URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Noiembrie 2012, 09:25

Războiul tonomatelor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În holul de intrare în Spitalul Clinic Judeţean coexistă două automate de cafea, aparent paşnic, dar de fapt într-un conflict surd.

Ambele au vopsită pe carcase marca aceluiaşi producător, Saeco, şi amândouă par să elibereze, la aceleaşi preţuri, aceleaşi produse, dar pe unul dintre aparate, cel din stânga, e scris cu litere de-o şchioapă un avertisment: "Stimaţi clienţi. Vă aducem la cunoştinţă că aparatul amplasat în partea dreaptă nu aparţine firmei noastre şi în consecinţă nu ne asumăm responsabilitatea pentru posibile defecţiuni, şi mai ales pentru calitatea produselor acestuia".

Întrebarea e, dacă unul dintre automate chiar este contrafăcut, cam ca un Abidas pe lângă originalul Adidas, de ce s-a permis instalarea lui? Ca să-i facă publicitate originalului sau ca să ruşineze copia?...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
penibil
INTERESANT FAPTUL CA ACEST APARAT ESTE DE CATEVA LUNI BUNE ACOLO SI PANA ACUMA NU ATI REMARCAT ACEST LUCRU. TIPIC ROMANESC: IN ROMANIA TOT TIMPUL HOTUL STRIGA HOTUL
Postat 12 Decembrie 2012, 13:08 de anonim
capra vecinului
sunt o asistenta care am fost pe la diferite sectii ale spitalului judetean, la maternitate, la spitalul de copii si doresc sa va spun ca, cunosc calitatea produselor si sunt cele mai bune. singurele care mai au gustul a ceea ce pretind ca ofera
Postat 11 Decembrie 2012, 14:04 de asistenta
lipsa de caracter
SA STITI CA LUCREZ LA UNA DIN SECTIILE DIN SPITAL SI DORESC SA VA SPUN CA ESTE SINGURUL APARAT UN PRODUSELE SUNT DE CALITATE, IN COMPARATIE CU SPALATURILE CELORLALTE APARATE. cred ca orice client alege calitatea pana la urma
Postat 11 Decembrie 2012, 13:58 de coco
porcarii
un marketing de proasta calitate, el zice ca asa-si atrage clientii. aparatul arata oribil. apropos ... de ce nu-si mentioneaza firma pe aparat? nu de alta ... dar sa nu mai apara confuzii :).
Postat 27 Noiembrie 2012, 13:13 de cafengiul
pt aurica ticlenu
Tin sa te contrazic \"AURICA TICLENU`\" la apratele acelea cafeaua chiar e mai buna. Lucrez in spital si am incercat toate aparatele. E singurul loc unde NU E APA DE PLOAIE. Nu mi se pare corect in schimb cand vezi ca ii functioneaza cuiva afacerea si tu sa vi cu aparate identice si sa le pui chiar langa cele care merg doar pentru a ciupi clientela. Am patit-o personal pana s-au pus mesajele de atentionare.
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:41 de abramburel
pom de craciun
automatul din imagine arata dezgustator ca si un pom de craciun lipite etichete galbene pe el scris cu rosu oribil la fel ca si cafeaua daca mergi la intrare in spitalul judetean ramai socat de cum arata cele 2 aparate desgustatoare in loc sasi vada de aparatele lor ei au treaba cu altii conducerea spitalului ar trebui sa ia masuri si sai dea afara cu cotelele lor
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:57 de aurica ticleanu
dai un leu si uiti ca-l ai
Mai urmeaza sa apara Gadea cu o inscriptie pe tricou in care sa demaste faptul ca Dana Grecu este o imitatie de tonomat al lui Voiculescu, la fel cum Ghise umbla nu demult cu o inscriptie scrisa de seful lui Felix. Tonomatele astea se comporta ca niste aparate de prostit pacientii din holul spitalului.
Postat 26 Noiembrie 2012, 13:20 de tonomatul cu minciun
Cat de ratati sunteti
Cat de ratati puteti sa fiti :)) SAECO E PRODUCATORUL DE APARATE, cel care a postat anunutl e cel care distribuie :)) ca si cum ti-ar zice ALTEX ca nu raspunde pentru acelasi televizor din FLOANCO ! SUNTETI TAMPITI RAU ! invatati sa scrieti si nu va mai faceti de ras.
Postat 26 Noiembrie 2012, 12:02 de ANONIM
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON