URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Miss Bihoreanul

Dr. Smile (FOTO)
Foto Bihoreanul
Natalia Rusu îmbină o carieră de aproape 9 ani în modeling cu cea pe care şi-o clădeşte ca medic stomatolog. Când nu e la cursurile de la Facultatea de Stomatologie, Naty face practică la un cabinet privat, iar în timpul liber prezintă modă şi lucrează ca recepţioneră.
Pe urmele surorii (FOTO)
Foto Bihoreanul
Denisa Fărcaş, sora fostei prezentatoare TV Romana, tocmai s-a întors de la Bucureşti, unde a filmat pentru un videoclip. Orădeanca este studentă la Litere, dar spune că, înainte să se aşeze la catedră, vrea să experimenteze cât mai multe domenii, aşa că s-a decis să urmeze şi cursuri de stewardesă.
Miss... peste noapte (FOTO)
Foto Bihoreanul
Din Ştei, pe marile podiumuri: Maria Gherle a reprezentat România în finala mondială Elite Model Look. Bihoreanca se consideră norocoasă, deoarece prima ei experienţă în modeling i-a adus un contract cu una dintre cele mai cunoscute agenţii din lume, dar şi şansa de a concura într-o finală mondială a frumuseţii.
O visează "câinii roşii" (FOTO)
Foto Bihoreanul
Fiica secretarului Consiliului Local Oradea a pozat pentru revista bărbaţilor FHM, devenind ispita fotbaliştilor de la Dinamo. Deşi acasă nu-i lipsea nimic, Luana Vila s-a mutat la Bucureşti ca să ajungă prezentatoare TV. Până să-şi împlinească visul, e asaltată de numeroşi pretendenţi din "lumea bună" a Capitalei.
Totul pentru faţă (FOTO)
Miss Bihoreanul
Fascinată de transformările posibile prin arta machiajului, Diana Pop vrea să se specializeze în acest domeniu la Bucureşti. Tânăra este studentă în anul II la Farmacie şi, deşi chimia îi dă bătăi de cap, îi place să descopere minunile şi puterile plantelor medicinale.
În fugă, după imagine
Miss Bihoreanul
Aura Cristea visează să ajungă de pe terenurile de sport în paginile revistelor de modă. Adolescenta îşi datorează formele numeroşilor ani de atletism, înot şi baschet pe care i-a făcut, însă de când a început liceul a pus învăţatul şi distracţia pe primele locuri.
Betty cea frumoasă
Miss Bihoreanul
În paralel cu joburile din modeling, Erzsebet Boer învaţă pe rupte ca să devină manager de hotel. Deşi s-a căsătorit la doar 19 ani, "modela" şi-a continuat stilul de viaţă agitat, cu prezentări de modă, muncă şi multă şcoală.
Fata doctoriţei Antal, în rol de sex-simbol (FOTO)
Foto Bihoreanul
Fiica fostei directoare de la Maternitate Liana Antal a apărut într-un pictorial fierbinte în cel mai recent număr al revistei FHM. Dania Ţinca şi-a tras un set de poze sexy, în care adoptă o atitudine de superstar, potrivită cu ambiţiile ei de actriţă.
Eliza pleacă în Grecia
Foto Bihoreanul
Când scapă de orele de lucru la firma părinţilor, Eliza Stoian de relaxează schiţând portrete în creion. Abia ce s-a reobişnuit cu locurile natale, după ce a petrecut şapte ani în Italia, că Eliza vrea să plece din nou. De data aceasta în Grecia, ţara ei preferată...
Adelina e pe val
Miss Bihoreanul
Chiar dacă învaţă la mate-info, Adelina Cavalu se gândeşte să devină fie psiholog, fie PR-istă. Orădeanca profită din plin de ultimele săptămâni de vacanţă, mergând la înot, dansând şi petrecând la mare în Grecia.
O fată de carieră
Foto Bihoreanul
Cu un master în afaceri, Antonia Borlean ţinteşte un post într-o companie internaţională. Pentru că vara e anotimpul ei preferat, orădeanca abia aşteaptă să ajungă la mare ca să-şi ofere o răsplată după un an de muncă.
Micuţa domnişoară
Miss Bihoreanul
Anita Sebestyen a încetat să fie băieţoasă imediat ce s-a apucat de modeling. Abia intrată la liceu, adolescenta a urcat pe podiumurile de modă locale, iar pe viitor îşi doreşte să devină farmacistă sau asistentă medicală.
Gheişa
Foto Bihoreanul
La doar 15 ani, Estera Balintfi a intrat în lumea modelingului, fiind primită de una dintre agenţiile orădene ca o mare promisiune. Înzestrată cu o voce remarcabilă, adolescenta a câştigat mai multe premii la concursuri importante şi, pasionată de cultura niponă, s-a apucat să înveţe japoneza.
Dăscăliţă model (FOTO)
Miss Bihoreanul
Anca Brisc, o învăţătoare dedicată şi o studentă cu ambiţii de creator de modă. După ce a încheiat anul cu note mari la Facultatea de Artă, creaţiile ei vestimentare fiind bine apreciate, tânăra învăţătoare se pregăteşte pentru examenul de definitivat.
Ce bucată!
Miss Bihoreanul
Ilina Roba a învăţat în liceu de la secretele pregătirii şi servirii bucatelor până la arta pregătirii unui eveniment. Deşi a ajuns o bucătăreasă desăvârşită, bruneta vrea să se specializeze şi ca manichiuristă, până ce-şi va alege o carieră pentru tot restul vieţii.
Miss coafeza (FOTO)
Miss Bihoreanul
După ce a terminat Ştiinţele Economice, Cristina Sabău şi-a descoperit pasiunea: hair-stylingul. Când nu lucrează la salon, orădeanca îşi cheltuie energia şi se relaxează la câte o partidă de tenis, sport pe care l-a practicat timp ce trei ani.
Adela merge mai departe
Miss Bihoreanul
După ce a terminat cu Bac-ul, Adela Martin se frământă: Ce facultate va urma? Deşi se visează studentă în Cluj, la management hotelier, deocamdată adolescenta nu şi-a putut convinge părinţii s-o lase singură şi departe de ei.
Blonda de la Medicină
Miss Bihoreanul
Deşi îi place distracţia, Diana a terminat primul an de studenţie cu cea mai mare medie. Cu ambii părinţi medici, frumoasa urmează tradiţia familiei şi se îndreaptă spre o carieră de chirurg estetician. Însă, până acolo e drum lung de bătut... cu mici opriri la shopping şi în cluburi.
Regina şahului (FOTO)
Miss Bihoreanul
Deşi a terminat liceul la jurnalism şi a lucrat la radio, Maria Ursente vrea să devină psiholog. Bruneta a ajuns specialistă în strategii prin care îşi învinge adversarii, după ce a jucat şah timp de 11 ani şi a fost medaliată cu bronz la Campionatul European.
Miss în lumea tăcerii (FOTO)
Miss Bihoreanul
Fiind aproape surdă, dar frumoasă foc, bihoreanca Violeta Cuc, 24 de ani, va reprezenta România la Miss Deaf of The World. Deşi s-a născut fără să audă aproape deloc, Violeta nu a învăţat niciodată la o şcoală pentru copiii cu deficienţe, iar acum e masterandă de frunte la Universitatea Babeş Bolyai. Citiţi povestea unei luptătoare...
Arhitecta frumuseţii (FOTO)
Miss Bihoreanul
Pe calea spre diploma de arhitect, Suzana Marin e pasionată deopotrivă de modeling şi de filozofie. Studentă în anul II, tânăra îşi petrece nopţile la planşetă schiţând proiecte ale unor clădiri pe care speră să le vadă înălţate într-o zi.
Bruneta cu leacuri (FOTO)
Miss Bihoreanul
Aflată în prag de Bac, Cristina se răfuieşte cu matematica pentru a da apoi admitere la Farmacie. Deşi se declară pasionată de programarea pe calculator, adolescenta crede că un job în domeniul medicamentelor îi va asigura un viitor mai liniştit.
Cadâna (FOTO)
Miss Bihoreanul
Diana Paşcu e pasionată de dansul din buric, ale cărui mişcări le-a învăţat la Cluj. Fiindcă îi place să fie admirată, tânăra îşi creează propriile rochii pentru ocazii speciale. Cea mai deosebită e chiar ţinuta de cadână...
Frumoasă şi cuminte
Miss Bihoreanul
Deşi e curtată pentru reclame, Alexandra Voroneanu se concentrează pe învăţat, căci se apropie Bac-ul. Fiindcă vrea să devină un medic stomatolog cu cabinet propriu, orădeanca se pregăteşte şi pentru examenul de admitere la facultate.
Avocată cu imagine
Miss Bihoreanul
Aura Monenci a terminat Dreptul şi vrea să devină un avocat-model. Pentru a intra în Barou, orădeanca face practică la un cabinet de avocatură şi repetă teancurile de norme ale Codurilor Civil şi Penal. De o vreme s-a decis să încerce modelingul, dar spune că nu vrea să facă o carieră din modă. Vedeţi un pictorial de excepţie!
Stăpâna diamantelor
Miss Bihoreanul
Florina Bortiş se simte în lumea ei la magazinul de bijuterii unde lucrează ca asistent manager. Chiar dacă frumoasa îşi îmbunătăţeşte în fiecare zi look-ul mergând la fitness, crede că până la a avea formele unui model de top mai are de făcut un pas: implanturile cu silicon!
Model de Triumf
Foto Bihoreanul
Orădeanca Sorana Nistor a apărut în filmul Shanghai cu starul John Cusack. După ani petrecuţi pe podiumurile de modă, Sorana a ajuns vedetă într-o reclamă a celebrei firme de lenjerie şi de costume de baie Triumph.
Majoreta hip-hop
Foto Bihoreanul
Ca să-şi mai consume din energia debordantă, Ioana Gavra se rupe în figuri de dans. Boboacă la Facultatea de Protecţie a Mediului, bruneta e mai preocupată de repetiţiile cu trupa de street dance Cool Style, din care face parte.
Studentă în vecini
Foto Bihoreanul
După ce a absolvit liceul acasă, orădeanca Reka Felfoldi face facultatea la Szeged. Tânăra s-a acomodat rapid printre străini căci, fiind mereu plecată în lumea largă cu joburi de model, e de mult obişnuită cu schimbările de peisaj.
Drăguţă cu 'broscuţă'
Foto Bihoreanul
Elevă la arhitectură, Teodora Bara se visează actriţă de teatru şi cinema. În paralel cu arhitectura, Dora urmează şi o şcoală de artă dramatică. Până să ajungă un star, se mulţumeşte cu apariţii în clipuri şi prezentări de modă.
06 Aprilie 2010, 10:00
  1  3  5  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON