URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Februarie 2017, 13:33

O nouă destinație de pe Aeroportul din Oradea: Din toamnă, curse directe Oradea - Londra

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conducerea Consiliului Judeţean Bihor şi cea a Aeroportului din Oradea, împreună cu reprezentanţii companiei Ryanair, au anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că, începând din această toamnă, orădenii vor putea zbura la Londra de pe Aeroportul din Oradea.

Începând din octombrie

"Ryanair este încântată să anunţe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp", a transmis Denis Barabas, sales & Marketing Director Romania & CEE la Ryanair.

Joi, de la aceeaşi oră, Ryanair a anunţat cursa de Oradea într-o conferinţă ţinută la Aeroportul Londra – Stansted, situat la circa 40 de mile de capitala Angliei.

Denis Barabas a spus, într-un mesaj video proiectat în timpul conferinţei de la Oradea, că noua rută va aduce, în circa într-un an, aproximativ 100.000 de clienţi noi pentru Aeroportul Internaţional Oradea.

Preţuri promoţionale

"Ruta vine în completarea celor două deja anunţate pentru Barcelona şi Milano-Bergamo. Suntem extrem de fericiţi de numărul de rezervări în avans pe care le avem pe acestea. Considerăm că Oradea reprezintă o destinaţie cu un potenţial interesant pentru Ryanair şi vă invităm să vă faceţi rezervările începând de la 14,99 euro", a transmis Barabas.

Asta deoarece Ryanair a lansat o promoţie, valabilă până luni, 27 februarie, la miezul nopţii, în cadrul căreia cei care doresc să călătorească din Oradea în Barcelona sau Milano îşi pot rezerva bilete începând de la 14,99 euro, pentru zboruri în lunile aprilie şi mai.

Preţurile biletelor pentru cursele Oradea - Londra şi orarul acestora urmează să fie stabilite şi făcute publice la finalul lunii martie, când reprezentanţii Ryanair vor ajunge la Oradea.

Întoarcere acasă

Potrivit înţelegerii dintre Consiliul Judeţean Bihor, Aeroportul Internaţional Oradea şi compania Ryanair, zborurile Oradea – Londra şi retur se vor efectua pe o perioadă de cel puţin un an.

În conferinţa de lansare a noilor zboruri, managerul Aeroportului, Gheorghe Pasc, a subliniat că, prin operarea celor trei curse săptămânale pe ruta Oradea - Londra, "se realizează aducerea acasă, pe aeroportul din Oradea, a pasagerilor orădeni care folosesc alte aeroporturi învecinate".

Vor mai fi

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Pasztor Sandor, a precizat că are încredere că "într-un viitor nu prea îndepărtat, numărul destinaţiilor operate la Oradea de către Ryanair va creşte" .

"Vedeţi, Oradea apare foarte bine încetul cu încetul pe harta Europei. Vestea bună este că nu ne vom opri aici. La sfârşitul lunii martie conducerea Ryanair va fi la Oradea pentru alte discuţii şi cursele de inaugurare pentru primele destinaţii europene", a spus Pasztor Sandor, care a adăugat că CJ Bihor doreşte să aducă să stabilească şi curse spre "nordul Europei".

După cum se ştie, primele curse Ryanair de la şi la Milano, respectiv Barcelona sunt programate pe 29 martie. 

Campanie de promovare

Pe de altă parte, în aceeaşi conferinţă preşedintele Consiliului Judeţean a spus că instituţia pe care o conduce, Primăria Oradea şi Ryanair au încheiat un contract pentru promovarea Oradiei şi Bihorului ca destinaţiei turistică prin canalele online ale companiei aeriene, mai precis prin campanii pe Google, Facebook şi pe portalul Ryanair.

Campania vizează cetăţenii italieni şi spanioli care vor putea ajunge în România cu cursele din Milano (Bergamo) şi Barcelona. "Destinaţia noastră va ajunge la 400.000 de utilizatori de internet conform acestei înţelegeri. Deocamdată, nu dau cifre concrete referitoare la bugetul alocat, vom face acest lucru în viitor", a spus Pasztor.

Citeşte şi: The Telegraph: Aeroportul Internaţional din Oradea are cea mai rapidă creştere din Europa

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
!!!
Ei ...asa da...
Postat 23 Februarie 2017, 17:03 de Tinas
Noa, așe da!
Cum de n-a fost disponibilă cursa asta acum 17-18 ani când, ca să ajunge pe Stanstead, zburam de la Budapesta la Praga, apoi de la Praga la Stanstead?... Noa, bine-i și acuma, ce să zic... Într-o notă mai optimistă: chiar mă bucur că, în sfârșit, putem zbura și noi din propria ogradă taman în Marea Britanie!
Postat 23 Februarie 2017, 14:43 de Shogun
Deci se poate!
Multi credeau ca daca birtinezul & gasca raman exclusi din conducerea aeroportului acesta va sucomba. Uite ca ungurul face treaba, chit ca si mai multi il vedeau vandut celor de la Debretin. Felicitari, dle Pasztor!
Postat 23 Februarie 2017, 14:18 de pinonel
Oradenilor?
Pasagerilor oradeni? Merge numai pe legitimatie de...oradean?!
Postat 23 Februarie 2017, 13:59 de Maricel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON