URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
12 Martie 2016, 13:55

Unde ne sunt bărbaţii?

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ruşine mare pentru "băieţii" care îşi fac veacul printre blocurile gri din Nufărul. Pe peretele unui bloc de pe strada Bumbacului, un anonim a pictat cu obidă şi cu litere cât casa constatarea că "Pe strada asta mulţi băieţi au trup de bărbat, dar caracter de…", iar aici – ca să nu fie acuzat pentru limbajul de cartier – Bihorel înlocuieşte cuvântul "pi…dă" cu neutrul "muiere". 

Citeşte mai departe, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Da ...
Am înţeles!Trist că se promovează aşa ceva.E o vorbă!Rămâne cum am stabilit!iar dacă se va schimba ceva,tot noi,,,vom schimba.Mulţumesc!
Postat 13 Martie 2016, 08:11 de crisan
@crisan
Cam asa stau lucrurile cum ai scris, doar o observatie referitor la cantareata cu barba, nu a fost votata in mod real, a fost scoasa castigatoare pt ca ea este o promotoare a decaderii,a unui "nou" mod de a fi, a castigat tocmai pt a fi un model de urmat, sunt jocuri mari la nivel inalt, vezi putin teoria genului (e prea mult sa explic) care se incearca a fi introdusa cu viteza fulgerului (obiectiv principal in "legea defaimarii" in legea lui Dragnea). In concluzie toti acesti oameni dereglati,sunt promovati,nu alesi. De ce? Pt ca o lume obsedata sexual si nu numai,dezechilibrata mintal, e f usor de stapanit, e un drog administrat "legal", asa poti ruina o societate intreaga, daca ne mai intrebam: cine ar dori asa ceva? atunci acele persoane care intreaba, pot face abstractie de ce am scris aici.
Postat 13 Martie 2016, 07:52 de detectiv
Recunoaşteţi că...
Umblă moda că mulţi se şi pensează!Bleah!Sau,mă rog!Dacă partenerei îi place treaba asta!..Sau dacă e partener,mă gândesc că o fi altceva.Ce i drept,ca norocu,virgulă,că mulţi mai poartă ceva urme de barbă.Că înainte de 90,ba chiar şi acum de multe ori,un tip cu barbă,chiar aranjată, e ciudat în minţile multora ce au prins din plin comunizmu.Dar!nu mai avem mult când vom vedea moda cântăreţei austriece cu barbă,care personal o privesc cu dezgust şi nonsens,un vis urât!.Nu ştiu ce e în mintea multor europeni care au votat o!Oricum,cine a scris acea observaţie pe perete,mare dreptate are!
Postat 13 Martie 2016, 03:47 de crisan
e aia pe care o ai si tu...
si care de regula in cazul vostru al "muierilor" reprezinta singurul capital(atractiv ce-i drept)cu care porniti in viata!
Postat 12 Martie 2016, 16:53 de 1
:))
Asa, si ? Ca eu nu inteleg :) "Muiere" din ce punct de vedere e neutru ? O muiere, doua muieri... e cam feminin
Postat 12 Martie 2016, 14:09 de Alexanndra
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON