URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 17 APRILIE 2021
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oraşul este asaltat de constructori. Până de curând, ne uitam cu invidie la Cluj, unde dezvoltatorul te ducea în câmp, îţi arăta unde va fi locuinţa ta, după care trebuia să scoţi banii. Acum şi în Oradea se cumpără locuinţe cu mult înainte de a fi finalizate, în multe cazuri chiar când demarează lucrările...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Nu, titlul nu e o glumă! Dacă Sandu Lungu, carismaticul luptător care a pus Bihorul pe hartă cu pumnul său necruţător şi dimensiunile sale respectabile, s-a pus în fruntea unei "armate" de protestatari cu care a bătut străzile Oradiei, dacă a pus mâna pe megafon pentru a se adresa mulţimii, asemenea unui lider politic, nu e de glumă...
Zic şi eu
Adrian Cris
Anul trecut pe vremea asta, când străzile erau pustii şi cămările pline cu drojdie cât pentru două vieţi, prin oraşele noastre apăreau panouri ale căror mesaje nu le-am crezut nicio clipă, gen "Totul va fi bine" ori "Mulţumim, doamna doctor".
Vorba lu' Lulu
Lucian Cremeneanu
Era o duminică liniştită, leneveam în pat în jurul prânzului, după o noapte pierdută, şi mă amuzam urmărind Cartoon Network. La un moment dat, pe ecran au început să curgă nişte cuvinte repetitive pe o bandă animată: "Comutaţi pe un canal de ştiri pentru o informaţie importantă!".
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre protestele anti-măști și anti-restricții organizate în Oradea?

De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Odată cu publicarea deciziei în Monitorul Oficial, nicio persoană nu va putea fi încarcerată până la motivarea hotărârii definitive de condamnare, indiferent dacă vorbim de o decizie în ultim grad de jurisdicţie sau de o sentinţă de primă instanţă neatacată. Ca atare, în viitorul imediat apropiat, nicio sentinţă penală nu va putea fi pronunţată înainte de a fi motivată...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Campania de vaccinare gratuită a fetiţelor din clasa a IV-a reprezintă o şansă reală de prevenţie a cancerului de col uterin, boală a cărei mortalitate ne situează pe primul loc în Europa. Din păcate, politizarea şi informarea defectuoasă privind beneficiile acestei campanii, care s-a dorit a fi onestă şi benefică pentru sănătate, a determinat refuzarea vaccinării de către mulţi, mult prea mulţi părinţi, în necunoştinţă de cauză...
24 Octombrie 2012, 07:31

Ucişi de sex: Bărbaţii care au murit lângă Beiuş în urma unor partide de sex ar fi luat "întăritoare" contrafăcute

Ucişi de sex: Bărbaţii care au murit lângă Beiuş în urma unor partide de sex ar fi luat "întăritoare" contrafăcute SEX DE INFARCT. Escapadele amoroase s-au dovedit fatale pentru doi bihoreni care au făcut infarct în timp ce-şi "înghesuiau" amantele în maşini prin pădurile din preajma Beiuşului. Poliţiştii bănuiesc, însă, că bărbaţii n-au murit de la sex, ci de la nişte "întăritoare" pe care le-ar fi înghiţit înainte de "picnic"
Ucişi de sex: Bărbaţii care au murit lângă Beiuş în urma unor partide de sex ar fi luat "întăritoare" contrafăcute DE LA BAL... Printr-o coincidenţă tragicomică, sex-shop-ul din Beiuş se află la câţiva paşi de cimitirul oraşului. În mod cu totul ciudat, în clădirea de un portocaliu strident îşi are magazinul şi florăreasa care împleteşte jerbe şi coroane. Probabil ca să ofere servicii complete...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Moarte suspectă. Aşa scrie pe dosarele penale întocmite de poliţiştii care anchetează circumstanţele în care a survenit decesul beiuşeanului Gheorghe V., şofer la Spitalul Municipal Episcop Nicolae Popovici din Beiuş, şi cel al lui Ioan B., şofer de autobuz într-o comună apropiată, Pietroasa. Bărbaţii au murit la diferenţă de două luni, în împrejurări similare, după ce au făcut infarct în timp ce-şi înşelau nevestele ca hoţomanii, la margine de drum.

Cum ambii erau sănătoşi şi tineri, abia trecuţi de 40 ani, oamenii legii sunt convinşi că inimile iubăreţilor au cedat după ce au folosit stimulente ca să pară mai "tari" pe poziţie, motiv pentru care în timpul autopsierii cadavrelor au prelevat probe pe care le-au trimis la Bucureşti, pentru efectuarea unor analize toxicologice. Beiuşenii cred că substanţele cu probleme provin de la singurul sex-shop din oraş, ai căror reprezentanţi sunt, însă, categorici: Dacă luau ceva de la noi, sigur se mai bucurau de plăcerile vieţii mult şi bine!

Sex în pădure

Nu doar etnobotanicele fac ravagii printre bihoreni, ci şi "boabele de putut". Doi bărbaţi au murit în două luni după ce au folosit stimulente pentru a-şi satisface amantele cu care ieşiseră la sex în mijlocul naturii.

Unul dintre păţiţi, Gheorghe V., a fost găsit în noaptea de 14/15 iulie, în maşina personală parcată la marginea pădurii, într-o zonă ferită. Era dezbrăcat şi culcat pe scaunele din faţă, ambele cu spătarele lăsate pe spate. Bărbatul fusese dat dispărut pe 12 iulie, de către soţia sa, după ce plecase la serviciu cu o zi mai devreme, iar la terminarea turei n-a mai ajuns acasă.

Avea 42 de ani, lucra la Spitalul Municipal din Beiuş, ca şofer pe o autosanitară, şi era cunoscut ca mare iubitor al sexului frumos, chestiune de care soţia lui a aflat cu stupoare ultima şi doar când a fost chemată să-i identifice cadavrul. "Noi am întrebat-o, încă de când l-a dat dispărut. "Măi femeie, sigur nu s-a dus la alta?". A fost revoltată că am îndrăznit să-l jignim, că Ghiţă al ei e cel mai bun bărbat. A fost bun de-o crăpat inima-n el", povesteşte unul din poliţiştii care cercetează cazul bărbatului.

Cherchez la femme

După găsirea cadavrului, medicii legişti au stabilit că bărbatul suferise un atac de cord. Poliţiştii au dat şi de urma femeii care l-a însoţit şi care, zic ei, când a văzut ce i se întâmplă amorezului înfierbântat, a luat-o la goană şi s-a făcut nevăzută, în loc să sune la 112.

Era, culmea, tot o angajată a Spitalului, ca infirmieră. N-a fost pusă sub acuzare, deşi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în pericol, prin neînştiinţarea autorităţilor este o infracţiune pedepsită cu până la un an de închisoare. Poliţiştii se arată îngăduitori, apreciind că martora ra într-o situaţie dificilă şi comentând că, oricum, femeia şi-a primit într-un fel pedeapsa. Căci, aflând ce s-a întâmplat, soţul acesteia a făcut-o de râsul zonei, izgonind-o de acasă şi intentându-i proces de divorţ.

Lăsat în drum

Povestea s-a repetat, recent, cu un alt bărbat din aceeaşi zonă folclorică. Ioan B., 43 ani, şofer pe autobuz, din Pietroasa era însurat, la fel ca şi Gheorghe V., şi tot ca acesta, era şi el amator de plăceri clandestine. Cadavrul lui a fost găsit pe 26 septembrie şi, judecând după poziţia în care a fost descoperit - dezbrăcat complet şi culcat pe scaunul lăsat în jos până la bancheta din spate, poliţiştii au bănuit că a murit după modelul "brevetat" de confratele său, adică în timpul unei partide de sex.

Ulterior, medicii legişti au stabilit că omul făcuse tot un atac de cord şi, cum era de aşteptat, femeia cu care şi-a petrecut ultimele clipe de plăcere din viaţă dispăruse fără urmă. Însă nu pentru mult timp, căci săptămâna trecută "uşuratica" - chelneriţă la un restaurant din Pietroasa - a fost identificată chiar de soţia lui Ioan B. şi dată pe mâna poliţiştilor. Însă nicidecum pentru păcatul că a lăsat-o văduvă, ispitindu-i bărbatul iar apoi abandonându-l în suferinţă. Femeia o acuză că, văzând că omul nu mai mişcă defel, ar fi fugit cu celularul acestuia!

Sex criminal

"Am avut o discuţie prealabilă cu femeia şi recunoaşte că a fost acolo cu el, dar numai atât", spune un alt om al legii, pus şi el să facă anchetă în cazul celor două morţi şi să elucideze încă un mister: ce anume a provocat moartea a doi bărbaţi tineri şi fără probleme de sănătate.

Bănuiala este că inimile celor doi au cedat din acelaşi motiv, şi anume din cauza unor pastile de potenţă pe care le-ar fi înghiţit înainte de începerea partidelor de sex. "Ori au luat mai multe, crezând că vor fi mai bărbaţi, ori au primit substanţe neautorizate, care le-au provocat reacţii adverse", îşi dă cu părerea poliţistul. Ca urmare, în timpul autopsierii cadavrelor, specialiştii au prelevat probe şi le-au trimis la Bucureşti, pentru efectuarea unor analize toxicologice.

Până să vină rezultatele, păţaniile celor doi bărbaţi i-au băgat în sperieţi pe amatorii de "stimulente", mai ales după ce prin zonă a început să circule zvonul că substanţele cu probleme ar proveni de la singurul sex-shop din Beiuş, al cărui patron are contracte de colaborare cu câţiva comercianţi chinezi stabiliţi în oraş şi care ar vinde prin magazinul lui pastile şi alifii neautorizate.

Calea plăcerilor

Magazinul cu pricina funcţionează la marginea oraşului, pe drumul ce duce chiar spre pădurea Delanilor, la doar câţiva paşi de cimitir. Unde mai pui că în acelaşi imobil, chiar vecin de uşă cu sex-shop-ul, se află o florărie specializată în confecţionarea de coroane şi jerbe. Ca şi cum ar vrea să semnalizeze că, uneori, amorul poate fi un sport extrem de periculos, ba chiar mortal.

Interpelată de BIHOREANUL, vânzătoarea din sex-shop susţine, însă, că bârfele sunt răutăcioase şi fără nicio urmă de adevăr, afacerea fiind legală, iar stimulentele testate şi aprobate. "Noi nu vindem decât substanţe legale. Creme, unguente, geluri, toate verificate. Pastile nu avem, deci nu puteau să le ia de la noi", spune vânzătoarea, convinsă că partidele de amor ale celor doi bărbaţi ar fi avut un cu totul alt final dacă ar fi folosit produsele sale. Nicidecum mortal, ci unul fericit...


02 Gheorghe Letea.jpgSEX ÎN BIROU
Şi avocaţii mor, nu-i aşa?

Stimulentele erectile au făcut victime şi în rândul unor orădeni, cel mai recent, dar şi cel mai cunoscut caz fiind al avocatului Gheorghe Letea (foto), în vârstă de 67 de ani, găsit mort pe 4 februarie anul acesta. Avocatul, unul dintre cei mai vechi şi cunoscuţi din Oradea, a fost descoperit dezbrăcat în biroul său din strada George Enescu, după ce seara precedentă şi-o petrecuse în compania unei dame rămase şi acum neidentificate. Şi în cazul avocatului, cauza morţii a fost un atac de cord, provocat de nişte pastiluţe albastre. Spre deosebire de cei doi bărbaţi din zona Beiuşului, Letea avea probleme cronice de sănătate, fiind internat în mai multe rânduri din cauza unor afecţiuni cardiace.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
al ei e castrat si mai grav si orb ca asa a ramas cu ea :))))
nu i spune la LAURA termenul adulter ca nu exista la ei in casa nici un vinovat eventual amandoi :)))) adulterul este condamnat de prostime ca la cat muncesc se vor si ei stapani pe ceva :))) simtul proprietatii dezvoltata cu alcool, proasta e MUIEREA care cedeaza la maritat sa o bata la batranete un alcolit :))))
Postat 29 Octombrie 2012, 17:57 de ce stie ea
draga laura gal
1.nu uita ca si respectivele\"doamne\" isi inselau sotii \"ca hotomanii, la margine de drum\". 2.sotul tau cum crezi ca procedeaza cand i se face dor de o femeie adevarata?
Postat 26 Octombrie 2012, 22:00 de al
@idiotii
bai proasta, iar ai tras la masea ?
Postat 26 Octombrie 2012, 16:04 de A
avem politie, avem criminalisty sa lucreze ca de acea ii platim, nu !
martorii ii ajuta pe cei care fura sa castige banul mai usor :))) asa se traieeste in Romania, cersim si la locul de munca !!
Postat 25 Octombrie 2012, 14:36 de munciti !!!
avem politie, avem criminalisty sa lucreze ca de acea ii platim, nu !
de ce sa dea declaratii ca nu este vinovata de ce el inghite :))? Tu inaite sa te fufufu faci un inventar ce ai inghitit sau iti da adeverinta apt sa te fufufu :)))) numai porcari comentati, legea nu te obliga sa anunti decesul cuiva, au fost prosty care au facut si au fost obligati pe chetuiala lor indiferent unde se aflau sa se prezinte la data de si ora de , hai marsss cu prostiile tale, nu cunosti legea incearca sa o cunosty, nu e bine sa fi martor numai prpostyy o fac :))
Postat 25 Octombrie 2012, 14:31 de munciti !!!
politist
...... ,daca sunteti asa de tari in declaratii de ce nu mergeti sa spuneti familiei cine a fost cu el in seara disparitiei? ca va laudati ca stiti? chiar nu poate fi acuzata de nimic? de ce nu ii spuneti numele si de unde ii ca sa nu o pateasca si altii?chiar nu poate fi acuzata de nimic? nu pote fi trasa la raspundere ca nu a anuntat moartea lui?cum poate iesi in strada dupa tot ce s-a intamplat? cum mai poate dormi noaptea stiind ca familia lui l-a cautat disperata ?daca are copii cum si-i mai poate privi in ochi?nu se gandeste ca are un sot si i se poate intampla si ei asa ceva?>aia nu e femeie e un g.......
Postat 25 Octombrie 2012, 13:55 de un om
ce CUR xxxve !!
de ce CURxxxVEEEEEE ? ce aveti aia nu are gaura ca nevasta multifnctionala, nevasta fuge de orgasmm precum ADAM de mar, si stiti de ce ca nu mai e capabila sa fie Femeie :))) CE maica voastra o fost curva cand se lasa fuztuztz fara ORGASMMM multiplu :))) sa inteleg ca diferenta intre o mama si o curva e orgasmm multipluuuu :))) adica placere si p;lacere , ha, ha, ha, ha, ha asa in gura o luati cand va aud ca ziceti curva ca si mucii ii culegeti de pe jos cu limba :)) invatati sa respectati Femeia si pe urma ciocul mic.
Postat 25 Octombrie 2012, 10:09 de idiotii
@horia
ba, daca taceai filozof ramaneai ! daca era asa cinstit si iubitor de nevasta, ce naiba a cautat la curve ?
Postat 25 Octombrie 2012, 06:22 de @horia
vai vai
da-i dreacu isi merita soarta daca le trebuie curve si senzatii tari
Postat 24 Octombrie 2012, 23:55 de tili
@Ghita
Totusi nu crezi cumva ca populatia ar trebui anuntata daca se constata ca oamenii mor pe capete din cauza unui "medicament" pentru "putut" ?
Postat 24 Octombrie 2012, 20:34 de B
GHEORGHE , GHEORGHE de ce m ai lasat mai !
oare este un GHEOGHE care sa nu fie AFEMEIAT :)))))?Gheorghe te paraseste cand ti e ziua mai frumoasa ca el e plina padurea :))) lasa responsabilitatea la o pacalita si hai fa sa ne fuzztemm!
Postat 24 Octombrie 2012, 20:21 de ha,ha, ha, ha, ha
Ghita
Ma intristat articolul asta. Cata rautate ascunde sufletele oamenilor! Pe Ghita l-am cunoscut bine. Om dintr-o bucata, harnic peste masura, pe al carui cuvant te puteai baza. Copil sarac, s-a ridicat pe propriile lui puteri, si-a intemeiat o familie si o gospodarie de care avea grija ca de ochii din cap. Era foarte mandru de cei doi copii ai lui si de multe ori ne povestea despre ei. Poate Ghita a gresit. Insa stiu ca prietenul meu si-a iubit sotia si si-a respectat-o. Dar Laura Gal si unii comentatori nu au de unde sa stie. Pentru ca a scris un articol bazat pe povestile unui politist care si-a depasit atributiile de serviciu, trecand la barfa ieftina. Greseala lui a fost ca a cedat tentatiei asa cum 90 % dintre noi cedam. Si a pierdut. Dar asta nu-l face mai putin om. Cred ca vrednicii sciitori la ziar ar trebui sa-l lase sa se odihneasca in pace. Merita asta. Iertati-l si voi precum si sotia sa a facut-o. Ghita V. va ramane intotdeauna prietenul meu. Dumnezeu sa-l ierte.
Postat 24 Octombrie 2012, 19:19 de horia
Em am ascultat de medicu`de familie....
Cand i-am zis medicului de problemele mele m-as sfatuit sa mi caut niste fete tinerele, colo de vreo 18 ani. recunosc, de atunci nu mai am probleme si nici de pastile nu am nevoie. In consecinta, nu exista barbat impotent, femeia trebuie re-inoita:) updatata:) Deci dragi prieteni futaciosi va recomand si voua ptr iesirea din monotonia de zi cu zi niste relaxare, e pe incercate si va garantez: ""tare ca piatra, iute ca sageata...
Postat 24 Octombrie 2012, 16:14 de Alexander
de ce mereu dispar femeile? criminala in serie? :)))
ma rog...cel putin o vreme...
Postat 24 Octombrie 2012, 14:34 de B
de ce mereu dispar femeile? criminala in serie? :)))
Sunt 3 cazuri trase la indigo si mereu femeile dispar... ma intreb cum de nici nu au dat un apel la 112 macar de pe telefonul victimelor? si ma intreb cum mereu femeie ramane neindeitificate...
Postat 24 Octombrie 2012, 14:29 de B
daca nu ai 100 lei impuscate in oua :)))
trebuie sa fi rau distrus psihic sa faci sex intr o masina mica :))))) dar nu ma mira duhaorea unora, fur umpic inca umpic si in final ma sinucid :))
Postat 24 Octombrie 2012, 13:05 de distrusi
Fraieri
Fraierii ! In loc sa foloseasca schimbatorul de viteza, in a 5 a de pa loc, cind au vazut ca nu mai pot....asa au dat in "marcharriere", adica au dat coltzu! :))
Postat 24 Octombrie 2012, 11:46 de doctor
ceal mai tare articol din toate timpurile - felicitari autoarei
1
Postat 24 Octombrie 2012, 09:50 de 1
lezati in sex :)))
comparati voi chinezii cu putorile noastre !!!! la ce munca fac ma mir ca consuma si alcool :)))) muriti in pace carpe masculine, sa fugiti de ei ca nasteti copii bolnavi la ce adn au :)))! banul mai corup multe proaste dar in rest sunt praf ca viitor.
Postat 24 Octombrie 2012, 09:08 de e furtuna iar !
lezati in sex :)))
aaaaam un fel de rani emotionale:)))) devastam tot ca un uragan !! nu mai cred ca toate trec, vreau sa plec de pe acest pamant :)))).
Postat 24 Octombrie 2012, 09:04 de e furtuna iar !
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.1111 RON
  • 1 EUR = 4.9245 RON
  • 1 HUF = 0.0137 RON