URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iulie 2013, 07:50

Se strânge laţul! Ucigaşul din Săcueni s-a dat de gol fiindcă a folosit telefonul victimei

Se strânge laţul! Ucigaşul din Săcueni s-a dat de gol fiindcă a folosit telefonul victimei DOLIU. Peste 150 de persoane au aprins lumânări şi s-au rugat la o ceremonie organizată în parcul din centrul oraşului Săcueni în amintirea Izoldei Baczoni, masterandă a Universităţii Babeş Bolyai şi unul din liderii Uniunii Studenţilor Maghiari din Cluj
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Nu i-am făcut nimic. Vreau să fiu eliberat". Este singura declaraţie dată până acum de Sabin Godja, tânărul de 21 de ani arestat ca suspect principal în cazul Izoldei Baczoni, fata de 23 ani ucisă în noaptea de 6/7 iulie şi găsită aruncată într-un canal colector din Săcueni.

Arestat pe 9 iulie pentru 10 zile, săptămâna trecută tânărul a fost prezentat din nou în faţa judecătorilor şi trimis în spatele gratiilor pentru alte încă 19 zile. Asta întrucât se adună, după cum a aflat BIHOREANUL, tot mai multe dovezi împotriva lui.

Sabin, primul iubit al Izoldei, fusese ultima persoană cu care fata a fost văzută în noaptea dispariţiei. Avea urme de sânge pe pantalonii purtaţi atunci, dar şi câteva zgârieturi pe mâini şi pe piept, pe care nu le putea explica. Mai mult, din noaptea crimei şi până a doua zi la prânz, a folosit telefonul victimei...

Căutări

Baczoni Izolda a dispărut în noaptea de 6/7 iulie, după ce a plecat de la discoteca din Săcueni, unde şi locuia. Speriaţi, părinţii fetei au sesizat Poliţia şi, coordonaţi chiar de primarul micului orăşel, Beres Csaba, sute de oameni, forţe de ordine şi voluntari au pornit în căutarea ei, periind întreaga zonă. Fotografia fetei a fost distribuită inclusiv pe reţelele de socializare, rudele şi prietenii rugând pe oricine care ar fi putut să dea informaţii despre ea să sune la autorităţi sau să anunţe familia.

Din nefericire, cadavrul tinerei a fost găsit o zi mai târziu, pe 8 iulie, într-un canal colector. Fusese strangulată, au stabilit criminaliştii Poliţiei Bihor, ajunşi în scurt timp la faţa locului.

El este!

Apropiaţii Izoldei au lansat din nou căutări pe reţelele de socializare. Ţi-au adus aminte de băiatul cu care aceasta a plecat de la discotecă şi de grupul lui de prieteni. Ca urmare, au distribuit fotografiile făcute în discotecă, pe care au făcut un semn în dreptul tânărului, solicitând celor care au informaţii despre el să anunţe Poliţia.

02 Cristian Godja.jpgBăiatul cu pricina era chiar fostul iubit al fetei, Sabin Godja (foto), în vârstă de 21 ani. S-au cunoscut în liceu, au fost împreună timp de patru ani, după care fiecare şi-a văzut de viaţa sa. Acum aveau parteneri noi, dar rămăseseră prieteni şi se mai întâlneau din când în când. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara, când au ieşit împreună la discotecă, iar apoi la o cofetărie. "Am fost la un suc, iar apoi am mers fiecare în treaba noastră", s-a jurat tânărul, dus luni seară la sediul Poliţiei din Săcueni.

Dreptate!

Declaraţiile tânărului nu i-au convins, însă, pe anchetatori. Sabin a şi fost reţinut în aceeaşi seară şi transportat în arestul Poliţiei Bihor. Scos din sediul Poliţiei Săcueni, era cât pe ce să fie linşat de mulţimea adunată în faţa instituţiei, cerând să se facă dreptate. Peste 150 de persoane au aprins lumânări şi s-au rugat în parcul din centrul oraşului în amintirea tinerei, persoană cunoscută în comunitate, masterandă în cadrul Universităţii Babeş Bolyai şi şef de birou în cadrul Uniunii Studenţilor Maghiari din Cluj.

În dimineaţa următoare, Sabin Godja era deja pus sub învinuire pentru omor şi arestat pentru numai 10 zile, căci cercetările erau abia la început, iar probele strânse împotriva sa încă puţine. Pe lângă declaraţiile martorilor, care confirmau că plecase cu Izolda de la discotecă, anchetatorii descoperiseră până atunci mai multe zgârieturi pe mâinile şi pieptul lui, dar şi urme de sânge pe pantalonii pe care îi purtase în seara crimei.

"În condiţiile în care învinuitul a declarat că nu a avut vreo altercaţie cu o altă persoană, aceste pete nu au nicio justificare", se arată în încheierea prin care judecătorii Tribunalului Bihor au dispus arestarea, măsură criticată de apărătorul băiatului. "S-a cam pus căruţa în faţa calului în acest caz. Legal ar fi fost să strângi dovezile şi apoi să arestezi suspectul", declara avocatul Răzvan Doseanu.

I-a luat telefonul!

O săptămână mai târziu, pe 16 iulie, Sabin Godja era din nou în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare pentru alte 19 zile. De astă dată, însă, ca inculpat, căci între timp anchetatorii au reuşit să strângă dovezi mult mai solide.

Este vorba despre telefonul Izoldei, cumpărat, se pare, chiar de Sabin, pe care i-l făcuse cadou în perioada în care fusese împreună cu tânăra, dar care dispăruse în noaptea crimei. A fost găsit la o casă de amanet pe 15 iulie, unde, potrivit administratorului firmei, fusese adus de fratele tânărului.

Cu ajutorul codului IMEI al celularului, anchetatorii au reuşit să stabilească traseul aparatului. Astfel, după cum spun sursele BIHOREANULUI, în noaptea de 6/7 iulie, în jurul orei 2 dimineaţa, deci imediat după dispariţia fetei, în telefon a fost introdusă cartela lui Sabin, de pe care s-a şi vorbit de mai multe ori până duminică, la prânz, când a fost închis.

Vin probele ADN

În baza noilor probe, Godja a fost menţinut în arest, iar după două zile decizia a rămas definitivă, Curtea de Apel Oradea respingându-i recursul.

Între timp, anchetatorii continuă cercetările şi aşteaptă rezultatele unor investigaţii medico-legale. Printre altele, rezultatele testelor, care trebuie să stabilească dacă urmele de pantofi găsite lângă şanţul unde a fost găsit cadavrul Izoldei aparţin încălţărilor purtate de Sabin, dar şi ale analizei ADN a sângelui de pe pantalonii lui Sabin şi a fragmentelor biologice găsite pe corpul, pe hainele şi sub unghiile victimei, comparate cu cele ale suspectului lor. Asta pentru că, după cum spun sursele din anchetă, tânăra s-a luptat cu dârzenie pentru viaţa ei, lovindu-şi şi zgâriindu-şi agresorul, fiind învinsă în final doar de forţa atacatorului.

Investigaţiile sunt îngreunate de faptul că, din momentul în care a fost reţinut, Godja şi-a pecetluit buzele şi refuză să facă orice declaraţie, invocând dreptul la tăcere. O fi simţind că se strânge laţul în jurul său şi nu vrea să şi-l pună singur de gât...


ORAŞ ÎN DOLIU
Voluntari în patrule

Moartea Izoldei Baczoni a cutremurat comunitatea din micul oraş de la graniţa de nord a judeţului. Din dispoziţia primarului Beres Csaba, care o cunoştea, pe 9 şi 10 iulie, când tânăra a fost înmormântată, a fost decretat doliu local, în localitate fiind arborate steaguri negre atât pe case, cât şi pe instituţiile publice, iar în localuri nu s-a difuzat muzică.

Tot din dispoziţia edilului, preoţii şi psihologii din Săcueni au oferit sprijin moral pentru rudele şi prietenii fetei ucise, iar pentru a evita o nouă tragedie de acest gen a reînfiinţat patrula obştească, a cărei misiune va fi să supravegheze, pe timp de noapte, liniştea şi ordinea în oraş.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
asta e ROMANIA in prezent
Ce a facut baiatul asta sa fie JUDECAT de CINE ? sa fim seriosi, noi platim si platim si IAR platim ce NONPROFESIONISTI in ORICE DOMENIU ?
Postat 24 Iulie 2013, 15:57 de nu putem fi mai buni
asta e ROMANIA in prezent
nici alte profesii ca proiectant, topografi, experti contabili, in final de unde calitate daca dai banul si legea nu exista !!! TINERII vor suferii un soc deoarece investesc timp si bani ca sa obtina o diploma si cand vor ajunge in piata vor fugi in strainatate .
Postat 24 Iulie 2013, 15:56 de nu putem fi mai buni
asta e ROMANIA in prezent
hai sa va mai explic o smecherie in Romania , profesile libere ca notari si avocati nu sunt urmariti de garda financiara ca sustargere de la IMPOZITE REALE exceptie TVA, am ramas consternat ca cetatean ei pot incasa orice sume si milioane de euro de la clienti ca nu emit chitanta din N cheltuieli pe care judecatoria nu emite nici ea chitanta , deci atunci ne mai miram ca ajung anumit X in anumite functii, asa este si CRIMINALISTICA ca sa fi bun in ROMANIA nu ai nici o sansa deoarece esti o marioneta sa scrii ce vor altii, ROMANIA nu va avea caliatate profesionala deoarece LEGEA este ignorata si multi sunt cumparati. CEL care face EVAZIUNE te JUDECA sau te apara in functie de suma nefiscalizata, daca suma e mica te TAIE, daca e suma fabuloasa te scapa , ei un OM de pe strada si gata sari pe el ca MEDICII vrei sa traiesti PLATESTI si in functie de bani scapi sau MORI !
Postat 24 Iulie 2013, 15:53 de nu putem fi mai buni
:))
pe mine ma surprinde de ce nu s au luat si alti suspecti la declaratii si urmele lor s au sters ? de ce ? de ce doar fostul este un presupus supect si altiiNU, voi nu simtiti presiunea de al acuza imediat ca si cum faptuitori se stiu si se ascund probe !! Mie mi se pare foarte suspect sa sari doar pe unul cand din declaratile multora ajungeai la ucigasi sau ucigas. ea are niste urme postmortem care pot identifa faptuitori/faptuitorul asata cere si calitate si performanta in profesia de criminalist.
Postat 24 Iulie 2013, 15:44 de :)))))
:))
acum nu mai exista prietenie ca pe vremuri (posesivitate) acum fosti sunt si in prezent preteni la care se adauga numeric inca unul, un gen matematic (N+1) =1 :)))) eu ma indoiesc ca fostul a ucis o nu avea de ce si zgarieturile poate nu sunt urme de violenta cum cred unii:))))din rautate .Fiecare vede ce vrea in acest caz dar daca tot era disponibila de ce sa o omori , trebuie sa fi rau prost, alineat mintal sa faci asta.
Postat 24 Iulie 2013, 15:17 de :)))))
WSM de capul lor!!!
In articol scrie in felu urmator: \\\"...Acum aveau parteneri noi, dar rămăseseră prieteni şi se mai întâlneau din când în când...\\\" -asa, dar totusi, pentru ce??? Inteleg ca nu toate relatiile se termina urat si se intampla ca ramaneti \\\"prieteni\\\" si va mai intalnit din cand in cand... DAAAR nu gasesc explicatia de ce au vrut cei doi tocmai pe mijlocul campului sa se intalneasca? Sau sa punem problema altfel... daca fata nu mai avea treaba cu baiatul respectiv, de ce o fost de acord sa mearga cu el pe camp?- nu s-o gandit ca prietenul actual oare ce ar zice? Sa zicem ca chiar baiatul respectiv o facut crima... dar probabil nici fata nu era atat de sfanta cat parea daca la ora 2:00 noaptea o fost in stare sa mearga cu fostul ei iubit la o intalnire unde probabil nici dracu nu umbla fiind pustietate totala... mai ales stiind ca ea avea iubit in aceasi timp! Daca fata statea cuminte pe curul ei si isi vedea de viata sa cu prietenul actual probabil nu s-ar fii intamplat chestia asta!!! Bulte povesti si zvonuri se aud legat de \\\"crima\\\" respectiva... printre care am auzit si o varianta cum ca fata facuse avort inante cu 2-3luni nestiind tata copilului... Cam atat despre victima si \\\"crima\\\" ;-)
Postat 23 Iulie 2013, 23:55 de RTM
NU MI e rusine sa scriu cum vreau eu !
cu rusine nu ajungi la mal , mori asa cum vor anumiti nesimtiti :))) nu mai da nimanui asenea sfaturi, fiecare sa scrie cum doreste cei isteti va inteleg perfect restul sunt bolnavi in perfectiune, scrieti cum vreti voi dar nu va incarcati cu cei bolnavi ca nu merita :)) NU MI e rusine sa scriu cum vreau eu ! Ca sa dormi linistit :)) nu mi e rusine delok ! de scris ma doare in maduva oaselor :)) si de bolnavi care ii am alaturi ?Cum depistezi o boala sociala te obliga, te forteaza :))! ATENTIE nu te DISCIPLINEAZA te OBLIGA !!!
Postat 23 Iulie 2013, 18:35 de NU MI e rusine sa sc
legea care imi interzice sa scriu mai putin corrrect ?!!!
nu ma obliga nici o lege sa scriu foarte corect adca esti in DOMENIU:))) scriu cum vreau ca nu oricine trebuie sa inteleaga mai ales JURNALKISTI, sa invete meserie din alta parte :))), CUM au stabilit decesul victimei dupa o zi de la gasirea ei, si fdaca data mortii este eronat stabilita :)) intentionat ca sa aiba un INCULPAT fals :))?SANGELE VICTIMEI o va constata INSTANTA REAL :))) ca PROBA :)) sa fim seriosi poate era si pe STOOP :)), INSTANTA decide nu JURNALISMUL !!!!!! "UCIGASUL" :), "UCIGASUL ":))) , UCIGASA :)))))) in crima jurnalistica :)))
Postat 23 Iulie 2013, 15:33 de scriu cum vreau eu
@escrocherie
Felicitari, frate ! Ai inteles foarte multe din ceea ce scriam mai jos. Spre deosebire de tine, care nici sa scrii corect nu stii (si mie mi-ar fi rusine sa mai postez comentarii daca nu as sti scrie corect), am terminat o facultate in domeniu si cam stiu despre ce este vorba. Asa ca somn usor ! Foarte interesant faptul ca individul a folosit telefonul victimei dupa cateva zeci de minute dupa ce se presupune ca ar fi ucis-o pe fata. Daca nu era implicat, de ce i-a dat telefonul fratelui sau sa il duca la amanet ? Iar pantalonii cu urmele de sange pe ei ar fi putut fi gasiti chiar si a 3-a zi... Deci judecati inainte....
Postat 23 Iulie 2013, 15:26 de Justitiarul
:)))
cazul se poate transorma si in legitima aparare la o adica :))))))) tanaura tace, are DREPTUL !!
Postat 23 Iulie 2013, 11:36 de :)))))
:)))
"descoperiseră până atunci mai multe zgârieturi pe mâinile şi pieptul lui, dar şi urme de sânge pe pantalonii pe care îi purtase în seara crimei. " interesant l au ridicat imediat si hainele au ramas pe el , nu a apucat sa se dezbrace si ironie el avea zgarieturi pe piept, fata a consimtit un act sexual ? cum a ajuns sa l zgarie :))) nu era imbracat ? INTERSANT cazul dar deloc induiosator, asa releateaza un jurnalist, citesc si constat ceva socant fata l a zgariat pe piept cum, nu stim inca dar politia l a ridicat imbracat fara haine rupte :))))). FIEcare facem supozitii si supoziti :))).
Postat 23 Iulie 2013, 11:32 de :)))))
etica de avocat
misterioase par a fi caile avocatilor. in primul rand vreau sa va spun ca daca ar fi sa-mi aleg un avocat ca sa-mi rezolv o problema grava, e destul de probabil ca acesta ar fi razvan doseanu. din punct de vedere al reusitei "statistice", omul e cel mai bun. dincolo de asta insa imi pun cateva probleme etice. i-a eliberat pe fratii iova, care au "drogat" si au pus umarul la distrugerea vietilor a sute de tineri oradeni, pe avocatul criminal morar l-a scapat de 25 de ani si a obtinut o pedeapsa de maxim 13 ani, pe care insa o va contesta si va cere chiar mai putin (se va ajunge probabil la 8 ani, redusi la 4 pentru viitoarele tratate scrise in penitenciar + buna purtare). Criminalul (sau nu?) studentei iarasi are sanse mari sa fie scapat (intre noi fie vorba, s-ar putea ca fata sa-i fi restituit telefonul de buna voie). avbocatul e bun, bine ar fi sa fie de "cealalta" parte a baricadei, deoarece astfel de "succese" (eliberarea unor criminali deovediti etc) sunt discutabile. vezi cazul celui care a ucis recent o tanara, dupa ce in 2002 mai comisese un moro deosebit de violent (a ucis o fata dupa ce a violat-o). si acela a fost eliberat de un avocat abil.
Postat 23 Iulie 2013, 11:20 de eticus
UCIGASUL necondamnat !!!
"investigator sub acoperire – persoană oficială care exercită confidenţial ...persoană oficială care exercită confidenţial .... " atunci de unde stie o jurnalista ca el e UCIGASUL, cine ii da ei dreptul sa faca JUSTITIE in PRESA ? CINE ii da voie sa INSTIGE la URA in acest caz POPULATIA ? UCIGASUL necondamnat !!! ;la familia presupusului Criminal nu se gandeste NIMENI< de ce nu ?
Postat 23 Iulie 2013, 11:14 de UCIGASUL necondamnat
Numai i d i o t i
Cel care comentezi mai jos doar ca sa te afli in treaba, mai bine ai pune mana pe o carte si te-ai documenta... Urmarirea penala este confidentiala, iar ce apare in presa sunt simple informatii furnizate de cineva din interior, caruia i-a scapat "pasarica", sau probabil detalii vagi oferite de catre anchetatoei. Cu siguranta la dosar exista mult mai multe probe, pe care tu nu o sa le afli niciodata. Daca existau urme de sange pe pantalonii lui inseamna ca fata a fost batuta. Cu siguranta adevarul va iesi la iveala deoarece exista si persoane competente care se ocupa de astfel de cazuri. Iar b o u l ala ar merita schinjuit in scaun electric. Mult succes autoritatilor, sa nu il lase sa mai vada lumina zilei niciodata.
Postat 23 Iulie 2013, 09:56 de Justitiarul
avem nevoie de inca 50 de ani sa facem din Romania o tara CIVILIZATA, pana acum e doar un CAMP INFRA
avem nevoie de inca 50 de ani sa facem din Romania o tara CIVILIZATA, pana acum e doar un CAMP INFRACTIONAL care hraneste CRIMINALI, atat. CE folos ca nasti si cresti un PRUNC ca altul sa ti l OMOARE !! Nu am inteles acest fenomen nociv social, ce FOLOS !! NU e vorba de DESTIN , de multe ori tine si de EDUCATIE, radacina unei tulpini . NASC copii ca sa se distreze societatea cu ei :)))) normal ca rad ! UN parinte are rolul de al CALI , de al pregati inclusiv pentru moarte . CIVILIZATIA intr o mare masura dep[inde si de EDUCATIE. Ma intreb copilasi de la Orfelinat cum reusesc sa se apere ?
Postat 23 Iulie 2013, 09:30 de succes uri !
nu ma cutremura deloc moartea ei, ma cutremnura ce oameni avea langa ea, asta da
zi de zi avem criminali langa noi care instiga pe altii sa te ucida, asta ma cutremura dar ea ii facea fata lui fizic oricand , o vina mare o au toate fetele care nu merg la politie sa declare si sa apara in baza de date toti cei care comit acte de violenta si agresiunme la persoana lor, trebuie sa avem o baza de date inclusiv CASATORITI, zi de zi incurajam Tentativa de viol prin acceptarea violentei si nedeclararea faptei penale, nu conteaza unde traiesti, conteaza sa nu incurajeze un barbat sa comita viol si crima, ce se intampla in Romania este CRIMA.Oamenii vad si spun fata e o "curxxxva, tarxxxfa" merita asa ceva !!! NU i adevarat nici o cur.xxva nu merita sa fie violata sau omorata, avem nevoie de inca 50 de ani sa facem din Romania o tara CIVILIZATA, pana acum e doar un CAMP INFRACTIONAL care hraneste CRIMINAIU, ata.
Postat 23 Iulie 2013, 09:12 de a ramas singura
mare smecherie
Mare tevatura..scapa si asta cu 10 ani... asta in cazul dovedirii vinovatiei .si ne mai miram ce de infractori pe capul nostru
Postat 23 Iulie 2013, 09:09 de eu
de ce sa pastreze urmele , probele care il condamna , nu are cap si coada :)))?
de ce sa pastreze urmele 9haine, incaltari), probele care il condamna , nu are cap si coada :)))? Dupa multi prosti ca sa ajute pe cei care cerceteaza !!
Postat 23 Iulie 2013, 08:58 de @vsm de noi !!
eu vreau descrierea de care un CRIMINALIST nu de care un ......
un telefon dovedeste ca el e criminalul, daca il daruia altul sau alta devenea suspect si el sau ea :))) ? telefonul i l a dat ea personal inapoi se simtea prost care e problema? lasarti ne cu munca facuta de mantuiala, sa ne descrie un criminalist modul cum ea a fost ucisa si dovediti adevaratul/i criminal/i !!! faceti reconstituire fizic la locul crimei . IN rest chiar nu are rost sa citim nimic . AVEM paine dar defapt nu avem paine, asa articole de zero lei nu trebuiesc VANDUTE PE PIATA !
Postat 23 Iulie 2013, 08:51 de salariati fictivi
vsm
era dezbrcata acum reiese ca e doar strangulata :)) se joaca si astia de a anchjeta :)))) eu nu am vazut nici o zgarietura pe maini in poza cand l au arestat, fac astia la dosare false , salariul sa iasa si ierarhia ! nu se descrie ce urme de vatamare au gasit pe corpul ei si cati au fost, de ce ? foarte superficial , asta nu e ancheta , e bataie de joc, sar pe un suspect si l toca psihic, il TORTUREAZA si daca oboseste CEDEAZA si recunoaste si ce nu a facut ca sa rada si el de cei care sunu cum sunt :)))) RECUNOASTETI toti si daca sunteti nevinovati si astia va inchid, asta este capacitatea lor profesionala !!!!!
Postat 23 Iulie 2013, 08:41 de salariati fictivi
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON