URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Iunie 2014, 11:01

Prodecanul FMF Oradea, Constantin Romanul, reţinut de procurori, după ce a fost prins luând şpagă de la studenţi (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prodecanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, Constantin Romanul, a fost prins în flagrant, joi dimineaţă, în timp ce lua mită de la două studente ca să le promoveze la examenul de la disciplina la care el este titular ca profesor universitar.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile Popa, a declarat că flagrantul s-a realizat la Spitalul Judeţean din Oradea, unde universitarul lucrează ca medic şi şef de secţie la Secţia Oro-Maxilo-Facială, Compartimentul ORL.

"Suspectul a fost surprins în cursul dimineţii de azi, în jurul orei 07.30, în cabinetul său, în timp ce lua banii de la studente. Cu prilejul percheziţiei realizate au fost găsite sume importante de bani şi documente", a declarat prim-procurorul Parchetului Bihor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Romanul a pretins şi primit câte 200 de euro de la cele două studente din anul IV. În cabinetul său, anchetatorii au mai găsit aproximativ 2.000 euro, bani despre care bănuiesc că ar proveni tot de la studenţi ai FMF Oradea, care şi-ar fi "cumpărat" examenele.

La sosirea anchetatorilor, în faţa biroului universitarului erau mulţi studenţi. De altfel, când i-a văzut pe poliţişti, medicului i s-a făcut rău, însă a primit îngrijii medicale de la colegii săi, cardiologi, şi şi-a revenit.

"Cu prilejul percheziţiei realizate au fost găsite sume importante de bani şi documente, care conferă indicii concrete că şi în zilele anterioare medicul a pretins şi primit de la studenţii din cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, bani pentru a promova, în perioada imediat următoare, examenele din sesiunea de vară", arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

La acţiunea coordonată de Laurenţiu Berce, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au participat poliţişti judiciari ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor, conduşi de subcomisarul Lucian Hodoşan, şef birou în cadrul SIF.

Contactat de BIHOREANUL, rectorul Constantin Bungău a declarat că nu ştia nimic despre ancheta ce-l vizează pe Romanul. "Aflu de la dumneavoastră. Eram chiar la festivitatea de final de studii de la Farmacie, cu domnul decan Bodog şi doamna prodecan Anamaria Pallag", a declarat rectorul.

Decanul FMF, Florian Bodog, a declarat la rândul său că nu ştia nimic despre anchetă şi nici nu bănuia ce se întâmplă. "Ştiu doar ce am văzut în presă. Nici nu este uzual ca organele de anchetă să ne anunţe. N-am avut nicio reclamaţie de la studenţi în acest sens", a declarat decanul pentru BIHOREANUL. Totodată, Bodog a declarat că, în urmă cu câteva săptămâni, înainte de debutul sesiunii, a transmis tuturor cadrelor didactice de la FMF, prin prodecani şi directorii de departamente, să nu aibă astfel de practici, adică să nu ia bani de la studenţi pentru promovarea unor examene.

Pe de altă parte, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea se delimitează de scandal. "Am fost anunţaţi în această dimineaţă despre existenţa unei percheziţii, iar la proceduri a fost prezentă şi jurista spitalului. Trebuie să vă spun că noi nu suntem de acord cu astfel de practici. Oricum, faptele de care este acuzat domnul doctor sunt comise pe linie universitară, dânsul are cabinet ca şef de secţie şi singura legătură este că aici s-a întâmplat să se organizeze flagrantul", a precizat dr. Lucia Daina, directorul medical al spitalului.

La Spitalul Judeţean, percheziţiile au continuat până în jurul orei 13, când, însoţit de poliţişti şi un procuror, medicul Constantin Romanul a urcat la volanul maşinii sale, un BMW, şi a plecat, fiind urmat de o maşină a poliţiştilor.

În faţa jurnaliştilor adunaţi la Spitalul Judeţean, Romanul a refuzat să facă orice declaraţii.

Universitarul urmează să fie dus la sediul Parchetului de pe lângă Parchetul Bihor, pentru audieri, după care procurorii vor decide dacă se impune reţinerea, respectiv arestarea sa.

UPDATE

Procurorii Parchetului Bihor au emis joi seară ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Romanul, urmând ca în cursul zilei de vineri să îl prezinte judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
59 Comentarii
cat timp
mai asteapta Universitatea cu suspendarea sau desfacerea contractului de munca? sau apreciaza spagari universitari?
Postat 08 Iulie 2014, 14:22 de ignat
Management de ”Sorbonica”. Ep. ”Vom fi 16 milioane de români” - Traian Băsescu,
I. Faptul prezentat este unul regretabil. Dar reflectă o tristă realitate din ”Sorbonicile” particulare şi de stat ale patriei, apărută după execuţia lui Nicolae Ceauşescu. Pupincuriştii, securiştii şi miliţienii lui, azi mari nomenclaturişti/activişti de partid şi îmbuibaţi din banul public ştiu de ce! II. "Am fost anunţaţi în această dimineaţă despre existenţa unei percheziţii, iar la proceduri a fost prezentă şi jurista spitalului. Trebuie să vă spun că noi nu suntem de acord cu astfel de practici. Oricum, faptele de care este acuzat domnul doctor sunt comise pe linie universitară, dânsul are cabinet ca şef de secţie şi singura legătură este că aici s-a întâmplat să se organizeze flagrantul", a precizat dr. Lucia Daina, directorul medical al spitalului. 1. Oare de ce ”delimitatoarea” Luci Daina, pe când era mare inspector DSP Bihor şi, evident, absolvent şi dascăl de ”Sorbonica”, ca şi soţul ei, alt ”fidel” discipol a lui Hipocrat (care nu s-ar fi deranjat, prin 2008, pentru o gardă plătită cu 40 lei), nu au fost ”deranjaţi” la rândul lor cu un flagrant pe la locurile lor de muncă (FMF Oradea, agenţi economici controlaţi, sediu CMI Daina Cristian-Marius, CL comuna Teţchea ş.a.)? Nu de alta, dar luxul în care trăiau şi atunci, în condiţiile în care aveau doi copii de crescut şi se tot plângeau de salariile mici pe care le primeau impunea acest lucru. ”Sărăcuţii” activişti PDL de la cea dată! IV. Pe când nişte comisari/chestori model: Corrado Cattani, Moldovan/Miclovan (Alimănescu Eugen, Cambrea Gheorghe), care să se ocupe de mega-Piovrele din ”Sorbonicile” particulare şi de stat ale patriei? Şi anumite ”bojdeuci” construite în (ZM)Oradea a anilor ’90÷2000 (ex: str. Traian Goga, Sânmartin, Paleu) ş.a. ştiu de ce! P.S. God bless România şi pe dascălii ei ”pur-sânge”, care mai sunt!
Postat 29 Iunie 2014, 21:34 de stefan
nesimtiti
de ce e implicata fiica lui in toata povestea asta? Ca si fosta stundenta a ei pot spune ca e foarte capabila si isi merita locul in facultate. Nu mai aruncati cu ,,noroi\'\' si nu mai inventati povesti. Omul si-a recunoscut vina, ce rost mai au adaugarile?
Postat 28 Iunie 2014, 13:49 de stundenta
legea justificarii averii urgent
dlor judecatori nu este o problema sa primeasca ,, cu suspendare " . Este o problema a societatii sa nu i se puna poprire pe averea nejustificata .
Postat 28 Iunie 2014, 09:49 de steliana
@cadru didactic
Oameni, oameni, dar a ajuns cutitul la os. Cu salar de cadru didactic ca ti-a fost rusine sa scrii ca esti Prof. univ. poti vorbi usor din carti, cu 1200 lei/luna mai greu.
Postat 27 Iunie 2014, 16:04 de tot cadru didactic
hei,
CADRU DIDACTIC, STAI CAM MULT PE FACEBOOK!!!!!!!!!! CITATU' CIRCULĂ CURENT ŞI FRECVENT PĂ FEISBUK. ŞI DR. ROMANUL O SĂ SCAPE FĂRĂ BULĂU, CĂ E BOLNAV, ARE BANI SĂ DEA ŞI LA STAT ŞI TOATĂ TREABA ŞI-A ASUMAT-O!!!! CÂT I-A ŢINUT, I-A ŢINUT ŞI GATA !!!!!!!!!!
Postat 27 Iunie 2014, 14:36 de ADINA
SPAGA
CARE PROFESOR ARUNCA CU PIATRA cine il acuza cine nu invata saraca sorbonica
Postat 27 Iunie 2014, 14:10 de ER
foncerius
rog toti studentii care au curaj sa depuna plangere . Acesta este un caz de coruptie constanta si practicata de ani de zile cu siguranta .
Postat 27 Iunie 2014, 13:48 de feri
Intradevar un lucru grav
ce sa retii , ca nu este periculos . Ideea este sa-i confisti parte din avere care nu om poate justifica . Un BMW ca acela dsoara ziarista face peste 40.000 de euro si asta este un varf de iceberg din avere . Aici este problema , nu sa tot bagam la zdup ci sa li se confiste averea nejustificata !
Postat 27 Iunie 2014, 13:46 de laurii cu galurii
Romanul...
Sa fim increzatori ca justitia isi va face treaba cu adevarat si sa nu mai facem pe justitiarii...
Postat 27 Iunie 2014, 11:09 de Tudor Bogdan
!!!!!
Asta, doctoru, sa se ia de mana ca familia Basescu si vor ajunge in rai, mama lor de spagari nenorociti.
Postat 27 Iunie 2014, 10:50 de Karla
CITAT
"Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii." Eleanor Roosevelt Poate va ridica unora pretentiile de oameni, apoi de oameni educati, apoi chiar de oameni culti.
Postat 27 Iunie 2014, 10:42 de cadru didactic
stupid
Ce spui domnule RECTOR [26.06.2014, 16:57] Spagarii sunt usor de intuit dupa caracter. Un fatarnic, dictator, inganfat plin de el, unul ce se crede cel mai bun, cel care crede ca doar el are dreptate, (nu vreau sa dau exemple) un individ usor influientabil de lingai, un sef care are o placere incomensurabila sa-i "zgariie" tot mai multi usile stand la coada sa intre cu probleme minore doar sa se arate cat de mult muncesc e frustrat si e spagar. Spagarii tin unii cu altii in general dar la universitate se mai si "sapa" unii pe altii.
Postat 27 Iunie 2014, 10:39 de Pupy
Bravo popor roman
Traiasca poporul roman! Dragi student si cadre didactice! s-a deschis o noua campanie de aruncat cu noroi, ce convenabil, sub anonimat. Avand in vedere ca atatia stiua care cat ia, atat de précis, cu siguranta, nu-i asa?, ati fost acolo cand ati dat? darea de mita va spune ceva? si daca sunteti atat de voinici, de ce nu ati sesizat DNA-ul inainte, sa fie treaba bine facuta, ca si studentele lui Romanul. Sau v-a fost frica ca nu luati examenul! sau sunteti niste colegi de plans, care nu suporta pe nimeni. Oglinda aveti? doar atat stim: sa ne maturam gunoaiele peste altii daca se poate, sa ne spalam laturile si sa aruncam in strada. Nimeni nu-i bun, doar ce-i care scrieti, atat de corect, dar nu va dati numele, eventual semnati cu al altora. Tot inainte spre progress si civilizatie!
Postat 27 Iunie 2014, 10:37 de Citittor
B
La dr Romanul nu se trece fara spaga... In fiecare sesiune 70 din 75 studenti ii imping 100 euro pe examen iar stud straini 300€ si MERGI CU FOAIA GOALAAA LA EX SI PRIMESTI 5.aceasta obisnuinta de a da bani doctorului Romanul e de peste 20 ani. Toti studentii inchid ochii din pacate. In FMF ORADEA se dau examene fara profi, zeci de materii la care nu se preda nimic dar se pretind bani la final.toti profii au intrat pe spaga pt IFRIM si i au locul altora care poate au intradevar nevoie de un post....acesta e statul roman.
Postat 27 Iunie 2014, 10:28 de A
Pentru Adrian studentul PROST
"PE CIND ARESTAREA LUI FRATILA.NICI LA EL EXAMENELE NU SE IAU FARA BANI" :) S-ar putea sa fii mult prea prost si sa nu fii in stare sa treci un examen, iar atunci sa arunci cu noroi. Scursura ordinara ce esti. Eu am luat orice examen am vrut, daca am invatat 4-5 zile pentru el,inclusiv la Gastroenterologie. Esti mult prea prost, da la Litere sau la Facultatea de Sport. Sper sa trebuiasca da dovedesti ce spui, sa te manance puscaria pentru calomnie
Postat 27 Iunie 2014, 08:31 de Studenta far arginti
Fiti recunoscatori
NU pot sa cred. Ce spuneti de Simona Bungau????? Sunteti rai cu ea. Este fata buna intrebati de Bodog Florin si de Bunbu eventual Adi si Doru de nu au uitat deja. Cunascatorii stiu dece.
Postat 27 Iunie 2014, 08:00 de Sogor
Invidia doamnelor
Ai dreptate cu Simona Bungau am auzit si eu ca umbla cu liste cu studenti cotizanti la colegi inclusiv la Romanul (cica o lista ar fi fost ridicata din biroul lui). Ar merita interogata, cercetata putin si verificata averea familiei de ANI, si evaziunea din familia lor inclusiv, autorizatia pentru deschidere a farmaciei care a inchiriat-o la negru (verificati in firma privata munca la negru, evaziune fiscala, spalare de bani, avere ilicit ). Prea sunt aroganti si ea si sotul ei. Inafara de averea imensa dubioasa nu au cu ce se lauda si nu ies in evidenta decat cu tampenii. Au o mare frica de hoti semn ca mai au si alte sume de bani si obiecte valoroase, tablouri de valoare decat cele din declaratia de avere.
Postat 27 Iunie 2014, 07:56 de marcela
@ Informatoru
Nu este singurul din Farmacie. Verificati sunt clanuri mafiote care colaboreaza intre ei fac "schimburi de examene" . Eu il trec pe al tau tu pe al meu.
Postat 27 Iunie 2014, 06:37 de fost student
@ Informatoru
Ai dreptate cu Simona Bungau, am auzit si eu ca demult umbla cu liste cu studenti. Sunt sigur ca sotul nu stie nimic. Prea lupta cu coruptia secretarelor de la diplome casa cred ca este corupt. Sa va fie rusine la toti care va ocupati de asta fanilii de parveniti aroganti si bolnavi dupa avere.
Postat 27 Iunie 2014, 06:19 de fost student
examen
de azi inainte examenul la chirurgie se va redacta pe foaie in format A4 , NU formatul PLIC cu timbrul barat .
Postat 27 Iunie 2014, 01:00 de examen
romanul
romanul a fost toata viata un parvenit. casatorit cu fata fostului prim de la judet a fost proplusat in functii. profesional un semi-rateu, plin de el. si-a propulsat fata, pe ioana, in facultate dorind sa devina urmasa. o fata draguta, dar complet stearsa, fara expereinta in domeniu.
Postat 26 Iunie 2014, 23:35 de ignat
mita
Bravo! In Judetean au inghetat banii in buzunarele nesatuilor de medici specialisti sau nespecialisti, asistente sau infirmiere care numai asta viseaza, mita! Felicitari D.N.A.! La mai multi, ca aveti de lucru din pacate!
Postat 26 Iunie 2014, 22:43 de bondar
Famiglia
Spitalul Szalonta are in compunere multe famigli de doctori sot si sotie, sefi de sectii. Io nu zic ca e nasol da ei refuza oameni ca ei zic ca omu nu ie pacientul lor si lasa sa sufere...Domnilor doktori si doamnele doktor bat joc de noi pe bani nostriii...Cine face ka ei cine? Toate doktorii!!!
Postat 26 Iunie 2014, 22:36 de geo
Eu stiu, voi ?
Doamne ajuta! Asta e cea mai buna veste pe anul asta pt mine la nivel de Oradea, dar trista in acelasi timp, pt ca numai unul a picat. Cum sa va spun eu o poveste lunga? Pe cei de la Farmacie nimic nimic? Nu trage lipiciul la ei ? Hadeti fosti si actuali studenti.. detaliati macar putin.. sa vedem ce mai poate sa iasa la iveala. Un indiciu o'r doua indicii? Simonica Bungau ? Facem o spanzuratoare si ghicim?
Postat 26 Iunie 2014, 22:28 de Informatoru
E un om bun sa fie iertat!
Procurorii lu` Basescu .. ce au putut face... DNA-ul lui Kovesi !!!
Postat 26 Iunie 2014, 22:07 de B
Doctorii !
Dar Pop Mircea? El cand pica? Ca duce banii cu sapca! Dar ortopedu' Urda??? Dar toti medicii care iau bani de la pacientzi ? Sa stiti ca doar cine nu cotizeaza aia pica , fratilor !!!
Postat 26 Iunie 2014, 21:50 de Marius
etelka
pe cand si spitalul din SALONTA ???????spaga si spaga !!!!!!la conducere!!!!!!
Postat 26 Iunie 2014, 21:32 de belens
PE CIND?
PE CIND ARESTAREA LUI FRATILA.NICI LA EL EXAMENELE NU SE IAU FARA BANI
Postat 26 Iunie 2014, 21:10 de ADRIAN
amarit?
amarit?mara?????????NU VORBI DACA NU STII.ASTA E CEL MAI MARE SPAGAR DIN FACULTATE SI SPITAL.NICI UN STUDENT NU TRECEA DACA NU COTIZA LA EL.PE FIICA SA A FACUT O PESTE NOAPTE CONFERENTIAR....UMILEA COLEGII,ASISTENTE,PACIENTI....TOT CE TINE DE EL E FALS.VERIFICATII FOILE DE OBSERVATIE SA VEDETI FALSURI.CONCEDIILE.. DATE..
Postat 26 Iunie 2014, 21:02 de alin
BASESTI COCALARI
Pai Mirciulica Basescu a luat o gramada de bani, si voi va luati de doctorasu asta amarat care a luat spaga cateva sute de euro! Sa fim seriosi, desi la Sorbonica daca nu curge, pica.
Postat 26 Iunie 2014, 20:17 de Mara
fmf
Ohooo...ca si el mai sunt vreo zeci in facultatea noastra!!!!!!!!!!! Degeaba plange fiica-sa acum , da oare el nu s-o gandit cand lua banii , ca noi cum plangem si ne imprumutam de bani sa ii dam lui ??? eeeeee ... !!! ASA DA!
Postat 26 Iunie 2014, 19:42 de fost student
dr
cum de a fost presa in spital exact la ora respectiva??? :D
Postat 26 Iunie 2014, 19:37 de who
Ironia sortii
Haha.... dar la spitalul municipal nu merge nimeni la domnita de la parter cea nespalata pe cap sa o intrebe daca ii place intradevar aurul ? Sper din suflet sa va potoliti setea de bani si sa va faceti meseria cum trebuie!
Postat 26 Iunie 2014, 19:18 de MD
UMF ORADEA
Îi mai țin minte pe cei care vroiau UMF Oradea! Dacă se face un raid serios, rămân de un departament! Florian Bodog - Director de Departament
Postat 26 Iunie 2014, 18:21 de Bodog - director dep
@ zumzuitul din capatina
numai debili mintali aud in permanenta o vocea in ureche si nespalatii
Postat 26 Iunie 2014, 18:08 de LAND
Rusine profesorilor ca el
Urata imagine a profesorimi universitare. Oameni cu salarii mult peste magistrati, primari de orase mari, priministri, si chiar presedintele tarii. Sa nu va sature dumnezeu inveci lepre jegoase. Va mirati ca nu aveti fericire in familii, ca aveti copii bolnavi sau distrusi. Asta este rezultatul nesabuintei voastre spagarilor. O sa va caiti voi mai tarziu. Respectul meu pentru voi toti este zero. Sa nu credeti ca lumea nu va stie pe toti (hai fie 98%).
Postat 26 Iunie 2014, 17:10 de conferentiar IMT
bla bla
Coruptia, a pus stapanire pe toate spitalele din Bihor! Este timp pentru toate...
Postat 26 Iunie 2014, 17:08 de bla bla..
Ce spui domnule RECTOR
Spagarii sunt usor de intuit dupa caracter. Un fatarnic, dictator, inganfat plin de el, unul ce se crede cel mai bun, cel care crede ca doar el are dreptate, (nu vreau sa dau exemple) un individ usor influientabil de lingai, un sef care are o placere incomensurabila sa-i "zgariie" tot mai multi usile stand la coada sa intre cu probleme minore doar sa se arate cat de mult muncesc e frustrat si e spagar. Spagarii tin unii cu altii in general dar la universitate se mai si "sapa" unii pe altii.
Postat 26 Iunie 2014, 16:57 de N-ai vrea sa stii
"DOCTORE" = capi di tuti capi !
Asta e scoala romaneasca sau rromaneasca !!! Astia mai suntem azi ca daca toti sefii sunt COPY-PASTE de ce3 sa nu profitam si noi cateii! Ce numai dulaii sa traiasac bine ???? Si cateii trebuie sa traiasca si sa ciupeasca !!! Pana cand toti "doctore copy-paste" nu vor fi "exmatriculati" din viata publica si politica ordine , bine nu va fi , caci ei , DOCTORE tin cu dintii de diplome , posturi ,....ciolan !!!! Cum sa recunoasca ei ca's hoti si asa ii lasa si pe altii sa fure !!!
Postat 26 Iunie 2014, 16:56 de scortosul
Felicitari initiatorilor
Ocupate de profesori RECTORE si de alte probleme de rector si lasa presupusele spagi ale sectarelor cu studentii pentru diplome eliberate rapid pe seama politistilor si taxele de parcare pentru studenti pe mana directiei economice. Ridicate la nivel de rector treci peste nivelul de patron de ABC si masa din piata. Vrem masuri reale si concrete sa dispara astfel de elemente asa zisi profesori din peisaj. Rusine tuturor celor carea la salarii imense se preteaza la spaga de la studenti.
Postat 26 Iunie 2014, 16:46 de sustinator rector
LEGEA JUSTIFICARII AVERILOR !
Aceasta lege trebuie repusa in drepturi !
Postat 26 Iunie 2014, 16:45 de Justice
Spune cu cine te imprietenesti ca sa spun cine esti.
Ce masuri se vor lua in Universitate? A picat cel mai " ieftin spagar " de la farmacie. Ca de obicei niciuna. Domnule rector ai grija de oamenii din dreapta ta. Nu ma refer la sotie nici la sofer care apropo vine si el cu multe liste cu studenti la noi profesorii (uneori in numele tau desi nu cred asta). Ma refer la oamenii de langa tine din randul profesorilor pe care ii sustii, care sunt sefi si care iti aduc se pare mari prejudicii de imagine. Lipsa de profesionalism mare si mai sunt si hoti pe deasupra?
Postat 26 Iunie 2014, 16:33 de profesor
iarna (car) $$$$ si vara (sanie) $$$$
Bai, da asta mergea numai pe castig ! 100-200 de euro azi, alte sute maine si uite tot asa, se aduna pana isi ia o casa, doua, un BMW, doua si ciclul continua. Individul era strangaret.
Postat 26 Iunie 2014, 16:32 de 3-0
L-a luat cu ametzeli ?!?
Dar cand lua spaga, nu-l treceau sudorile ?
Postat 26 Iunie 2014, 16:26 de zoom
La parnaie cu ei !
Topul coruptiei in zona: 1. ungaria, este cea mai corupta 2. Bulgaria, locul doi 3. Romania, locul trei
Postat 26 Iunie 2014, 16:23 de vocea din ureche
ce facem??
Dar cei care au cumparat?? In SUA exista o lege..!! daca esti politist corupt toate hotararile tale sant lovite de nulitate..nu mai vorbim de pensie...adica toate transele de medici soase de acest profesor ar trebui luate licentele...sau nu???
Postat 26 Iunie 2014, 16:21 de zoli
universitatea
Pe cand o sa o ridice politia si pe textilista plagiatoare Ionescu care vinde cartile ei cu 2 milioane de lei si ii pica pe toti aia care nu i-au cumparat cartea pana la Craciun? Cum e posibil ca nici un student sa nu treaca examenul dumneaei pentru ca e suparata ca ea nu a fost lasata in comisiile de licenta si atunci nici ea nu-i lasa pe studenti sa intre in licenta? Unde este Ministerul ca rectorul sta pe la Farmacie?
Postat 26 Iunie 2014, 16:21 de student
intrebare
poate mai e valabila legea aceea unde trebuie sa isi justifice averea, BMW-urile, sa vedem daca chestia asta se intampla acum sau doar de vreo 20 de ani incoace anual, fiica profesor universitar la 27 de ani(prin alte tari se ajunge spre pensie), nu la geniile ca noi, salarii de la statul roman vreo 2-3, salariu de profesor universitar, salariu de prodecan, salariu de chirurg(care nu opereaza decat in foi), si salariu de sef de sectie, iarta-ma doamneeeeeeeeee, daca nu i-au ajuns 200 de milioane pe luna bani de la statul roman, era firesc sa ceara si de la studenti, dar e o chestie sa ceri de la unul care nu invata nimic, sau sa ceri de la fiecare, daca vrea sa treaca, probabil se va musamaliza si tergiversa procesul, sa mai ia vreo 2-3 ani toate salariile cu care s-a obisnuit, si-apoi o pensie babana,
Postat 26 Iunie 2014, 15:41 de gica stomatologul
BMW
uitandu-ma la foto, fac pe proletarul care acuza...2 x BMW noi...fiecare costa in jur de 50-70.000 euro. e totusi usor sfidator. desi, intr-o tara normala, din salariul de medic si-ar permite lejer. noi suntem in romania si medicii sunt prost platiti. insa toata lumea e prost platita asa ca nu se justifica faptul ca unii, domn profesor in cazul de fata, sa incalce legea pentru a-si reclama drepturile. cu totii suntem in aceeasi oala sparta. daca vreti legea junglei, scapa cine poate, cred ca veti regreta. asa ca, dom' profesor, imi pare sincer rau de d-voastra, dar trebuie sa va asumati.
Postat 26 Iunie 2014, 15:40 de vocea din ureche
ion2007@yahoo.com
un jegos corupt .. la parnaie cu el, nu aveti mila pentru asemenea lepre ale societatii, pe langa iau zeci si sute de milioane salarii si bonusuri nui mai satura Dumnezeu vor si spagi de mii de euro, ... la puscarie en fanfare ...
Postat 26 Iunie 2014, 15:39 de Johny B
basescu e de vina
eu zic ca basescu e de vina, asa cum zice la antena 3. e indubitabil. demisia basescu si kovesi. dom' profesor e nevionovat, e inscenare. deci, basescu e de vina.
Postat 26 Iunie 2014, 15:32 de vocea din ureche
Structura universitatii din Oradea
Pe scurt va prezint structura Universitatii din Oradea in general (70%) si a conducerii universitatii in special (100%) . Primii si primii au aparut prostii, cu urmatorul transport au aterizat si hotii, cum femeile erau deja doamne sa parasutat din cer un pluton de panarame. Cum pericolul era real prostii au inventat spontan primul tribunal. Primul caz penal l-au inventat idiotii. Nefiind legi le-au scris hotii. In prezent la universitate lucrurile stau putin altfel prostul e fraier hotul e smecher. N-am vazut niciodata pana mai deunazi, conducator hot, mai prost decat prostul care se vrea hot..
Postat 26 Iunie 2014, 15:06 de angajat UO
Jos cu hotii si spagarii
Bravo domnule rector (mai omorati concurenta). Bravo politia romana. Sa vedem si altii, ca doamne multi si multe mai sunt.
Postat 26 Iunie 2014, 14:50 de angajat
Aviz altor amatori farmacisti sau nu
Intermediarii lui care ii predau liste cu nume cu studentii care trebuie trecuti nu raspund penal?
Postat 26 Iunie 2014, 14:46 de farmacista
Floriane Bodog
Cum sa stiu ce se intampla la mine in facultate, unde sunt decan? Cand nu vin nici sa imi ridic salariul, intra direct pe card! Noroc cu pilele la conducerea Universitatii, ca nu ma intreaba niciodata de ce nu vin la cursuri si la sedinte! Semnat Anamaria Pallag, decann delegat!
Postat 26 Iunie 2014, 13:17 de Seantor
frankenstein
cam greu sa fii cu toate. si mare specialist si mare caracter... asta-i legea compensatiei. vai de noi...
Postat 26 Iunie 2014, 13:15 de cordel
pacat
Pacat, Mie mi-a facut o operatie dentara destul de dificila acum vreo 12 ani si totul e in regula . Nu inteleg cum un om de o asemenea valoare profesionala nu este interesat sa produca oameni de aceeasi valoare si se preteaza la astfel de gainarii ! Mare pacat !
Postat 26 Iunie 2014, 11:26 de john doe
sss
la cati bani a luat de la arabi, era si cazul
Postat 26 Iunie 2014, 11:14 de arabul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON