URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Iunie 2011, 17:58

Semne bune în cazul gemenei supravieţuitoare: A deschis ochii!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Carmen Pantiş, a declarat miercuri BIHOREANULUI că Anca Jurcan, sora geamănă a Adrianei Jurcan, tânăra de 24 de ani care a murit în urma accidentului produs sâmbătă seară la intersecţia străzilor Meşteşugarilor cu Barcăului din Oradea, se simte mai bine.

"Starea pacientei este uşor ameliorată. A deschis ochii miercuri dimineaţă, la comanda medicului curant, care i-a testat reacţiile. Are un deficit motor pe partea dreaptă. Din cauza contuziei cerebrale severe, partea dreaptă o mişcă mai greu. Totuşi, continuă să necesite terapie intensivă de maximă performanţă, iar deocamdată respiră tot cu ajutorul aparatelor. Dă semne de trezire, dar este tot în comă, fiind în continuare intubată şi ventilată", a declarat dr. Pantiş.

Totuşi, în continuare medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia de sănătate a tinerei.

În acelaşi timp, verişoara celor două tinere, Mihaela, a fost transportată la un spital din Cluj, unde a fost operată.

Accidentul în urma căruia Anca Jurcan, 24 de ani, a ajuns în comă, iar sora ei geamănă, Adriana, a decedat pe loc s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 20, la intersecţia străzilor Meşteşugarilor şi Barcăului din cartierul orădean Ioşia.

Iuliu Kiss, de 37 de ani, conducea un autoturism Mercedes cu 160 de kilometri la oră, pe strada Barcăului, când a izbit o maşină Tico în care se aflau cele trei tinere şi care se deplasa pe strada Meşteşugarilor, artera cu prioritate. În urma impactului, autoturismul Tico a fost proiectat la aproximativ 60 de metri de locul accidentului, lovind un BMW parcat în zonă.

Kiss, care a mai fost cercetat într-un dosar cu trafic de droguri, pentru consum, este cunoscut în mediul interlop local sub nume de Paprika şi este cercetat în prezent pentru ucidere din culpă. După ce iniţial Judecătoria Oradea a respins, marţi, cererea procurorilor de a-l aresta, miercuri după amiază Tribunalul Bihor a decis să îl închidă pentru 29 de zile, decizia fiind definitivă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
http://www.youtube.com/watch?v=4glrJHs5zLQ&NR=1
MARTURIA UNEI FETE CARE A FOST DUSA LA PROSTITUTIE IN ITALIA VEZI FILMUL ASTA CA SA VEZI CUM SI-A CUMPARAT tiganul poprica masina si casa si acel mercedes ca sa omoare fete destepte si cinstite ?v=4glrJHs5zLQ&NR=1
Postat 21 Iunie 2011, 20:59 de JUD ANCA COMSA
AICI VEZI DE UNDE SI-A CUMPARAT tiganul poprica MERCEDES 320 arma crimei unor fete cuminti
MAMELOR CE AZI DUCETI LA GRADINITA O FETITA.........DACA AZI INCHIZI OCHII , DACA AZI INCHIZI GURA, DACA AZI ITI INCHIZI URECHILE MAINE FETITA TA SAU CHIAR ..........BAIETELUL TAU vor cumpara vila unui * de tigan poprica si un mercedes scump cu care sa omoare fete destepte de SORBONA care nu au stat la vrajala lui de analfabet cu tupeu de cartier copii tai ,vaginul fetitei tale.....anusul baietelului tau......gura si buzele copilului tau mult iubit VOR INGHITII TOATE PENISURILE NEGRILOR, ARABILOR, MUSULMANILOR INSOTITE DE BATAI, TERORIZARI,NENOROCIRI SI PENTRU A CRESTE CONTUL SI VILA UNOR TIGANI ANTIROMANI CA SI ACESTI TIGANI CRIMINALI CA poprica si neamul lui iar cand dreptate iti vei cere o nemernica de isterica de jupulicatoare ca comsa anca IL VA ELIBERA PE cel ce ti-a imbracat in sperma odrasla ta iar el in mercedes 320s class si va spune ca nu PREZINTA PERICOL PUBLIC CI TU REPREZINTI PERICOL PUBLIC PT CA INCERCI SA ITI CERI DREPTATEA PUBLIC(normal mita nu se da public si nu se acepta public la fel ca si traficul de influenta)
Postat 21 Iunie 2011, 20:44 de JUD ANCA COMSA
Curiozitate
Ce natie de ciudati suntem. Accidentul e in topul citirilor, a comentarilor si a injuraturilor... Acum insa, ca biata fata a deschis ochii, s-a dus dracu' tot interesul... Doamne ajuta!
Postat 17 Iunie 2011, 09:12 de shadow
Sanatate
Sa ne rugam ca Anca sa se faca bine. Numai bunul Dumnezeu o poate ajuta.
Postat 16 Iunie 2011, 15:24 de oradean
Dumnezeu sa te vindece Anca
Dumnezeu sa fie alaturi de familia indurerata sa poata depasi aceste momente cumplite si sa le redea macar bucuria de a le ramane in viata si sa-si revina complet cealalta geamana: Anca. Multa sanatate si vindecare sa-ti dea Bunul Dumnezeu Anca.
Postat 15 Iunie 2011, 22:37 de Anca
sa va dea D-zeu mintea cea din urama
ca rai puteti fi, extraordinar!
Postat 15 Iunie 2011, 20:48 de anda
RUSINE JUDECATOAREI ANCA COMSA
Cererea de arestare a fost judecata de Anca Comsa, judecatoarea al carei sot, Radu Comsa, de 28 ani, a murit in urma cu cateva luni, tot intr-un accident de masina, petrecut pe soseaua dintre Oradea si Vama Bors. Accidentul l-a provocat chiar el, sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 2,55 la mie. In urma accidentului provocat de sotul magistratei si-a pierdut viata si un politist de frontiera de 36 de ani.
Postat 15 Iunie 2011, 18:39 de tu
multa sanatate si sa se faca bine !!!!!
Postat 15 Iunie 2011, 18:34 de
Pentru Oradea!
Dumnezeu sa ii ajute si ei si tutror celor suferinzi!
Postat 15 Iunie 2011, 18:11 de Pentru Oradea
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON