URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
27 Iulie 2023, 13:40

Super-bunicuța: O şoferiţă de 81 de ani din Oradea a ajuns vedetă pe TikTok (VIDEO)

Super-bunicuța: O şoferiţă de 81 de ani din Oradea a ajuns vedetă pe TikTok (VIDEO) (Sursa foto: captură video TikTok)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O bunică în vârstă de 81 de ani din Oradea a devenit vedetă pe TikTok, după ce unul dintre nepoţii săi a publicat un videoclip pe platforma TikTok, în care se vede cum ea conduce pe centura din oraş.

Filmarea a fost publicată miercuri pe platforma TikTok, celebră pentru clipurile muzicale sau amuzante, şi în doar 24 de ore a adunat peste 3 milioane de vizualizări, 250.000 de aprecieri și 22.000 de distribuiri. 

"Când bunica nu se lasă", este descrierea postată de nepotul Andrei la videoclipul de 10 secunde, care este însoţit şi de piesa "Move Bitch" de la Ludacris.

În înregistrarea video se vede cum super-bunicuța conduce o maşină Dacia Duster pe centura din Oradea, pe lângă sala Pandora Palace, iar în dreapta sa stă nepotul ei.

BIHOREANUL a aflat că bunica se numeşte Ana şi că are o afacere cu cherestea în Oradea.

"Cea mai drăguţă bunică. Sănătate multă", "Super-bunica", "Bravo, buni! Să-ţi dea Dumnezeu viaţă lungă", "Ce femeie şmecheră a fost la viaţa ei" sunt câteva dintre comentariile transmise de internauţi.

Bunica Ana a fost felicitată și de internauți străini, care i-au lăsat mesaje de încurajare în greacă sau albaneză. 

Alţii au subliniat că, în timp ce mulți tineri nu reuşesc să îşi ia permisul de conducere, ea conduce liniştită, fără ochelari, chiar şi la o asemenea vârstă.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Hm.
Subiectiv s-ar putea ca doamna sa aiba acuitatea simturilor ca la 20 de ani, nu o cunosc. Obiectiv vorbind, as dori sa nu fie nevoie de reflexele dumneaei in trafic. Nu consider ca e o dovada de ambitie sau ceva bun in general. Multa sanatate!
Postat 27 Iulie 2023, 14:33 de nihil
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON