URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Octombrie 2016, 15:55

Doi orădeni, amendaţi la mitingul "pro familie", pentru că s-au plimbat prin Piaţa Unirii promovând toleranța

Doi orădeni, amendaţi la mitingul 'pro familie', pentru că s-au plimbat prin Piaţa Unirii promovând toleranța sursa foto: Facebook Horia Bogdan
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mitingul "pro familie" organizat sâmbătă, în Piaţa Unirii, pentru a cere modificarea Constituţiei aşa încât să facă posibile doar căsătoriile între bărbaţi şi femei, nu şi între persoanele de acelaşi sex, a făcut victime colaterale: doi orădeni au fost amendaţi de jandarmi pentru "contramanifestaţie", după ce s-au plimbat prin Piaţa Unirii promovând un mesaj pentru toleranţă.

"Din punctul nostru de vedere nu a fost niciun incident. Eu cu Horia Bogdan ne-am plimbat prin Piaţa Unirii, cu mesajul "TOLERANŢĂ" printat pe un A4. Fără să strigăm sau să incităm la violenţă, nu am intrat în contact cu nimeni. Iar când ne-am apropiat de Pasajul Vulturul Negru, au venit jandarmii la noi şi ne-au amendat", a povestit pentru BIHOREANUL Dan Dragoş.

"Noi aveam hârtiile în mână, nu am vorbit cu nimeni, nu am supărat pe nimeni. Au venit la noi jandarmii, ne-au legitimat şi ne-au întocmit procese verbale. Nu am făcut altceva decât să ridicăm o hârtie cu mesajul "TOLERANŢĂ", într-un oraş multicultural, dar se pare că aşa ceva nu se poate tolera", a spus şi Horia Bogdan.

Cei doi au fost sancţionaţi în baza Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea evenimentelor publice, care, la articolul 26, arată că reprezintă contravenţie "organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare", sancţiunea prevăzută fiind amenda de la 500 lei la 5.000 lei.

Horia și Dan sunt cu atât mai revoltaţi cu cât nu au deranjat pe nimeni prin actul lor, dar jandarmii au "sărit" din start să îi amendeze, fără să le fi dat măcar avertisment.

"Ne-am exprimat paşnic, fără să incităm la violenţă, fără să intrăm în vorbă cu nimeni. Motivaţia pentru care ne-au dat amendă şi nu avertisment a fost, îl citez pe jandarm: "Datorită numărului mare de participanţi la eveniment!". Nici eu şi nici Horia Bogdan nu am avut alte antecedente şi, totuşi, am primit amendă... datorită numărului mare de participanţi", a mai spus Dan Dragoş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor, căpitanul Eugen Costa, nu a putut da mai multe detalii despre contextul în care au fost sancţionaţi cei doi, însă a precizat că, dacă se consideră nedreptăţiţi, aceştia o pot ataca.

"Misiunea a fost condusă de gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca. Două persoane au fost sancţionate cu câte 500 lei, pentru contramanifestaţie, însă nu au fost probleme. Să conteste în instanţă, e dreptul dânşilor, dacă se consideră nedreptăţiţi. Dar colegii noştri în mod sigur şi-au făcut datoria", a declarat Eugen Costa.

Citiți pe această temă și articolul Miting ”pro familie”: Mii de oameni au militat, în Piaţa Unirii, pentru căsătoriile doar între femei şi bărbaţi (FOTO / VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
30 Comentarii
@Nea Mircea Chirila...
Dumnmeatale esti asta cu cartonul in mana, care cere "toleranta" ?
Postat 24 Octombrie 2016, 20:56 de Control_Room
Oameni buni vs oameni rai
S-a ajuns la impartirea in "oameni buni" si oameni rai/ intoleranti pt simpla exprimare, pasnica si democratica, a convingerilor referitoare la definitia familiei?
Postat 24 Octombrie 2016, 18:54 de Petcu
De la ION2
Pana Biserica se baga in politica ROMANIA nu se va dezvolta . Este institutia cu cele mai mari pacate !!!!! Citez pe domnul de mai jos '' Trebuie doar sa fii un om bun " ajunge . Biblia .... daca tot credeti in povesti imaginare ( ar trebui sa mai cititi si sa va documentati despre istoria religiilor ) nu v-a invatat sa va iubiti aproapele si sa nu urati pe nimeni !!! Adica , insemnand toate vietatile !! Un alt domn a intrebat mai jos daca copilul tau vine acasa pe la 16 ani si iti spune ca e gay ... ce faci ? il arunci la gunoi !! sa fim seriosi , sunteti niste spalati pe creier care nu lasa tara sa se dezvolte. Stiti oare ca pe vremea Greciei antice un tanar ( barbat) se inrola in armata si ''veteranii'' i-o trageau 2 ani sa invete cum trebuie sa se comporte cu Femeile cand va ajunge sa se casatoreasca .. exeple sunt in istorie .. cu miile ... A , da , stiti ca povestea cu Isus ca se naste in Decembrie a fost preluata dintr-o alta religie si transcrisa in biblie ?? ..Desteptilor .... SA FII OM BUN !!! este tot ce conteaza ! daca ai ura in tine fata de o alta persoana deja NU ESTI BUN !!!! esti cu mult mai rau decat cel pe care il crezi tu rau !!
Postat 24 Octombrie 2016, 17:07 de ION2
pro familia sau....
Oare cati din cei care militau "pro familie" au incercat sau chiar au deja o relatie cu un partener de acelasi sex? Nu e vorba de religie aici, nu zic sunt multi indoctrinati... dar poate unii incearca sa-si ascunda relatia. Nu tot ce zboara se mananca! Eu una nu sunt de acord cu astfel de ralatii, dar asta nu inseamna ca nu accept ca ele exista.
Postat 24 Octombrie 2016, 12:24 de Kuky
Doi sunt numa cu "toleranta"?
Pe facebook pareau mii in Oradea. Anti biserica, anti familie. Plin de femei si barbati necasatoriti. O auzi pe cate una de 35 ani "eu nu gatesc...", nu se marita, stau cu parintii, nu cresc copii, cresc caini si pisici. Cainii si pisicile o sa va plateasca voua pensia? Ne miram ca populatia Romaniei v-a ajunge la 18 mil. in cativa ani. PS La fel ca la Bucusesti la manifestatia pentru unire, obiectivul de jandarimi mi s-a parut total disproportionat, probabil ca tolerantii trebuiau sa provoace ceva si jandarmii sa le dea pe cocoasa la familisti. De data asta nu le-a iesit.
Postat 24 Octombrie 2016, 11:56 de vasyion
Mars
Sodomitii sa ne scuteasca.
Postat 24 Octombrie 2016, 08:39 de Iosca
A4what ?!
Mai bine amendati la sange de catre jandarmi decat fugariti prin piata de vreun protestatar cu nervii in pioneza, nu ?! io zic sa zica bogdaproste c-au scapat numa cu atata plus un pic de publicitate.
Postat 24 Octombrie 2016, 04:16 de Iness
@IrinaLoghin
Arătatul cu degetul nu rezolvă problema. Da, și creștinii au gânduri păcătoase și fac lucruri nașpa. Și totuși, nu despre asta e vorba. Chestiunea cu definirea familiei ca bărbat și femeie n-are NIMIC a face cu credința creștină. Cunosc o grămadă de atei care vor familie între un bărbat și o femeie, nu între doi bărbați sau două femei. Ce-i așa de greu de priceput? Că demersurile Coaliției pentru Familie au fost confiscate de-a binele de cultele creștine din România e cu totul altceva, dar inițiat s-a dorit - și încă se dorește - legiferarea constituirii familiei prin căsătoria dintr-un bărbat și o femeie, adică recunoașterea și susținerea familiei naturale, nu a celei creștine.
Postat 23 Octombrie 2016, 15:42 de Shogun
@crisan
Problema mea cu voi nu e credinta voastra, ci ipocrizia. Va legati de altii, dar multi dintre voi frecventati site-uri prno de specialitate. Sau ca sa ramaneti vrgini pana la casatorie, faceti alte chestiuni la fel de pacatoase cu partenerii vostri. Aveti aceleasi ganduri pacatoase ca noi si ca restu lumii normale, dar voi sunteti frustrati din cauza asta, credeti ca e nenatural sa aveti gandurile pe care le aveti si acuma incercati si voi sa schimbati ceva total nesemnificativ ca sa dovediti celui de sus ca sunteti buni. Nu va dati seama ca voi chiar sunteti buni, doar ca va comportati rau. Lasati oamenii in pace si o sa fiti si voi lasati in pace.
Postat 23 Octombrie 2016, 12:04 de IrinaLoghin
@crisan
asat m-a durut... de o vreme ma doare fizic cand aud prostia si incultura altuia... e seceta in California... ai auzit de schimbari de vreme si de clima (nu confunda te rog!)... dar dupa logica (!?) ta, hai sa vedem in Europa, cand au fost cele mai grave schimbari climatice... opa! cand crestinsimul a atins apogeul... oare s-a suparat El, adica Cthulhu?
Postat 23 Octombrie 2016, 10:23 de sasi
poate că noi om tolera de astea treburi..
dar eu când văd cum statul California se chinuie cu o secetă cruntă de când cu toleranţa pentru căsătorii de genul.Mă gândesc că Cel ce ţine toate în preacurata Sa mână,nu va tolera nici aici,dacă de astea toleranţe vor fi.Sunt mulţi,mai ales atei, ce consideră că acea secetă e doar aşa,la voia întâmplării
Postat 23 Octombrie 2016, 10:15 de crisan
?????????????????????
Suturi fara numar in dosuri trebuiau sa primeasa cei cu mesajul ..toleranta..!Suturi,suturi fara numar...!
Postat 23 Octombrie 2016, 09:13 de grigore
@linux4ever
Nu poate rezolva nimeni toate problemele țării, dar pe asta - recunoașterea legală a căsătoriei între un bărbat și o femeie - există șansa de a o rezolva. Vrei să rezolvi celelalte probleme ale țării? Nu te oprește nimeni și poți începe chiar acum.
Postat 23 Octombrie 2016, 08:29 de Shogun
Romania, stat politienesc
Inteleg ca un protest trebuie inregistrat la Primarie ca sa fie in legalitate. Garcea reprezinta Statul Roman si aplica legile tarii, unde ii dam nota 10. Insa cand sute/mii de cetateni protesteaza impotriva unei eventuale decizii legislative a Statului Roman...apar 2 indivizi care cer toleranta, adica in traducere libera SUSTIN STATUL ROMAN PENTRU REFORMA...si Garcea care e angajat al aceluiasi Stat Roman care ii apara legile...aplica amenzi... Adica Garcea si cei 2 erau de fapt in aceeasi tabara, dar pe o alta baricada. Eu pur si simplu as merge in instanta si m-as judeca. Nu e de bani aici, ci de logica si bun simt. Romania, stat politienesc.
Postat 23 Octombrie 2016, 05:25 de linux4ever
Inca o treaba cu moralitatea asta
De curand sunt sigur ca multi ati vazut cum oamenii mor in spitalele din Romania si sunt mancati la propriu de viermi. Absolut STRIGATOR LA CER. Si culmea ca nu am auzit sa se iasa in strada pentru a incerca sa schimbe sistemul medical. Am citit ca pe autostrada cineva a intrat in tara cu sotia care era insarcinata si trebuia sa mearga la toaleta. Si nu i s-a permis ca nu este toatela publica. Din nou strigator la cer! In Romania esti tratat ca si un animal in multe locuri unde moralitatea si normalitatea sunt iesite din norma, insa romanul se revolta pe homosexuali si atentantul la ideea de familie cand de fapt nimeni nu e lezat in acest caz. Insa tuturor li se pare normal ca BISERICA ORTODOXA sa suga de la toti bani pentru catedrale si ctitorii, insa spitalele zac de bolnavi in care toti medicii baga la buzunare. Si totul e normal si moral. La fel e de moral cu se fraudeaza lucrarile de licenta. Am precizat ca sunt ortodox? Well, hai la o poveste si cu asta sa va explic despre biserica ortodoxa... Biserica ortodoxa nu accepta incinerarea. Insa se fac inmormantari cu capacul inchis si in prealabil mortul a fost incinerat si urna sta in cosciug, iar "enoriasii", supusii DOMNULUI, mint preotul ca sa aiba parte de slujba. Iar toate astea se intampla zi de zi. Si totul e MORAL si NORMAL. Iar exemplele ar putea continua cu miile din toate directiile. Dar bine ca nu se va recunoaste homosexualitatea in Romania. Un lucru "imoral" mai putin. Insa va spun un lucru care v-ar putea da de gandit. Daca vi se naste un copil si la 20 de ani va spune ca e pe invers, ce faceti? Pur si simplu ganditi din cutie, nu din afara ei. Ar fi multe de spus, inclusiv ca eu sunt patinat pe creier, dar pe asta o stiam. Prefer insa sa fiu asa. OPEN MINDED! Si daca e sa precizam religia, DUMNEZEU V-A DAT CREIER. FOLOSITI-L!
Postat 23 Octombrie 2016, 04:37 de linux4ever
Moralitatea vs logica
Hai ca ma bag si ei in discutie. In primul rand felicitari celor doi care au purtat coala cu toleranta. Acum sa discutam de logica. Deviatiile sexuale, mai exact in acest caz preferintele sexuale fie ele de lesbianism sau homosexualism sunt ca fel ca preferintele unei persoane cu privire la arta, mancare sau de orice alta natura. Sunt preferintele unui individ care trebuie respectat. Mai mult decat atat, casatoriile intre persoanele de acelasi sex nu trebuie impiedicate. Persoanele homosexuale vor intretine relatii homosexuale fie ca lumea din jur e de acord cu aceasta sau nu. La fel sta si cu prostitutia, drogurile, alcoolul, etc. E clar ca o relatie intre un barbat si o femeie poate da nastere la un copil, insa la fel pot sa fie 2 lesbiene si sa apeleze la fertilizare in vitro fara ca ele sa fie casatorite. Pur si simplu ele pot locui in concubinaj. Ce le puteti face? Le omorati? Le ardeti casa? Poporul roman este cela mai credincios din Europa. In acelasi timp, poporul roman are printre cele mai mari rate de avort din Europa, are rata cea mai mare a coruptiei, toti dau mita si iau mita, mergi la piata si esti furat, ti se fura bicicleta, oamenii DOMNULUI gonesc cu 150km/h pe sosele, ca DOMNUL e cu ei, romanii cersesc la ciolan cu fasole de 1 decembrie...etc. Si nu se iese in strada pentru salarii mizere, se voteaza cei mai de mizerie oameni din politica si se traieste dupa ideea "lasa ca merge si asa". Si se iese in strada la protest cu miile la o porcarie. Din care bineinteles ca statul roman ar avea de castigat la urma urmei si mai mult decat atat este dovada intolerantei la romani. Eu unul, traiesc in vest dupa cum am mai spus-o. Am cunoscut si negri si albi, si indieni si lesbiene si homosexuali. Am vecini de toate culorile, insa nu le scot ochii. Ne salutam si la revedere. Nu am treaba cu nimeni si nimeni nu are treaba cu mine. Insa in Romania toti sunt extrem de intoleranti cu homosexualii cand tiganii sunt peste tot si nimeni nu le are treaba. Imi e sictir de o natie care se pretinde in Europa, insa traieste in Evul Mediu fara sanse sa evolueze curand. Usurel 9 din 10 romani sunt spalati pe creier, ceea ce se vede si din modul cum merg lucrurile in tara. iar de jandarmi ce sa mai spun? Lipsa de creier cu executarea literei de lege. De fapt de ce au ajung in Jandarmerie. Daca gandeau, sigur nu erau acceptati. Sunt total pentru legalizare si sunt total pentru toleranta. Restul sa va scoateti ochii cu biblii, cu oua si gaini si ce mai aveti. Si nu...nu sunt homosexual. Sunt casatorit cu o femeie. In Romania. Insa mi-am deschis de multa vreme ochii si mintea. Altii prefera sa ramana chiori, credinciosi, plini de ura sau fara logica. Moralitatea e sa fii tolerant, nu spalat pe creier. Iar daca e moral, data viitoare cand mergeti la spital, dati mita. E moral. Si logic. Ca doar traiti in Romania. Hai sictir!!!
Postat 23 Octombrie 2016, 04:05 de linux4ever
Miting ,pentru ce !?Sau pentru orice !
Bagam in seama prin miting ,,pe ei "care se ,,inmultesc ca plantele ''.Sau prin ,,adoptii " .Vai de copii cand afla !. Fara miting fara religie ci cu multa educatie !.Pentru ca sa iasa ,,oul''trebuie si cococos si gaina sau invers daca doriti .Altfel cantecul ,,m-a facut mama oltean "nu va mai fi actual si ar fi mare pacat .Ce miting !?.Pentru ce !? .Sa le dam apa la moare .Ca gaina sau cocosul pot singuri sa faca pui !?Nu in nici un caz !.Gaina se insaminteaza cocosul insaminteaza !Frumos foarte frumos ,mie greata pana la v....de ce scriu !Dar oare adevarat ce vor unii !?
Postat 22 Octombrie 2016, 22:20 de PETREI
@scortosul
tot ai ramas un idiot, fanatic, inapoiat, incult cum ai fost si inainte... BlackDot are dreptate... daca macar ai cunoaste Biblia... dar fanatici religiosi nici macar ce scrie in cartulia lor de povesti nu cunosc... tocmai nu Biblia este baza pentru moralitate... ce este mai si mai grav, ca tocmai ateii sunt cei care traiesc dupa spusele lui Iisus nu si crestinii (cu putine exceptii)... numai ca ateii fac acest lucru fiindca au moralitate adevarata si nu ceva de genul "numai de frica fata de personaje fictive"... oricum "moralitatea" cre(s)tina este orice numai moralitate nu... daca ai cunoaste invataturile lui Iisus nu urlai aici si nu dovedeai din nou ca esti un prost incult, intolerant, fanatic, dobitoc, rusinea evolutiei biologice...
Postat 22 Octombrie 2016, 22:19 de sasi
Nergru dot 3sau 4
Dot 3 sau dot 4 moral este să taci urli doar atunci când o simți in ga. Oa za nu cumva o să luăm lecții de la poponari dacă tatu sau mamucata era ca tine " asa tolerant" ne facea un mare serviciu ,acum era un idiot mai putin si nu mai pierdeam noi timpul explicând inutil unui prossssst ca e prost sigur nu sa născut inca deșteptul ala care să îl convinga pe prost de prostia lui. Vezi ca ești de faina pe nas inspira respira gata ești în al 9 cer .călătorie plăcută.
Postat 22 Octombrie 2016, 22:06 de sss
Familia naturală
Asta cere Coaliția pentru Familie: legiferarea familiei naturale între un bărbat și o femeie, iar această inițiativă legislativă - de modificarea a articolului 48 din Constituția României - e sprijinită de o grămadă de atei care își doresc același lucru.
Postat 22 Octombrie 2016, 22:03 de Shogun
@IrinaLoghin
Nu ai inteles nimic ! Biserica sunt credinciosii si ei traiesc si se hranesc din cuvantul CUVANTULUI scris in Bibli si nicaieri in Biblie nu scrie catrebuie sa fim toleranti cu minciuna, hotia, curvia, sodomia,...pacatul . Toleranta la pacat este promovata de capetele care nu se hranesc din cuvantul Bibliei ci isi croiesc carari dupa mintea lor. Toti sunt chemati la mantuire dar nu ewste obligatoriu sa raspunzi chemarii. Prosteala ca poti fi crestin doa asa ca te-ai nascut intr-o casa de crestini ca te-a botezat cineva cand nici nu stiai a vorbi sau ca esti crestin dar nu esti parte a BISERICII este o prosteala neoliberala . Cred ca nifci macar nu strii ce este Biserica lui Isus Hristosul lui Dumnezeu numai postezi asa sa te dai interesant(a)
Postat 22 Octombrie 2016, 21:48 de scortosul
@BlackDot
NBU poricep ... ai tras ceva inainte de a posta ???? Nu ai fost atent la ceea ce s-a spus de la tribuna sau dormeai si t-ia tradus Bahus gresit ?? Fii coherent si intai asculta si dupa comenteaza caci acum nu ai nimerito !
Postat 22 Octombrie 2016, 21:40 de scortosul
Fanatici periculosi
Pupatorii de cadavre ne vor trage inapoi in evul mediu. Acest cancer numit crestinism fanatic trebuie oprit pana nu se va transforma pe modelul altor religii! Potrivit acestor crestini fanatici inteleg ca este moral sa faci sex cu un cadavru, este moral sa faci sex cu o fetita de 6 ani, dar este imoral si in curand va fi ilegal ca doua studente sa se tine de mana pe strada... Cine e fanatic atunci? Cine e dereglat psihic??
Postat 22 Octombrie 2016, 20:42 de BlackDot
* ies la atac cu toată artileria
CENZURAT
Postat 22 Octombrie 2016, 19:33 de sss
@irina
sa stii ca cei mai buni crestini sunt ateii...
Postat 22 Octombrie 2016, 18:03 de sasi
plini de ura
Iese ura din sufletele voastre. Si va mirati apoi ca sunteti discriminati de catre atei sau ca copiii vostri mai luminati la minte pe care nu ati reusit sa-i indoctrinati va intorc spatele. Biserica in loc sa faca bine si sa promoveze valorile din biblie, cum ar fi iubirea, toleranta si ajutorarea semenilor, face o campanie care incita la ura. Ati deviat mult de la drumul pe care ati inceput candva. Voi credeti orbeste in biserica si faceti tot ce zice ea, crezand ca biserica il reprezinta pe Dumnezeu. Dar nu e asa, si nu mai e de mult asa. Nu va mai fie frica de biserica. Faceti ce credeti voi ca e corect. Ca sa fii un bun crestin nu trebuie sa mergi la biserica, trebuie doar sa fii un om bun. Daca esti, nimic nu te mai poate dobori.
Postat 22 Octombrie 2016, 18:01 de IrinaLoghin
eu cred...
...ca de la legea fumatului se trage asta ! Pai, barbatii cand ies afara sa fumeze, se dau unii langa altii ca e cam frig, si uite-asa, se-ntampla :))))))))))))
Postat 22 Octombrie 2016, 16:53 de AgentulTermic
felicitari celor doi!
felicitari celor doi! si jos cu toti pupatorii de icoane si lingatorii de moaste inculti si imbecili!
Postat 22 Octombrie 2016, 16:40 de sasi
Tulai, Doamne!
Măi, dacă-ți rupi amândouă picioarele și ți se vindecă strâmb, nu mai poți fi atlet de performanță. Că te poți târî pe o pistă de alergare e altceva; da, poți, dar atlet tot nu ești. Na, tot așa, dacă ești homosexual nu-ți poți întemeia o familie. Că poți sta în aceeași casă cu un alt homosexual e altceva; da, poți, dar familist tot nu ești. Iar cei doi amendați puteau aștepta până plecau manifestanții pro-familie, după care puteau bălăngăni fițuicile alea colorate pe care - în mod cu totul eronat și gratuit - scrie toleranță. Homosexualii sunt tolerați cât încape în România și au toate drepturile cetățenești posibile, mai puțin cel de a întemeia o familie pentru că, din punct de vedere natural, nu pot întemeia o familia. Asta e...
Postat 22 Octombrie 2016, 16:32 de Shogun
Niste aiuriti !
Astia doi cred ca nu inteleg despre ce e vorba. Mitingul nu a fost pentru netoleranta. A fost pentru definirea unor concepte si nu matrasirea lor. Definirea exacta si concreta a familiei trebuia si in Constitutie ca si in Codul Penat ca uniunea dintre un BARBAT(mascul) si o FEMEIE(felela), pe fond este o scapare a Constitutiei care trebuie corectata ! Cat despre "multiculturalims" sa'l lase pentru suedezi, norvegieni, frantuji si nemtalai !!!!! Daca cultura insemna sa ne'o bagam(constitutional), barbatii unii la altii prin kur si gura atunci sa ramana cu "cultura" lor inafara ROMANIEI !
Postat 22 Octombrie 2016, 16:13 de scortosul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON