URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 28 IUNIE 2022
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primarul Florin Birta are alt stil decât predecesorul său. Când s-au complicat lucrurile cu proiectul de ţepi de deasupra parcării de pe Independenţei, a scos la bătaie Facebook-ul, iar orădenii au avut ocazia să se răcorească. Acum iese din nou în faţa concetăţenilor cu propunerea de reamenajare a Corso-ului şi aşteaptă reacţiile lor.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine...
Zic şi eu
Adrian Cris
Nu surparea dealului Ciuperca e marele eşec al primarului Bolojan, chiar dacă ani de zile a fost tema preferată a opoziţiei locale, subiect de hate pe Facebook şi sursă de meme. Eşecul a fost invalidarea referendumului pentru Oradea Mare, prin unificarea cu Sânmartin, boicotată de UDMR şi de PSD. Dacă alde Szabó Ödön a avut o motivaţie practică, teama că în Oradea Mare UDMR ar fi urmat să aibă mai puţini consilieri şi postul de viceprimar pierdut (ceea ce oricum s-a întâmplat), PSD-ul lui Ioan Mang şi-a făcut socoteala că-i musai să moară capra vecinului liberal. N-a câştigat nimic din asta, dar Oradea a pierdut. Ura!
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Primarul Florin Birta propune reabilitarea pietonalei Republicii, prin pavarea cu porfir și revenirea la modelul estetic cu cercuri, din perioada comunistă. Ce părere aveți?

De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 8 iunie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională, cu unanimitatea voturilor judecătorilor, o lege adoptată recent de Camera Deputaților prin care se prevedea, în esență, că neexecutarea în termen de 30 de zile a unei hotărâri prin care o amendă este înlocuită cu munca în folosul comunității constituie infracțiune.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
În regiunea ţării noastre, înţepăturile de insecte dau rareori fenomene grave de intoxicaţie; ar fi nevoie de 500-1000 de înţepături de albine pentru a produce moartea. În regiunile tropicale, în America de Nord şi de Sud, în Africa şi Asia Centrală se întâlnesc păianjeni veninoşi ("văduva neagră") şi scorpioni, care sunt foarte periculoşi atât pentru oameni, cât şi pentru animalele domestice.

Miss Bihoreanul

Sexy şi dură
Miss Bihoreanul
Greta, o răsfăţată cu gusturi vestimentare extravagante. La numai 17 ani, liceana se poate lăuda cu o carieră lungă în modeling şi cu un catalog profi, făcut de celebrul fotograf de modă Gabriel Hennessey.
02 August 2009, 02:03
Frumoasă şi cuminte
Miss Bihoreanul

Renata este o tânără gospodină "deghizată" într-un superb top-model. Deşi are 17 ani, în loc să frecventeze cluburile, tânăra preferă să gătească în locul ieşirilor în club, iar specialitatea ei sunt prăjiturile.

26 Iulie 2009, 03:00
Summer-girl
Miss Bihoreanul
Andreea Lupău adoră vara şi abia aşteaptă să meargă în vacanţă pe litoral. E anotimpul ei preferat, pe care-l asociază mereu cu un sejur la mare şi cu multe nopţi de distracţie în discoteci.
18 Iulie 2009, 03:06
Cu rockul în sânge
Miss Bihoreanul
Raluca Iencuţ vrea să ajungă o solistă cunoscută de muzică rock. Frumoasa se declară o luptătoare pentru drepturile necuvântătoarelor şi i-ar pedepsi aspru pe toţi cei care le maltratează.
11 Iulie 2009, 03:21
Fata cea cuminte
Miss Bihoreanul
Diana Coraş are curaj să-şi recunoască atuurile: isteţimea, frumuseţea şi farmecul. Deşi la numai 16 ani locuieşte fără părinţi, adolescenta spune că asta n-a făcut-o mai rebelă sau neascultătoare, ci doar a învăţat-o să fie independentă.
06 Iulie 2009, 03:28
  1 2 3  5

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.673 RON
  • 1 EUR = 4.9459 RON
  • 1 HUF = 0.0123 RON