URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Mai 2011, 15:00

PSD-iştii l-au trimis pe Claudiu Pop să se bată cu Bolojan în sondaje

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După o îndelungată absenţă din peisajul public, fostul deputat PSD Claudiu Pop a apărut vineri alături de senatorul Ioan Mang, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, pentru a anunţa că a fost desemnat de organizaţia municipală, pe care o şi conduce, să intre în sondajul care va decide numele candidatului USL la Primăria Oradiei.

"Sunt onorat şi am convingerea că împreună cu echipa pe care am format-o vom obţine un rezultat bun, întâi în sondaj, apoi în alegeri", a spus Claudiu Pop, în prezent director adjunct la Compania de Apă, aflată în subordinea municipalităţii.

Pop a afirmat că desemnarea sa a fost făcută prin vot de către Comitetul Municipal al organizaţiei de partid, fără să fi avut niciun contracandidat. "Din 35 de membri au fost prezenţi 27, care m-au votat în unanimitate", a spus Pop.

Întrebat ce şanse are să câştige în sondajul intern al USL, unde se va măsura cu actualul primar Ilie Bolojan, în locul lui Claudiu Pop a răspuns şeful său de partid, senatorul Ioan Mang, în opinia căruia colegul său are şanse reale să treacă de Bolojan. "Unii ar putea spune că nu avem şanse, dar Claudiu Pop a scos cel mai mare număr de voturi dintre toţi candidaţii PSD - 21% - la ultimele alegeri parlamentare în Oradea. Deci, spre deosebire de alţi candidaţi ai PSD, poate obţine cel mai bun scor", a spus Mang.

Liderul PSD Bihor a mai spus că sondajul USL pentru identificarea celui mai bun candidat la Primăria Oradiei din partidele componente (PNL, PSD şi PC) va avea loc în iunie şi iulie, urmând să se desfăşoare pe 2.400 de subiecţi, din care 1.200 vor fi sondaţi de o firmă angajată de PSD, iar ceilalţi 1.200 de o altă firmă, angajată de PNL.

"Dacă diferenţele dintre rezultatele celor două firme vor fi mici, se va face o medie a rezultatelor. Dacă diferenţele vor fi mari, se va face un nou sondaj", a explicat Mang.

În ce priveşte preşedinţia CJ, deja atât PNL, cât şi PSD Bihor şi-au desemnat reprezentanţii care să intre în sondaj, şi anume senatorul Cornel Popa (pentru liberali) şi senatorul Ioan Mang (din partea social-democraţilor).

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
57 Comentarii
replica la poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang
Stefane i-a mai du-te tu drecului de te duca !:))=))Stefane ai deraiat rau de tot cu minteaaceea dedublata de personal;itatea ta multipla bah :))=)).@Romanul Simplu este@ Romanul Simplu si @tatuycul cel adevarat este @Tatucul cel adevarat sun 2 persoane difeoite una fata de cealalta .Stefane !Stefane du-te du-te si te coulca ca sate limpezesti la mintea cea tulburata ,sa nu zic da-tedrecului acasasi te culca :))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 29 Mai 2011, 16:05 de Romanul Simplu
@"...simplu". Iar ai ..."deraiat"?
"...simplu" = "Tătucu cel adevărat"?
Postat 29 Mai 2011, 14:08 de stefan
replica la stefanpopincuristul senatorului PSD Ioan Mang
Stefane popincuristul senatorului PSD Ioan Mang de ce nu scrii cind articolul este on line ,nu cind este in arhiva eBihoreanul ?Stefane se zice ,,nick name ``,,nick name-ul `` nu ,,numele``:))=))Stefane articuleaza ca lumea cuvintelele,,ne dam seama `` sau ,,iti dai seama ``?Ce esti mai multi ?suferide de dublarea personalitatii ?:))=)),,Cate un wisk(e)y``sau ,,cit este un`` Stefane dar mare betivan esti? Ca numai la bautura te gindesti!:))=))Stefane du-te bah la PDL la sediu in parcu Traian sa-ti de-a sa bei sa nu zic sa-ti de-a in gura :))=)).Acesta este opinia lui Romanul simplu.
Postat 29 Mai 2011, 06:35 de Romanul Simplu
@Tătucu cel adevărat
Şi după ”numele” pe care la-i luat, ne dăm seama că prea ”miroase” a perioada anilor 1946-1953. Tovarăşi de la guvernare: Câte un wisk(e)y pentru propagandiştii de serviciu!
Postat 28 Mai 2011, 20:57 de stefan
Pt.Romanul Simplu
COMPLETARE Dar in primul rand , meritati respectul colegilor dvs. de partid
Postat 26 Mai 2011, 10:05 de Tatucu cel adevarat
Pt.Romanul Simplu
Multumesc pentru opinie! Felicitari pt. atitudinea dvs.! Poate ca daca ati avea acces direct la Ponta , macar atat cat sa-i impartasiti opinia dvs. si-ar face o parere mai aproape de ceea ce se intampla la PSD Bihor! Cred ca meritati respectul tuturor celorlalte formatiuni politice! Ar fi bine sa fie cat de multi in psd care sa aiba curajul sa spuna lucrurilor pe nume!
Postat 26 Mai 2011, 10:03 de Tatucu cel adevarat
replica la @Tatucul adevarat
Raspuns catre cel cu nick name-ul Tatucu adevarat .Prietene @Tatucu Adevarat ,ce parere ca sa am ?ce vrei sa-ti scriu ?CENZURA IN PRESA BIHOREANA ESTE NEMILOASA cu romani simpli care-si exprima opiniile :))=))Redactia Saptamanalui Bihoreanul lasa dreptul la comentarii cititorilor on line bihoreni, Bihon a logat si complicat lucrurile cenzura-i pe fata ,Crisana se stie ca on line sunt varza nimeni nu-i viziteaza ,televiziunile locale bihorene ,idem:))=)),,Ce parere sa am ?REVOLUTIA TALIBANA din PSD Bihor continua mai departe,Ori Noi Talibanii ,ori voi bogatanii ``un lider trebuie recunoscut respectat de catre toti membrii,eu @Romanul Simplu sunt un roman simplu ,simplu membru de partid PSD.si am zis cind merg in sediul PSD Bihor merg la o conferinta de presa si arunc pe masa statutul PSD si acuz conducerea PSD Bihor de incalcarea statului,si altele abuzuri personale ale conducerii PSD Bihor,dar scandalul mediatic care va urma ce mare o sa fie :))=))Puterea PSD este increderea pe care o are si ultimul si cel mai sarac membru si simpatizant in PSD,,citat Ion Iliescu(dar acuma increderea asta PSD incepe sa se piarda ,daca nu-i pierduta deja:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 25 Mai 2011, 07:57 de Romanul Simplu
VAI(DE)VOI mai PS-D(oi)
Gresiti baieti! Gresiti puternic! V-ar place voua ca Guru-ul vostru cel talamb, sa fie renegat numai de portocalii! Din pacate nu-i deloc asa! Nici PNL-istii nici PSD-istii nu-l prea digera pe pruncu lu TATI! Stim cate parale face si el si camaradul Profeseur! Adica sefii de PSD-SRL! Dupa cum stiri, intr-un srl, profitu se imparte intre patroni(Populea si mangulea) angajatii lor ( adicatelea membrii si membranele) vad ciu-ciu.Daca vor ceva trebuie sa "cumpere". In rest mai primesc cate unii oarece posturi( care bineinteles le platesc nu patronii psd ci, noi fraierii) De-aia nu mai trebuie votate capusele de partid, care au transformat PSD Bihor in SRL M&P.......... PA! Romanul Simplu , Ce parere ai?
Postat 24 Mai 2011, 11:30 de Tatucu cel adevarat
?
Tatucule, da' esti dus rau de-acasa. Esti portocaliu in cerul gurii, ha?
Postat 23 Mai 2011, 23:38 de Unu
hai ba, da-o'ncolo!
Tarfele de prin cluburi sigur l-ar dori primar pe prietenul lui Ponta!
Postat 23 Mai 2011, 15:42 de seba
La sapa
Dupa cum spuneam, du-te la sapa, tzarane! Ai descoperit si tu internetul si inveti aici sa scrii. Si spala-te la gura inainte sa vorbesti de PSD.
Postat 23 Mai 2011, 10:42 de Tatucu
Oradeanu cel fudul(ie)
Au trecut vremurile cand cei cu bun simt se retrageau lasandu-va pe voi, asa ca tu inspira mai departe cu nasu-n kuruu lu guruuu tau, ca noi ne facem treaba! Nu te obosi sa ragai un raspuns!
Postat 23 Mai 2011, 06:36 de Tatucu
dupa cum spunea
Tatucule, dupa cum spuneam, esti agramat si incuiat. Du-te la sapa!
Postat 23 Mai 2011, 00:41 de oradeanu
recunoasteti adevarul
nu va mai prefaceti ca sunteti orbi se recunoasteti odata ca orice sofer de nota 5, care stie cat de cat sa conduca masina, traverseaza orasul mai rapid cu toate giratiile facute de Bolojan. mai iesiti din tara, inainte sa comentati..asta dc nu o faceti din interes, cum v`a dictat la PSD
Postat 22 Mai 2011, 19:55 de unu
Dedickakatie pt.Oradeanu cel limbut si fara minte
Celor ca voi, va e teama de cai ca mine. Cam slabuta reactia matale! Se vede ca n-ai seva! De unde nu este , nici D-zeu nu cere... Cei ca mine nu obisnuiesc sa respire cu nasul in k...urul unor pitigoi ca liderul tau.... Incearca sa iei o gura de oxigen, altfel risti sa ai kakat la creier si daca e cronica boala se vindeca mai greu....
Postat 22 Mai 2011, 18:28 de Tatucu
tatucule..
Cei din administratia de acum sunt dupa chipul si asemanarea celor ca tine: rautaciosi, agramati si incuiati. du-te la sapa si lasa-ne pe noi in oras sa traim civilizat.
Postat 22 Mai 2011, 14:04 de oradeanu
Candidat ales!
Da, Pop e intr-adeavar un candidat ales, special ales pentru fraieri - batranei prosti si creduli care din spirit comunist voateaza cu PSD si tineri naivi fara valori. Cine il cunoste stie ce hram poarta si cat il duce capul - adica de loc. Cat despre taica-su si hotelul, la felul cum se comporta si cu clientii si cu angajatii, ma mir ca nu a intrat in familent - ma rog il sustine Universitate cu conferinte si nunti. PS: lipseste din poza fratelelui lui Pop, Dinamita, ce il vizita des pe la cabinenul parlamentar. Oare ce is puteau povesti unul altuia?
Postat 22 Mai 2011, 13:40 de oradeanul
POP...ONARII...ONANISTI..ORADENI SI PAVELI...TRISTI
Bai, cultilor, vorbiti in limba de lemn! Bolo a facut supr bine orasului cu sensurile giratorii! Numai soferii naspa nu le apreciaza! Despre parcari, ce sa va spun, mai mergeti prin Iosia sa vedeti ce sosele si parcari a facut Bolo! Desigur daca sunteti ORBI nu vedeti! Iar "tanru Pop", n-are vlaga decat pentru el! Daca nu era "tati de la Dacia", era vreun paznic pe undeve pe la spatii verzi, cat despre conduita si limmmmbaj, intreab-o pe nevasta-sa , ce poama are la usa! Vede-ti-va de ale voastre, lasati osanalele fara suport.........
Postat 22 Mai 2011, 12:25 de Tatucu
@pavel
ma bucur ca nu sunt singurul care are incredere in potentialu lui pop. de turbogiratia aia nici nu pomeni ca ma enervez de fiecare data cand trec pe acolo. e facuta dupa mintea lor: gandit intortocheat, lucrat complicat si tot oradenii au de suferit. sa vedem ce poate si altul
Postat 22 Mai 2011, 11:07 de oradeanu
primar social democrat
bolojan a facut doar 10 % din ce sa angajat sa faca asa ca nu mai comentati, nimeni nu neaga ca a fost un primar mai bun decat filip dar tot a facut prea multe prostii ca sa-l votez din nou. iata cateva dintre ele turbogiratia, la ce incurcatura e acolo nimeni nu o mai descurca, vestitele parcari din centrul orasului de 3 ani tot le face, sa nu uitam ca a mai si marit pretul la gigacalorie la populatie, in loc sa suporte primaria suporta populatia. a venit vremea schimbarii in oradea asta e adevarul
Postat 22 Mai 2011, 01:48 de pavel
usl
sa vedem ce stie asta si dupa aia sa il comentam d rau. e tanar si pare ca are vlaga care le lipseste celor c conduc oradea
Postat 22 Mai 2011, 01:09 de oradeanu
Succes!
Mult succes, domnule Pop! Iosia Nord va sustine!
Postat 21 Mai 2011, 23:58 de Ana
Directive?
@unu: directive primesti poate tu. eu cel putin exprim ceea ce cred, nu ceea ce imi spun altii ca ar trebui sa cred. @multi altii: Sunteti penibili prin limbajul licentios pe care il folositi. poti sa spui de cineva ca nu iti place fara sa vorbesti cum vorbesc ai vostri acasa cu voi. Claudiu Pop e un individ capabil care nu isi urmareste interesele. Cine il cunoaste poate confirma asta
Postat 21 Mai 2011, 23:43 de George
campanie electorala
e clar ca in psd s`a dat directiva ca tinerii membrii sa il laude pe Pop. Va rog insa sa imi dati exemple concrete cu realizari ale dansului. despre Bolojan stim cum a curatat politia cand a fost prefect in Bihor, si mai apoi, a facut curatenie in toata tara, din postul de secretar de guvern. in primarie i se vad realizarile in oras, oradea a fost modernizata in acesti 2 ani cat nu a fost in cei 12 de dinainte. degeaba ii dati sanse lui pop, nu il stiu, dar nu ii cunosc nici roadele. Bolojan si cu Popa insa au muncit pt bihoreni. Popa a facut lobby pt autostrada transilvania, pt centura oradiei, pt drumul arad-oradea-satu mare, pt spitalele din oradea, alesd, beius, pentru administratia bazinala a crisului, etc. a atras o multime de fonduri pt judet de la centru, din postura sa, mai multe decat toti ceilalti parlamentari bihoreni la un loc. ma bucur ca mai la urma, si tinerii psdisti s`au mai potolit in declaratii, la inceput parca declarau razboi liberalilor. asa nu stiu ce alianta tine 4 ani.. publicul va va critica ipocrizia daca in cadrul aliantei va atacati reciproc pentru toate relele, si totusi, sunteti aliati.
Postat 21 Mai 2011, 23:01 de unu
pop, si echipa marutza shou
asta da mobilizare domnule director comercial , povestea florinei a fost de-a dreptul impresionanta, mi-au dat lacrimile :)) Atata navala pe forum-uri, fantastiko, dar ... mai este pana la revolutzia tunisiano/ oradeana, deci, si de la capat ... astept riscul de a spune o / una / one vorba impotriva sefului... nu de partid, ci acolo unde avetzi acu` un salar, bugetar... iata sloganu`: Inca o vorba sa-ti mai spun, bolojene... si sa nu fie, ceva de marire de salar ... RIDICOL ...
Postat 21 Mai 2011, 20:00 de Rogerius
VIERMELE
Florinutza, utza, WC-ul de la coada spune TOOTTTTT- de-acolo se trage si spre acolo tinde Lastun fiul Daciei, iar tu Igas, faci parte din cei in capul carora si-a curatat deja ouale( cele mici si prapadite) fan-ul tau . Degeaba va scremeti sa nascociti povesti si sa aduceti osanale, Pitigoiului ala , ca tot ZERO este!
Postat 21 Mai 2011, 18:28 de Ancuta
Romani, la vot!
Razboiul politic continua. In curand se va trece la faza pe echipe: PDL(Ghilea- Mihaiu); PNL(Popa-Bolojan); PSD(Mang-Pop) si UDMR(Kiss- Biro), iar consecintele le suporta electoratul care in 2012 va fi chemat sa aleaga. Lupta va fi pe viata si pe moarte, mai urata si mai murdara cum nu a fost niciodata in ultimii 21 de ani. Cine va castiga? La o prezenta foarte mica la vot surpriza nu este exclusa, cuplul Kiss- Biro putand avea castig de cauza, iar la o prezenta mare la vot, cum ar fi normal si firesc pentru un popor care se respecta, liberalii Popa-Bolojan vor castiga CJ, respectiv Primaria Oradea. Romani, la vot!
Postat 21 Mai 2011, 17:00 de safe
Trezirea la realitate!
Electoratul nu asteapta de la USL sondaje, ci un program realist de scoatere a Romaniei din saracie. Din pacate, se pierde vreme, bani si incredere prin actinui ce nu-si gasesc, in acest moment ,locul. Sincer, nu inteleg de ce USL face cadouri nemeritate unei puteri care batjocoreste si umileste poporul. Treziti-va la realitate domnilor de la USL!
Postat 21 Mai 2011, 16:47 de safe
inegal
draga domn matei......vb ca si un simplu cetatean al mun oradea....nu pot sa intru in polemica cu un activist sau membru de partid...dar se vad faptele...si nu vorbe....eu zic ca dl Bolojan a vb putin si a facut mult.....in vreme de criza si in opozitie...parerea mea...tizul meu are dreptate....vb peste o juma de an...
Postat 21 Mai 2011, 16:44 de igas
munca si seriozitate
un lucru e sigur pop este singurul din psd oradea care are sanse reale de succes impotriva lui bolojan, e tanar, muncitor si spune lucrurilor pe nume, cei care activeaza in psd stiu asta, si-a atras si dusmani pentru faptul ca nu curata oua si pune accept pe munca dar asta e, in psd oradea se stie cine nu munceste zboara, nu exista " membri de drept",
Postat 21 Mai 2011, 15:08 de marius
multumeswc
sunt o profesoara mama a doi copii, in 2005 am avut o problema si dupa trei memorii fara raspuns la Guvernul Romaniei, am luat la rand cabinetele parlamentarilor sa vad daca ei ma ajuta. la doua cabinete era usa inchisa, la al treilea era doar secretara desi era zi de audiente. Am ajuns langa Primarie si vad scris mare afara cabinet parlamentar cludiu pop, imi zic sa fac o ultima incercare, si intru. spre surprinderea mea deputatul pop era la birou si isi tinea audientele si ii spun exact ce problema am. Saptamana urmatoare citesc cu surprindere in presa ca deputatul a facut o interpelare pe problema mea si dupa ceva timp primesc in posta de la deputat interpelarea si raspunsul guvernului plus o cale de rezolvare a problemei. Eu una STIU ca d-l pop ma ajutat cand altii nu, deci il sustin pentru ca el ma ascultat si ajutat.
Postat 21 Mai 2011, 14:39 de florina
bla bla
Va bateti capul degeaba si cele 2 partide cheltuie banii degeaba cu firmele miticilor.Daca se scoala dupa o betie Base si dizolva parlamentul si se proclama conducator suprem ,nu mei trebuie facute alegeri.Sansele de dictatura in Romania sunt egale cu cele ale Bihorului la promovare in liga nationala.M-am saturat de Romania asta!!!
Postat 21 Mai 2011, 14:04 de tero
Forza PSD
Pentru cei care isi dau cu parerea rosi de invidie nu vorbiti in numele nostru, al membrilor PSD! De peste 3 luni se discuta despre cine va fi propus ca si candidat la PMO in sondaje, lista a fost deschisa, oricine putea sa se inscrie. Noi l-am desemnat pe POP CLAUDIU pentru ca este omul potrivit pentru aceasta functie. Mie si colegilor mei nimeni nu ne-a impus vreun nume. Sunt mandru de alegerea facuta si nu-mi este rusine sa stau alaturi de POP si MANG in orice moment.
Postat 21 Mai 2011, 13:50 de ioan
Romanul S, un om inimos
Mai Romanuul Simplu Nu merita sa te consumi...., stii si tu ca multe lucruri din care se scriu sant adevarate....Te-ai plans si tu de multe ori pe forum...... Pa astia (sefii nostri) stii bine ca-i cam doare undeva de oamenii din partid si de partid! Ce fac fac pentru ei, si cand au pus oameni stii bine ca au hotarat ei doi si parerea celorlalti a fost zero! Ti-amintesti pe cine au pus in comisia de negociere? Pa Marghitean, pa Beisan( Draganesti), pa Steian, si-alte umpluturi care ziceau ca ei si se supuneau! Si oamenii buni din partid (care au fost buni numa la campanie) au fost uitati si indepartati in cei trei ani ..... Trebuie sa recunoastem ca de cand au pus mana pe putere MANG si POP, partidul numai a pierdut iar ei au castigat...si mai vor sa castige inca 4 ani .Solutia revigorarii PSD ar fi schimbarea acestor oportunisti! Altfel se va alege praful!
Postat 21 Mai 2011, 12:21 de noi, cei adevarati
PYTYCUL MUTACIOS
Asta, ciupea de kur pe la noi pe la PSD, si alea care acceptau, treceau la "bara'i ptimeau ciolan! Kam asa stau lucrurile! Cei doi mari lepada-lidery, trag din greu la "HUDELE" psd-iste....... Si se dau woamwni szeriosi! HAI, SIKTYRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 21 Mai 2011, 12:11 de EVA
Povestea Po(p)rkuluy
MAI POSTACI PD-D(R)ACI LUATI AMINTE: ACU...4 ANI PITZIGOIUL ASTA AL VOSTRU DUPA CE S-A CORDIT PE SATURATE CU TARFA DE LA ITM, STITI AIA CARE S-A REORIENTAT SPRE MA(TE)Y, A PUS-O SEFA LA ITM( DUPA CE PENALA FUSESE CERCETATA PENTRU, ABUZURI, FAL(U)SURI, MITA, FOLOASE NECUVENITE, ETC...ETC....) TOT EL SI-A PUS PRETENUL LA PROTECTIA CONSUMATORILOR( STITI ALA CU MITA , CARE-I PUTIN CONDAMNAT...) E DREPT CA "TATI" A DAT MESE LA TOATE PARTIDELE, CA DOAR DACIA E( A FOST) LA MANA LUI... BURICU' ASTA SI-A CUMPARAT OARECE RESTAURANTE LA SOSEA(VIA SALONTA, ..) ETC, EVIDENT PE BANI MUNCITI CINSTITTTT......!!!! MAI RAU STAM CU INTELIGENTA SI CAPACITATEA LA psd....... UITATI-VA SI VOI CE LIDERI DE KAKAT AVETI! PROFESORU TRASNIT SI BUDULEA TAICHII!!!!!! LA ORADEA O SA LUATI (P Y U L A) VOTURI! TOATA ORADEA STI' CAM CUM E VIRINELUL VOST, MARE CANDID(OZ)AT -ISI TABACESTE NEFASTA; -NU STI' SCRIE COREKT; -NU STY CYTY, -E O PUTOARE , LENES SI FUDUL,E MIN CIN OSSSSSSSSSSS -IN TIMPUL LIBER...SE SCUFUNDA(LA PROPRIU SI LA FIGURAT) CU DIVERSE....FUFE...DE KARTIER; -NU A FAKUT NIMIK PT.ORADEA, IN AFARA DE BLATURI -NU VA FACE NIMIK PT.ORADEA CE MAI, BUDULEA TAICHIII, VALOARE N(P)ULAAAAAAAAAAAA!!@!!
Postat 21 Mai 2011, 12:04 de K urve de PSD
claudiu pop egal cu zero, sa fim seriosi
ia uite, cosminel si-a trimis tineretul psd-ist navala pe forumuri ahahahaaaahaaaa :)))
Postat 21 Mai 2011, 11:53 de dodo
afara cu voi ciuma portocalie
@igas, sunt sigur pe mine pentru ca eu cred in candidatul propus de noi, atata tot consider ca e cel mai bun, doar tu te poti gandi la manarit sondaje ca si tizul tau din guvern atata stiti sa incercati sa bagati zazanie si sa acuzati voi ar trebui sa fiti pusi pe toate posterele din romania cu mesajul hotul striga hotii, il respect pe bolojan, il apreciez pentru ce a facut dar consider ca d-l pop va fi un primar mai bun, vom vedea ce vor decide sondajele. alianta nu se va sparge va ramane va castiga alegerile si dupa va guverna pentru acest popor nu impotriva lui si in razboi cu el cum face actualul guvern, atat la nivel local cat si la nivel central.
Postat 21 Mai 2011, 11:25 de matei
afara cu voi
@bogbdy muta-te daca nu iti convine cele mai bune solutii pt oras sunt pop si bolojan in ordinea asta, ce nu iti convine ca nu mai e neneatu felipe sa devalizeze orasu sa mutat la bucuresti ca aici nu mai are ce fura dute dupa el si tu
Postat 21 Mai 2011, 11:19 de luca
nasol
Daca iese d-nul POP ,poate iy va lasa pe toti drogatii sa se alimenteze liberi pe alecsandri...in frunte cu frate sau...tot orasul va fi in aer....scapi de un pocait si dai de un drogat..super oras:))
Postat 21 Mai 2011, 11:13 de bogbdy
dreptate
nea matei...asa sigur esti pe tine....sau fraudati si aceste sondaje?...de unde stii ca iese pop?...oricum aceasta alianta se v-a sparge...fiindca a fost facuta doar de 2 oameni de la bucuresti....in frunte cu motanul ...va supara bolojan.....e prea dur pt acei tovarasi care erau invatati sa fure cat se putea....ce a facut dnul pop cat a fost la putere?....macar un exemplu...macar..unul...la fel ca si bitea acum subprefect....peste catva ani va si el bun ....fiindca istoria daca se uita se repeta...
Postat 21 Mai 2011, 11:05 de igas
PMO
Va isterizati degeaba pe forum, Bolojan va castiga al doilea mandat la Primarie. Cu bune si cu rele, ca nimeni nu e perfect, e cel mai dedicat primar pe care l-a avut Oradea in ultimii 20 de ani si rezultatele se vad.
Postat 21 Mai 2011, 10:35 de Cristi
usl castiga
in acest moment exista o competitie cine va fi candidatul usl pt primarie, degeaba vin si baga comentarii si atacuri la persoana cei care vor sa vada alianta rupta nu se va intampla, faptul ca fiecare partid spera si munceste sa-si impuna propriul om e ceva normal, pesedistii si-l doresc pe claudiu pop penelistii pe bolojan, cel care va fi mai bine plasat in optiunile electoratului va fi desemnat candidatul usl- CLAUDIU POP
Postat 21 Mai 2011, 10:24 de matei
dreptate
cata dreptate avea igas...nu apuca aceasta alianta anul nou....deja incep atacurile pe la spate....daca o sa conduca orasul cum conduce masina,atunci e vai si amar de noi...sa vedem ce a facut acest domn in ultimii ani...dnule Bolojan....la acest popor fa bine si asteapta rau....
Postat 21 Mai 2011, 10:08 de igas
bravo psd
claudiu pop e un pesedist care are calitatile necesare sa obtina un scor bun in sondaj si dupa aceea in alegeri cu sprijinul membrilor psd oradea, comentariile pe care le-au facut unii aici demonstreaza asta, nu te apuci si arunci cu noroi si acuzatii de doi lei asupra unui om daca acesta nu este un contracandidat serios, ma distreaza acuzele care i se aduc sunt rautati ieftine din punctul meu de vedere, cei care le aduc sincer miros de la o posta a materie ........ portocalie, parca ii aud pe lingaii marinarului in 2008 urlau peste tot ce rau e pesedeul au curajul acum sa merga pe strada si sa spuna ceva nu pentru ca le da lumea in cap, pe claudiu pop cand iese pe strada il saluta lumea nu il huiduie asa ca inundati forumul cu frustrarile voastre portocalii ca nu conteaza
Postat 21 Mai 2011, 09:52 de petru
replioca la comentatori contra @guess who ,asta cu nick name-ul @toti bihoreni si @PSD-ISTY
BAH ratatulePeNaL @guess who scriu de 5 ani pe forumul saptamanalului Bihoreanul,m-am semnat cu numele real pe acest forum ,am responsabilitatea lucrurilor afirmate in cele scrie de mine pe acest form ,demonstreaza ca am scris minciuni dar au fost lucruri drepte si adevarate cele scrise de mine @Romanul Simplu.Asta cu nick name-ul @Toti bihorenii penal din nastere in campaniaelectorala va desfiintzam atitea coruptie mita miciuni si hotie o sa va gasim ,de o sa -ifie scarba electoratului bihorean de PNL Bihor garanteaza asta @Romanul Simplu.@PSD-ISTY penali galbeni bah ca asta sunteti ,nu ai tu treaba cu PSD Bihor vezi-ti de penali tai din partid incepe cu poponarul de Porumbacu Antonescu Crin\,continua cu betzivanul cornel Popa ,Lucica Varga Isterica ,pe Joltza nu pune la socoteala ca nu a facut nimic pentru penali este pocait ,iar apoi bucurate de O Bot noul nebunel penal din partidu vost :))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 21 Mai 2011, 05:46 de Romanul Simplu
drept de vot
Mai dar multi tantalai mai sunt pe aici. vorbiti fara sa stiti cum stau lucrurile. din fata monitorului toti sunteti buni. Baiatul asta de la PSD poate face multe pentru Oradea. pacat ca voi care scrieti dupa cum va place fatza omului aveti drept de vot cum il are oricine altcineva.
Postat 21 Mai 2011, 00:21 de George
POP-ONARUL
MAI BULA(LA PLURAL, CA IN PSD TOTI SUNTETI BULI) CAND O MUNCIT PEHLIVANU ASTA ? CE MERITE ARE? NU STIE NICI VORBI, NU ARE NICI MACAR CARISMA, IN PARLAMENT L-O TRIMIS TAC-SO, ACU 4 ANI O PIERDUT CU BRIO! TOT CE A FACUT IN PARTID A FOST SA-SI ASIGURE LOCURI CALDUTE PT.EL , IL DOARE-N BASCA DE CEILALTI! HUO NETOTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 20 Mai 2011, 23:54 de PSD-ISTY
CEI MAI JALNICI CANDIDATI
Il recomanda hotelu lu tata pe guvidu asta . Romanu, dupa ce ca-i simplu mai e si prostoc! PSD bihor e o ceata de pitigoi pe care-i tin pe craci mangulea si Populea. Ne-apuca voma! Candidati baieti, candidati, V-ati saturat de blat? PE TUSA CU VOI! Mai buna alegere pentru adversari la Bolo si Cornel P nici ca se puteau! Doi anonomi din psd ar fi luat mai multe voturi! PITIGOILOR!
Postat 20 Mai 2011, 23:47 de toti bihorenii
succes claudiu pop
dragul meu guess who psd nu face glume, noi ne-am desemnat candidatul pentru sondaj, un om pe care il vedem cu sanse reale este un om care a muncit alaturi de noi membrii simpli din psd oradea de aceea are toata sustinerea noastra, e greu dar nu imposibil, bolojan nu e de neinlocuit, psd oradea are solutia pe claudiu pop
Postat 20 Mai 2011, 23:07 de membru
bagare de seama...
pentru romanul simplu - e momentul sa te semnezi cu numele real, cretinul simplu...bleah...ce ciudati pe aici... iar candidatura lui pop dacia continental e o gluma buna a PSD...
Postat 20 Mai 2011, 22:06 de guess who
bagare de seama...
pentru romanul simplu - e momentul sa te semnezi cu numele real, cretinul simplu...bleah...ce ciudati pe aici... iar candidatura lui pop dacia continental e o gluma buna a PSD...
Postat 20 Mai 2011, 22:06 de guess who
replica la articol
Decit unul de-al lor PenaL Bolojan ilkie faraon alesdan ,mai bine unul de-al nostru din PSD Bihor pe claudiu Popa ,iar daca va candida fie si contra lui Bolojan atitea deficiente ,coruptie ,mita o sa-i gasim ca va fi inlaturat de electoratul din orasul Oradea.Exemple de lucrari nefaste ale faraonului Bolojan ,,torbo giratia ,asfaltarea spatiilor verzi pentru parcari ,vinderea pachetelor de CO2 de la CET,ca acele vor fi rascumparate iarasi la un pret mai mare,dasr pitzipoancele puratatoare de cuvint dar cite si mai cite sa enumeram ca trebuiesc cautate numai ,Parcul industrial plin de spini si balarii si locuri de munca cu salariul minim minim pe economie ,retriocedarile la UDMR Liceul economic ,retrocedarea Muzeului tari crisurilor cite si mai cite sa aduna la minusuri la faraopnuyl Bolojan ,dar totul este ca organizatiile muncipale PSD sa fie unite si sa lupte contra lui Bolojan cu candidatul PSD Claudiu Pop care asa este ?cum este ?este de-al nostru din PSD Bihor si trebuie ca sa-l sprijinim .Alianta USL nu este viabila trebuie gindit un plan de rezerva pentru ca altfel vom pieri sub talpa PeNaLa in Bihor noi cei din PSD:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Mai 2011, 19:19 de Romanul Simplu
O alternativa viabila
Pop ar fi o alternativa foarte buna si echipa buna Bolojan are carente mari pe care nu le poate compensa nici in alte 5 mandate...
Postat 20 Mai 2011, 17:53 de Beni
@Rogerius
Rogerius esti cam prost informat. Omul asta chiar e priceput in administratie. Si munceste destul de mult, nu ii fac servitorii treburile. Dar poate de la tine din balcon asa se vad lucrurile. Iesi pe teren sa vezi cine si ce face.
Postat 20 Mai 2011, 17:17 de Daniel- Iosia
dupa prg de lucru va face campania ?
Vaaai Csomina draga .... acuma pe cine vreti voi sa adormiti ?! alejdanu il cam are la mana orisicand pe omu` asta, chit ca, profesionist se poate numi si cel ce nu greseste ... mai ales daca nu munceste; so, U`re right, ca doar in parlament mare branza nu facu`, iar la apa-kknal, de 3 ori fusei sa il intalnesc, mereu "pe teren era".. halai profesionalism; Cosmina scumpo... dk astfel de strategie mediatica aleje dl pop, va fi pe undeva la minus 7 % , oricum, sanse inexistente, ca doar intra in joc altu. Platesc o bere cand va scoate primu cuvant de nerecunostinta impotriva marelui-suprem-conducator, hoppaa demisia... nasol moment pt psd, penibil
Postat 20 Mai 2011, 16:41 de Rogerius
Felicitari
Felicitari si mult succes domnului Pop . Un gentlemen si un excelent profesionist de care avem nevoie. Multa bafta.
Postat 20 Mai 2011, 16:21 de Cosmina
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON