URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 30 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Cele mai multe statui le veți găsi ori în țările mari, foste imperii, ori, paradoxal, în cele mai mărunte. Din prima categorie face parte, de pildă, Marea Britanie, unde personalitățile abundă și era păcat să nu fie imortalizate. La polul opus mi s-a părut a fi Macedonia de Nord, unde, la o populație de nici trei milioane de locuitori, sunt o grămadă de lucrări de for public...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Doi necăjiți din Bihor au devenit primii români pe care justiția noastră i-a condamnat la închisoare, ce-i drept cu amânare, pentru că în 2021 și-au retras copiii de la școala din Bratca. Cazul a ajuns în instanță după ce școala a anunțat Poliția și DGASPC, iar Parchetul Aleșd i-a inculpat pentru împiedicarea dreptului la educație.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Pentru cine veți vota pentru a ocupa funcția de primar al Oradiei, la alegerile din 9 iunie?








De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 10 mai 2024, Președintele României a promulgat un proiect de lege inițiat în 2023 de doi celebri parlamentari (Ion-Marcel Ciolacu și Nicolae-Ionel Ciucă), prin care se schimbă radical regimul infracțiunii de evaziune fiscală, în sensul în care infractorul va plăti ca să nu mai meargă la închisoare - cu cât va plăti mai târziu, cu atât va plăti mai mult!
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Epuizarea profesională, denumită și burnout, este definită de Organizația Mondială a Sănătății ca un sentiment de oboseală intensă și constantă, de pierderea controlului și de incapacitatea de a obține rezultate concrete la locul de muncă.
15 Aprilie 2024, 12:11

Poftă de excelență: Platforma carne-online.ro a Distri Fresh International Oradea, cel mai căutat e-shop de profil din România (FOTO)

Poftă de excelență: Platforma carne-online.ro a Distri Fresh International Oradea, cel mai căutat e-shop de profil din România (FOTO) DIN AFRICA. Pe lângă cărnurile de vită premium din Australia, SUA, Uruguay și Japonia, de la vestita Black Angus la și mai faimoasa vită Kobe, Distri Fresh International a început să distribuie și carne de vită din Namibia, o premieră pentru piața din Romania. „Produsele sunt aduse cu avionul și păstrate la temperaturi controlate, maturizându-se în suc propriu și păstrându-și toate calitățile speciale”, spune directorul general al companiei, Ionuț Dejeu (foto)
Poftă de excelență: Platforma carne-online.ro a Distri Fresh International Oradea, cel mai căutat e-shop de profil din România (FOTO) DE TOP. Produsele oferite de Distri Fresh International sunt, fără excepție, de cea mai înaltă calitate, indiferent că este vorba despre creveți roșii, vită Kobe, jamon sau produse de băcănie
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O idee născută în plină pandemie de Covid-19 devenea realitate în primăvara anului trecut, când Distri Fresh International Oradea - deținătoarea magazinelor Ciocu' Mic, destinate produselor din carne de pasăre, iar apoi și a brandului Cominca, specializat în procesarea cărnii de porc şi de vită - și-a lansat propriul magazin online.

Lansat la finele lunii martie a anului 2023, site-ul www.carne-online.ro a devenit în primul an de funcționare cel mai căutat între platformele de profil din România și, mai ales, complet: a onorat peste 2.000 de comenzi pentru produse de cea mai înaltă calitate - cărnuri, mezeluri, brânzeturi și produse de băcănie.

„Un an de succes”

„A fost un an de succes, în care am onorat peste 2.000 de comenzi pentru persoane juridice și persoane fizice de oriunde din țară, profesioniști din domeniul HoReCa, organizatori de evenimente și gurmanzi, pur și simplu, iar în acest an am crescut și sortimentele cu 40%”, spune directorul general al Distri Fresh International Oradea, Ionuț Dejeu.

Succesul, afirmă acesta, se măsoară și prin faptul că tot mai multe comenzi, care la început erau pentru testare, s-au permanentizat, iar clienții au devenit fideli. „Un restaurant, de exemplu, a comandat la început o bucată dintr-un anume produs, iar ulterior, după ce s-a convins că produsele sunt de calitate superioară și la prețuri competitive, a continuat să comande baxuri”, spune Dejeu.

O ofertă luxuriantă

Inițial, platforma era menită să stimuleze în principal vânzarea de carne și brânzeturi, dar rapid s-au adăugat mezeluri, pește, fructe de mare și produse de băcănie, de la uleiuri la conserve superioare.

Distri Fresh International oferă carne de vită premium din Australia, Uruguay, SUA și mai nou din Namibia, transportate par avion în containere frigorifice speciale. „Avem inclusiv vită Kobe, Tajima, obținută din rasa de vită Negru de Japonia (Japanese Black), atestată din anul 1.200, de la animale crescute 900 de zile cu un amestec din iarbă, orez, soia, porumb și grâu, ceea ce îi dă un gust de un rafinament unic”, spune directorul companiei.

Din portofoliul firmei fac parte și varietățile Numamoto și Miyazaki, sortimente din brandul american Snake Rivers, sub toate formele - antricot, vrăbioară, mușchi, iar de un an și jumătate și carne de bizon crescut la Salonta -, inclusiv pulpă, t-bone, tomahawk, plus burgeri și mititei, aceștia lansați chiar recent, la începutul acestei luni, toate putând fi achiziționate din orice magazin Selgros din întreaga țară. „Fiecare produs are o trasabilitate extrem de riguroasă, se știe exact de la ce animal provine”, spune Ionuț Dejeu despre unul dintre indicatorii calității superioare a produselor.

Aceeași calitate caracterizează și produsele din carne de porc și cele din pui, între care se remarcă puiul Tanyasi, crescut în libertate și sacrificat la 4 luni, precum și semipreparatele din carne, fie că este vorba despre panerate ori Gordon Bleu. Sortimentele de mezeluri sunt luxuriante: Coppa Classica Sant'orso, Speck/Trancio, Pancetta Aratolata, Bresaola, Prosciutto Cotto, Jamon Iberico, salamuri regionale din Italia și Franța, inclusiv cu trufe. 

 

DE TOP. Produsele oferite de Distri Fresh International sunt, fără excepție, de cea mai înaltă calitate, indiferent că este vorba despre creveți roșii, vită Kobe, jamon sau produse de băcănie

Produse cu migală

Cele peste 300 de sortimente de brânzeturi disponibile prin platforma carne-online.ro sunt fabuloase: din oferta Distri Fresh International nu lipsesc Pecorino Contadino Noce Intero (preparată din lapte de oaie, maturată cel puțin 120 de zile, din care 90 de zile în straturi de frunze de nuc), Dilano cu plante aromatice, cu pesto verde sau roşu, cu nucă, cu trufe sau cu lavandă (din lapte de vacă, maturată 6 săptămâni, cu condimentele adăugate în timpul procesului de maturare), Sottocenere al Tartufo Carpenedo (din lapte de vacă pasteurizat şi condimentat cu aromă de frasin şi de trufe), mozzarella Fior di Latte şi multe altele. Din această categorie face parte și untul Inalpi, fără lactoză, obținut exclusiv din lapte de vaci crescute în Alpi și având 99,8% grăsime, ceea ce îl face ideal pentru bucătarii și patiserii profesioniști.

Gama de pește și fructe de mare este destinată în special profesioniștilor, incluzând somon, șalău, calcan, ton, biban de mare, doradă regală, merluciu, dar și caviar, homar, langustine, caracatiță, calamar și creveți, toate fără așa numitul strat de glazură, care în cazul produselor distribuite de Distri Fresh International este de cel mult 5%.

Nu în ultimul rând, gama produselor de băcănie este și ea impresionantă: uleiuri de măsline din ferme tradiționale de familie, salamuri cu trufe, sosuri pentru brânzeturi, sosuri cu ciuperci porcini și sosuri de roșii, un exemplu fiind marca La Fiammante din zona Napoli, unică în lume pentru că roșiile sunt cultivate la poalele Vezuviului, în soluri pline de minerale.

Spectacol de pizza pentru orădeni

Pentru că tot în urmă cu un an a lansat și conceptul All for Pizza, prin care furnizează servicii complete pentru pizzerii, de la asigurarea ingredientelor premium originale din Italia până la acordarea de consultanță pentru cei care vor să-și deschidă o pizzerie sau să-și diversifice ori perfecționeze rețetele, Distri Fresh International - care are deja 25 de clienți activi pe acest sector doar în județul Bihor și peste 400 la nivel național - pregătește un eveniment special pentru profesioniștii din domeniu, dar și pentru orădeni, în egală măsură.

„Vom organiza două Master Class, unul în toamnă la Expoziția HoReCa Insight de la București, iar primul în Oradea, până în luna iulie. Diverși pizzeri din țară, sub îndrumarea unui maestro pizzaiolo din Napoli, vor prepara pizza în cuptoare pe care le vom amplasa pe malul Crișului sau în zona centrală a orașului, urmează să ne decidem, iar în final preparatele vor fi oferite orădenilor”, spune directorul general Ionuț Dejeu.

Un motiv pentru ca pasionații să fie pe fază, căci toate bunătățile vor fi făcute cu ingrediente de cea mai bună calitate!


NUME CU RENUME

Garanție International Food Standard - IFS

Platforma carne-online.ro a fost lansată cu un an în urmă în prezența președintelui Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, Ștefan Bercea, a directorului general al CARNEXPO Grill și Industria Cărnii, Eugen Capră, și a producătorului emisiunii UMAMI - al cincilea gust de la PRO TV, Lucian Marinescu, cu care Distri Fresh International a dezvoltat un parteneriat pe care îl continuă și în prezent.

Firma orădeană a fost înfiinţată în 2013 ca reţea de magazine de carne, dar compania a urmărit să se diferenţieze de celelalte societăţi de profil, începând prin crearea brandului de magazine de tip măcelărie/carmangerie Ciocu' Mic, destinat produselor din pasăre, iar ulterior a achiziţionat brandul Cominca, specializat în procesarea cărnii de porc, de vită și de bizon, creând totodată marca Delicatezzuri, pentru produsele proprii premium.

Ulterior, datorită expansiunii continue, Distri Fresh International a vândut divizia de retail şi s-a concentrat pe distribuţia en gros, operând un centru logistic cu temperatură controlată în Parcul Industrial Borş şi unul în Lugașu de Jos. În 2022, compania a atins o cotă de piaţă de 5% pentru produsele pe care le asigură, distribuind lunar, la nivel național, peste 1.500 tone de produse cu temperatură controlată.

Distribuţia produselor este realizată în întreaga ţară cu o flotă proprie de 21 de camioane frigorifice, iar firma a implementat cel mai înalt sistem european de garantare a calităţii în domeniul logisticii pentru produse alimentare, IFS - International Food Standard.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5851 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON