URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Octombrie 2012, 07:31

În puţa goală! Politician şi universitar, pozat în timp ce se masturba şi îi promitea diplomă unei tinere pe videochat (FOTO)

În puţa goală! Politician şi universitar, pozat în timp ce se masturba şi îi promitea diplomă unei tinere pe videochat (FOTO) CANDIDAT PALMAT. Fotografiat în timp ce se masturba în laboratorul din facultate (detaliu), Ioan Hathazi se pretinde victima unui şantaj politic, menit să-i blocheze candidatura din partea PRM la un loc în Senatul României, unde a mai încercat o dată fluturând fularul roş-galben-albastru (foto). Bleg argument, din moment ce atunci a strâns 800 de voturi, iar astă-vară, când şi-a încercat norocul la Primăria Oradiei, cu puţin peste 500...
În puţa goală! Politician şi universitar, pozat în timp ce se masturba şi îi promitea diplomă unei tinere pe videochat (FOTO) UNA SCURTĂ. Deşi se recunoaşte doar în pozele decente şi în care îi apare şi chipul, Ioan Hathazi (foto) nu-şi poate explica cine s-a masturbat tocmai în laboratorul său din Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei. Şi nici cine promitea în numele lui şi în pielea goală diplome de licenţă...
În puţa goală! Politician şi universitar, pozat în timp ce se masturba şi îi promitea diplomă unei tinere pe videochat (FOTO) CANDIDAT ŞI ARBITRU. Preşedinte al PRM Oradea, poziţie din care în 2008 a candidat la Senatul României iar în primăvara aceasta pentru funcţia de primar, sub un slogan sforăitor, Ioan Hathazi are apetit pentru confruntările electorale. La alegerile de la Universitate care îi opuneau pe Cornel Antal şi Constantin Ionescu, a fost preşedintele secţiei de votare
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După scandalurile cu studenţii inventaţi de răposatul rector Teodor Maghiar, cu diplomele false emise la Facultatea de Medicină şi cu lucrările plagiate de o serie de profesori, Universitatea orădeană primeşte o nouă lovitură. Dată cu palma unui dascăl filmat masturbându-se în faţa camerei web, în timp ce conversa cu o jună "siliconată" pe care şi-o dorea la pat şi căreia, la schimb, i-a promis o diplomă de licenţă.

Confruntat cu fotografiile ajunse şi în posesia BIHOREANULUI, Ioan Hathazi, şef de lucrări la Facultatea de Inginerie Electronică şi Tehnologia Informaţiei, acuză, cu voce groasă: "Şantaj!". Dar când să reacţioneze, se ascunde...

Pont de la pont.pont

Cine şi-ar fi închipuit că un universitar precum Ioan Hathazi, 42 de ani, căsătorit şi tatăl unui copil, preşedinte al PRM Oradea şi aspirant astă-vară la Primăria municipiului, iar acum la un fotoliu în Senatul României, va putea fi văzut în ipostaze compromiţătoare, pe jumătate gol, în timp ce îşi mângâie penisul în faţa calculatorului, cu chiloţii în vine? Iar asta în timp ce încerca să agaţe o tânără pe internet, din laboratorul său aflat în incinta Facultăţii...

Incredibilele poze au fost trimise iniţial tabloidului Cancan de o persoană care a refuzat să-şi decline identitatea, corespondând cu redacţia din Bucureşti prin poşta electronică, de la adresa pont.pont1973@yahoo.com. "Am fotografii cel puţin interesante cu un lector universitar din Oradea, masturbându-se în faţa camerei web, chiar în laborator, ziua în amiaza mare, când în celelalte săli se desfăşurau cursuri. Pozele sunt foarte clare, există două sau trei în care îi apare faţa, celelalte cuprinzând doar organele genitale şi mâna. Este vorba despre un membru PRM care a candidat pentru funcţia de senator", scria anonima, susţinând că deţine şi dovada unor conversaţii "din care se vede cum universitarul înfierbântat îi promite ajutor pentru obţinerea unei diplome cu note mari". Nu dezinteresat, fireşte, ci în schimbul unor favoruri sexuale.

Cum tot pe interes a fost, de altfel, şi "sesizarea" presei. Căci pontul era oferit contra cost. "M-ar interesa şi remuneraţia financiară, şi condiţiile, bineînţeles", specifica misteriosul personaj în e-mailul trimis pe adresa Cancan pe 30 septembrie, completat, o zi mai târziu, cu o mostră din fotografiile promise şi cu un număr de telefon la care putea fi contactat. Atâta doar că, deşi întrebat de preţ, nu a vrut să avanseze nicio sumă...

Dănuţ, un ursuleţ pufos

Povestea a ajuns şi la BIHOREANUL, cu tot cu poze, scrisoare, şi numărul de telefon al misteriosului expeditor. A răspuns o femeie, după voce destul de tânără, care a refuzat să se prezinte şi nici nu a acceptat, în pofida insistenţelor, o întâlnire faţă în faţă cu reporterul. A specificat, însă, că povestea este autentică, dar şi că ea nu e studentă, singura ei legătură cu Universitatea fiind "despuiatul" din imagini, pe care voia să-l dea în vileag. Şi nu neapărat pentru bani, a pretins ea. "Ce aşteaptă de la studenţii pe care îi îndrumă dacă el promite diplome în timp ce se masturbează pe videochat în laboratorul facultăţii? Ba se mai şi laudă că a avut relaţii cu studente pentru măriri de notă!", a zis tânăra.

Fata a povestit că Ioan Hathazi a agăţat-o de pe un site de matrimoniale în urmă cu un an, iar de atunci se tot conversează pe videochat sub pseudonimul "Black Diamond" - ea, respectiv "Dan Dănuţ" - el. "Hathazi avea conturi pe mai multe site-uri matrimoniale, ecupidon.ro, elmaz.ro, sentimente.ro... Dar nu cu numele său, evident, ci cu nickname şi cu o adresă de mail adecvată, pe numele "Ursuleţ pufos". Cu timpul, când se excita, a început să spună câte ceva despre el de fiecare dată. Aşa am aflat că îl cheamă Ioan, că i se spune Puiu, că lucrează la Universitate. A ajuns apoi să se plângă de soţie. Multe spune omul când e excitat. Şi multe promite. I-am cerut diplomă cu note mari şi a zis că se rezolvă", a povestit fata râzând.

"Masturbator" în laborator

Tânăra susţine că universitarul-politician a bombardat-o de-a lungul timpului cu poze deocheate, cu poezii erotice, cu declaraţii de dragoste şi mesaje în care-i descria fanteziile sexuale. De altfel, şi din discuţiile ajunse în posesia BIHOREANULUI reiese că bărbatul era mai mult decât încântat de ceea ce vedea pe videochat: "Eşti frumoasă, dar cred că ştii asta", spunea el la un moment dat, iar când a aflat că fata era şi "siliconată" s-a încins de-a totului. "Aş vrea să-mi pui sânii de-o parte şi de alta a capului".

La un moment dat, a intrat în "acţiune", întrebând-o direct: "să-mi dau boxerii jos?", după care, fără să mai aştepte răspunsul, a trecut la fapte. "S-a masturbat de mai multe ori în faţa laptopului. Se mai întâmpla ca un student să bată la uşă, şi atunci îşi trăgea repede pantalonii pe el şi închidea laptopul. După care, când rămânea din nou singur, o lua de la capăt", spune tânăra. Ea pretinde că universitarul i-a propus în mai multe rânduri o întâlnire, însă l-a refuzat. "El voia o amantă, dar am refuzat să mă întâlnesc cu el. Oricum, nu eram singura căreia i-a făcut asemenea propunere. A mai fost cel puţin o fată de care ştiu eu".

Şantaj!

De ce, totuşi, fata nu se hotărâse să pună preţ pe pozele şi informaţiile livrate presei? BIHOREANUL avea să descopere în aceeaşi zi, când l-a contactat şi pe "actorul XXX" de conjunctură, descoperind că şi el primise pozele cu pricina, doar că însoţite de un mesaj de şantaj. Altfel spus, o "licitaţie": cine dă mai mult, tabloidul dornic de sânge, sau politicianul dornic de linişte?

"Eu sunt convins că este un şantaj politic, ştiau că vreau să candidez la Senat", spunea Ioan Hathazi, care susţine că a primit o anonimă în cutia poştală, într-un plic alb, cu şase poze ataşate, din care, însă, doar două îl reprezintă: înfăţişându-l de la brâu sus. "Altele 4 sunt cu un bărbat pozat de la mijloc în jos şi cu penisul în mână. Nu sunt eu", se jura universitarul.

Dovada? I se cereau bani, spunea el: " pont@cancan.ro oferă 650 euro pentru aceste fotografii! Licitaţia rămâne deschisă până mâine! Aşteptăm oferte pe adresa de mail pont.pont1973 cât mai urgent! În caz contrar, vă invităm să citiţi presa de săptămâna aceasta, dar şi să aruncaţi o privire în poşta locuinţei dvs. Şi poate ar fi bine să solicitaţi şi părerea domnului Constantin Bungău (n.r. - rectorul Universităţii)! Vă mulţumim ".

"Am rupt pozele, mi s-au părut degradante, dar mai am scrisoarea", a spus Hathazi, negând că s-ar fi dat vreodată pe videochat cu bărbăţia goală, că ar fi navigat pe site-uri matrimoniale ori că ar fi promis cuiva diplome de licenţă în schimbul unor partide de sex. "Eu sunt un om responsabil, credeţi-mă, cum aş putea promite cuiva diplomă?! Sunt un amărât de profesor, cum ar putea crede cineva că aş avea puterea să ofer cuiva o diplomă? Nu am eu puterea să fac aşa ceva", s-a revoltat el, aducând ca argument titlul de doctor pe care l-a câştigat muncind şi numeroasele proiecte universitare.

Intoleranţă la adevăr

Bărbatul a dezminţit că ar fi discutat vreodată cu expeditoarea scrisorii ruşinoase, însă nu a putut explica de unde ştia aceasta atâtea detalii din viaţa sa personală, precum domiciliul, numele copilului, ba chiar şi şcoala la care acesta învaţă. "Şi eu am rămas şocat că ştie aşa multe!", s-a scăpat Hathazi, semn că o cunoaşte, totuşi, pe cea care l-a surprins cu pantalonii în vine.

După care, în pană de alte explicaţii digerabile, a declarat că i se face, brusc, rău. "Am o intoleranţă alimentară şi nu mă simt prea bine. Nu mai pot continua discuţia acum, dar o putem relua în altă zi", a spus Hathazi, şi dus a fost. Zilele următoare, n-a mai răspuns la apelurile telefonice şi nici la sms-urile prin care BIHOREANUL i-a cerut să clarifice un lucru, în fond, foarte simplu. Şi anume de ce nu a reclamat şantajul la Poliţie?

Ce şantaj?

"Păi nici n-avea de ce, povestea cu şantajul este o invenţie, ca şi scrisoarea pe care zice că a primit-o acasă", s-a jurat misterioasa fată, contactată din nou de BIHOREANUL. Ofuscată la auzul "prostiilor" ce i-au fost puse în cârcă, ea s-a supărat profund când reporterul a atenţionat-o că poate fi acuzată de şantaj, infracţiune dintre cele mai grave.

"Eu nu sunt de acord să mai apară nimic. O să mă duc la alte publicaţii!", a aruncat tânăra, simţind nevoia să sublinieze că ea nu i-a trimis lui Hathazi nicio scrisoare prin care să-i fi cerut bani. "Poate şi-a scris-o singur, dar oricum nu poate nega că el este în poze. Şi mai sunt şi alte poze, şi discuţii pe care le-am înregistrat cu el", a ameninţat necunoscuta.

Anchetă internă

Un lucru e cert, şi anume că cele două personaje se cunosc iar, în aceste condiţii, pozele fluturate de femeie pot fi cât se poate reale. De altfel, o confirmare indirectă e şi tăcerea în care s-a ferecat Hathazi după discuţia cu BIHOREANUL, conştientizând probabil gravitatea situaţiei. Codul de etică universitară interzice explicit manifestările nepotrivite în spaţiile de învăţământ ale instituţiei, sancţionarea unor asemenea cazuri fiind, în urma unor anchete interne, apanajul comisiei de etică a Universităţii.

15 Constantin Bungau.jpgA spus-o şi rectorul Constantin Bungău, pus în temă de reporter cu ultima noutate din instituţia pe care o conduce. Iniţial, şeful Universităţii a rămas fără cuvinte, deoarece îl ştia pe Hathazi ca fiind "un om harnic, de care niciodată n-am auzit ceva rău". Dar, a spus tot el, dacă povestea cu masturbarea în instituţie se va confirma, "este o situaţie serioasă ce trebuie analizată după normele şi legislaţia în vigoare". Bungău a recunoscut că "problema e gravă şi dacă povestea nu s-a petrecut în incinta Universităţii, căci afectează însăşi imaginea de dascăl".

"Masturbatorul" ştia însă clar ce-l aşteaptă. "Dacă Universitatea va decide să mă dea afară, asta e. Ce mi se poate întâmpla cel mai rău este să plec din Universitate. Care e problema? Regret, pentru că o iubesc şi mă doare. Dar îmi găsesc un alt job, într-o lună sau două. Eu sunt un inginer foarte bun, mă descurc de unul singur". Doar a excelat şi-n alte domenii, tot de unul singur...


DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI
Sexgate la Casa de Pensii

18 pantea.jpgAnul trecut, directorul adjunct de atunci al Casei de Pensii Bihor, PDL-istul Ioan Pantea (foto), a fost obligat să renunţe la funcţie după ce fotografiile ce-l înfăţişau gol într-o cameră de hotel, alături de o femeie, au fost publicate tot într-un tabloid, Click.

Pozele fuseseră trimise chiar de amanta bărbatului, după un şantaj eşuat, femeia dezvăluind şi alte picanterii despre Pantea, care până atunci mai fusese consilier local şi director la Petrom Bihor, şi avea o imagine de familist convins. "Ne-am cunoscut pe un site de socializare, www.ecupidon.ro. Am fost împreună de câteva ori la Hotel Padiş, însă a aflat soţul meu şi acum vreau să pun capăt relaţiei, dar nu pot fiindcă el îmi scrie mereu şi îmi tot oferă bani şi cadouri", spunea femeia.

La început, Pantea a negat aventurile amoroase, dar ulterior a recunoscut, pretinzând însă că a fost victima unui şantaj. "Am primit SMS-uri şi mail-uri în care femeia şi soţul ei mă ameninţau că vor face publice fotografiile dacă nu îi dau bani şi bijuterii", spunea Pantea, nevenindu-i să creadă că la vârsta şi poziţia sa căzuse victima unei asemenea escrocherii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
a(land)ala
cred ca Drecin e in culmea fericirii, acuma in prag de alegeri parlamentare :))))) bravo dom profesor, te incapatanezi sa pui tu catindati creti.. pardon, dilimandrosi si iata unde-ai ajuns. te mai miri ca ati luat 1% la locale ? pai cu de-astia vrei matale sa castigi alegerile ? du-te dom Drecin la USL si roaga-i sa te primeasca, altfel o sa stingi lumina la prm, cu Hathazi cu tot :)))))))))))))
Postat 16 Octombrie 2012, 18:12 de Land of choice
hihihihih
unde e puzta ca nu o vad bine !!!
Postat 16 Octombrie 2012, 17:34 de hihihihihihi
interzice masturbarea la locul de munca ?
una este moralitatea si alta legea cre respecta imoralitatea :)))) nu toti suntem crestini ne vedem dar nu suntem si legea nu pedepseste dupa religie !!!! sooooooo nu vad rostul articolului stiti cati salariati se masturbeaza la locul de munca :sute de mii :))) o fac oriunde in masina, in wc, in birouri oriunde simt nevoia :))) daune seriose ii veti da acestui om.
Postat 12 Octombrie 2012, 11:57 de care lege
interzice masturbarea la locul de munca ?
care lege interzice masturbarea la locul de munca? ia promis nu ia si data diploma :))))))) si eu va promit orica : va ucid, va bat, va dau aur dar pana la fapta mai e drum lungggg si mai naspa va lasa cu buzele umflate :))) ma dostrez pe romaneste :)))
Postat 12 Octombrie 2012, 11:55 de care lege
rusine onanistule!
Credeti-ma, de multe ori mi s-a intamplat sa-mi fie jena sa spun cuiva ca sunt universitar la U.O.. Aceasta situatie nu face decat sa-mi intareasca convingerea ca nu e de stat in RO, fiindca daca si intr-un mediu academic se intampla astfel de derapaje, ce sa mai spun de celelalte domenii romanesti........
Postat 11 Octombrie 2012, 13:25 de xyz
scrieti de labangii vostri :))) ca aveti destui !!!
daca se legalizeaza prostitutia exista confidentialitate si presa ar muri de foame :))) ce fraieri sunteti asa va vaneaza toti cum vor, intimitatea e a ta nu a tuturor , cum fac bani unii pe acest subiect?
Postat 11 Octombrie 2012, 11:01 de ce faceti?
Trilu lilu
Daaa obicinuiestete dupa acuma, ca daca ajungi mare om politic sa iti fii intrat in mina cu ce ai de facut, unii se fac ca o freaca iar altii o afiseaza public, ce m- ai unii tari in gura, altii tari in p..la. Privatizeazate ma fati o fabrica de ciorapi fiind ca m- ai trebuie sa inveti sa faci " turecul" la Laba are sa iti iasa perfect, poate ne spui si noua care este diferenta intre o camera de baie cu dus si un laborator cu calculator, ori ca inginer doreai sa redescoperi in laborator o noua lege a" frecarii" pe care sa ti o patentezi si sa o vinzi sub denumirea" Frecarea la Rece "
Postat 10 Octombrie 2012, 21:16 de Gigi
oricine il poate pune asa in photoshopp
facatura politica sta nu e labangiu are sotie frumoasa si oricum e ridicol ca cineva sa mi arate partile intime sunt ale mele nu ale publicului oricat ar dori sa le atina, muuuuxxxxian presei si tuturor care vor sa mi vada partile intime :)))
Postat 10 Octombrie 2012, 21:09 de facatura politica
RUSINE!
RUSINE SORBONICA, VAI VOUA UNIVERSITARI DE MUCAVA! IARASI V-ATI FACUT DE RASU LUMII!!!!!!
Postat 10 Octombrie 2012, 20:28 de Carmen
vand cuie de jucarie
Macar e straight omul ... nu ca "taximetristul" din tulcea ...
Postat 10 Octombrie 2012, 19:16 de tarnacop din lut
:))))
:))) Lipsa de subiecte e caracteristica presei din zilele noastre. Mai ales ca asazisi reporteri habar nu au sa vorbeasca limba romana. Au titlu de reporteri de la asazisele academii ale presei care nu echivaleaza nici macar cu un curs de menajera. Credeti ca toata lumea crede ce scrieti si mai ales cu astfel de asazise probe. =)) Habar nu aveti sa deosebiti un fals de adevar. O sa va trimit si eu o poza ca am scula de 1 m si maine o puneti in ziar la cat de prosti sunteti.
Postat 10 Octombrie 2012, 16:31 de cucubau
o sa fie decan
o sa fie si asta promovat datorita sex gate-ului. Un control la cap ceva se face pe Universitate sau si alea sunt pe pile? Ce Agneta Marcu nu e tot decan dupa sex gate-ul cu fiica-sa pe care o tinea pe statul de plata si ea se relaxa la budapeste si la barcelona la erotic show?
Postat 10 Octombrie 2012, 14:31 de vali
Vai de el
Bietul om, ori este deranjat psihic, ori este foarte indragostit, ori este dependent de web, dar sa iti pui in pericol slujba, mariajul, pentru o clipa de satisfactie parca nu merita, dar el stie mai bine. Ce e sigur este ca e demn de mila.
Postat 10 Octombrie 2012, 10:43 de Ligia
:D
Na', vedeti ce pateste omu' daca nu legalizam prostitutia!! Ajung niste curvushtine sa shantajeze ditai profesorii universitari;
Postat 10 Octombrie 2012, 09:52 de :D
:D
Daca tot au salarii mici (cei mici) la UOradea, macar sa aiba si ei o satisfactie, NU?
Postat 10 Octombrie 2012, 09:48 de :D
bravoo lui capul sus!
hai sa rationalizam ce perimte LAGARUL cu nume Romania? prostitutie nu, scoli care sa permita excelarea ca experienta sexula nu, swiming nu, in final munciti, munciti si noi va "ucidem" toate calitatile posibile, sunteti fratilor terminati psihic cu un asemenea sisitem social, moralitatea nu este pentru toti de ce ii acuzammmmmm ca sunt mai mult decat imorali, asa s au nascut mai fraieri, trebuia sa aiba o amnat sa investesca timpul si banii intr o amnata cu sau fara voia sotiei si punct.ONANISM se practica nu inteleg pacatul :)))) boabele, prezervativul :)))tot o masturbare este.Daca nu gandesty inainte de a face ceva pe urma nu mai poti schimba nimic te ia VALUL :))))
Postat 10 Octombrie 2012, 09:29 de a gresit si el
moralitate-imoralitate
eu nu am web cu toate ca mi se cere tot timpul :))) de ce sa ajut fraierii platiti sa si faca jobul, nu mai dati web decat in familie in rest nu, si poze nud se cer asa de distrusi sunt unii la locul muncii :))) apropo vreti banii cereti donatie cu acceptare :)))este legal la sume peste 25.000 de euro.In rest o camera si la treaba intima :)))
Postat 10 Octombrie 2012, 09:21 de ha,ha, ha, ha, ha
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON