URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
04 Februarie 2010, 14:22

Judecată năşită

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Premiul "Judecată năşită" se acordă Ancuţei Gavrilă, controversatei preşedinte a Judecătoriei Beiuş, care a reuşit inegalabila performanţă de a da două soluţii în acelaşi dosar, cel în care se cerea anularea unui contract încheiat de Casa de Cultură din Beiuş cu o firmă care, la data semnării actului, era... inexistentă.

După ce iniţial a amânat procesul aflat la primul termen de judecată, fiindcă una din părţi lipsea, după o jumătate de oră femeia s-a răzgândit şi a chemat avocaţii în sală, tot în absenţa unuia dintre cei judecaţi, ca să dispună clasarea dosarului pe motiv că îi lipsea un timbru judiciar de 12 lei.

Ciudata judecată, premieră absolută pentru instanţele din Bihor, dezvăluită săptămâna trecută de BIHOREANUL, are şi o posibilă explicaţie.

Bihorel a descoperit că firma reclamată era reprezentată în faţa judecătoarei de nimeni alta decât de naşa propriului ei copil, de avocata Diana Pârle. Care naşă rar se întâmplă să piardă un proces la Beiuş şi mai niciunul în zilele în care pledează în faţa "finei". Că doar totul se judecă în familie...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
HOTARAREA DOSARULUI PENAL
nu ne mira nimica la fufele astea expirate,parvenite
Postat 07 Februarie 2012, 02:59 de MLENDEA
AFARA!!!!!!!!!!!!!
Si totusi, nimeni nu-i gaseste de hah idioatei asteia s-o zboare naibii de la aceasta redactie? Sefii sai nu vad ca este o incompetenta si o idioata? Toate articolele ei sunt de 2 bani. Scrie numai anomalii . Hai ca stim si sursa de informare. Gunoaie, la fel ca si ea. In loc sa se ocupe de articole interesante si reale, pleaca urechea la toti dobitocii. Maine te sun si eu sa-ti dau o informatie . O scrii? Normal, ca ti se pare interesanta. La ce sa verifici? Ca doar nu esti luda. Ba chiar esti. ORDINARA.
Postat 21 Februarie 2011, 20:22 de ANONIM
coment
Sa va dau eu si toti Beiusenii voua toti zdrentelor de la asazisul ziar bihoreanul...cum naiba ...eu o sa va vin voua de hac cat de curand cand pun mana pe voi in zona.Cu voi gunoaielor nu merge decat sa.si faca omul dreptate singur adica sa va dea pe cocoasa aia este legea cea mai dreapta pt.voi nenoricitilor.
Postat 15 Februarie 2010, 23:01 de George
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON