URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
16 Februarie 2024, 09:20

Ţeapă pentru fani: A plătit scump pentru că a poftit să-i vadă pozele nud prin Only Fans

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bihorean care a vrut să-şi satisfacă fanteziile erotice cu fotografiile unei hunedorence care și-a deschis cont pe platforma Only Fans, sub numele de Valentina, a plătit scump pentru aventura sa online.

Fata i-a cerut 700 lei ca să-i trimită poze nud, el a fost de acord, dar n-a ştiut cum. Aşa că a mers pe mâna tipei, care s-a oferit să-l ajute, cerându-i fotografii cu cartea de identitate, cu cardul, iar apoi şi parola.

Doar că, odată ce a căpătat acces la contul „fanului”, femeia nu s-a limitat la suma cerută, ci şi-a transferat în propriul cont toţi banii găsiţi în cel al bihoreanului, adică 11.000 lei, menţionând cu tupeu în aplicaţie că este „cadou”.

În final, l-a şi blocat pe naivul client, fără să-i mai trimită, evident, nicio poză. Păcălitul a reclamat golirea contului bancar, inițial fără să spună cum s-a întâmplat, abia după ce anchetatorii au descâlcit povestea recunoscând că i-a fost „jenă”. Ba chiar a precizat că nu are nicio pretenţie faţă de tânără, nici măcar nu vrea să i se recupereze banii şi să-l cheme cineva la proces, căci îşi asumă prostia făcută şi vrea doar să uite de ea.

Totuși, după cum i-au explicat procurorii lui Bihorel, în cazul operaţiunilor financiare frauduloase, nu e prevăzută posibilitatea ca victimele să-şi retragă plângerea, prin urmare omul rămâne parte vătămată și instanţa îl poate cita pentru audieri.

Aşa va avea, poate, ocazia să se vadă faţă în faţă cu „vedeta” care l-a lăsat fără bani şi să-i ceară măcar pozele promise. Că doar le-a plătit la suprapreţ...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Greu de crezut dar vedem ca se mai intampla
Inca mai exista astfel de fraieri ? Sa-i dai bani uneia ca sa-ti arate "pasarica" pe net ? Ii mai dai si datele personale (carte de identitate, cont bancar, parola) :))
Postat 16 Februarie 2024, 16:04 de Riviera
Baliverne.
Cu foto după cardul bancar și cartea de identitate, degeaba ai parola oricui ... nu poți scoate bani din cont, dacă nu există un complice între funcționarii băncii și unde este titular păgubitul. Halal berbant și ăsta ... să vrea la curve online, cu buletinul. Ha, ha, ha ...
Postat 16 Februarie 2024, 15:27 de KP
La pr*st ii sta rau cu bani...
...d-aia-i iau desteptii de la el!
Postat 16 Februarie 2024, 11:53 de pinonel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON