URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
27 Noiembrie 2023, 10:27

Orașul Faptelor Bune revine în Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

E timpul pentru emoție și generozitate, pentru că Radio ZU aduce din nou cea mai frumoasă săptămână de radio a anului! Între 16 și 22 decembrie, Oradea devine din nou centrul Orașului Faptelor Bune pentru al patrulea an. În această săptămână specială, DJ-ii Radio ZU vor emite live, zi și noapte, direct din inima Târgului de Crăciun Oradea.

Aici, opt DJ-i - Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides - vor fi on-air 24 de ore din 24, aducând bucurie și făcând cât mai multe fapte bune.

Mihai Morar, din Morning ZU, a transmis astăzi: „Orașul Faptelor Bune, săptămâna plină de emoție și muzică, are loc între 16 și 22 Decembrie, ediția „fă rai din ce dai” prinde contur în Oradea. Ne propunem să reluăm seria de concerte în fiecare seară. Timp de 7 zile, într-o casă de sticlă, vom aduna încă o dată milioane de inimi, încercând să depășim recordul anului trecut."

Orașul Faptelor Bune este o campanie Radio ZU care aduce împreună oamenii cu nevoi și cei dornici să ajute. Ediția din 2022 a adunat peste 600.000 de euro pentru cei aflați în dificultate. Anul acesta, vedetele ZU speră să egaleze, dacă nu să depășească această sumă și îi îndeamnă pe cei care doresc să ajute sau au nevoie de ajutor să acceseze platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune .

Orașul Faptelor Bune poate fi ascultat live 24 de ore din 24 pe frecvențele Radio ZU, online pe și pe canalul YouTube Radio ZU. Cele mai captivante momente vor fi distribuite pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune este organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

27 noiembrie 2023
Visit Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
E plină țara de orașe cu fapte bune trecute în CV.
Oradea este însă preferata "cerșetorilor" din mass-media bucureșteană, pentru că aceștia sunt bine "omeniți" de către edilii noștri, care se vor aplaudați ... băgând tot mai adânc mâna în buzunarul contribuabililor. Că prost e cine dă, dintr-un interes nejustificabil, nu cine cere și stă tot timpul cu mâna-ntinsă. Nesimțirea și tupeul liberalilor care conduc urbea noastră surclasează toate beneficiile faptelor bune ale orădenilor.
Postat 28 Noiembrie 2023, 07:26 de KP
deci oradenii platesc 200.000 de euro
ca sa faca "fapte bune" aia de la zu !? :D pai faptele bune sunt pentru ei, se pare, ca 200.000 de euro e banet, nu gluma ! iar pentru organizatiile nonprofit din Oradie, care si alea fac fapte bune si chiar foarte bune, s-au dat un sfert din suma asta :)))))) un oras de milioane ! milioane pentru altii :)))))))
Postat 27 Noiembrie 2023, 22:55 de topograf
E timpul pentru emoție și generozitate
În bugetul APTOR, Orașul Faptelor Bune figurează cu 985.000 lei
Postat 27 Noiembrie 2023, 10:48 de excalibur
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON