privind termoficarea orașului, aduce frigul peste orădeni. Căldura și apa caldă va fi atât de scumpă, încât doar despre noul faliment al CET-ului și al Boeing-ului pe gaz se va vorbi curând. Sau poate o să recupereze motorul de avion pentru linia aeriană "Fly Bolo, Fly". Așa că, rulota e bună.
Postat 28 Octombrie 2021, 13:43 de KP
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON