URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2018, 13:41

Pus la plată: Victoraș Micula s-a ales cu amendă pentru “inaugurarea” clandestină de pe Podul Centenarului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, s-a ales cu amendă şi puncte penalizare după incidentul de vinerea trecută, când, deşi Podul Centenarului era închis pentru traficul auto, şi-a pus unul dintre angajaţi să dea la o parte gardurile de protecţie de la cele două capete ale podului, trecând apoi cu bolidul peste noua construcţie în timp ce filma cursa clandestină.

Înregistrarea a fost distribuită pe Instagram şi preluată inclusiv de BIHOREANUL, de unde apoi informaţia a ajuns şi la agenţii rutieri ai Poliţiei Municipiului Oradea, care i-au şi predat, luni, procesul verbal de sancţionare pentru nerespectarea indicatorului rutier cu accesul interzis. 

Sancţiunea i-a fost aplicată în cursul zilei de luni şi a constat în 2 puncte amendă – 300 lei şi 2 puncte penalizare. 

„Eu am inaugurat Podul Centenarului ştiind ce lucrări s-au făcut cu dealul de la Ciuperca, care s-a prăbuşit. La cât de repede s-a lucrat şi cum i-a forţat primarul pe executanţi să se grăbească, nu credeam că e bine făcut. Nici acum nu cred. Dar am fost să-l testez personal. Eu nu păţeam nimic, şi dacă se prăbuşea pentru că eram cu o maşină blindată. Nu amendă trebuiau să îmi dea, trebuiau să mă felicite", a comentat, sarcastic, Micula, chestionat de BIHOREANUL.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Văd că
.băiatul acesta vrea să dezvirgineze poduri,nu bacuri....sau fete...:))
Postat 06 Decembrie 2018, 06:27 de crisan
Re: unu ... pentru cultura ta generală, precară chiar și pentru un localnic !?!
"Germenii" Micula sunt cei care l-au creat pe Bolojan Ilie, după ce în prealabil l-ai inventat pe "politicianul" Popa Cornel, care l-a cumpărat pe Antonescu Crin după ce puseseră mâna pe PNL Bihor, ulterior punerii în stăpânire pe tot ce însemna PSD Bihor, în perioada când SRI organiza vizite de lucru în Bihor, ale unora ca Iliescu Ion pe platforma European Drinks !?! Ei i-au plătit în 2005 datoriile lui Bolojan la Finanțe Aleșd, unde tânărul liberal care era dator pe la toți colegii mai răsăriți intrase în faliment, cu amărâta aia de baracă din piața orașului unde vindea gumă de mestecat și bomboane !?! După ce l-au scăpat de executare silită, l-au făcut pe Bolojan chiar ditamai prefect ... ca să apere interesele clanului Micula în Bihor !?! Istoria e mult mai lungă dar, cu aceste precizări ... poate lași bancurile cu socialiști mediocri și o să pricepi că "liberalismul" este simbolul de netăgăduit al unor Micula, imberbul Victoraș fiind doar fiul celui care, din partea tribului, e responsabil de "relațiile" cu PSD, în timp ce PNL e fieful unchiului Jony !?!
Postat 05 Decembrie 2018, 07:49 de CrisDumi
Socialistii europeni nu sunt mai buni decat cei romani
Asa sunt socialistii ( social-democratii isi atribuie denumirea de centristi) peste tot: propaganda ca ajuta pe cei sarmani (defapt facandu-i dependeti de ajutorul statului in loc sa promoveze metode mai demne in care sarmanii sa poata sa ajunga sa isi castige singuri existenta cu demnitate, prin munca, si sa traiasca liberi), insa sprijiniti de cei super-bogati (precum Micula in Romania, la fel si altii in alte tari europene) care isi cumpara subventii si avantaje in economie, astfel defapt corupand piata libera si dezavantajand patura medie si medie-plus, si firmele mici si mijlocii.
Postat 05 Decembrie 2018, 01:47 de unu
#maimultaeducatie
Chiar nu se găsește nimeni să-l pună pe ăsta la punct?! Deja mi-e scârbă de câte cretinătăţi face!!
Postat 04 Decembrie 2018, 23:03 de Nouser
Rușine ... Poliției Rutiere Bihor !?!
Ați ajuns la PR de râsul lumii ... să amendați pe cel care deschide circulația mașinilor pe un pod, nu pe cel care a blocat în mod nejustificat trecerea după ce îl inaugurase deja !?!
Postat 04 Decembrie 2018, 21:09 de CrisDumi
Accesul interzis in ambele sensuri
Sa bagam peste tot Accesul interzis. Au aparut astfel de semne la capatul aleilor unor blocuri.Fara semne aditionale.Adica un sac de cartofi, un frigider,o masina de spalat le pui pe manual.Nu stiu daca semnul se aplica masinilor de pompieri sau ambulantei.Sau magnatilor,cocalarilor si pitipoancelor.De vazut temeinicia filmuletelor si pozelor de pe retele ca probe pentru politie,inclusiv rutiera.
Postat 04 Decembrie 2018, 19:31 de excalibur
Victoras
Ai curajul sa fie testat blindajul cu tine înăuntru? Sau hai data viitoare cu becurile tale de la piata din biinj și să aștepți să mă dau din calea ta. Chiar te provoc acuma, sa vedem rezistenta jafului ăla american comparativ cu a mea. Cu gibonii tai cu tot înăuntru, pe dealul bitiilor, sa fii aproape de casa.
Postat 04 Decembrie 2018, 15:16 de poiu
Puneti-i
retardatului un clop pe dovleac,un ciomag in mana stanga si un telefon mobil in dreapta si veti avea prototipul ciobanului din zona Rieni !Al ciobanului am spus nu al proprietarului de oi !
Postat 04 Decembrie 2018, 15:03 de nealiniat
30 !!
Foarte buna poza atasata la articol.....30 este IQ-ul.
Postat 04 Decembrie 2018, 14:48 de Kuler
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON