URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 01 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Noiembrie 2014, 17:08

Bolojan, încă o demonstraţie "ce înseamnă un Guvern ostil pentru Oradea": Dragnea a dat bani pentru CET-uri doar primarilor PSD

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a afirmat că actuala campanie a PSD este "cea mai murdară" de după 1990 şi, tocmai din acest motiv, vrea să explice orădenilor şi de ce minciunile răspândite despre Klaus Iohannis vor fi plătite scump, dar şi de ce orădenii au interesul să-l voteze pe acesta, nu pe Ponta, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Primarul a pus pe masă ultimele Hotărâri de Guvern prin care vicepremierul Liviu Dragnea a alocat bani pentru termoficare doar unor oraşe cu edili PSD, deşi municipalitatea orădeană a solicitat şi ea ajutor.

"Sunt în politică din 1993, dar această campanie este cea mai murdară", au fost primele cuvinte spuse de primarul Ilie Bolojan într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o joi, cu scopul de a explica de ce se implică împotriva lui Victor Ponta şi de partea lui Klaus Iohannis.

Laşitatea PSD

Primul subiect abordat de Bolojan a fost seria de "minciuni ordinare" răspândite de PSD împotriva lui Iohannis, prin pliante asumate şi neasumate făţiş. Astfel, primarul a amintit de flyerele distribuite de Poştă, care "a devenit agentul electoral al PSD", odată cu cupoanele de pensii, despre cum va "tăia" Iohannis pensiile. "Este o minciună fără margini, dar recunosc că e greu să explici acest lucru când zgomotul Antenei 3 şi RTV este asurzitor", a spus primarul despre campania PSD "de speriere a pensionarilor".

"Această măgărie a fost asumată de PSD", a punctat Bolojan, punând apoi pe masă un alt material de campanie, la fel de plin de "minciuni ordinare", de data asta pe temele "Iohannis - 6 case", "Iohannis - vânzător de copii dovedit", "Iohannis - băsist", "Părinţii lui Iohannis locuiesc în Germania într-un castel" şi, mai nou, "Iohannis - vânzător de ţară". "De câteva zile, acest material, neasumat, căci asta este forma lor de laşitate, a apărut şi în Oradea, şi vreau să avertizăm populaţia din Oradea şi din Bihor asupra modului nenorocit în care face PSD campanie. Dar eu cred că se va întoarce împotriva lor", a spus liberalul.

Bolojan a spus că în Timiş BEJ a interzis deja distribuirea acestui material al PSD, iar reprezentantul ACL în BEJ Bihor a făcut o contestaţie identică, sperând că judecătorii vor emite o decizie tot identică.

"Să stau în boscheţi?"

Primarul a explicat şi ce consecinţe ar avea asupra orădenilor alegerea lui Ponta ca preşedinte, caz în care Guvernul va fi "asigurat tot de PSD", pentru că "Tăriceanu nu va ajunge premier în niciun caz, s-au făcut trei propuneri, e adevărat, dar fiecare acoperă o zonă de unde Ponta ar mai lua nişte voturi".

Concret, Bolojan a arătat că Guvernul PSD a alocat, pe diferite programe, fonduri pentru unele localităţi din ţară, dar pentru Oradea - deşi municipalitatea a făcut solicitări în acest sens - nu a alocat niciun leu în vederea susţinerii sistemului de termoficare, făcând acest lucru numai pentru oraşele conduse de edili PSD, ca de exemplu Focşani, Giurgiu, Piteşti etc, cu diferite motivări: fie că primăriile nu au încasat sumele prognozate din impozitul pe venituri, fie pur şi simplu au pierderi în sistemul de termoficare ori nu au combustibili.

"E anormal ca din banii pe care Oradea i-a plătit şi îi plăteşte la bugetul de stat să nu se genereze proiecte şi pentru Oradea", a spus primarul, arătând că pentru a suplini ceea ce Guvernul nu vrea să aloce, Primăria a direcţionat CET-ului 2,5 milioane euro obţinuţi din vânzarea de teren în Parcul Industrial, bani cu care s-ar fi putut face încă un pod peste Criş, încă trei parcuri de întinderea Parcului Salca ori creşterea subvenţiei la gigacalorie pentru populaţie cu 10%.

"Ce ar trebui să fac, să stau în boscheţi, ca să nu se supere reprezentanţii PSD? Sau să ies şi să le spun orădenilor ce se întâmplă?", a conluzionat primarul, pentru a fi înţeles de ce s-a implicat în campanie de partea lui Iohannis.

Preţul pomenilor: subdezvoltarea

Tot pentru a arăta consecinţele alegerii lui Ponta preşedinte şi păstrării unui Guvern PSD, Bolojan a amintit că PSD promite marea cu sarea tuturor categoriilor de cetăţeni, astfel că "dacă în fiecare lună ar fi alegeri toate ar merge ca pe roate". Atâta doar că puţini se întreabă de unde vor fi luaţi banii pentru ca promisiunile PSD să fie puse în aplicare.

"Ori Guvernul Ponta sau PSD îi va minţi pe români (n.r. - adică nu va pune în aplicare promisiunile), ori se va ţine de cuvânt, dar asta înseamnă ori că va majora taxele şi impozitele, ori că va reduce investiţiile, ori că va aplica amândouă aceste formule", a explicat Bolojan.

Liderul PNL Oradea a amintit că astă-vară Ministerul Finanţelor a elaborat un proiect de modificare a Codului Fiscal, pe care l-a retras în urma criticilor, deoarece prevedea creşterea impozitului pe terenurile agricole, a impozitului pe autoturismele până la 1.600 cmc şi a impozitelor pentru construcţiile nerezidenţiale ale persoanelor fizice, lucruri care însă ar putea să se întâmple dacă Ponta va deveni preşedinte, iar Guvernul va rămâne al PSD.

Fiecare vot contează

Primarul a afirmat că, în condiţiile în care miza pentru toţi românii este de a alege între un om care "a făcut ceva", adică Iohannis, şi unul care "va duce România într-o fundătură", adică Ponta, îi roagă pe orădeni să se prezinte la vot în cel de-al doilea tur de scrutin şi să voteze potrivit interesului oraşului, cu Iohannis.

Bolojan a spus că se aşteaptă la o prezenţă mai mare pe 16 noiembrie, dar că va fi un vot strâns, astfel că va conta în fiecare din cele 18.000 secţii de votare din ţară chiar şi o diferenţă de 5 voturi. "Dacă vor ca şi votul lor să conteze, îi îndemn pe orădeni să voteze Klaus Iohannis, ca cetăţean, dar şi ca primar care are o responsabilitate pentru acest oraş", a spus edilul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
@salut
Separatismul unguresc inseamna distrugerea Transilvaniei (distrugerea romanilor din Transilvania).
Postat 08 Noiembrie 2014, 01:11 de @psd si transilvania
salut
tot ceea ce insemana progres in Ardeal a fost realizat de politicienii romani indiferent de culoarea politica. ungurii doar au incercat sa jupoaie Ardealul.
Postat 08 Noiembrie 2014, 00:57 de salut
PSD si Transilvania
PSD = distrugatorii transilvaniei.
Postat 07 Noiembrie 2014, 13:48 de PSD si Transilvania
orbilor
ba cretinilor nu e vorba de ce comisioane a luat sau nu a luat Bolojan. Adevarul e ca fiecare ia la randul sau...ideea e sa nu bagi mana pana la umar si.....se mai pune problema sa se si vada ceva in urma fiecaruia....de bine de rau se poate afirma ca in urma lui bolojan s au vazut cateva lucrurui ( mai multe decat s au vazut pana acum la toti primarii oradeni la un loc) nu zic ca el e corect...nu e....dar alegerea la noi nu s a facut niciodata dintre doua bune sa alegem bunul cel mai mare ...ci dintre doua rele...trebuie sa alegem raul cel mai mic....adica vestul sau estul ca doctrina de dezvoltare economica si sociala ma refer....si raul cel mai mic in acest moment este IOHANNIS....deschide ti va ochii si vedeti ce e relevant nu prAF IN OCHI ARUNCAT DE PSD CARE: AU IZGONIT INVESTITIILE PANA SI IN PARCUL INDUSTRIAL ORADEA PRIN INTRODUCEREA TAXEI PE STALP PLUS CA AU BLOCAT APROAPE TOATE INVESTITIILE DIN TARA DE ORDINARI COMUNISTI SI PERVERSI CE SUNT....EI NU CREEAZA VALOARE ADAUGATA CI CREEAZA HAOS IN ASA FEL INCAT DACA VREI SA INVESTESTI CEVA IN TARA ASTA CEL MAI BINE E IN MOMENTUL ASTA SA TI TII BANII IN BANCA....AU ACUM BANI DE SALARII DAR IN RITMUL ASTA IN 7 ANI NU VOR MAI FI....IN ASA HAL NE A ADUS PSD UL TREZITIVA !!!!!!!!!
Postat 07 Noiembrie 2014, 12:26 de pro vest
@Postacul PSDist
Lasa ca Mang sau Ponta tare buni sunt pt Oradea. CE sa iti zic. Doar pt Oltenia si Moldova au ochi..POSTACULE PSD IST!In Oradea si-au bagat toti p.
Postat 07 Noiembrie 2014, 11:14 de Alex
BOLOJAN ESTE UN TARAN CARE A PARVENIT POLITIC DIN COMISIOANE CARE SUN CA RADACINA BANII PUBLICI :)))))) HA, HA, HA, HA, ASTA ESTE BOLOJAN !!!! COMISIONAR IN COMISIOANE :))) CE NU INTELEGI, CE FACETI PE PROSTYYYY, FURA BINE, TRAIESTE BINE !!!
BOLOJAN ESTE UN TARAN CARE A PARVENIT POLITIC DIN COMISIOANE CARE SUN CA RADACINA BANII PUBLICI :)))))) HA, HA, HA, HA, ASTA ESTE BOLOJAN !!!! COMISIONAR IN COMISIOANE :))) CE NU INTELEGI, CE FACETI PE PROSTYYYY, FURA BINE, TRAIESTE BINE !!!
Postat 07 Noiembrie 2014, 10:48 de BOLOJAN ESTE UN TARAN CARE A P
ham ham
@pinonel ham ham ham! PS1 Cred ca liderii PSD-isti bihoreni se tot întreabă cine oi fi eu că nu mă cunoaște nimeni de pe-acolo! Ba nu, greșesc, FILIP știe exact! Doar că despre el numai de rău! PS2 înțeleg că tu ești din generația nouă, aia cu diplome luate pe șpagă la Sorbonica sau fără bac! Dar care votează cinstea macovistă! PS3 Ce naiba să-mi dea mie PSD-ul?
Postat 07 Noiembrie 2014, 09:59 de TDS
@tsd
Afara e cald, chiar prea cald pt. luna asta. Se anunta un decembrie bland, ce zici, javra pesedista, te bagi la o revolutie?! Ca te vad toata ziulica cum latra pe aici, ba ca aia, ba ca aialalta...Una fara ,,democratie originala", fara comunisti, fara utecisti, fara ,,fosti", fara iliescu! Asa ma gandeam si eu, stai si-ti freci *, te gandesti ca se alege tonta si poate-ti da si tie ceva. Numai ca prietenii tai dau la dulai, nu la catei, tie-ti vor da ce i-a dat dragnea lui bolovan, poate chiar mai mult si de mai multe ori!
Postat 07 Noiembrie 2014, 09:43 de pinonel
@ TDS
De acord cu judecata pe probe si fara discriminare. Imi permit sa-i adaug pe lista indezirabililor si pe Vasile Blaga, Ioan Mang, Cornel Popa, Alexandru Kiss, Rozalia Biro, Radu Mazare. Din pacate,aministia, gratierea si dezincriminarea unor fapte de coruptie (marea unire sustinuta de PSD) va avantaja toate lichelele, indiferent de culoarea politica. Pe plan economic, prefer oricand investitiile nemtesti in locul celor chinezesti, mai ales daca este vorba de reactoarele nucleare de la Cernavoda.
Postat 07 Noiembrie 2014, 09:41 de Petcu
OK
@Iancu Cum vrei tu! Dar în comentariul meu anterior era vorba despre cu totul și cu totul altceva!
Postat 07 Noiembrie 2014, 09:25 de TDS
@TDS: MAI BINE MORT DECAT CU CARNET DE PARTID SOCIALIST
BLAGA NU VREA SA READUCA COMUNISMUL! PONTA PRO-RUS SI SOCIALIATII PRO-RUSI vor RESOCIALIZAREA POPULARA A ROMANIEI! MAI BINE MURIM CA LEGIONARII DECAT CU CARNET DE PARTID SOCIALIST!!!
Postat 07 Noiembrie 2014, 09:21 de iancu
FĂRĂ DISCRIMINARE
@Iancu: hoții trebuie JUDECAȚI și dacă este cazul băgați TOȚI ÎN PUȘCĂRIE! Zic însă să nu-i sărim totuși pe Băsescu, Udrea, Boagiu, Blaga,Blejnar, Ungureanu, Hoară, Pricop, Ionescu și alți portocalii! Așa, ca să nu fie discriminări! Și dacă se poate condamnările să fie cu PROBE! INCONTESTABILE!Pentru toți!
Postat 07 Noiembrie 2014, 09:13 de TDS
SA BAGAM TOTI COMUNISTII IN PUSCARIE!!!
SA BAGAM TOTI COMUNISTII IN PUSCARIE PENTRU TOTDEAUNA!!! DNA, SERVICIUL TANAR SI SINGURUL REFORMAT, AJUTATI POPORUL ROMAN SI BAGATI TOTI HOTII PSD COMUNISTI IN PUSCARII!!!
Postat 07 Noiembrie 2014, 08:59 de iancu
@ pictor vonta
Majoritatea proiectelor cu finantare europeana (partea de cofinantare) a fost asigurata de municipalitate prin linii de credit. Asa am ajuns sa avem o datorie publica in Oradea de cca 60 de milioane de EURO. Vizita lui Dragnea in Oradea ne-a demonstrat exact modul in care guvernul PSD este dispus sa aloce fonduri pentru Oradea. Trebuie sa mergem la Bucuresti sa ne inchinam, sa pupam mana conducatorului, eventual sa discutam despre cotele cuvenite partidului din fiecare investitie. Incet, incet trebuie sa ne reobisnuim din pacate cu practicile fanariote, pt ca PONTA oricum ramane la guvernare pana la urmatoarele alegeri parlamentare.
Postat 07 Noiembrie 2014, 08:51 de Petcu
Las-o, bolovane...nu esti mai bun!
Sunt de acord ca Romania n-a mai fost niciodata pe marginea prapastiei cum e acum, cand psd e gata-gata sa puna mana pe toata puterea din stat. Sunt de acord ca hoti ca in psd nu au fost nici pe vremea fanariotilor. Asa e, corupti, hoti si mincinosi ca tonta, dragnea, hrebe, zvonea nu gasesti in alte partide. Dar, nea ilie, cum sa-ti dea hotul ala de dragnea bani pt. cet, cand el stie foarte bine cum s-a furat acolo si cum se fura INCA?! Ce ai facut si ce faci (decat sa-ti ,,ungi" pita ta!) pt. a stopa jaful de la cet?! Ai marit taxele si impozitele, ne belesti, beli-ne-ai... Nu este nicio diferenta intre gasca lui dragnea si bolovan si gasca lui, doar ,,nivelul" la care fura fiecare! Nu-l voi vota pe chinezoi, o lepra cum rar mi-a fost dat sa vad! Un sfat: daca vrei sa-l ajuti pe Johannis, taci din gura!
Postat 07 Noiembrie 2014, 05:50 de http
Site-ul separatismului si revizionismului unguresc!
Uitati-va mai jos la comentarii. Veti vedea injuraturi care mai de care, INSA, NU SUNT STERSE! Nu discut daca individul le merita sau nu. SUNT INJURATURI SI "LIMBAJ LICENTIOS"! Acest lucru il gasiti la oricare politician roman, infiferent ca e de la putere sau din opozitie. Daca se scrie la fel (si pe buna dreptate), si despre LEPRELE UDEMERISTE, cei mai mari escroci din Romania, MESAJELE SUNT STERSE ! ASA FUNCTIONEAZA CENZURA REVIZIONISMULUI UNGURESC! LA COMANDA !
Postat 07 Noiembrie 2014, 02:00 de ATENTIE ROMANI !
JA, JA...
Bolojan este cel care MINTE IN STIL ORDINAR! Dupa ce vreme de cinci ani a sustinut ca dezvoltatorul IMPACT este o pata neagra pentru Oradea, dupa ce a vorbit de TEAPA pe care a dat-o la Oradea, in 2013 S-A RASUCIT BRUSC(in cel mai pur stil PNL)si a promovat TRANZACTIA prin care toate MARSAVIILE IMPACT-iste au fost sterse cu buretele! Sa-ti fie RUSINE ILIE GAVRIL BOLOJAN! Acum, la un an de la protestul meu din Piata Unirii! IMI ESTE SILA de BOLOJAN, CHERECHES, MALAN, ANTONESCU, VOSGANIAN, GORGHIU, VARGA,....si cu voia dumneavoastra cel mai nou pe lista, WERNER! Ja, ja!
Postat 07 Noiembrie 2014, 00:02 de TDS
Buna ziua!
Surprinzator(pentru mine, cel putin)dar azi Dan Diaconescu a facut o caracterizare excelenta a lui Werner: nici macar in problema adoptiilor n-a fost LIDER ci...doar SOFER!(doar?).Nu are Werner sase case? Are(dobandite numai el stie cum!) Asdar, GHINION: alegem SEFUL si nu adjunctul! Buna ziua, cetateni romani!
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:56 de TDS
PSD si finantarea Oradiei 6
Cine a sprijinit demararea investitiilor de modernizare a aeroportului si de prelungire a pistei? Cine cofinanteaza acea investitie de pe urma careia va beneficia tot oradeanul? Normal ca tot Guvernul Ponta. Nu mai minti!
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:48 de pictor vonta
PSD si finantarea Oradiei 5
Cine ti-a dat Tancodromul ca sa faci Parcul Industrial II in Oradea? Tot Guvernul Ponta ti l-a dat. Azi poti sa atragi investitori si sa ii dai la Ghilea lucrari doar pentru ca Guvernul Ponta ti-a dat acel teren. Nu mai minti!
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:45 de pictor vonta
PSD si finantarea Oradiei 4
Spitalul Municipal a fost introdus in programul spitalelor regionale. Deci va beneficia de finantare sporita fata de restul spitalelor locale. Asta tot datorita Ministrului Banicioi si Guvernului Ponta. Nu mai minti!
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:43 de pictor vonta
PSD si finantarea Oradiei 3
Dar lucrarile pentru noul CET. Cel pe care il vrei pa gaz? Parca valoreaza peste 100.000.000 euro. Contributia Primariei Oradea e 2%, adica 2.000.000 euro. 30% revine Guvernului Ponta si Dragnea. Adica 30.000.000 euro. Despre ce vorbim? Ca nu ajuta Oradea? Nu mai minti!
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:41 de pictor vonta
PSD si finantarea Oradiei 2
Podurile peste centura le faci tu din banii tai? Sau Guvernul Ponta iti da banii sa le faci prin CNADNR? Mai bine nu mai minti atat.
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:39 de pictor vonta
PSD si finantarea Oradiei 1
Chiar ieri ai iesit si ai declarat ca se va face aprovizionare caldurii cu apa geotermala in zona Universitatii. Proiectul valoareaza 4.000.000 euro din care 15% sunt de la Guvern. Adica 600.000 euro dupa calculul meu. Vrei sa spui ca Dragnea si Ponta nu ajuta cu nimic?
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:37 de pictor vonta
CINE e BOLOJAN ?
DEJA INCERCATI SA DATI DIN ROMANIA UNGARIEI, ASA DEVREME SUNTEM DOAR IN 2014 !!! Michaela Maria Haideti sa semnam aceasta petitie si sa o distribuim peste tot! NU uita că şi Laszlo Tokes îl susţine pe acelaşi Iohannis! Da, acel Tokes care declara că 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este "o zi de DOLIU pentru Ungaria"! Da, acelaşi Iohannis care de 14 ani, de când ocupă funcţia de primar al Sibiului, a participat doar O SINGURĂ DATĂ la festivităţile de 1 Decembrie organizate în Sibiu de Armata Română.
Postat 06 Noiembrie 2014, 23:22 de DEJA INCERCATI SA DATI DIN ROM
voi nu sunteti normali
voi nu sunteti normali IOHANNIS S A ALIAT CU MACOVEI SI UDMR CARE VOR TRANSILVANIA , AU OBIECTIVE COMUNE, VOI NU VOTATI DOAR IOHANNIS !!DEJA INCERCATI SA DATI DIN ROMANIA UNGARIEI, ASA DEVREME SUNTEM DOAR IN 2014 !!!
Postat 06 Noiembrie 2014, 22:59 de voi nu sunteti normali IOHANNI
.
dragnea e un gunoi mizerabil de om care ar merita electrocutat pe scaun electric.
Postat 06 Noiembrie 2014, 21:59 de David
de
de il sustine Bolojan pe Iohannis si nu Ponta in alianta cu Tariceanu, care e felia pe care o primesti, iar minti Oradea cum stii tu bine minti de 2 mandate :)))) ce ti a promis tie si taranilor adusi in PRIMARIA ORADEA ?!!
Postat 06 Noiembrie 2014, 21:50 de de il sustine Bolojan pe Iohan
muma-ta
as fi votat cu Iohanis, dar cand stiu ca in felul asta dau credit unui do-bi-toc ca Balbajan mai bine votez cu Puie Monta ;) fratilor, Balbajan e cel mai mare rau al acestui oras, a distrus complet tot orasul, ce sa mai zicem
Postat 06 Noiembrie 2014, 21:47 de Sandu Tzaranu
Oradea + PSD + Dragnea + Mang + Ponta
Bravo Bolojan! Sa nu ne lasam sudistilor care isi baga picioarele in Oradea, Bihor si de fapt in tot Ardealul! Multumim Mang si Dragnea si Ponta ca va bateit iar joc de Oradea si BH. Nu faceti nimic pentru oras si judet desii sunteti la putere. BRAVO MANG..tradatorule de Oradea si Bihor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai ZERO personalitate, ZERO respect in Bihor si Oradea, ZERO viitor politic si mai ales ZERO RESPECT LA BUCURESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 06 Noiembrie 2014, 20:26 de ORADEA
???
Comentariile PSD - ANTI Johannis de mai jos, demonstreaza inca o data lipsa de educatie, badarania, mitocania si nivelul de semianalfabeti a celor care sustin orbeste un plagiator. Ma intreb ce s-a intamplat cu activul PSD din perioada lui Nastase? Chiar nu mai sunt profesionisti in PSD ?
Postat 06 Noiembrie 2014, 20:19 de Petcu
PESEDISTI ORDINARI SI FRUSTRATI
Uitativa putin mai jos la comentariile rautacioase ale nenorocitilor si frustratilor de pesedisti. Mai nenorocitilor, acest primar asa cu toate cele ale lui a demonstrat in toti acesti ani de mandat faptul ca tine la orasul ORADEA, este un bun gospodar, v-a cam taiat banii de la licitatii in institutii publice cu care erati obisnuiti si tot ceea ce afirma este sustinut cu documente. In schimb nenorocitul ala de viceprimar pesedist, OVIDIU MURESAN, spunetine ce a facut pt oras in afara faptului ca-si plimba familia cu masina primariei, face trafic de influenta prin institutiii pentr afacerile dubioase ale cumnateilor, a angajato pe nevastasa sefa la posta Oradea si toata ziua il injunghie pe BOLOJAN pe la spate si in acelasi timp ne injunghie si pe noi locuitorii orasului. RUSINEEEEE sa le fie HOTILOR, PENALILOR, MINCINOSILOR....... de la ce mai infect partid din tara asta, adica PSD
Postat 06 Noiembrie 2014, 19:44 de ROZMARIN
Draga PSD
Draga PSD...stim ca te doare in...cot de Oradea, Bihor si toata Transilvania defapt. S-a vazut la alegeri! Iti "multumim" draga Ponta, Dragnea, si mai ales tie draga Mang Ioan, un mare "patriot" local, care pune puterea trecatoare si orgoliile inainte de binele orasului si a comunitatii. Bravos domnilor! Bine ca bagam taxe catre Sud si Moldova. Suuuuper!
Postat 06 Noiembrie 2014, 18:19 de Draga PSD
Fi serios
Macar orasul merge inainte si se dezvolta de cand este el primar. Daca vrei milioane de Euro, incearca sa candidezi data viitoare sa vezi cum merg intradevar lucrurile
Postat 06 Noiembrie 2014, 18:13 de Cris
doar ce-i cu 10 clase scriu su majuscule...
deci cu singuranta e un psd-ist postacul de mai jos.
Postat 06 Noiembrie 2014, 18:08 de oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON