URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Iunie 2014, 11:10

Poliţist rutier, arestat pentru o şpagă de 1.200 de lei!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Agentul şef adjunct Cosmin Flavius Fodor, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Bihor, a fost reţinut luni pentru 24 de ore, iar marţi a fost arestat, după ce a pretins 1.200 de lei mită de la un individ pe care îl cerceta.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, ancheta a pornit ca urmare a denunţului formulat la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bihor.

"Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, inculpatul Fodor Flavius Cosmin, în calitate de agent şef adjunct de poliţie în cadrul IPJ Bihor - Serviciul Poliţiei Rutiere, în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, i-a pretins denunţătorului K.M. suma de 1200 lei, din care a primit 900 lei, pentru a tergiversa cercetările într-un dosar penal în care acesta era cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, asigurându-l că-i va facilita obţinerea unei soluţii favorabile", arată comunicatul.

Fodor a fost reţinut luni, pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. "Activitatea de urmărire penală în cauză continuă, fiind realizată avându-se concursul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bihor", mai arată comunicatul procurorilor.

UPDATE: Arestat pentru 10 zile!

Magistraţii Tribunalului Bihor au decis, marţi, arestarea lui Fodor, pentru 10 zile, măsură care va fi contestată, după cum a declarat avocatul său, Ioan Banciu.

"Nu a fost vorba despre o acţiune surprinsă în flagrant, ci acuzaţiile s-au probat în baza unor dovezi strânse în timpul urmăririi penale", a declarat pentru BIHOREANUL apărătorul poliţistului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
cel care a anuntat e OK
cel care a anuntat fapta e tare !
Postat 16 Iunie 2014, 22:37 de dorin
matracuca
AQm sunat la politie si apoi am scris . Nu mi-a fost greu . Cazul in sine trebuie marcat ca pata neagra pentru acea institutie . Acesta este drumul spre adevarata politie , in care sa existe doar un procent f.f. mic de corupti. Curajos a fost cel care a sesizat fapta nu tanti mama lui nelutu care ne relateaza faptul respectiv . Felicitari celui care a sesizat fapta .
Postat 15 Iunie 2014, 21:37 de sonia
in fiecare loc. din Bihor
eu va spun ca in fiecare localitate din Bihor exista cl putin cate un debit de alcool pentrucare nu se platesc accize , ori ,,barul\" nu este inregistrat la fisc si la alte institutii
Postat 13 Iunie 2014, 11:07 de rozalia
chiar langa tine e unul la fel
asta-i descendata recent din pom, Chiar cei cu care-ti iei masa sunt la fel draga tanti mama lui nelutu. Dar in fiecare institutie publica si cu atat mai mult diversi intermediari privati duc tot felul de foloase necuvenite la terti sa-si rezolve neamurile sau pilele pentru un post pe viata sau pentru o licitatie . Traficul de influenta care este anticamera darii si luarii de mita se intampla zilnic. Mereu auzi pe coridoarele diverselor institutii pe cate o matracuca / matracuc cu vorba : ,,nu ma poti rezolva cu ceva ?,''
Postat 13 Iunie 2014, 11:07 de galipoli
pirtea george
si da....pe cand un flagrant la beius? unde sunt intr-adevar jocuri ale legii pe bani. Unde ii plasam pe Pirtea George care este mana in mana cu hotii de lemne? asta nu vede Politia Romana ca doar Pirtea George e ruda cu multi din Politia Bihor si nu indrazneste sa il atinga cineva.normaaalBine ca pe persoane gen Fodor asta abia asteptati sa il tunati ca doar si jocurile lui klein au fost planuite , planuite din partea cuiva drag probabil. Organizati la beius cate ceva sa vedeti ca si pe acolo pica 2-3 cu siguranta!
Postat 08 Iunie 2014, 22:29 de andrei
klein esti o javra
ACEL GUNOI CARE L-A DENUNTAT SA FIE BLESTEMAT PENTRU TOATA VIATA LUI IAR VOI, CRED CA AVETI ALTCEVA DE FACUT IN AFARA SA VA DATI CU PAREREA.
Postat 08 Iunie 2014, 22:22 de who cares?
ptr ZYX
Sa nu te doara pe tine de nimeni.nici de cratima nimanui( ca doar nu intra aici membri academiei romane sa comenteze..ha ha ha..)..e mai bine asa...serios..iar daca esti ciudos prietene...mars la cusca...e mai bn ptr facultatile tale :)))))...eu inchei aici...nu iti mai scriu nimica...nu meriti atentia...esti un troll..pa pa..;)
Postat 04 Iunie 2014, 22:07 de gogu
Trist
Acest copil nu are nici o vina in comparatie cu greii din Politie. Din pacate, acesta este rezultatul incompetentei sefilor sai, si al nivelului ridicat de coruptie din institutiile publice.
Postat 04 Iunie 2014, 15:22 de Valentin
hmm
@gogu, ma doare faptul ca oricine are acces la net si poate scrie orice si oricum. Eu nu comentasem cazul, dar referitor la el, fiecare primeste ceea ce merita, fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale. Si da, cratima deranjeaza, dar rau, mai ales la cum a fost folosita in textul tau, e chestie de 4-5 clase.
Postat 04 Iunie 2014, 12:44 de ZYX
daca?
daca-si da demisia este eliberat si condamnat la o pedeapsa cu suspendare, vezi cazul costea- botto, si dga poate trece la urmatorul politist, apropos daca dga isi face treaba asa cum ar trebui ar fi nevoie de incadrari masive in ipj bihor, si iarasi bucurie pt o gramada!!
Postat 04 Iunie 2014, 09:12 de litera legii
Te asteapta baietii...
Baiat frumos, fost politist, nu o se plictiseasca in puscarie.
Postat 04 Iunie 2014, 07:32 de Axel1
ceau ptr ZYX
lasa tu cratima, spune ce te doare...:))))) sau unde te mananca...poate esti de a lor.si te mananca cratima mea....:))) ZYX...sa nu zici ca esti de a lor?:))))))
Postat 04 Iunie 2014, 01:50 de gogu
abureala
bai toti retarzii apar pe aici cu diferite vrajeli si povesti nemuritoare...dorele unde ma-ta ai avut tu treaba cu asta ma ca asta nu era politist in strada? asa se scrie peste tot ca era de la rutiera dar el era la cercetari...numa asa ca-i fi avut si tu vreun dosar penal, betivane...
Postat 04 Iunie 2014, 00:30 de @dorel
politisti
acest fost politist este de mult prietenul banilor negri,stiu asta ceilalti colegi de ai lui numai ca pina acuma nimeni nu la deranjat,,, dar iata ca rind pe rind le vine rindul la totii,,,...NIMIC PE LUMEA ASTA NU RAMANE NEACHITAT
Postat 03 Iunie 2014, 22:27 de angela
re : Land
apropo Land ... nu sunt ruda ... pur si simplu sunt o persoana care nu judeca , nu jigneste si nu catalogheaza spre deosebire de altii ... NIMENI NU ARE DREPTUL SA JUDECE , SA JIGNEASCA SAU SA CATALOGHEZE O PERSOANA PRIN SIMPLUL FAPT CA APARE IN ZIARE ... pana cand nu exista o sentinta definitiva si irevocabila . Fiecare sa-si vada de " ograda " lui si doar dupa aceea sa-si dea cu parerea ...
Postat 03 Iunie 2014, 22:06 de ana
Re: ana
Taci tu, ca rudele nu au voie sa se inscrie la discutii pe forum! Toti spagarii au fost cinstiti la inceput dar se prostesc cu varsta de la regim! Trebuie desteptaciune ca sa faci din luat banul nemuncit o arta fara spectatori! Sunt mai putini din acestia pe lume!
Postat 03 Iunie 2014, 21:41 de Land
ei apara furturile
Pe cand un flagrant si in zona beiusului la rutiera ???? e dezastru acolo....iau numai camioane cu lemne....sectia 2 in frunte cu seful care isi face super casa ...oare cum poate din salariu....oare cate lemne de constructii a dus BH 08 BDL acolo???? sa nu mai vorbim de postul draganesti....acolo e mafie pe fata cu ajutorul primarului si ex.... ACEASTA E POLITIA ROMANA
Postat 03 Iunie 2014, 21:19 de ion
vrajala
am avut treaba cu militianu asta sa vezi ce hamis era si ce incoruptibil parea si texte avea
Postat 03 Iunie 2014, 20:40 de dorel
De aia
Majoritatea sunt asa. Mergeti si vedeti ce averi au si comparati cu ce incaseaza oficial de la stat. Acolo e derapajul. De multe ori, singura diferenta intre infractori si uniforme, o face uniforma...Faptul ca legea se aplica in bataie de joc in Romania, nu e o noutate. Ca masinile miculilor sunt parcate ca si vacile din cacaceni, iar se vede; miculii au o increngatura de angajati care-si au sotiile sau sotii, care prin politie, judecatorie, sri. Pe verficate !! Sa vada lumea cum castiga miculii procesele si de ce. Si de ce nu prea le face nimeni nimic. Ba mai au si odraslele unor sefi sau sefuleti de te miri unde, angajate pe plantatie. In limbaj de strada se cheama taxa de protectie.
Postat 03 Iunie 2014, 20:23 de @ TGIE
Buna
cum va permiteti sa judecati si sa jigniti un om daca nu-l cunoasteti ??? nu va este rusine sa-l catalogati ca fiind un baiat " preocupat de freza si gel, decat de lege " !!!!! a ajuns agent sef datorita muncii lui si nu datorita preocuparii aspectului exterior ... si trebuie subliniat faptul ca , din 2001 activeaza in cadrul IPJ Bihor neavand abateri . cand aveti probleme in trafic , stiti sa apelati la cunoscutii din politie ??? judecati un om fara o sentinta definitiva si irevocabila , acest lucru nu este uman , exista prezumtia de nevinovatie si nu este vorba de un flagrant asa cum altii comenteaza .
Postat 03 Iunie 2014, 20:10 de ana
De ce nu i-au flagrant pt. restul de 300 lei ?
De ce nu i-au facut flagant si pt. restul de 300 lei ? Asa frumos bani, marcati,etc? vor sa-l scape... daca da si el spaga mai departe sau ce? Ziceam doar ... e aiurea..
Postat 03 Iunie 2014, 19:48 de B
haha
@gogu Scrie si tu corect, ce naiba. Te omoara cratima aia.
Postat 03 Iunie 2014, 19:29 de zyx
ceau
te uiti l-a el si iti este mila, dar te si gandesti ca unul ca el te opreste in trafic si te trateaza cu dispret doar el este de la rutiera...odata am sperat ca ce-i tineri, adica politisti, o-r sa aiba alte naravuri mai umane...dar dimpotriva
Postat 03 Iunie 2014, 17:52 de gogu
vai s-amar
Este infiorator sa ai treaba cu politia...din victima te scot faptuitor....mi-e si scarba sa ma gândesc la ei....
Postat 03 Iunie 2014, 17:46 de soso
locu 2 dupa eco
Astia de la Rutiera sunt pe locul 2, locul 1 a fost este si va fi ocupat de ECONOMIC unde dinastia Brandas ii dusa mai departe de Hodosan,Codrean si Mos ,campioni la luat spaga si dat de amanet la cei ce o ofera !!!
Postat 03 Iunie 2014, 17:33 de comunitaru
PARCARE
DE CE NU AMENDEAZA POLITIA MASINILE FIRMEI TGI PARCATE NEREGULAMENTAR PE TROTUARUL DE PE STRADA TEATRULUI DIN FATA RESTAURANTULUI TRANSILVANIA , NEVASTA UNUI SEF DELA POLITIA RUTIERA ESTE ANGAJATA LA TGI.
Postat 03 Iunie 2014, 16:13 de ZOOM
Ceva nou ?
Pe pustiu asta din imagine, l-au sapat colegii sai la fel de corupti. Dupa mecla, pare destul de naiv, mai degraba preocupat de freza si gel, decat de lege. Precis lua bani si nu dadea mai departe, asa ca l-au ars batranii militieni care inca mai colcaie prin grajdurile rutierei. Faptul ca un imberb ca asta ajunge in politie, suna cam scandalos. Diferenta intre baiatu asta si aia mai batrani, e ca tanarul se spala mai mult si nu vrea sa imparta spaga. Rutiera bihoreana e plina de porcine corupte, nespalate si aduse pe spaga si relatie de rudenie de pe sate.
Postat 03 Iunie 2014, 16:07 de Jazz
ORICE
PROPUN SA POVESTIM PE AICI - CARE ŞI CE AM PĂŢIT FIECARE - AŞA ÎN SUBIECTIVISMUL NOSTRU !!!!! PE MINE DUPĂ CE AM TRECUT DE FAZA CU ACTELE, AU TRECUT LA FIOLĂ (NU AM NIMIC IMPOTRIVĂ, DAR AU FOST MALIŢIOŞI TENDENŢIOŞI ŞI ALUZIVI ....) ŞI ZERO!!! ÎN FINAL AU RENUNŢAT CĂ DOAR PIERDEAU VREMEA! AM ÎNTÂLNIT ÎNSĂ ŞI POLIŢIŞTI PROFESIONIŞTI ŞI CIVILIZAŢI!!! DAR .... MUUUUUUUUULŢI SUNT CU GÂNDUL LA MĂLAI, FĂINĂ, SLĂNINĂ, ŞUNCULIŢE, PULPIŢE ETC. ELEGANT SPUS!!! LE DORESC SĂNĂTATE TUTUROR POLIŢIŞTILOR ŞI SĂ REUŞEASCĂ CU SUCCES SĂ-ŞI FACĂ DATORIA!!!!! P.S. PE DOMNUL POLIŢIST NU CRED CĂ L-AM ÎNTÂLNIT!!!!!!!!!
Postat 03 Iunie 2014, 15:27 de ADINA
ARR -BIHOR
Dar cei 4 condamnati de la ARR-BIHOR , pentru luare de mita ,abuz in serviciu ,trafic de influenta,dosar Tribunalul Bihor 4105/111/2011 , Butiri Cristian,Derban Sorin ,Sabau Sebastian de ce sunt lasati in continuare sa ,,munceasca'' la ARR !? Impotriva lor ARR nu a luat nici o masura legala ca ar fi comis vreo abatere disciplinara ! Oare asa o fi !?
Postat 03 Iunie 2014, 14:14 de bebe
Părere
Ipejebihor e facut ciur de corupție, e cel mai corupt din tara, dar tot nu se schimba nimic! O sa iasă iar chestoru PeLe si va afirma ca ceea ce vedem nu e adevărat, adică e varza corupt inspectoratul, ci ceea ce ne spune el, aubordonatii sunt niște virgine diafane. Așteptăm niște demisii pe la rutieră ....
Postat 03 Iunie 2014, 14:06 de Pietonu cu volan
Politisti=Mafioti
Nu cred ca este politist in Bihor care sa nu fi luat mita...halal Politie...mai hoti ca hotii !
Postat 03 Iunie 2014, 14:02 de Ion
la bulau
acolo la circulatie e stup de corupti si cumetrii nanasii cardasii
Postat 03 Iunie 2014, 13:14 de dorel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON