URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Decembrie 2012, 13:24

Traseistul Bot aruncă din nou cu rahat în liberalii bihoreni: "Nişte ţărani", "proşti", "ciumeţi" şi "slugi"!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Într-un articol publicitar, marcat ca atare, publicat vineri, 14 decembrie, în cotidianul Crişana patronat de fraţii Ioan şi Viorel Micula, traseistul Octavian Bot, fericit că a devenit deputat USL în Bucureşti, se răzbună pe liberalii bihoreni, mai ales pe Cornel Popa, Ilie Bolojan, Lucia Varga şi Cristian Bodea, numindu-i în toate felurile şi confirmând astfel descrierea pe care i-a făcut-o senatorul Valeriu Boeriu: "aruncător de rahat".

Eruditul şi inculţii

Furios că înaintea începerii campaniei nu i-au acceptat candidatura în Bihor ca membru al PNL, calitate pe care a primit-o de la preşedintele Crin Antonescu în schimbul trădării PDL, partidul în numele căruia s-a pricopsit cu un post de deputat în 2008, Bot şi-a intitulat textul "Perdantul şi Popa Prostu".

Explicând că el nu este un "perdant", ci un "supravieţuitor", deoarece a ştiut să-şi negocieze mereu locuri în Parlamentul României indiferent de partidele prin care a trecut, dar şi că preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa, este un "popa prostu", Bot susţine că nu a fost dorit de liberalii bihoreni deoarece îi "stânjenea" cu inteligenţa şi erudiţia sa.

"Facem parte din lumi diferite. În timp ce eu i-am citit pe Max Weber, Isaiah Berlin, Ernest Gellner, von Nises, Hayek, Zeletin şi mulţi alţii, ei, "corifeii" liberalismului bihorean - Popa, Bolojan şi Varga - nu cred că au citit nici măcar "Amintiri din copilărie" de Ion Creangă", se făleşte Bot.

Supravieţuitorul

Într-un alt pasaj al scrisorii deschise către liberalii bihoreni, Bot susţine că el este liberal "prin cunoştinţe şi convingeri, iar, ei (n.r. - Crişana a păstrat virgula pusă incorect de autor) se numesc liberali doar pentru că fac parte dintr-un partid cu acest nume", care le asigură posturi de "directori, manageri, sau parlamentari" (n.r. - virgulă din nou abuzivă).

Ca să sublinieze că le este superior, Bot afirmă că "eu am supravieţuit în politică, la nivel înalt, din 1990", în timp ce "Cornel Popa vindea apa minerală a fraţilor Micula, cărora ar trebui să le fie recunoscător până la sfârşitul vieţii, pentru că au făcut om din el. Se pare, însă, că Popa a uitat şi a muşcat mâna celor care l-au hrănit".

Traseistul adaugă că Popa a ajuns ca "împăratul Caligula" şi, la fel cum acesta şi-a făcut calul senator, şi el şi-a făcut "sluga senator", trimiterea către şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Cristian Bodea, fiind mai mult decât directă.

Bot nu-l uită nici pe Ilie Bolojan, spunând că acesta îşi datorează cariera politică taman lui. "Îi amintesc că, poate, dacă nu mă întâlneam cu el când l-am înscris în partid, iar mai apoi l-am susţinut promovându-l, vindea şi acum banane în ABC-ul său din Aleşd", se făleşte traseistul, adăugând că preşedintele PNL Oradea "mi-a dovedit că este un om frustrat şi complexat, rău şi răzbunător".

"Nişte ţărani"

"Cred că dacă le-ai face o poză de grup lui Popa, Bolojan şi Varga, s-ar putea ilustra cu ea coperta romanului lui Dinu Săraru, "Nişte ţărani", iar poza lui Bodea ar putea fi pusă pe romanul lui Dostoievski, "Idiotul"", mai spune Octavian Bot.

Traseistul nu uită ca în spaţiul publicitar închiriat în ziarul fraţilor Ioan şi Viorel Micula să-i facă "proşti" şi pe jurnaliştii care i-au taxat de-a lungul anilor, când s-a perindat prin nouă partide, lipsa de caracter. "În încercarea lor de a mă discredita, cei amintiţi au fost ajutaţi de unii din presa locală, care se cred ziarişti, şi care au vrut să fie răi, însă, (n.r. - o nouă virgulă aruncată aiurea) nu au reuşit decât să fie proşti!".

În final, Bot juisează pentru că el, "perdantul" a câştigat "al patrulea mandat de deputat în Bucureşti, cu 61,49%", ceea ce este o minciună exprimată de data aceasta tocmai prin lipsa virgulei, deoarece e prima dată când a ajuns deputat de Bucureşti.

"Cred că nu este mai puţin onorant să fii deputat de Bucureşti, decât să fii deputat de Pomezeu-Beiuş. Ciumeţilor, adio şi n-am cuvinte!", şi-a încheiat traseistul scrisoarea deschisă către liberalii bihoreni.

O explicaţie necesară

Amintim că Bot, trecut prin nouă partide, mereu cu pretenţia că este "om de dreapta", ales în 2008 ca deputat PDL, a fost reprimit în PNL de preşedintele partidului, Crin Antonescu, în schimbul trădării sale şi votului alături de parlamentarii USL la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului MRU.

Antonescu i-a promis atunci lui Bot că va primi o candidatură în numele USL la Bihor, dar la desemnarea candidaţilor liberalii bihoreni nu i-au dat nici un vot, nici atunci când traseistul a dorit să candideze în colegiul deputaţial 9 Oradea (câştigat pe 9 decembrie de Florica Cherecheş), nici când s-a răzgândit, orientându-se spre colegiul senatorial 2 Aleşd-Beiuş-Ştei (câştigat la scrutin de Cristian Bodea).

Ca urmare, Bot s-a plâns lui Antonescu, iar acesta i-a oferit o candidatură într-un colegiu din Bucureşti, rezervată liberalilor. Bot a câştigat acest colegiu uitând că, aşa cum se spune deja în folclorul politic, şi dacă ar fi candidat un câine în numele USL acesta ar fi obţinut majoritatea voturilor, dată fiind dorinţa de răzbunare a alegătorilor împotriva PDL-iştilor pe care Bot i-a reprezentat până la începutul acestui an.

"Un frustrat"

Contactat de BIHOREANUL, preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat că îi este "jenă" să comenteze "poziţia unui frustrat", dar că are convingerea că gestul lui Octavian Bot va fi supus analizei Comisiei de etică a partidului.

"Mie îmi este jenă să comentez poziţia unui frustrat care s-a plimbat în atâtea partide şi care este exact aşa cum îl caracteriza unul dintre colegi: un aruncător de rahat, care împrăştie mereu cu mizerie în cei care, vezi Doamne, nu îi apreciază tăria de caracter, cultura şi inteligenţa. Ce să mai zic?... Cred doar că acest caz va intra automat în analiza Comisiei de Etică a partidului. Chiar dacă un asemenea personaj ar trebui să fie ignorat, de data asta totuşi a mers prea departe", a spus liderul PNL Bihor.

Preşedintele PNL Oradea, Ilie Bolojan, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
"este un om frustrat şi complexat, rău şi răzbunător".
Descrierea făcută lui BOLOJAN CORESPUNDE PERFECT REALITĂŢII , CEI CARE AU AVUT DE AFACE DIRECT CU EL CUNOSC ACEST LUCRU CHIAR DACĂ NU RECUNOSC: "este un om frustrat şi complexat, rău şi răzbunător".
Postat 15 Ianuarie 2013, 11:48 de UNA SPUNE ALTA FACE
tare
PNL UN PARTID DE C...T.VEYI SPAGARUL DE NEGREAN CARE CAND ERA INSPECTOR DE MANAGEMENT LUA 300 E CA SA DEA CALIFICATIV FB.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPNL
Postat 17 Decembrie 2012, 00:10 de eu
Despre tarani, si lecturi
Stimate dle Bot, a avea origini taranesti in conditiile socio-istorice ale Ardealului acestor vremuri, reprezinta pt un roman,repet pt un roman,un titlu de noblete.Pina la urma,toti ne tragem din tarani, dar unii dintre noi,printre care probabil si dvs, ati avut probabil sansa(eu as zice ghinionul) sa va trageti din lumpenul muncitoresc-functionaresc romanesc din Oradea, care pina la urma tot de la tara vine.Asa ca ,,prietene nascut la oras, ca o floare in fereastra,, cum spunea Blaga(Lucian desigur) nu mai dispretui atat de mult taranii,pt ca ei sunt partea cea mai curata si mai autentica a acestui neam.Si apoi iti mai spun ceva, dintre cele 4 moace, a dumitale,a lui Popa,a lui Bolojan si a Luciei Varga, cel mai bine seamana moaca ta cu o fata de taran,aceasta spre mandria si nu spre rusinea ta.Cand intre lecturile dumitale se vor afla cele cateva sute de carti dintre Amintiri din copilarie si Max Weber, care se pare ca-ti lipsesc, atunci vei intelege ce am vrit sa spun aici.
Postat 16 Decembrie 2012, 13:42 de Un Taran
retras
nu apare la arhiva Crisana din 14 dec art. complet
Postat 16 Decembrie 2012, 09:36 de vulturar
liberalii rosii
spune-ne tot ce stii despre "galbejitii rosietici"din Bihor ! asteptam cu interes.
Postat 15 Decembrie 2012, 21:20 de com
@Bot cel viteaz
bai, kaboou, cooptarea lui bot de catre udemeristi (cei mai mari escroci), o vad imposibila din mai multe motive, "ideologico-separatiste".O posibilitate foarte realista este trecerea la udemeristi a lui ioan mang-impostorul !
Postat 15 Decembrie 2012, 21:05 de Oradean
Zona metropolitana
Nene BOT " chiar daca este intr-o gradina cu flori un * tot a * miroase." Mic ai fost, mitic ramai.
Postat 15 Decembrie 2012, 13:19 de Tarta
suntem oameni maro ai lui Felix
Pe de o parte Bot face o caracterizare reala a colegilor sai politici, pe de alta parte Popa Cornel se refera la Comisia de Etica care nu exista! Dovada ca aceasta nu exista este tocmai accederea in Parlament a lui Bot, Gigi, Verginel Gireada si chiar a lui Crin Antonescu. Singura Comisie de Etica care a existat a fost cea condusa de Monica Macovei, dar si in acest caz munca a fost compromisa de "politicienii de meserie" ai partidului. Cu premier hot si un presedinte de Senat lenes, personajul Bot poate sa pretinda in continuare ca este un erudit, un onorabil, un competent si de ce nu un mare patriot! Cei care l-au votat cu peste 60%, in cazul in care stiu sa citeasca "citesc" ceea ce scrie pe buzele lui Gadea si pe barba lui Ciutacu.
Postat 15 Decembrie 2012, 11:49 de mugur ciulica
rebut social
ma bucur ca oradenii sunt mai destepti si nu accepta rebuturi sociale in randul lor. Un rebut, printre altele, are o caracteristica aparte, este facut din acelasi material da nu are forma, nu se muleaza, nu se integreaza, nu are valoare, asta este, nu are valoare, fara personalitate si fara coloana.In cazul dvs. ,, supravietuitor,, nu are caracteristica de erou, de luptator, ci de las, mereu ,,ling,, pe cine castiga. Bine ati face sa va mutati de tot din oras, ca-l murdariti si dl Bolojan tine mult la curatenie.
Postat 15 Decembrie 2012, 10:28 de oradeanul de bine
I.L. CARAGIALE
Rog pe stimabilul domn Octavian Bot sa se aplece si asupra unei lecturi neaose: \"O scrisoare pierduta\".Asta e lumea din care faceti parte. Si restul onorabililor. O sotietate fara printip, ....v-a sa zica nu le are.Hai pa
Postat 15 Decembrie 2012, 10:11 de cetateanul turmentat
MARSSSS la...
...cacat mizerie de deputat!Pe cine mai pacalesti?Bai TIRIPLIC ce esti...!
Postat 15 Decembrie 2012, 09:50 de bula
Trista realitate!
Traim intr-o lume in care nu exista frica de Dumnezeu si rusine fata de oameni. In aceasta lume chiar si nenorocitii au un nume, in cazul de fata:BOT.
Postat 15 Decembrie 2012, 08:14 de SAFE
ptr.botox
Eu as edita o carte de 200 de pagini,pe coperta as pune portretul acestui bot,as lasa toate paginile goale,titlul cartii fiind NIMIC si i-as da-o sa o citeasca.Sigur ca s-ar regasi acolo si s-ar linisti.
Postat 15 Decembrie 2012, 07:40 de Agarbiceanu
Pe cand cu BOTUL pe labe ??
Pe cand un asemenea gretzos personaj latra si scuipa pe cine apuca,va fi pus cu botul pe labe ?? Dupa cum se vede incepe si PNL-ul sa devina FOAIA VITELOR DE POPAS. Pa langa guitzatul rat-ului asta,a mai aparut si ciobanul de pipi.pardon Pipera. Sau nu a mai ramas nimic din respectul de...sine ??? Partidele politice trebuie sa inteleaga ca votul recent a fost pentru a scapa de banda lui Popey in primul rand si abia dupa aceea pentru "meritele" lor.
Postat 15 Decembrie 2012, 01:27 de CALIGULA
PNL-ul si-a lui ceata
Colorate mesaje s-ar putea scrie despre acest subiect . Am sa fiu scurt : politic vorbind (si numai politic) visavis de doctrina liberala , de atitudine liberala - lucruri care dau forta unui partid , organizatia judeteana a PNL are multe, multe lacune . Din pacate mult mai multe decat Bot . Si din pacate si pentru noi locuitorii Oradiei si ai Bihorului . ( La posturile detinute de liberalii bihoreni in diverse structuri - posturi datorate noua , care ne-am pus speranta in ei de cativa ani buni- viata noastra aici in coltul asta de tara ar trebui sa fie cu totul altfel. Numai ca ...asta-i gandirea liberala in Bihor ! )
Postat 14 Decembrie 2012, 23:17 de cartita
ILICI-KGB, batrana shulfa KGB-ista
psd-udmr !!!!! batrana shulfa KGB-ista !!!!!!
Postat 14 Decembrie 2012, 23:15 de main street
Prosti ciumeti si slugi
asa e : PROSTI CIUMETI SI SLUGI ! cei din PNL !!! cum e turcu" ii si pistolu"! taranul de Popa sa ajunga sa manevreze tot Bihorul ,sa puna pe functii numai oameni incompetenti ,excroci,hoti ...... doar se termina odata cu clica lui Popa !
Postat 14 Decembrie 2012, 22:14 de adi
@Bot cel viteaz
O posibilitate foarte realista este trecerea la udemeristi a lui ioan mang-impostorul !
Postat 14 Decembrie 2012, 20:34 de Oradean
@Bot cel viteaz
bai, kaboou, cooptarea lui bot de catre udemeristi (cei mai mari escroci), o vad imposibila din mai multe motive, "ideologico-separatiste"
Postat 14 Decembrie 2012, 19:45 de Oradean
Traseistul politic
Pentru urmatoarele alegeri parlamentare îi propun Dlui. RÂT (pardon BOT) să candideze pe listele UDMR-ului, pe care nu-mi amintesc să-l fi \"marcat\" în \"cariera politica\" (vezi FSN, ..., PNL, ..., PDL,...USL,... - lista rămâne deschisă). În patru ani poate învaţa lb. maghiară. Apropo Dle. RÂT (pardon BOT) poate era mai bine dacă în articolul publicitar aţi fi prezentat cititorilor ce aţi făcut concret pentru bihoreni, respectiv cu ce \"proiecte\" aţi mers în faţa \"miticilor\" de v-au votat în numar aşa mare.
Postat 14 Decembrie 2012, 18:28 de Bot cel viteaz
taci sefu, ca ne aud structurili!!!!!
Sefu taci dreacu din gura ca se duce firma de Insolventa pe apa sambetei.Si se duc si banii spalati de a ta family.Urmeaza cat de curand serial nou cu episoade fierbinti referitor la ce bube ai sefu cu firma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Acesta este un preaviz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 14 Decembrie 2012, 17:17 de sergiu tod
bolovaneeee....
mi-e rusine, mi-e jena ! asta ne da de gol ! asta ne face bucata !
Postat 14 Decembrie 2012, 16:19 de ciordel popa
OK
traseist, traseist dar spune lucrurilor pe nume.
Postat 14 Decembrie 2012, 16:16 de la subiect
Are dreptate bot
Nu stiu ce face, daca face, nu stiu daca are doctorat sau n-are, dar boeriu ar trebui intors la gradinita, acolo se pun bazele exprimarii in societate Comentand astfel n-a facut decat sa intareasca spusele lui bot ! Nu mai e nici parlamentul ce era odata !
Postat 14 Decembrie 2012, 16:10 de .
@mihai Nu fa pe prostul ca ramai !
Pun comentariul tau pe seama furiei si neputintei tale in fata adevarurilor lui bot...Altminteri stie tot orasul cine conduce din umbra rahatul ala de rer si se vede unde-si plateste rer reclama (unii zic ca mai mult ,,la negru").
Postat 14 Decembrie 2012, 15:52 de vettel
bai cris
nici daca ati fi oficial ziarul /penalilor/ bihoreni, n-ati fi mai penibili.
Postat 14 Decembrie 2012, 15:41 de mang
TONOMATELOR !!!!!!
despre gunoaie...... lasa, nea, cris, ca voi aruncati cu * in adversarii lui bolojan. voua cine va plateste spatiu publicitar ? dar acuma cum o sa scoateti camasa (impreuna cu bolojan), odata cu anuntarea maririlor de taxe si impozite de catre primarie ??????? nu-i asa, ca orice tampenie facuta de bolojan voi o imbracati "in haina de sarbatoare", iar ce fac ceilalti este "ciuma ciumelor"
Postat 14 Decembrie 2012, 15:38 de pt kaboou
oare am scapat de el ?
spre ca plin plecarea la bucuresti sa fii scapat de un asa specimen.Unul din politicieni care ar merita sa fie scuipat in fata de orice il vede.Incep sa cred ca meseria asta de potician e una din cele mai mizerabile.Un om cu caracter si care nu se pricepe la manevre si minciuni sigur nu alegge asa o meserie ....
Postat 14 Decembrie 2012, 15:38 de oradean
Eroare!!!
Dragi jurnalisti de la Bihoreanul, sunteti intr-o mare eroare: daca in locul lui Bot ar fi candidat un caine pe listele USL avea cu siguranta si mai multe voturi! Cred ca si o broasca raioasa avea mai multe voturi.
Postat 14 Decembrie 2012, 15:34 de Vadim
iar sar pedistii cei mizerabili cu calomniile!
bai bou si vitel, iti doresc sa ai tu parte de banii pe care bolojan ii da ziaristilor sa scrie de bine despre el. ai fi muritor de foame, boule! inventeaza altceva, vitelule!
Postat 14 Decembrie 2012, 15:26 de mihai
Inepuizabil
Totusi este inepuizabil acest Bot! Chiar nu poate PNL / USL sa ia pozitie fata de acest personaj??El a castigat inca un mandat dar cat a pierdut USL din cauza unora ca el nu cuantifica nimeni. Crin A ar trebui sa-si ceara scuze ca l-a impus ....
Postat 14 Decembrie 2012, 15:25 de pop
l am salutat pe fostu meu prof
ciao la voi cititorilor!mi am salutat acu cativa ani pe domnul fost profesor Boc,si s a facut nu doar ca nu ma cunoaste,caci probabil nu m a tinut minte,da s a facut ca il abordeaza un cersetor,daca si domnul Antonescu,cel care sper ca mi citeste aceste randuri ar fi procedat ca domnul Bot,e clar
Postat 14 Decembrie 2012, 15:23 de un fost elev...
bow ling
trist e ca Bot asta cam are dreptate, Ciordel Popa n-as crede sa fi citit vreo doctrina liberala, despre Bodea n-are rost sa vorbim, baiatul ala nici nu stie sa vorbeasca, in emisiunea de la tvs facea dezacorduri GRAVE gramaticale, Luacia Varga e tot o scluga a fratilor Micula (tot aia pe care "ziaristul" Cris ii ponegrea acum cativa ani, pt. ca nu dadeau spaga; nici acuma nu dau, dar dau slujbasii lor, alde Bolojan si altii, nu-i asa, Adriane ?), iar in USL Bihor au fost alesi oameni demn de dispretz mai tare ca Bot, anume niste Bodea, nana Saveta Sonia Draghici, brancardierul si soferul lui Maghiar Bodog, madam Chereches care si-a chivernisit pretenarii cu bani de la primarie si altii, cam la fel. Asa ca...
Postat 14 Decembrie 2012, 15:21 de bowl si vitzelul
robot fiind, cuvinte aberam
un ratat, intre multi altii, facand eforturi sa fie remarcat.
Postat 14 Decembrie 2012, 15:20 de octavian robot
Adriane, cred ca esti platit cu asupra de masura !
Bot are dreptate in tot ce spui, Adriane, cred ca ti-a dat peste renta de la bolovan... Nu cred ca-l ridici in slavi pe ochi frumosi. Exemple : ,,...şi dacă ar fi candidat un câine în numele USL acesta ar fi obţinut majoritatea voturilor..." sau ,Cornel Popa vindea apa minerală a fraţilor Micula, cărora ar trebui să le fie recunoscător până la sfârşitul vieţii, pentru că au făcut om din el. Se pare, însă, că Popa a uitat şi a muşcat mâna celor care l-au hrănit" ....:"Facem parte din lumi diferite. În timp ce eu i-am citit pe Max Weber, Isaiah Berlin, Ernest Gellner, von Nises, Hayek, Zeletin şi mulţi alţii, ei, "corifeii" liberalismului bihorean - Popa, Bolojan şi Varga - nu cred că au citit nici măcar "Amintiri din copilărie" de Ion Creangă". Cea mai tare, in opinia mea, remarca despre bolovan : "....poate, dacă nu mă întâlneam cu el când l-am înscris în partid, iar mai apoi l-am susţinut promovându-l, - vindea şi acum banane în ABC-ul său din Aleşd ... este un om frustrat şi complexat, rău şi răzbunător"."
Postat 14 Decembrie 2012, 15:12 de pinonel
BOT
CINE VORBESTE
Postat 14 Decembrie 2012, 14:52 de doru
bot, rusinea parlamentului!
daca nu-l dau urgent afara din partid, atunci chiar sunt prosti! o lichea nepereche, acest bot!
Postat 14 Decembrie 2012, 14:23 de sign
Bot si cititul in stele
Max Weber, Isaiah Berlin, Ernest Gellner, von Nises, Hayek, Zeletin şi mulţi alţii. A citit degeaba pentru ca nu a retinut nimic din ideile acestora. E ca si cand ar fi citit o revista erotica si ar fi crezut ca e unul dintre actori.
Postat 14 Decembrie 2012, 14:13 de Zoom
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON